2024, 11 25, 21:39:52

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219141 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető robidusin

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy S Advanced
  • PDA ROM: CoCore 9.1, Harsh Jelly v5.1
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1400 Dátum: 2013, 06 28, 16:12:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia!
Ha csak a saját hangszorója vacakol akkor vmi technika gondja lehet. Te tudod milyen környezetben tartod, vaspor, vasreszelék nem kerülhetett akár a zsebedbe? A hangszóró mágnese ezeket bevonza és halkul. Egy idő után, mikor eltelik halkan torzítani is fog. Különbözőek a boltok, de lehet érdemes lenne bevinned vhova (nem feltétlen a szolgáltató szrvízbe ha nem gyári vmi és nem akarsz wipe-olni...) kipucoltatni. Szerintem max 1-2ezer forintból megcsinálják, ha tönkremegy a hangszóró az súlyosabb lesz... Csak egy ötlet, igaz nem ennél a típusnál de nekem volt már ilyen sajna....és utóbb vittem mint előbb...

Na,...........most már teljesen nem értem a dolgot!!!
Egy újraindítás után, rendesen megy minden hang, nem halk! Így viszont gőzöm sincs, hogy mi foghatta meg azelőtt a kimenő jelet!?!?
Nem dolgozom annyira poros környezetben, gépkocsivezető vagyok és az eddigi telefonjaim nem panaszkodtak a porra! :)
Valami viszont tutira nagyon le halkította, mert az újraindítás előtt hívtak és üvöltenie kellett a hívómnak, mégis alig értettem.
A Shazam - ot tettem ma reggel fel, lehet, hogy az szórakozott?
Két dolog nem hagy nyugodni:
1,) Ki találta fel a munkát?
2,) A többiek miért nem verték nyomban agyon?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1401 Dátum: 2013, 06 28, 16:19:48 »
Na,...........most már teljesen nem értem a dolgot!!!
Egy újraindítás után, rendesen megy minden hang, nem halk! Így viszont gőzöm sincs, hogy mi foghatta meg azelőtt a kimenő jelet!?!?
Nem dolgozom annyira poros környezetben, gépkocsivezető vagyok és az eddigi telefonjaim nem panaszkodtak a porra! :)
Valami viszont tutira nagyon le halkította, mert az újraindítás előtt hívtak és üvöltenie kellett a hívómnak, mégis alig értettem.
A Shazam - ot tettem ma reggel fel, lehet, hogy az szórakozott?

Az is lehet. Akkor szoftveres gondja volt, hála istennek megolódott.  :taps:
Én két naponta kb újraindítom. Jó az androidnak ha néha, így leállnak a fölösleges akár a háttérben beragadt appok is. Nálad vmi ilyen lehetett, szerencsére.  :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1402 Dátum: 2013, 06 28, 22:04:36 »
Na kérem!

Új Európai rom, akit érdekel: XXLQG néven.
egyelőre olasz verzsönben van. Ez a rom az XXLQE hibajavítása.
Mivel a rom olasz kiadású és beépített CSC fáljt is tartalmaz, így változik a product code! Sem a hálózati korlátra, sem pedig a telefon működésére nincs semmilyen hatással, de szervizbe vitel előtt vissza kell állítani, különben kárörvendő "sajnálom" vigyorral kapunk egy A4-es X-et a garancia papírunkra...
Tölthető officional:
Telepítés:
1. Factory reset
2. Odin 1.85 - PDA szekció, semmi piszka
3. Első boot után nem állítasz semmit, kikapcs - recoveryben: factory reset+wipe cache patrition
Akinek nem az XXLQE van fent, az előbb lehet jobban jár ha azt rakja utána ezt. XDA deves barátainknál vki írta hálózati gondjai voltak. Előbb felrakta az LQE-t utána ezt, helyreállt minden.
Én egy pár óra után amit el tudok mondani:
Gyorsabb, az elődjénél. Hogy mennyivel az user függő, ki mennyire terheli, ki mire használja.
A lényeges változás inkább kernel szinten történt, igaz leírva nem láttam sehol, de mintha összeszedettebb linux lenne alatta. Azonnal reagál mindenre, nemigen gondolkodik.
Elvileg (meg gyakorlatilag is) két hibajavítást tartalmaz: akkumulátor üzemidő és kamera szoftver.
Akkumulátor: Ez megint csak user függő, nem irok semmit - pár óra alatt nem lehet nagy konzekvenciákat levonni, csak egy észrevétel. Feladatkezelő - kuka ürítés, asztalra téve állandó wifi on - majd egy óra múlva ébresztve 1 %-ot esett. Nem rossz  :ok:
Kamera: Megjött a nagyon sokak álatal keresett:  hangerő gombbal zoom. Jó pont: a digitális is megmaradt.  :)

