Sziasztok királyok!
Nagyon nagy munkát vállaltam! Van két SGS Advance készülék melyekre a régi 2.3.6-os gyári T-mobilos rom fut.
Na most ezeket szeretném lefrissíteni szigorúan gyári romra mivel a tulajuk nem értenének a főzöttekhez...
De egyúttal rootolni is szeretném őket szóval moddolt kernel jöhet azzal nincs semmi baj.
Első kérdésem felétek SGS sorstársaim!
Mi a legújabb gyári romotok? Illetve ti mit ajánlotok? Nagyon megköszönném a linkes elérhetőségeit is!
Második kérdésem, tudnátok adni nekem egy megfelelő drivert és Odint is?
Illetve egy kis útmutatót hogy hogy is álljak neki? Mit hova mire figyelve csináljak...
Valami romtelepülős számláló is van...azt hogy lehet kikerülni illetve lenullázni ha baj lenne.
Nagyon köszönöm a munkátokat! Péter voltam SGS-ről küldve
Szia Peti!
1. Driverek: Linket azért nem adok mert elkevertem, de:
SAMSUNG USB Drivers for Mobile Phones (x86 & x64) v1.5.16.0 és a SAMSUNG Android ADB Interface Driver v2.9.505.831 együttes telepítése. + WMP 11-es update - ne kérdezd miért, legyen
FAQ-ban van hozzá leírás hogy tedd fel.
vagy KIES - bár én nem vagyok KIES párti, aszongyák jó, ok.
Ha mind a 3 módban azt írja: " telepítve, használatra kész" - akkor faca
Csak akkor!!
2. Gyári rom nem kérdés:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginAz XXLQE az uccsó nekünk, de úgy is meglátod.
3. Odin: 1.85 Van újabb, én szeretem a beváltat, csak az odint használd, asszem van benne pit is - felejtsd el.
Register or
LoginEgy fájlos az XXLQE - tud mindent. Ha nem XP van a gépen, rendszergazdaként futtasd az odint!
4. Factory reset (+ ha lehet belső formázás) Odinnal felteszed a romot, bebootol, kikapcs. Recoveryből factory reset, majd maradj itt, telepítsd ezt:
Root JB: You are not allowed to view links.
Register or
Login5. Nem akarok nagyot mondani, folyamatban a dolog még, egyelőre nem birizgálom a köztudatot
( halkan mondom: úgy néz ki az SGSA kilóg a samu sorban az EFS témában ), mentsd az EFS-t, jó ha megvan.
6. Egy idő után akadni fog a JB, szájbarágósan leírtam, kövesd ezt:
Register or
Login XXLQE- CC6.0 - tökéletes
A bináris egyikkel sem fog nőni, sárga háromszög sem lesz. Igaz az eszköz állapot a kernel miatt "egyedi" lesz, de ha mindent így csinálsz, baj esetén az egy fájlossal megküldve, visszaáll minden.