2024, 11 25, 04:23:18
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116364 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #450 Dátum: 2013, 02 22, 13:58:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Még hátra van pedig a le_vente legfőbb érve, hogy azért nem tetszik nekem a dolog, mert nem az Apple mutatta be és egyébként is mivel a Samsung demózott vele, így az nálam csak  censored  lehet :D (zavar az erőben, hogy elég sok Samu eszközt használok elégedetten, így ez picit fals érv).

Én már várom, garantáltan a nap csúcspontja lesz :D :D

Nem, a csúcsponton régen túl vagyunk, azóta sem tudod felülmúlni magadat.

"Ok, akkor ismerd fel, hogy a függöny nagyobb, mint az ablak felülete, mert nem csak az árnyékolás, hanem a díszítés a szoba stílusának megadása is feladata."

Ez se gyenge. Ki és mikor mondta, hogy nem lehet az az átlátszó kijelző teljes fal méretű? Hm?

Akkor pedig a függöny, ami nem is kell, nem lehet nagyobb, ugye?

Tényleg nem érted.

"Még hátra van pedig a le_vente legfőbb érve, hogy azért nem tetszik nekem a dolog, mert nem az Apple mutatta be és egyébként is mivel a Samsung demózott vele, így az nálam csak   lehet  (zavar az erőben, hogy elég sok Samu eszközt használok elégedetten, így ez picit fals érv)."

Ezen is régen túl vagyunk, sőt fordult a kocka, azt se vetted észre...  :D Pedig kifejtettem.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #451 Dátum: 2013, 02 22, 14:02:25 »
Te most józan vagy?

Saját magadnak mondasz ellent :D

Ezek szerint az átlátszóságnak semmi értelme, de azért jó lenne ablakként használni...

Tartok tőle, hogy egyre jobban belekeveredsz a dologba és csak azért vagdalkozol, nehogy el keljen ismerned, hogy ezt az egészet mégsem gondoltad át logikusan.

Én józan.
Ezért ismertem el, hogy a hűtőajtón való alkalmazáskor az átlátszóság nem érvényesül. Nem az ablakról volt szó. Te józan vagy? Nem tudhatom, de valamit elkevertél újfent...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #452 Dátum: 2013, 02 22, 14:03:21 »
"Ez se gyenge. Ki és mikor mondta, hogy nem lehet az az átlátszó kijelző teljes fal méretű? Hm?"

Mondjuk az, aki az épületet tervezte? :D

Már írtam, ne csak azt vedd figyelembe, hogy majd egyszer csak csupa üveg épületek fognak épülni, mert a mai épületek 99%-a nem ilyen és egy háborodott divat miatt nem is fogják azokat átépíteni.

Nem elérhető Mordon

« Reply #453 Dátum: 2013, 02 22, 14:04:22 »

Én józan.
Ezért ismertem el, hogy a hűtőajtón való alkalmazáskor az átlátszóság nem érvényesül. Nem az ablakról volt szó. Te józan vagy? Nem tudhatom, de valamit elkevertél újfent...

Kár, hogy nem tudtad értelmezni Macika hozzászólását, avagy ismét mosdatod a szerecsent :D

Nem elérhető le_vente

« Reply #454 Dátum: 2013, 02 22, 14:09:40 »
"Ez se gyenge. Ki és mikor mondta, hogy nem lehet az az átlátszó kijelző teljes fal méretű? Hm?"

Mondjuk az, aki az épületet tervezte? :D

Már írtam, ne csak azt vedd figyelembe, hogy majd egyszer csak csupa üveg épületek fognak épülni, mert a mai épületek 99%-a nem ilyen és egy háborodott divat miatt nem is fogják azokat átépíteni.

úúúúú, ki beszél teljesen üveg épületről?  :shock:

Mennyire mélyre mész még csak azért, hogy ellenkezz?

Ez már valami eszméletlen beteges dolog, bár ismerős: addig csavarni, amíg a másikat teljesen kiakasztod. Igen, ez a valódi éned... Egy ideje mintha pihent volna, de megint feléledt... Beszéltem is valakivel, de elkiabáltam...

Nálam egy kb. 7*2m-es üvegfelület van, egy oldalon, a többi nem üveg, érted?
Ide simán jópofa lenne a dolog. De amíg az elején vagyunk, akár csak az egyik normál ablakra is.