Összeségébe szerintem fejlődés, akik a gyári romot használják, nem főzöttet, szerintem érdemes cserélni. Persze ne feledjük, nem magyar és a product code olaszos lesz. Elméletileg szervizelés előtt a magyar utolsó XXLQE-t rádobva visszaáll minden.
Root működik, ugyanúgy recoveryből egy darab flash.
Én azért a biztonság (meg a CWM miatt is) visszatettem alá a CoCore-t.  :D Előbb a 6.0-t, majd a 6.2-t.
6.2-vel soha nem látott módon nagyon zsírozottan megy minden. :ok:
Custom rom-osok ne használják (mármint custom alá - különben mehet) amig a támogatott listában nincs, (custom rom topikban is írtam) biztos műxik, de ne mi próbáljuk először...  ;)
Ha sovarig új tagunk nem kérdez erről a rom-ról biza én nem kerestem volna. Köszi!  :ok:
Mellesleg nem fogok minden új romnál ilyen féltesztet írni, csak ha esetleg vki gondolkodik ne tegye. Persze mindenki belátására van bízva. Azoknak javaslom akik most is a gyárit használják CoCore-al, no meg jó kis programm hétvégére.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető benz2014

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9105P
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.2.2
« Reply #1403 Dátum: 2013, 06 29, 00:42:43 »
Sziasztok! :)

Nem tudom hogy vagytok vele de a régi android rendszer stabilabb volt ezen a telón a 2.3.6-os rendszerrel sokkal stabilabb volt a teló mióta kint van ez a jelly bean erre a telóra azóta nem olyan ütős a teló az új kernel is fent van a 6.2 es és néha még akkor is be lassul be szaggat pedig minden úgy csináltam ahogy le van írva nem tudom miért csinálja :/ valakinek van ilyen tapasztalata ?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1404 Dátum: 2013, 06 29, 10:00:28 »
Én nagyon nem vagyok egy nagy benchmark teszt rajongó, szerintem köszönő viszonyban sincs a mindennapi használattal, csak cserénél szoktam lefuttatni mi változott milyen irányba.  Azt kell mondanom ezek gyári értéknek meglepően korrektek. (Gyári XXLQG+CoCore 6.2) :taps:

Nem elérhető timike1973

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: samsung galaxy s 3
  • PDA ROM: I9300XXUGNA8
« Reply #1405 Dátum: 2013, 06 30, 10:35:28 »
Sziasztok!Kérdésem hogyan lehet egy romról teljes mentést készíteni ill hogy lehet visszarakni,meg szeretném próbálni ezt az új romot amit utoljára említettetek a topicban XXLQG-néven,és még azt kérdezném,az én romomra mehet(és a CoCore nem zavar be) odinnal ha jól értem,természetesen factory reset után?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1406 Dátum: 2013, 06 30, 10:44:28 »
Sziasztok!Kérdésem hogyan lehet egy romról teljes mentést készíteni ill hogy lehet visszarakni,meg szeretném próbálni ezt az új romot amit utoljára említettetek a topicban XXLQG-néven,és még azt kérdezném,az én romomra mehet(és a CoCore nem zavar be) odinnal ha jól értem,természetesen factory reset után?

Szia Timike!

Nem fog bezavarni, mert az Odin ledarál mindent. Mikor felteszed gyári lesz a kerneled és a recoveryd is. Ez tartalmazza azt is, így felül fogja írni. Mielőtt felteszed érdemes egy backup-ot csinálni recoveryben, de én gyári romnál nem szoktam (csak customnál) és nem is javaslom. Nem mellesleg egy ilyen mentésnek 1 -1,2 GB hely kell a külső SD-n. Visszatérni az XXLQE-re, ugyanúgy Odinnal egy fájlosként tudsz. Magyarul gyári rom cserénél oda vissza az én javaslatom: újra telepítgetés, újra belakás. Ha ezt feltetted ugyanúgy alá tudod tenni a CoCore-t mint ahogy most van Neked. Én is így nyúzom egy kicsit. Állja a sarat, pedig nem vagyok kíméletes...  ;)

Nem elérhető timike1973

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: samsung galaxy s 3
  • PDA ROM: I9300XXUGNA8
« Reply #1407 Dátum: 2013, 06 30, 11:44:56 »
Szia Timike!

