2024, 11 25, 23:24:27

Szerző Téma: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés  (Megtekintve 219143 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető repicki

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Navigon/Google Earth
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 3 SE
Re: Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1350 Dátum: 2013, 06 22, 19:34:49 »
You are not allowed to view links. Register or Login
"Elméletileg"  jónak kell lennie de én konkrétan ezt nem próbáltam. Az nagyobb rizikó, sőt..én annak nem állnék neki.. Viszont a kernel cseréhez annyi: Ha a leírtak szerint csinálod szó szerint akkor ott nem hibázol, elég szájbarágósan irtam le. Nem egy ember csinálta végig mire bekerült ide... Többeknek itt a fórumon elsőre sikerült, még a nagyon kezdőknek is. De persze ne ezért állj neki, nem rábeszélni akarlak csak egy gyári JB egy jó kernellel sokkal jobb rendszer mint egy GB. Nem hülék googlenál hidd el.  ;)
Visszatérve én csak 3 fájlossal gyalulnék. Ha van olyan fórum társ aki az egy fájlossal tért vissza jelezze nyugodtan!

Én annó 2 fájlossal raktam vissza GB-t. De az samsung szerviz rom volt, és utána dobtam rá egy root-olt T-mobilos GB-t.
Aszem van is valahol egy linkem hozzá. Keresem...

Nos meg is van hozzá egy penge kis leírás itt: You are not allowed to view links. Register or Login

Én ez szerint raktam vissza és utána felraktam rá a legutolsó T-s romot ami már root-olt!
Azt pedig innen lehet letölteni: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Earth / Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S21
  • PDA ROM: Official
« Reply #1351 Dátum: 2013, 06 22, 19:42:16 »
Én annó 2 fájlossal raktam vissza GB. De az samsung szerviz rom volt és utána dobtam rá egy root-olt T-mobilos GB-t.
Aszem van is valahol egy linkem hozzá. Keresem...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9070-ről

Az jó, kiváncsi vagyok rá.  ;) szervizben (szolgáltató+samsung) csak és kizárólag 3 fájlossal dolgoznak, ott nem rizikóznak. A 3 fájlos alapból darál minden patriciót, recoveryt, romot, mindent. Így én legalább is csak a 3 fájlossal állnék neki mert ha vmi a patriciók környékén sérül, nem jön össze akkor annak annyi... Utána már korántsem biztos hogy a 3-as helyrehozza.

Szerk.:
Na ez 3 fájlost mutat, töltöm én is mindjárt megmondom. De egyébként szerintem ez egy XEH-s független 3 fájlos. ( Nem 2!  :) ) Nekem szolgáltatós van ami tárhelyhez kötött.
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető repicki

• PFC Fan
« Reply #1352 Dátum: 2013, 06 22, 19:45:52 »
Az jó, kiváncsi vagyok rá.  ;) szervizben (szolgáltató+samsung) csak és kizárólag 3 fájlossal dolgoznak, ott nem rizikóznak. A 3 fájlos alapból darál minden patriciót, recoveryt, romot, mindent. Így én legalább is csak a 3 fájlossal állnék neki mert ha vmi a patriciók környékén sérül, nem jön össze akkor annak annyi... Utána már korántsem biztos hogy a 3-as helyrehozza.

A 3 fájlost az úgy érted, PDA, Phohe, CSC+ pit?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1353 Dátum: 2013, 06 22, 19:54:19 »
A 3 fájlost az úgy érted, PDA, Phohe, CSC+ pit?

Majdnem így van. Gond esetén is csak ezzel szabad megküldeni, viszont ennek az a rizikója ha itt hibázik vki akkor ennél beljebb már nincs mit tenni, so ha ezt elrontod, akkor kakukk.
A rajz szerint: PIT- patriciók
                       PDA- rom
                       CSC- régió kódok és egyéb cullangok
Figyelni kell hova mi van tallóz a manus, itt (csak itt!!) kell bepipálva legyen a repatrition. Odin verzsön sem mindegy, nem véletlen adják hozzá. Szóval aki izgul és kezdő több fronton is tud hibázni. Elég a PC C./ download mappából másik md5-t betenni vagy nem azt az odint inditani, oszt pá. 

