Device: GT-I9070
Product Code: GT2I9070HKAXEO
PDA: I9070XXLQE
Phone: I9070XXLQE
CSC: I9070OXXLQE
Ez van megírva a Check-ben. én program hibára gyanakodtam
Ha azt mondod várjak mivel ez nem csak program hiba lehet akkor megfogadom a tanácsod
Szia
Sounder!
Sajnos nem jó hírekkel tudok csak szolgálni...
A lengyel kiadású telefonok úgy tudom egyedi kiadásúak, valamiért az országban jobban levédik a rom jogokat mint itt. Bár nem tudom miért. Mint az alábbi linken is olvashatod, foglalkoztak a témával már máshol is.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz egyik felhasználó kérdése a következő:
Lengyel romja van a Tieddel megegyező product code-al és szeretne angol nyelvű európai romot a telefonjára. Már az előző oldalon feltette a kérdést, nem véletlenül nem válaszoltak rá.
De a válasz: "I think it does brick your phone" - konkrét... (brick - tégla)
Az alatta lévő válaszban adnak egy samsung linket, ahol egy firmware archivumot kapsz. Onnan esetleg tudsz neked megfelelőt (az országodnak megfelelőt) letöllteni és Odinnal rátenni. De megmondom őszintén én ehhez félve nyúlnék hozzá, mégpedig azért mert innentől fogva, ki tudja mibe nyúltak még bele a lengyelek. Elképzelhető hogy semmi baj nem lenne, de ha igen az drága mulatság. Megkérdeztem azért XDA-n tudni-e vmi bővebbet erről, választ még nem kaptam, ha meglesz továbbitom Neked.
Így sajnos az az egy tanácsom maradt ami hivatalos: "a garanciajegy ellenében a samsung ingyen elvégzi mindenkinek a szoftverfrissitést, érintetlen készüléken."
Nem tudom ezt itthon nálunk tudod-e érvényesíteni, próbáld meg, veszteni nem fogsz.