Nem elérhető le_vente

« Reply #455 Dátum: 2013, 02 22, 14:11:02 »
Kár, hogy nem tudtad értelmezni Macika hozzászólását, avagy ismét mosdatod a szerecsent :D

"Idézetet írta: Mordon - Ma - 11:56:52
A hűtő esetén még érthető, hogy kijelzővel szerelnék fel, hisz bizonyos szempontból egy központ, ahol a család minden tagja napjában többször megfordul, az ablak nem ilyen.

Macika:
Igen, csak épp a transzparenciát nem indokolja SEMMI!"

Én nem értelmeztem? Viccelsz? Feladtam.

Nem elérhető Mordon

« Reply #456 Dátum: 2013, 02 22, 15:58:00 »
Én nem értelmeztem? Viccelsz? Feladtam.

Jól teszed, mert az értelmezés nem megy neked :D
(Bár, ha elsőre nem esett volna le, talán a reakciójából lejött volna :) )

--

"Nálam egy kb. 7*2m-es üvegfelület van, egy oldalon"

Ez szerinted mennyire jellemző magán épületeken??

Az én lakásomon például 1x1,5 méteres nyílászáróból van 6 db és ezeket közelről akkor látogatom meg, mikor reggel, meg este elhúzom a függönyt, meg nap közben, mikor szellőztetek. Egyébként a közelükbe sem megyek, mert nem nagyon nézegetek ki (pedig elég szép a kilátás tőlem). Egy fillért nem költenék arra, hogy bármi kijelzés legyen rajtuk, mert nincs értelme. Ha csak egy ablak aktív, akkor a másik ellenfénye miatt nem lenne élvezhető, ha mindkettő (helységenként 2 van) akkor meg sötét lenne a szoba, mikor tartalom van rajtuk. Ha csak kis widgeteket raknák ki, ahhoz oda kell menni, 2-3 méterről nem nagyon látni a tartalmukat. Az már csak apróság, hogy sem képarányban, sem magasságban, sem szögben nem lenne ideális filmes tartalom nézésére.

Ez egy jó játék lehetne, mint karácsonykor a világító díszek ablakba kirakása, de haszna szinte semmi. Viszont a fentebb már írt tényezők miatt elég drága mulatság volna. Én kihagynám és inkább várom az OLED tapétát, amivel bármikor egy virágzó mezővé, vagy a himalájai panorámává változtathatom a szobám, annak több értelmét látom :)

---

Mellékesen még egyszer megkérnélek, hogy mellőzd a személyeskedő megjegyzéseid! Nem őriztünk tudtommal együtt libát és a haverom sem vagy, hogy ezt megengedhesd magadnak. Ha nem tetszik amit írok, akkor normális hangnemben vállald a vitát, vagy ne válaszolj!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #457 Dátum: 2013, 02 22, 16:30:38 »
Nem vagyok sértett. Egyébként számomra érdekes ez a Note2-es fórum. Ennyi szurkálódást még nem nagyon láttam itt más topicokban. (Biztos ritkán nézek be.)
Már csak koromnál fogva sem fogok Veled értelmetlenül évődni, látom hogy miként viszonyulsz másokhoz, de ez a moderátorok dolga, hogy mit (mennyit) engednek meg, én nem minősítem.
Amiről beszéltem; azt a témát szívesen folytatom Veled privátban ha akarod, de nem ilyen felszínes és silány minőségben, az adok-kapok szánalmas stílusában, hanem szigorúan szakmai alapokon.
Részemről befejeztem, további jó fórumozást!
Elnézést, de szakmai alapon nem szükséges a privát, lévén nagyon sokan profitálhatnak abból, ha valóban vannak megtámadhatatlan érveid. Ez lenne a fórumozás értelme.

A kort meg hagyjuk szerintem, nem érdem, hanem állapot.

Nem tudom megérteni, arra a konkrét, bármiféle sértéstől és személyes vonulatoktól mentes kérdésre, hogy MIÉRT/MIBEN lenne jobb az átlátszó mobil kifejlesztése, arra miért kell sértődött szűzleányként reagálni, miért nem lehet leírni korrekten pontokba szedve leírni az észérveket, miután én is észérveket írtam ellene.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #458 Dátum: 2013, 02 22, 16:36:02 »
No Ti nagyra nőtt gyermekek... :D
Jó a vita, folytassátok, de személyeskedés nélkül. Jók az ilyenek, kellenek az eszmecserék vagy megosztások. Azonban tartsátok tiszteletben a másik véleményét ha van neki, bármin is alapul.