Nem fog bezavarni, mert az Odin ledarál mindent. Mikor felteszed gyári lesz a kerneled és a recoveryd is. Ez tartalmazza azt is, így felül fogja írni. Mielőtt felteszed érdemes egy backup-ot csinálni recoveryben, de én gyári romnál nem szoktam (csak customnál) és nem is javaslom. Nem mellesleg egy ilyen mentésnek 1 -1,2 GB hely kell a külső SD-n. Visszatérni az XXLQE-re, ugyanúgy Odinnal egy fájlosként tudsz. Magyarul gyári rom cserénél oda vissza az én javaslatom: újra telepítgetés, újra belakás. Ha ezt feltetted ugyanúgy alá tudod tenni a CoCore-t mint ahogy most van Neked. Én is így nyúzom egy kicsit. Állja a sarat, pedig nem vagyok kíméletes...  ;)

Köszi szépen a segítséget  :ok:

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #1408 Dátum: 2013, 07 03, 16:21:34 »
Segítsetek. Valamiért nem indul a telómon a gps. A gombra reagál /zöldenvilágít/ de ennyi. A root vagy s 6.0 kernel csinálhat ilyet? Megoldást várok.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1409 Dátum: 2013, 07 03, 16:56:23 »
Segítsetek. Valamiért nem indul a telómon a gps. A gombra reagál /zöldenvilágít/ de ennyi. A root vagy s 6.0 kernel csinálhat ilyet? Megoldást várok.

A megoldást nem várni kell, megkeresni. Ne várd senkitől hogy helyetted csináljunk dolgokat.

1. Root = mint a FAQ topikban is le lett írva:
"A root az Androidban hozzáférési engedély, amellyel a rendszerfájlokat lehet módosítani, törölni, gyakorlatilag a teljes hozzáférés."
Tehát ez önmagába mit is csinálna? Semmit. A SuperSu app jogot ad hozzá  hogy egy app-al azt törölj amit akarsz. Mivel az Android Google termék, és ki is emeltem:
"A rendszerfájlokról törléséhez még hozzá kell tennem, csak óvatosan, csak mentés után,(Titanium Backup) bármi(!) legyen is az. Most nem fontos, törlés után lehet szembesülünk vele, lételem volt. Többségében a guglis cuccok 90%-ban ilyenek. "
Hogy mit töröltél azt Te tudod. Nézd át. Ha vmi fontos és pótolhatatlan volt = fájdalmas de ROM újra rakás

2. CoCore 6.0 = Ez vezérli magát a rendszert elméletileg belefér hogy ne indítsa, gyakorlatilag ha a leírást szóról szóra követted kizárt. Mindenesetre ellátogatsz a kernel topikba és mivel XXLQE ROM-od van felteszed a 6.2-est a leírás végén található "frissités menete" szerint. Nálam működik azzal. Ha nálad azzal sem működik, akkor állíts vissza mindent a gyárira (elméletileg a magyar XXLQE- odinnal visszatesz mindent, de ellenőrizd!) - romot+kernelt - és nézd meg úgy. Ha úgy sem megy akkor magával a GPS vevővel van gondod a készülékben. Ha nem tudsz nélküle élni = szerviz.

Megoldás amit vársz = Te is tudtad...de nem baj, szivesen!  :D :ok:

Nem elérhető robidusin

« Reply #1410 Dátum: 2013, 07 03, 17:01:22 »
Na kérem!

Új Európai rom, akit érdekel: XXLQG néven.
egyelőre olasz verzsönben van. Ez a rom az XXLQE hibajavítása.
Mivel a rom olasz kiadású és beépített CSC fáljt is tartalmaz, így változik a product code! Sem a hálózati korlátra, sem pedig a telefon működésére nincs semmilyen hatással, de szervizbe vitel előtt vissza kell állítani, különben kárörvendő "sajnálom" vigyorral kapunk egy A4-es X-et a garancia papírunkra...
Tölthető officional:
Telepítés:
1. Factory reset
2. Odin 1.85 - PDA szekció, semmi piszka
3. Első boot után nem állítasz semmit, kikapcs - recoveryben: factory reset+wipe cache patrition
Akinek nem az XXLQE van fent, az előbb lehet jobban jár ha azt rakja utána ezt. XDA deves barátainknál vki írta hálózati gondjai voltak. Előbb felrakta az LQE-t utána ezt, helyreállt minden.
Én egy pár óra után amit el tudok mondani:
Gyorsabb, az elődjénél. Hogy mennyivel az user függő, ki mennyire terheli, ki mire használja.
A lényeges változás inkább kernel szinten történt, igaz leírva nem láttam sehol, de mintha összeszedettebb linux lenne alatta. Azonnal reagál mindenre, nemigen gondolkodik.
Elvileg (meg gyakorlatilag is) két hibajavítást tartalmaz: akkumulátor üzemidő és kamera szoftver.
Akkumulátor: Ez megint csak user függő, nem irok semmit - pár óra alatt nem lehet nagy konzekvenciákat levonni, csak egy észrevétel. Feladatkezelő - kuka ürítés, asztalra téve állandó wifi on - majd egy óra múlva ébresztve 1 %-ot esett. Nem rossz  :ok:
Kamera: Megjött a nagyon sokak álatal keresett:  hangerő gombbal zoom. Jó pont: a digitális is megmaradt.  :)

Összeségébe szerintem fejlődés, akik a gyári romot használják, nem főzöttet, szerintem érdemes cserélni. Persze ne feledjük, nem magyar és a product code olaszos lesz. Elméletileg szervizelés előtt a magyar utolsó XXLQE-t rádobva visszaáll minden.
Root működik, ugyanúgy recoveryből egy darab flash.
Én azért a biztonság (meg a CWM miatt is) visszatettem alá a CoCore-t.  :D Előbb a 6.0-t, majd a 6.2-t.
6.2-vel soha nem látott módon nagyon zsírozottan megy minden. :ok:
Custom rom-osok ne használják (mármint custom alá - különben mehet) amig a támogatott listában nincs, (custom rom topikban is írtam) biztos műxik, de ne mi próbáljuk először...  ;)
Ha sovarig új tagunk nem kérdez erről a rom-ról biza én nem kerestem volna. Köszi!  :ok:
Mellesleg nem fogok minden új romnál ilyen féltesztet írni, csak ha esetleg vki gondolkodik ne tegye. Persze mindenki belátására van bízva. Azoknak javaslom akik most is a gyárit használják CoCore-al, no meg jó kis programm hétvégére.

Én már a "következő" verziót használom ( CoCore-E-6.8 ) és állítom JÓ!!!

A 6.0 alatt nálam a kamera vacakolt, nem indult el mindig, vagy esetleg ha elindult, nem tudtam kilépni az alkalmazásból! Ennél már nincs ilyen jellegű problémám!

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1411 Dátum: 2013, 07 03, 17:11:56 »
Én már a "következő" verziót használom ( CoCore-E-6.8 ) és állítom JÓ!!!

A 6.0 alatt nálam a kamera vacakolt, nem indult el mindig, vagy esetleg ha elindult, nem tudtam kilépni az alkalmazásból! Ennél már nincs ilyen jellegű problémám!

Remek!  :ok:

Linket - ami custom link és nem mellesleg a kernel topikunkban is megtalálható - légyszives ne tedd be az általános beszélgetés-be!       ( Töröltem )
Köszönöm előre is!  :ok:

Nem elérhető robidusin

« Reply #1412 Dátum: 2013, 07 03, 17:26:01 »
Bakker!!! Bocs, későn ugrott be! Elnézést kérek!!!!  :'(

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1413 Dátum: 2013, 07 03, 17:27:36 »
Bakker!!! Bocs, későn ugrott be! Elnézést kérek!!!!  :'(

Semmi baj! Legközelebb jobban figyelsz. Köszönöm!   ;)  :ok:

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
« Reply #1414 Dátum: 2013, 07 03, 19:29:21 »
Sziasztok. Először is elnézést kérek, ha valakinek a lelkébe tiportam, csak megoldást kértem a problémámra. Nem tudtam, hogy a root vagy a kernel csere képes-e letiltani a GPS-t, hiába olvastam utána nem találtam semmit. Ezért kértem és kaptam is megoldást a 6.2-es kernel személyében. Feltettem és van GPS. Köszönöm a megoldást. :ok:

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #1415 Dátum: 2013, 07 03, 20:15:54 »
Üdv mindenkinek! Ajándékba szeretnék adni egy ilyen csoda masinát. Az érdekelne hogy a különböző szolgáltatók milyen rendszerrel szerelték fel a kicsikét? A válaszokat előre is köszönöm!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

Nem elérhető BigApple

• PFC Fan
Re: Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1416 Dátum: 2013, 07 03, 21:26:58 »
Üdv mindenkinek! Ajándékba szeretnék adni egy ilyen csoda masinát. Az érdekelne hogy a különböző szolgáltatók milyen rendszerrel szerelték fel a kicsikét? A válaszokat előre is köszönöm!

Már mindegyik szolgáltató kiadta a jelly bean-t 4.1.2.

Tapatalk 4-el küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető Lavina88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo Primo
  • PDA: I9001 XXKPL
  • PDA ROM: 4.1.2
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1417 Dátum: 2013, 07 03, 21:31:53 »
Már mindegyik szolgáltató kiadta a jelly bean-t 4.1.2.

Tapatalk 4-el küldve az én GT-I9300-ről
köszönöm ez nagyon jól hangzik

Nem elérhető benz2014

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9105P
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.2.2
« Reply #1418 Dátum: 2013, 07 04, 13:19:02 »
Szia attika79! :)
Meg néztem a profilom és ki javítottam és a jelenlegi dolgokat írtam be a PDA ROM hoz mert most néztem hogy nem frissítettem így minden félre értés elkerülése véget frissítettem! Megértésedet köszönöm! Ha bármi tapasztalatot találok a telefonon vagy valami azonnal megosztom! :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1419 Dátum: 2013, 07 04, 15:14:59 »
Szia attika79! :)
Meg néztem a profilom és ki javítottam és a jelenlegi dolgokat írtam be a PDA ROM hoz mert most néztem hogy nem frissítettem így minden félre értés elkerülése véget frissítettem! Megértésedet köszönöm! Ha bármi tapasztalatot találok a telefonon vagy valami azonnal megosztom! :)

Erről van szó! Nagyon köszönöm, hogy kijavítottad!  :taps: :ok:

Nem elérhető atiati75

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9070
  • PDA ROM: CoCore 6.8b+I9070XXLQ4E
« Reply #1420 Dátum: 2013, 07 05, 12:43:41 »
Üdv!
Feltettem a CoCore6.8 at-a gyári T-s JB-re. Tök jól működik. Aztán próba Pure Vanilla V5.2.Tök jól működik. rofs átállítva 240-re. A zseblámpa ikonra kattintva leáll a launcer. De sebaj írták.

Viszont ! A névjegyeket a KIES-el mentettem le. És ugye most nem ismeri fel a KIES a telcsit, frissítés után sem ! Gondolom a stock-rom miatt. Nem is gondoltam rá.

HOGYAN TUDOM VISSZA IMPORTÁLNI A TELEFONSZÁMAIMAT?

A leírásban nem volt szó erről a problémáról. Nekem meg eszembe sem jutott...
Segítsetek légyszi, a neten semmi értelmeset nem találtam. Vagy most ezért rakjam vissza ODIN-nal a gyári JB-t?
Majd el felejtettem. Ugye a KIES Contacts.spb -be mentette le a névjegyeket. Nem találtam app-ot ami visszarakná !  >:(

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1421 Dátum: 2013, 07 05, 13:47:14 »
Üdv!
Feltettem a CoCore6.8 at-a gyári T-s JB-re. Tök jól működik. Aztán próba Pure Vanilla V5.2.Tök jól működik. rofs átállítva 240-re. A zseblámpa ikonra kattintva leáll a launcer. De sebaj írták.

Viszont ! A névjegyeket a KIES-el mentettem le. És ugye most nem ismeri fel a KIES a telcsit, frissítés után sem ! Gondolom a stock-rom miatt. Nem is gondoltam rá.

HOGYAN TUDOM VISSZA IMPORTÁLNI A TELEFONSZÁMAIMAT?

A leírásban nem volt szó erről a problémáról. Nekem meg eszembe sem jutott...
Segítsetek légyszi, a neten semmi értelmeset nem találtam. Vagy most ezért rakjam vissza ODIN-nal a gyári JB-t?
Majd el felejtettem. Ugye a KIES Contacts.spb -be mentette le a névjegyeket. Nem találtam app-ot ami visszarakná !  >:(

Szia atiati75!

Először is:
Egy hozzászólást egy topikban írunk nem kell több helyre írni, ha vki tud az egy helyen is segít és minden témának megvan a helye. Mivel a Te kérdésed a névjegyek mentésére irányul ez bőven elfér itt az általános topikban, a customban a Kiseses update miatt hagytam. + miután hozzászóltál van egy kis időd módosítani azt, hozzátenni, elvenni belőle. Élj vele, ha kell. Légy szíves legközelebb figyelj oda. Köszönöm előre is!  :ok:
Névjegyek:
Hát ez elég komoly gond, a vissza írás szempontjából mindenképp...
Mivel romot cseréltél és factory resetet is alkalmaztál megtetted azt ami a FAQ topikban le van írva:
Factory reset: " a gyári állapot visszaállítása. Ilyenkor törlődik minden általad telepített alkalmazás, a beállítások, gyakorlatilag alapállapotba áll a telefon"
Ez szerintem magától értetődően búcsút int a névjegyeknek is, de most már tudod. Hogy mit tudsz kezdeni az .spb kiterjesztésű fájlal az jó kérdés. Én megpróbálnám root explorerrel kicsomagolni, hátha látni vmit. Ráteszed a külső SD-re fájlként, a végéhez hozzáírod hogy: .zip - így azonnal frissül és az explorer ki tudja csomagolni. Hogy mit fogsz látni azt nem tudom nekem nincs ilyen fájlom, nem tudom kipróbálni. Ha így nem kapsz megoldást, akkor nincs ötletem.
Ha visszarakod a gyári JB-t odinnal attól nem lesznek meg a névjegyek, így felesleges.
Névjegyek mentésének én két módját használom:
1.Google fiók szinkronozálás - majd a gugli vigyáz rájuk.
2.Névjegyek/Beállítások/Exportálás tárhelyre - így lesz egy .vcf fájl az SD-n, amit minden rom felismer 4.1.2 alatt.

Nem elérhető fcsabka

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s3 LTE
  • PDA ROM: I9305XXBME1 + kernel 3.031-1153417 Build jz054k
« Reply #1422 Dátum: 2013, 07 05, 17:44:32 »
Sziasztok, nekem lenne 1 kérdésem. GB alatt a háttérkép scrollozódott ahogy a képernyők között váltottunk, de JB alatt nem scrollozódik, kérdésem az lenne mert nekem a vanilla fenn volt, és alatta is scrollozódott, hogy be lehet e állítani a telefont hogy scrollozza a háttérképet .Előre köszi ha tud valaki segíteni.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1423 Dátum: 2013, 07 05, 17:51:22 »
Sziasztok, nekem lenne 1 kérdésem. GB alatt a háttérkép scrollozódott ahogy a képernyők között váltottunk, de JB alatt nem scrollozódik, kérdésem az lenne mert nekem a vanilla fenn volt, és alatta is scrollozódott, hogy be lehet e állítani a telefont hogy scrollozza a háttérképet .Előre köszi ha tud valaki segíteni.

Szia fcsabka!

A háttér görgetést nem a rom produkálja hanem az azon lévő launcher. Nem a Vanilla tudta, hanem a Nova Launcher. Ha a gyári TW inditót használod, az soha nem is fogja tudni. Tegyél fel egy Neked szimpatikus launchert és megoldódott a gondod.  ;)
Halkan megjegyzem: ha visszaváltottál, javítsd ki a profilod ha lesz időd légyszi! Köszönöm! :taps: :D :ok:

Nem elérhető fcsabka

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy s3 LTE
  • PDA ROM: I9305XXBME1 + kernel 3.031-1153417 Build jz054k
« Reply #1424 Dátum: 2013, 07 05, 19:26:45 »
Köszönöm a választ, javítottam a profilt is. Visszaváltottam.