Szerk.: De reméljük a legjobbakat!  :D :ok:
You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető repicki

• PFC Fan
« Reply #1354 Dátum: 2013, 06 22, 20:01:40 »
Így van. Gond esetén is csak ezzel szabad megküldeni, viszont ennek az a rizikója ha itt hibázik vki akkor ennél beljebb már nincs mit tenni, so ha ezt elrontod, akkor kakukk.
A rajz szerint: PIT- patriciók
                       PDA- rom
                       CSC- régió kódok és egyéb cullangok
Figyelni kell hova mi van tallóz a manus, itt (csak itt!!) kell bepipálva legyen a repatrition.

Az igazat megvalva ehez a telcsihez még nem láttam 3 fájlos csomagot :(
SGS-en már számtalanszor csináltam de SGSA-n még csak ilyen csomagokkal találkoztam, aminek linkeltem
is a leírását.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
  • PDA: I9070
  • PDA ROM: 4.1.2 HarshJelly
Re: Samsung Galaxy S Advance általános beszélgetés
« Reply #1355 Dátum: 2013, 06 22, 20:53:03 »
Feláldoztam a telómat, kernelt cseréltem rajta (6.0), hátha megtudom győzni asszonyt vele. A leírás alapján ment simán. Eddig jól muzsikál pattogós nagyon, videók nem akadnak. Köszönök mindent. Majd még jövök.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1356 Dátum: 2013, 06 22, 20:56:21 »
Feláldoztam a telómat, kernelt cseréltem rajta (6.0), hátha megtudom győzni asszonyt vele. A leírás alapján ment simán. Eddig jól muzsikál pattogós nagyon, videók nem akadnak. Köszönök mindent. Majd még jövök.

Nagyon nem kellett "feláldozni" ha a leírás szerint csináltál mindent...  ;)
Mondtam én, hogy jó lesz.

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #1357 Dátum: 2013, 06 23, 10:51:36 »
Asszony hajthatatlan. Az enyémen marad az új rendszer, az övére vissza rakom a régit. Gyári T-mob-os 2.36-ot szeretnék rá tenni root nélkül.
Találtam ilyen ROM-ot, letöltés után úgy néz ki, hogy az 1.83 Odin külön mappában van a PIT fájllal, és egy másik mappában van a CSC és a CODE fájl. Azt írják, hogy mind a három fájlt használni kell. Re-partition bepipálni. Kicsit bizonytalan vagyok, mert az oldalon az utolsó hozzászólások között van érdekes dolog. Nem akarom őket reklámozni.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1358 Dátum: 2013, 06 23, 12:12:33 »
Asszony hajthatatlan. Az enyémen marad az új rendszer, az övére vissza rakom a régit. Gyári T-mob-os 2.36-ot szeretnék rá tenni root nélkül.
Találtam ilyen ROM-ot, letöltés után úgy néz ki, hogy az 1.83 Odin külön mappában van a PIT fájllal, és egy másik mappában van a CSC és a CODE fájl. Azt írják, hogy mind a három fájlt használni kell. Re-partition bepipálni. Kicsit bizonytalan vagyok, mert az oldalon az utolsó hozzászólások között van érdekes dolog. Nem akarom őket reklámozni.

Itt ne is reklámozd. Tudom hol jársz, jó helyen vagy. Ha mindent az ott leírtak szerint csinálsz nem lehet baj, de had ne én adjak tanácsot oda...

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #1359 Dátum: 2013, 06 23, 13:12:29 »
visszaraktam a 2.36-ot, viszont nem akarja automatikusan újratelepíteni az appokat. JB alatt megcsinálta. Van valami trükkje?

Nem elérhető repicki

• PFC Fan
« Reply #1360 Dátum: 2013, 06 23, 13:27:58 »
visszaraktam a 2.36-ot, viszont nem akarja automatikusan újratelepíteni az appokat. JB alatt megcsinálta. Van valami trükkje?

Szerintem ilyenkor, újra egyesével kell vissza rakni mindent, ha nem csináltál róluk mentést.

