Én nem értelmeztem? Viccelsz? Feladtam.
Jól teszed, mert az értelmezés nem megy neked
(Bár, ha elsőre nem esett volna le, talán a reakciójából lejött volna
)
--
"Nálam egy kb. 7*2m-es üvegfelület van, egy oldalon"
Ez szerinted mennyire jellemző magán épületeken??
Az én lakásomon például 1x1,5 méteres nyílászáróból van 6 db és ezeket közelről akkor látogatom meg, mikor reggel, meg este elhúzom a függönyt, meg nap közben, mikor szellőztetek. Egyébként a közelükbe sem megyek, mert nem nagyon nézegetek ki (pedig elég szép a kilátás tőlem). Egy fillért nem költenék arra, hogy bármi kijelzés legyen rajtuk, mert nincs értelme. Ha csak egy ablak aktív, akkor a másik ellenfénye miatt nem lenne élvezhető, ha mindkettő (helységenként 2 van) akkor meg sötét lenne a szoba, mikor tartalom van rajtuk. Ha csak kis widgeteket raknák ki, ahhoz oda kell menni, 2-3 méterről nem nagyon látni a tartalmukat. Az már csak apróság, hogy sem képarányban, sem magasságban, sem szögben nem lenne ideális filmes tartalom nézésére.
Ez egy jó játék lehetne, mint karácsonykor a világító díszek ablakba kirakása, de haszna szinte semmi. Viszont a fentebb már írt tényezők miatt elég drága mulatság volna. Én kihagynám és inkább várom az OLED tapétát, amivel bármikor egy virágzó mezővé, vagy a himalájai panorámává változtathatom a szobám, annak több értelmét látom
---
Mellékesen még egyszer megkérnélek, hogy mellőzd a személyeskedő megjegyzéseid! Nem őriztünk tudtommal együtt libát és a haverom sem vagy, hogy ezt megengedhesd magadnak. Ha nem tetszik amit írok, akkor normális hangnemben vállald a vitát, vagy ne válaszolj!