Aki a továbbiakban nem tudja vagy akarja kulturált módon, személyeskedés nélkül, ha úgy tetszik "szépen" vitatni a témát, annak bünti lesz. Én szóltam... :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #459 Dátum: 2013, 02 22, 16:43:59 »
...
Nem tudom megérteni, arra a konkrét, bármiféle sértéstől és személyes vonulatoktól mentes kérdésre, hogy MIÉRT/MIBEN lenne jobb az átlátszó mobil kifejlesztése, arra miért kell sértődött szűzleányként reagálni, miért nem lehet leírni korrekten pontokba szedve leírni az észérveket, miután én is észérveket írtam ellene.

A videón látottak alapján abban a formában már el tudom képzelni az átlátszó "mobilt", de csak annyira átlátszónak. "Mobilt", mert az már sokkal több annál. Sok esetben jól jöhet, ha valamelyest látszódik a készülék mögötti valóság, ennek is csak a fantáziánk szabhat határt. Valamilyen szinten számomra van benne egy kis elegancia, na meg egy jó adag sci-fi. :)
A cikkben levő képen látható teljesen átlátszó kütyü szerintem már nem lenne igazán jól használható.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #460 Dátum: 2013, 02 22, 17:08:31 »
Elnézést, de szakmai alapon nem szükséges a privát, lévén nagyon sokan profitálhatnak abból, ha valóban vannak megtámadhatatlan érveid. Ez lenne a fórumozás értelme.

A kort meg hagyjuk szerintem, nem érdem, hanem állapot.

Bár elhatároztam, hogy nem válaszolok, mégis megteszem. A szakmaiság alatt az építészetet, belsőépítészetet, a designt (szűkebb értelemben a formatervezést is) értem. Ez a fórum nem ezzel a témával foglalkozik, így nem látom értelmét annak, hogy erről Veled vitatkozzak. Ha a felsorolt területeken kompetens vagy (végzettség, jogosultság, kamarai tagság, minősítések...stb.), szívesen beszélek Veled akár személyesen is az eddigiekben felsorolt megoldások gyakorlati alkalmazásairól! (Üveg, plexi... stb. ill. a transzparencia kérdéskörének összefüggései, kül és beltéri fejlesztési lehetőségek...stb., stb. vonatkozásaiban)
Ami a jelenlegi, általad felvetett fórum témát illeti, szerintem informálódj és választ fogsz kapni a kérdéseidre!
Most akkor tényleg befejeztem.  :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #461 Dátum: 2013, 02 22, 17:11:35 »
Bár elhatároztam, hogy nem válaszolok, mégis megteszem. A szakmaiság alatt az építészetet, belsőépítészetet, a designt (szűkebb értelemben a formatervezést is) értem. Ez a fórum nem ezzel a témával foglalkozik, így nem látom értelmét annak, hogy erről Veled vitatkozzak. Ha a felsorolt területeken kompetens vagy (végzettség, jogosultság, kamarai tagság, minősítések...stb.), szívesen beszélek Veled akár személyesen is az eddigiekben felsorolt megoldások gyakorlati alkalmazásairól! (Üveg, plexi... stb. ill. a transzparencia kérdéskörének összefüggései, kül és beltéri fejlesztési lehetőségek...stb., stb. vonatkozásaiban)
Ami a jelenlegi, általad felvetett fórum témát illeti, szerintem informálódj és választ fogsz kapni a kérdéseidre!
Most akkor tényleg befejeztem.  :ok:

No de ez itt off topic! Bármilyen témáról lehet beszélni. :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #462 Dátum: 2013, 02 22, 17:45:16 »
A videón látottak alapján abban a formában már el tudom képzelni az átlátszó "mobilt", de csak annyira átlátszónak. "Mobilt", mert az már sokkal több annál. Sok esetben jól jöhet, ha valamelyest látszódik a készülék mögötti valóság, ennek is csak a fantáziánk szabhat határt. Valamilyen szinten számomra van benne egy kis elegancia, na meg egy jó adag sci-fi. :)
A cikkben levő képen látható teljesen átlátszó kütyü szerintem már nem lenne igazán jól használható.
Én is így gondolom.

Báááár amikor megjelent az a progi, ami a hátoldali kamera képét mögévetítette sms-ezésnél a képernyőnek, hááát, kipróbáltam, annyira nem jött be. Vagy ide, vagy oda figyeltem...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #463 Dátum: 2013, 02 22, 17:47:59 »
Én is így gondolom.