Nem elérhető kiss110

• PFC Fan
  • PDA: Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat
« Reply #1361 Dátum: 2013, 06 23, 13:31:47 »
Sziasztok.Valaki tudna nekem segiteni,esetleg már találkozott ilyennel?a Telefonom a zsebemben életre kel.Bejövő híváskor,sms-nél felnyilik a képernyőzár és mire kiveszem a zsebből már kinyomja vagy felveszi a hivást.Roppant kellemetlen.Már próbáltam f.resetet is.Valakinek volt már ilyennel gondja?Esetleg van rá valami megoldás?
Resurrection_Remix_KK_v5.0.3-20140219-i9300

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #1362 Dátum: 2013, 06 23, 18:52:09 »
Hááát nem akarok trollkodni, de a régi GB rendszer valóban nagyon gördülékeny, és gyors. Lehet, hogy a több fájlos ROM miatt van? Mert az gyalult mindent telepítéskor, full origi lett a rendszer. A FR sehol sincs az ilyen gyalulós telepítéshez. Létezik ilyen  több fájlos JB ROM is?

Nem elérhető dalezoli

• PDA: Samsung i9300
  • PDA ROM: 4.3
« Reply #1363 Dátum: 2013, 06 23, 19:58:51 »
Sziasztok,kérdezném hogy root nélküli telón is lehet kernelt cserélni?(Gyáriról cocore-ra ideiglenes cwm)A módját ismerem olvastam, csak az nem egyértelmű hogy root kell-e előtte?

Nem elérhető frenkiee

• PFC Fan
« Reply #1364 Dátum: 2013, 06 23, 21:25:35 »
Hát ha vagy olyan bátor, hogy nem mented el az efs mappát /ami csak root után lehetséges/, akkor persze próbáld meg. Én nem ajánlanám. De vannak akik jobban értenek hozzá, hallgasd meg őket is. Root nélkül az efs mappának csak egy töredékét tudod másolni, ami édeskevés bármilyen helyreállításhoz.

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1365 Dátum: 2013, 06 23, 21:32:10 »
Sziasztok,kérdezném hogy root nélküli telón is lehet kernelt cserélni?(Gyáriról cocore-ra ideiglenes cwm)A módját ismerem olvastam, csak az nem egyértelmű hogy root kell-e előtte?

Ezt a kérdést talán akkor a kernel topikban is fel tehetted volna...
Az elején le van írva: EFS mappa mentése - amihez root kell.

Nem elérhető benz2014

• PFC Fan
  • PDA: GT-I9105P
  • PDA ROM: Jelly Bean 4.2.2
« Reply #1366 Dátum: 2013, 06 25, 15:19:07 »
Sziasztok! :)

Link: You are not allowed to view links. Register or Login

Felfedeztem valami újat csak még nem mertem ki próbálni, valaki tud valamit róla ? :)

Nem elérhető benz2014

• PFC Fan
« Reply #1367 Dátum: 2013, 06 25, 19:49:40 »

Kipróbáltam a "XyanogenWiz v1.4"-et és hoztam nektek képeket róla nem sok minden változik meg csak egy két dolog de arról hoztam nektek képet!
És ha ne talán valaki érdekelne akkor hoztam hogy honnan tudják letölteni és hogy hogyan kell telepíteni!
Telepítés:
1.Töltsd le a fáljt.
2.Rakd rá az sd kártyára.
3.Kapcsold ki a telefont.
4.Kapcsold be a telefont a Recovery menübe.
5.Válaszd ki a "XyanogenWizv1.4"-et.
6.Telepítsd ha ez kész.
7.Reboot.
8.Készen is van.

