Teljesen jó h ezt leírod, mert erre való ez a fórum sztem. Most én is így vagyok, a tkval megvan a 150mb szabad, de sokmindentől függ ez. Sztem jobb az ics rendszer eddig, nekem de lehet h más progeamokat használok. Új rommal új lunchert kezdtem szval minden megváltozott. Egyébként még fog ez tovább fejlődni valószínűleg, csak annyi féle rom van h ki kéne próbálni mindegyiket, de ennyi ideje nincs senkinek akinek nem ez a munkája.
Egyébként voltak eddig kisebb szaggatások, de most gördülékenyebb a vas úgy, h a beállításoknál kivettem a pipát a ram fwlszabadításnál. Lehet h ez jobban lekötötte a telefon és ezért fagyogatott, de most jó.
Nem igazán állítgattam az olyan beállításokon, mint amit írtál: RAM felszabadítás. Olyan gyári jó megoldásnak tűnt, az ilyeneket nem szoktam piszkálni. Lehet, hogy csak tényleg ennyi volt a lag
Egyébként sajna nekem sincs időm arra, hogy akár naponta is ROM-ot cseréljek. Többek között ezért is lehetünk hálásak a többieknek, akiknek van, és szintén megosztják velünk!
Mint írtam külső tk-t nem használtam, nem is használok, ezért maradt a pipa a RAM felszabadítás előtt. Ennek ellenére maradt kevés memóriám.
Ezen kívül az ízlések és pofonok kategória a többi, azaz a "tapizós, bökős" hívás és sms küldés nem testszése, stb. Nekem jobban konfigolhatónak tűnik a GB ébresztője is.
Launchert a sajátját használtam, a GB-n Holo-t használok, mivel ugyanannyi memót eszik, mint a TW. Ilyenekre is oda szoktam figyelni.
Összességében ezek ellenére laggolt folyamatosan, de még1x mondom tényleg ég és föld a két rendszer!
Nem ment el a kedvem, mert butaság is volna részemről, csak még kicsit barátkozom fejben az ICS-sel
Megjegyzem az E71-es Nokiáról való átállás sem, ment zökkenő mentesen, el sem tudtam képzelni, hogy androidos, tapizó, telóm lesz valaha.
Most meg el sem tudom képzelni nélküle az életem, a kihasználhatósága miatt is!