2024, 11 24, 20:45:15
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Ice Cream Sandwich Romok 4.0.4.  (Megtekintve 111428 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Lavina88

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: Re: Ice Cream Sandwich Romok
« Reply #175 Dátum: 2012, 12 25, 21:22:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Csak egy kérdés:
 "CyanogenMod 9 by ivendor - RC5 *HOT*
Developer: ivendor

1.   Másold fel a fájlokat a telefonra
2.   Boot a recovery-be
3.   Wipe data és cache
4.   Telepítsd a romot
5.   Telepítsd a gapps.zip-et
6.   Kész"

Az alap ROM telepítésénél a végén kell "wipe-olni". Itt nem szükséges, nem kell, vagy mindegy?
csinálj... abból nincs gond

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
Re: Ice Cream Sandwich Romok
« Reply #176 Dátum: 2012, 12 25, 23:25:20 »
Csak egy kérdés:
 "CyanogenMod 9 by ivendor - RC5 *HOT*
Developer: ivendor

1.   Másold fel a fájlokat a telefonra
2.   Boot a recovery-be
3.   Wipe data és cache
4.   Telepítsd a romot
5.   Telepítsd a gapps.zip-et
6.   Kész"

Az alap ROM telepítésénél a végén kell "wipe-olni". Itt nem szükséges, nem kell, vagy mindegy?

En minden rom, kernel telepitese utan szoktam wipe cache es dalvik cachet csinalni.abbol baj nincs. Mindenhova az eredeti leiras szerint irtam le a telepitest,nehogy vki azt vagja a fejemhez hogy ezt az xda-n nem is igy irtak. :)
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Monk

• Vendég
« Reply #177 Dátum: 2012, 12 26, 01:27:06 »
Köszi, en is igy gondoltam es odinnal igy csinaltam. De tudod motoszkal a kis ordog aki kivancsi:)
Egyebkent, ha összeolvasom, ill egymas utan olvasom a rom es kernel telepitest akkor ugy tunik,  h rom install utan egybol mehet(ne) a kernel. Ezert en jobban szeretem, ha sajat tapasztalatod is beleszerkeszted:)
A magam részéről nem fogok megorrolni, h nem 1 az 1-ben xda leiras.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #178 Dátum: 2012, 12 26, 13:12:26 »
Köszi, en is igy gondoltam es odinnal igy csinaltam. De tudod motoszkal a kis ordog aki kivancsi:)
Egyebkent, ha összeolvasom, ill egymas utan olvasom a rom es kernel telepitest akkor ugy tunik,  h rom install utan egybol mehet(ne) a kernel. Ezert en jobban szeretem, ha sajat tapasztalatod is beleszerkeszted:)
A magam részéről nem fogok megorrolni, h nem 1 az 1-ben xda leiras.
Nekem pl csak így sikerült életre bírnom ezt a romot tnap.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #179 Dátum: 2012, 12 26, 13:46:31 »
Mióta feltettem ezt a romot, nem látja a rendszer a 32gbos kártyám. Előtte minden oké volt, tudja kezelni is a telefon, de most semmi. Nem tudnám vhogy működésre bírni?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #180 Dátum: 2012, 12 26, 13:58:47 »
Mióta feltettem ezt a romot, nem látja a rendszer a 32gbos kártyám. Előtte minden oké volt, tudja kezelni is a telefon, de most semmi. Nem tudnám vhogy működésre bírni?

Melyiket tetted fel?

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #181 Dátum: 2012, 12 26, 15:14:03 »
Melyiket tetted fel?
CM9 invendor rc5 hot. igazából felteszem a másikat majd ha továbbra sem találok rosszat róla, csak nem tudom mit keressek, h működjön a kártyám. Mert ilyen hibáról ennél a mostani romnál sem tett senki említést xda-n.

Monk

• Vendég
« Reply #182 Dátum: 2012, 12 26, 16:12:44 »

A probléma megoldása engem is érdekelme, mert az összes telepíteni való cucc a külső SD-n van, bár én még nem tartok itt. Másnál jelentkezett ilyen gond?

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #183 Dátum: 2012, 12 26, 16:46:09 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
az érfekes az, h közben meg látja a beállításokban h mi van benne, ezért hittem ezidáig h a külső sd formatálódott, de mikor kártyaolvasóval a gépbe tettem csodálkoztam h ott van az igo, a filmek, a képeim is árintetlenül. Szóval olvasni nem tudja v nem tudom, de hibát egy szóval sem említett.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #184 Dátum: 2012, 12 26, 17:15:23 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
az érfekes az, h közben meg látja a beállításokban h mi van benne, ezért hittem ezidáig h a külső sd formatálódott, de mikor kártyaolvasóval a gépbe tettem csodálkoztam h ott van az igo, a filmek, a képeim is árintetlenül. Szóval olvasni nem tudja v nem tudom, de hibát egy szóval sem említett.

mi fájl kezelővel próbáltad megnézni?