Innen tudod letölteni: You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Moderator Comment Mivel a kérésnek nem tettél eleget, ezért én fogom ideírni: Ez csak 4.1.2 JB-en alkalmazható, 2.3.6-os GB-n nem! Mint ahogy az alábbi forrásnál is írják, a feltöltő csak az XXLQE -n próbálta máson nem, GB-n pedig egyáltalán nem alkalmazható! You are not allowed to view links. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1368 Dátum: 2013, 06 25, 20:33:28 »

Kipróbáltam a "XyanogenWiz v1.4"-et és hoztam nektek képeket róla nem sok minden változik meg csak egy két dolog de arról hoztam nektek képet!
És ha ne talán valaki érdekelne akkor hoztam hogy honnan tudják letölteni és hogy hogyan kell telepíteni!
Telepítés:
1.Töltsd le a fáljt.
2.Rakd rá az sd kártyára.
3.Kapcsold ki a telefont.
4.Kapcsold be a telefont a Recovery menübe.
5.Válaszd ki a "XyanogenWizv1.4"-et.
6.Telepítsd ha ez kész.
7.Reboot.
8.Készen is van.

Innen tudod letölteni: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem tudom még hányszor kell szólnom, most teszem utoljára! Aki ezután nem a megfelelő topikba ír azt figyelmeztetés nélkül átrakom a helyére.
Igaz a XyanogenWiz nem egy teljes rom, ezért is csak figyelmeztetlek.
A több mint egy hónapja indult custom romok topik így kezdődik:
"Ide várjuk a személyes tapasztalatokat, ROM-okat, azokról a véleményeket, ötleteket, javaslatokat"
Ezt nem tudom egyértelműbben leírni. A figyelmeztetés mindenkinek szólt, többet nem teszem!

Köszönöm előre is mindenkinek! :ok:

Nem elérhető benz2014

• PFC Fan
« Reply #1369 Dátum: 2013, 06 25, 21:05:55 »
Okés rendben, elnézést! :)

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1370 Dátum: 2013, 06 25, 21:21:50 »
Okés rendben, elnézést! :)

Még egy dolog amire nem árt figyelni! :
A részletekre:
Nevezetesen a profilod alatt XXLK2 van. Ha már ide tetted- nem irtad milyen romra tetted.  Mit fogsz válaszolni ha a következő kommentelő téglázza a 2.3.6-os GB-t?
Figyeljünk az apró részletekre mert azon lehet elcsúszni!
Javítsd a profilod légyszives a megfelelő módon! Köszönöm!

Nem elérhető jeszi

• Navigáció / Navigation: a gps
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Team Venom ViperX 3.4.2 - Sense 4+ JellyBean
« Reply #1371 Dátum: 2013, 06 26, 19:53:47 »
Sziasztok!

galaxy s advance telefonnál megjelent frissítés, rányomtam, újraindult, ment egy csík, majd fekete lett a képernyő. Nem lehet bekapcsolni a telefont, a download mode sem jön fel. Ki tud segíteni? jtag-et vállal valaki?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1372 Dátum: 2013, 06 26, 19:59:51 »
Sziasztok!

galaxy s advance telefonnál megjelent frissítés, rányomtam, újraindult, ment egy csík, majd fekete lett a képernyő. Nem lehet bekapcsolni a telefont, a download mode sem jön fel. Ki tud segíteni? jtag-et vállal valaki?

Ha a download mód sincs akkor nagy a baj. akksi ki-be, úgy próbáld egyből a download módot. Garanciás?

Nem elérhető jeszi

• Navigáció / Navigation: a gps
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: Team Venom ViperX 3.4.2 - Sense 4+ JellyBean
« Reply #1373 Dátum: 2013, 06 26, 20:03:34 »
Ha a download mód sincs akkor nagy a baj. akksi ki-be, úgy próbáld egyből a download módot. Garanciás?

Ma vettem használtan, garancia nincs. Persze, aksi ki-be után is próbáltam a download módot.

jtag-et tud valaki vállalni Budapesten?

Nem elérhető attika79

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #1374 Dátum: 2013, 06 26, 20:06:13 »
Ma vettem használtan, garancia nincs. Persze, aksi ki-be után is próbáltam a download módot.

jtag-et tud valaki vállalni Budapesten?

Ha download mód sincs egy update-el akkor az már eddig sem volt tiszta. Hogyan akartál frissiteni? Mivel? Milyen rendszer volt rajta?

Szerk. : látom megtaláltad a megfelelő topikot, remélem sikerrel jársz.  :ok: