Na kérem!Új Európai rom, akit érdekel:
XXLQG néven.
egyelőre olasz verzsönben van. Ez a rom az
XXLQE hibajavítása.
Mivel a rom olasz kiadású és beépített CSC fáljt is tartalmaz, így változik a product code! Sem a hálózati korlátra, sem pedig a telefon működésére nincs semmilyen hatással, de szervizbe vitel előtt vissza kell állítani, különben kárörvendő "sajnálom" vigyorral kapunk egy A4-es X-et a garancia papírunkra...
Tölthető officional:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginTelepítés:
1. Factory reset
2. Odin 1.85 - PDA szekció, semmi piszka
3. Első boot után nem állítasz semmit, kikapcs - recoveryben: factory reset+wipe cache patrition
Akinek nem az XXLQE van fent, az előbb lehet jobban jár ha azt rakja utána ezt. XDA deves barátainknál vki írta hálózati gondjai voltak. Előbb felrakta az LQE-t utána ezt, helyreállt minden.
Én egy pár óra után amit el tudok mondani:
Gyorsabb, az elődjénél. Hogy mennyivel az user függő, ki mennyire terheli, ki mire használja.
A lényeges változás inkább kernel szinten történt, igaz leírva nem láttam sehol, de mintha összeszedettebb linux lenne alatta. Azonnal reagál mindenre, nemigen gondolkodik.
Elvileg (meg gyakorlatilag is) két hibajavítást tartalmaz: akkumulátor üzemidő és kamera szoftver.
Akkumulátor: Ez megint csak user függő, nem irok semmit - pár óra alatt nem lehet nagy konzekvenciákat levonni, csak egy észrevétel. Feladatkezelő - kuka ürítés, asztalra téve állandó wifi on - majd egy óra múlva ébresztve 1 %-ot esett. Nem rossz
Kamera: Megjött a nagyon sokak álatal keresett: hangerő gombbal zoom. Jó pont: a digitális is megmaradt.
Összeségébe szerintem fejlődés, akik a gyári romot használják, nem főzöttet, szerintem érdemes cserélni. Persze ne feledjük, nem magyar és a product code olaszos lesz. Elméletileg szervizelés előtt a magyar utolsó XXLQE-t rádobva visszaáll minden.
Root működik, ugyanúgy recoveryből egy darab flash.
Én azért a biztonság (meg a CWM miatt is) visszatettem alá a CoCore-t.
Előbb a 6.0-t, majd a 6.2-t.
6.2-vel soha nem látott módon nagyon zsírozottan megy minden.
Custom rom-osok ne használják (mármint custom alá - különben mehet) amig a támogatott listában nincs, (custom rom topikban is írtam) biztos műxik, de ne mi próbáljuk először...
Ha
sovarig új tagunk nem kérdez erről a rom-ról biza én nem kerestem volna. Köszi!
Mellesleg nem fogok minden új romnál ilyen féltesztet írni, csak ha esetleg vki gondolkodik ne tegye. Persze mindenki belátására van bízva. Azoknak javaslom akik most is a gyárit használják CoCore-al, no meg jó kis programm hétvégére.