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #185 Dátum: 2012, 12 26, 21:09:10 »
mi fájl kezelővel próbáltad megnézni?
ES-sel, de a utorrent se tud rá dolgozni, oi se látja.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #186 Dátum: 2012, 12 26, 21:32:17 »
ES-sel, de a utorrent se tud rá dolgozni, oi se látja.

Ma mar nem biztos, hogy tudok ra valaszt. Ugyhogy ha a kovetkezo tanacs nem valik be akkor turelem, vagy gugli.  :)
De....recoveryben keress olyat hogy mount...es ott hogy external sd....lehet, hogy csak csatolni kell a rendszerhez.

Azert irtam csak kb. Mert nem tudom milyen recoveryt hasznalsz, de ilyennek lennie kell benne.

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #187 Dátum: 2012, 12 26, 22:10:18 »
Ma mar nem biztos, hogy tudok ra valaszt. Ugyhogy ha a kovetkezo tanacs nem valik be akkor turelem, vagy gugli.  :)
De....recoveryben keress olyat hogy mount...es ott hogy external sd....lehet, hogy csak csatolni kell a rendszerhez.

Azert irtam csak kb. Mert nem tudom milyen recoveryt hasznalsz, de ilyennek lennie kell benne.
az a cwm 6. akárhanyas van ami nem 6os és nem is 5-ös. viszont most működik. vagyik lehet h én voltam a hülye, mert eddig az internal storageből értem el az externalt most viszont kin t telón belül van (így logikusabb speciel) és ami belül volt egy sima mappa volt csak amit most el is távolítottam, mindenesetre működik így, megvolt a mount is, köszi megint csak!:)

erre a cwm-re bármikor rádobhatok bármilyen ics-t vagy akár jb-t is majd, ugye? visszakerestem ahogy mondtad, de még nem találtam itt semmi infót a paranoidandroid 2.99-ről. még...

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #188 Dátum: 2012, 12 26, 22:27:45 »
az a cwm 6. akárhanyas van ami nem 6os és nem is 5-ös. viszont most működik. vagyik lehet h én voltam a hülye, mert eddig az internal storageből értem el az externalt most viszont kin t telón belül van (így logikusabb speciel) és ami belül volt egy sima mappa volt csak amit most el is távolítottam, mindenesetre működik így, megvolt a mount is, köszi megint csak!:)

erre a cwm-re bármikor rádobhatok bármilyen ics-t vagy akár jb-t is majd, ugye? visszakerestem ahogy mondtad, de még nem találtam itt semmi infót a paranoidandroid 2.99-ről. még...

Szivesen  :ok:

Cwm 5,cwm 6 vagy twrp kell ahhoz, hogy ics vagy jb romod legyen. Hogy melyik az rad van bizva.

Xda-n visszaolvastam nehany utolso hozzaszolast a paranoidrol, de nem irtak hibarol.
Ez most lehet, hogy jo vagy rossz, de kb 3 hetes az uccso hozzaszolas.
En ezt jonak veszem, mert tobbnyire akkor irnak, ha vmi nem mukodik.  ;)

Batran ajanlom.....

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #189 Dátum: 2012, 12 26, 22:30:52 »
Szivesen  :ok:

Cwm 5,cwm 6 vagy twrp kell ahhoz, hogy ics vagy jb romod legyen. Hogy melyik az rad van bizva.

Xda-n visszaolvastam nehany utolso hozzaszolast a paranoidrol, de nem irtak hibarol.
Ez most lehet, hogy jo vagy rossz, de kb 3 hetes az uccso hozzaszolas.
En ezt jonak veszem, mert tobbnyire akkor irnak, ha vmi nem mukodik.  ;)

Batran ajanlom.....
te melyik fórumot találtad? csak mert nekem 2.99es verzióról regéltek h az a jó meg szép stb, de amit én találtam (meg sztem te is) az nem az. belinkelnéd, ha esetleg még megvan vhol előzményekben?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #190 Dátum: 2012, 12 26, 22:36:52 »
te melyik fórumot találtad? csak mert nekem 2.99es verzióról regéltek h az a jó meg szép stb, de amit én találtam (meg sztem te is) az nem az. belinkelnéd, ha esetleg még megvan vhol előzményekben?

En azt mondtam, amit az elso hozzaszolasban is megtalalsz.
De hogy ne beszeljunk el egy mellett.

En errol beszelek

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #191 Dátum: 2012, 12 27, 00:34:01 »
En azt mondtam, amit az elso hozzaszolasban is megtalalsz.
De hogy ne beszeljunk el egy mellett.

En errol beszelek

ehj de jó h belinketled... én vmi teljesen mást találtam (XDA az is) de ez valóságosabbnak tűnik. most tesztelem még a gépet nova luncherrel, aztán ha nem tetszik váltok.

Egy tapasztalat a kezdőknek (mint én is): ha romot frissítesz, a lunchert jobb ha újra felteszed és sokszor a lucher akad be az új romon. a go luncher meghalni készült eddig, a nova meg hasít... remélem energiatakarékosságban is jeleskedik majd a nova és ez a rom kombó.

