Hát nem jött össze. De legalább még működik. Az alábbi log fájlt produkálta mielőtt kiírta, hogy FAIL.
<ID:0/007> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9070XXLQE_I9070TMHLQ2_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> SetupConnection..
<ID:0/007> Initialzation..
<ID:0/007> Set PIT file..
<ID:0/007> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/007> Can't open the specified file. (Line: 1876)
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
<ID:0/007> Removed!!
Mi lehet a baj? Előtte csináltam factory resetet. Re-partitiont bepipáltam. Download módban kell még csinálni valamit?
Na, itt vagyok. Szóval aludtál rá egyet mégis azt kell mondanom nem olvastad el rendesen!
1." Letöltjük az adott romot, általában zip tömöritett formátumban. Csomagold ki. 1 vagy 3 db .tar (vagy .tar.md5) kiterjesztésű file-t kapsz. PIT fájlt ha kapunk is, csak 3 fájlos romok esetén használjuk! A csomagban lévő fájloknak az Odinban a helye:"
Tegnap kérdezted az md5-öt itt is le van írva! + PIT fájlt CSAK A 3 FÁJLOSNÁL HASZNÁLUNK, KÜLÖNBEN ESZEDBE NE JUSSON!
2. "Betallózuk a fájlt (okat) a helyükre. Általában az odin tudja hova kell a pipa megcsinálja helyetted, de nem árt odafigyelni. Az alábbi képek a 3+1 fájlos-ot mutatja. "
Szerintem eléggé szájba rágós, de leírom mégegyszer:
az odin TUDJA hova kell a pipa! Ha most nem Galaxy Advance-od van, hanem bármilyen más Galaxy modelled, jó eséllyel egy PDA-d lenne, amin nem működnek a telefon funkciói! A repatritiont VÉLETLENÜL SEM SZABAD BEPIPÁLNI!!!, mert a telefon patricióit újraírja, de az egyfájlos NEM TARTALMAZZA AZOKAT!!! Így csak törlésre kerülnek, mivel az odin előbb töröl utána rakja ha van mit! Elég egyértelmű nálad semmit...
Ez egy jó példa hogyan kell a telefonból téglát csinálni!
Szóval szépen elkezded előről és imádkozol hogy a patricióid nem sérültek!
1. Letöltöd amit Éva linkelt odint, teljesen jó! (Köszi kedves!
) Ha xp feletti rendszered van az odinra jobb egér gombbal kattintva, futtatás mint rendszergazda! XP-nél nem kell.
2. A letöltött romból az md5-öt betallózod és az ég világon semmihez nem nyúlsz, csak miután csatlakoztál a starthoz és imádkozol!
3. Download mód: Hangerő le+home+bekapcs- kijön a szöveg: utána egyszer hangerő fel- csatlakozás.
Az az md5-ben BENT VAN MINDEN AMI KELL NEKED!!!
Simán végig kell futnia, zöld pass-al a végén!
Ha valamit nem így találsz, ne csináld állj meg!
Így kell kinéznie!