Sziasztok!
Némi segítséget szeretnék kérni...
Pár hónapja vagyok S Advance tulajdonos, és mivel abszolúte kezdő vagyok az android témában, gondoltam ezen fórum oldalain találok némi információt a készülékkel kapcsolatban.
Nyilván nem a teló műszaki adataira vagyok kíváncsi, azzal tisztában vagyok.
A telefont használtan vettem, már nem garis, tuti állapotban van (hölgy tulajdonostól..
, csak hát az éppen rajta futó JB rendetlenkedik kissé.
Napi többszöri fagyás, toporgás, stb.. Néhány hasznos app is root hozzáférést igényel, ezt természetesen csak módjával szeretném kihasználni.
Szóval: végigolvastam a témát, természetesen más fórumokat is, és arra gondoltam, bele kellene vágni.
Első lépésként a root-ba.
Tönkretenni a készüléket nem szeretném, és a korábban általatok felsorolt infók, tanácsok, és segítség után is jól jönne némi megerősítés.
Vagyis, gyári, független Advance-omat (NFC-s, I9070PXXLPE verzió...) a korábban említett egy fájlos (root.zip) módszerrel tudom-e kockázatmentesen rootolni?
A dolog után a gyökérmappa elérésén kívül változik-e valami a telefonban (törlődnek-e a felhasználói adatok, pl...)?
Szükséges-e biztonsági mentést csinálnom, hiszen végül is nem egy másik firmware kerül a telefonra?
Persze mindenképpen megcsinálom, de mégis, szeretném tudni...
Ennyi, egyelőre.
Segítségeteket előre is köszönöm, és bocs, ha hülyeséget kérdeztem volna netán..