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #192 Dátum: 2012, 12 27, 08:56:32 »
ehj de jó h belinketled... én vmi teljesen mást találtam (XDA az is) de ez valóságosabbnak tűnik. most tesztelem még a gépet nova luncherrel, aztán ha nem tetszik váltok.

Egy tapasztalat a kezdőknek (mint én is): ha romot frissítesz, a lunchert jobb ha újra felteszed és sokszor a lucher akad be az új romon. a go luncher meghalni készült eddig, a nova meg hasít... remélem energiatakarékosságban is jeleskedik majd a nova és ez a rom kombó.

Én sokáig még GB-n Go launcher-t használtam, most meg Nova-t. Állítólag a Go jobban eszi az aksit, memóriát stb. Ettől függetlenül az sem rossz. :)

Monk

• Vendég
« Reply #193 Dátum: 2012, 12 27, 12:13:59 »
szabadgy help! :)

Elég a TWRP-ből a factory reset, vagy egészségesebb a szokásos factory reset a belső SD törlésével?
Már csak ennyi választ el az egésztől :) Maximalista vagyok, muszáj megkérdeznem ;)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #194 Dátum: 2012, 12 27, 13:21:10 »
szabadgy help! :)

Elég a TWRP-ből a factory reset, vagy egészségesebb a szokásos factory reset a belső SD törlésével?
Már csak ennyi választ el az egésztől :) Maximalista vagyok, muszáj megkérdeznem ;)

a hivatalos leírástól függetlenül én előtte szoktam factory resetet csinálni és wipe cache-t is. de ez csak azt jelenti, hogy én csinálom így.

external vagy internal sd wipe-t nem szoktam.

Monk

• Vendég
« Reply #195 Dátum: 2012, 12 27, 13:36:45 »
a hivatalos leírástól függetlenül én előtte szoktam factory resetet csinálni és wipe cache-t is. de ez csak azt jelenti, hogy én csinálom így.

external vagy internal sd wipe-t nem szoktam.

OK, köszi! Az internal még hagyján, de az external-tól a falra másznék :)
De így akkor a az internal (belső) tárolón megmarad minden adat, vagy ami nek kell azt töröljem? Gondolok itt az Android, DCIM és LOST.DIR könyvtárakra. Mondjuk ezek közül inkább csak az Androidba írnak a goggle különböző app-jai.
Feltételezem, hogy a törlés esetén a gapps.zip telepítése után ez újra kezdődik.
Egyébként a gapps.zip-et akkor is telepíteni kell, ha az összes gugli alkalmazás, szolgáltatás le van mentve, azaz apk-ból telepíthető?

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #196 Dátum: 2012, 12 27, 13:40:51 »
OK, köszi! Az internal még hagyján, de az external-tól a falra másznék :)
De így akkor a az internal (belső) tárolón megmarad minden adat, vagy ami nek kell azt töröljem? Gondolok itt az Android, DCIM és LOST.DIR könyvtárakra. Mondjuk ezek közül inkább csak az Androidba írnak a goggle különböző app-jai.
Feltételezem, hogy a törlés esetén a gapps.zip telepítése után ez újra kezdődik.
Egyébként a gapps.zip-et akkor is telepíteni kell, ha az összes gugli alkalmazás, szolgáltatás le van mentve, azaz apk-ból telepíthető?

Nem teljesen értelek most! :(
Nem próbáltam még gapps.zip nélkül telepíteni, szóval nem tudom, hogy anélkül milyen progik vannak és mi nincs!
De nincs olyan, ami a market-en nem lenne fent! ;)

Monk

• Vendég
« Reply #197 Dátum: 2012, 12 27, 18:10:55 »
Nem teljesen értelek most! :(
Nem próbáltam még gapps.zip nélkül telepíteni, szóval nem tudom, hogy anélkül milyen progik vannak és mi nincs!
De nincs olyan, ami a market-en nem lenne fent! ;)

Laikusként úgy gondoltam, hogy a gyárilag feltelepített appokról készített backup-al telepítve őket ugyanazt érem el, mintha a gapps.zip-et telepíteném. Közben megnéztem a fájl tartalmát, és rájöttem, hogy nem! Nyilván ezt előbb is megtehettem volna, így gyakorlatilag feleslegesen "zaklattalak"! Bocs! :)

Nem elérhető szabadgy

• TOPIKGAZDA
« Reply #198 Dátum: 2012, 12 27, 21:09:15 »
Breaking News

[Multi-Lang] [ICS 4.0.4] MIUI v.4 Final Frissítve 2012.12.25.

[ROM][ICS][IMM76L] CyanogenMod 9 RC (Build 2) Frissítve 2012.12.21

Mivel a funkciók működnek, így csak kernel update, és 1-2 optimalizálás, stb lett eszközölve. :)

Nem elérhető Swy00

• PFC Fan
« Reply #199 Dátum: 2012, 12 28, 14:32:40 »
Erről az icsről mit kell tudni? H kezeli a futó appokat? Jó ha:-) van mellette taks killer? Az akkum sokkal jobban bírja az fix de a task killer mégis kevesebb szabad memóriát mutat. Persze a végeredmény a lényeg.