Báááár amikor megjelent az a progi, ami a hátoldali kamera képét mögévetítette sms-ezésnél a képernyőnek, hááát, kipróbáltam, annyira nem jött be. Vagy ide, vagy oda figyeltem...

Én most csak a Torrente777 ROM-ban levő átlátszó témából tudok kiindulni. Abban nem zavar, hogy sokszor látszik a háttérkép, sőt még tetszik is.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #464 Dátum: 2013, 02 22, 18:00:02 »
Én most csak a Torrente777 ROM-ban levő átlátszó témából tudok kiindulni. Abban nem zavar, hogy sokszor látszik a háttérkép, sőt még tetszik is.
Szeritnem próbáld ki valamelyik progit, már csak a dolog kuriózuma miatt is! :)

Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

« Reply #465 Dátum: 2013, 02 22, 18:18:11 »
Jól teszed, mert az értelmezés nem megy neked :D
(Bár, ha elsőre nem esett volna le, talán a reakciójából lejött volna :) )

--

"Nálam egy kb. 7*2m-es üvegfelület van, egy oldalon"

Ez szerinted mennyire jellemző magán épületeken??

Az én lakásomon például 1x1,5 méteres nyílászáróból van 6 db és ezeket közelről akkor látogatom meg, mikor reggel, meg este elhúzom a függönyt, meg nap közben, mikor szellőztetek. Egyébként a közelükbe sem megyek, mert nem nagyon nézegetek ki (pedig elég szép a kilátás tőlem). Egy fillért nem költenék arra, hogy bármi kijelzés legyen rajtuk, mert nincs értelme. Ha csak egy ablak aktív, akkor a másik ellenfénye miatt nem lenne élvezhető, ha mindkettő (helységenként 2 van) akkor meg sötét lenne a szoba, mikor tartalom van rajtuk. Ha csak kis widgeteket raknák ki, ahhoz oda kell menni, 2-3 méterről nem nagyon látni a tartalmukat. Az már csak apróság, hogy sem képarányban, sem magasságban, sem szögben nem lenne ideális filmes tartalom nézésére.

Ez egy jó játék lehetne, mint karácsonykor a világító díszek ablakba kirakása, de haszna szinte semmi. Viszont a fentebb már írt tényezők miatt elég drága mulatság volna. Én kihagynám és inkább várom az OLED tapétát, amivel bármikor egy virágzó mezővé, vagy a himalájai panorámává változtathatom a szobám, annak több értelmét látom :)

---

Mellékesen még egyszer megkérnélek, hogy mellőzd a személyeskedő megjegyzéseid! Nem őriztünk tudtommal együtt libát és a haverom sem vagy, hogy ezt megengedhesd magadnak. Ha nem tetszik amit írok, akkor normális hangnemben vállald a vitát, vagy ne válaszolj!

Nekem nem megy az értelmezés?

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ezzel mindenre válaszoltam, amit megint összehordtál, az értetlenségedre, a kötözködésedre, a földhöz ragadtságodra, a helyesírási hibáidra  :hejes:  , mindenre.

Nem tudsz tényleg elvonatkoztatni a saját, ezek szerint eléggé prózai lakásodtól? Ez az én hibám lenne? Kétlem.

Nem őriztünk együtt libát. És?

Továbbá:

rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl

Nem elérhető vertex

« Reply #466 Dátum: 2013, 02 22, 18:30:08 »
No de ez itt off topic! Bármilyen témáról lehet beszélni. :)

Hello Sharp!
Mint mint mondtam, nem akarom itt teríteni a dolgokat, de a régi ismeretség miatt..., szóval egy konkrét példát azért megemlítek. Fejlesztés alatt áll, ill. már több területen alkalmaztunk is egy új megoldást (januárban lett bizonyos része szabadalmaztatva), ami alapvetően transzparens üveg, v. plexi lapok, táblák reklám, információs és egyéb felületek megjelenítésére szolgál. Lényege, hogy "ultravékony", keret nélküli teljes felületben világító; szines fotókat, grafikát..stb., világító pixelekkel mint "nyomtatott fényt" megjelenítő tárgyról van szó. Eddig leginkább banki igényeket elégítettünk ki, de van érdeklődés más területeken is, még a magánszférában, sőt külföldön is, ahol nemsokára reményeink szerint sikerül bevezetni, mert konkrét érdeklődők akarják alkalmazni. (Azért a nemzetközi szabadalom nem egyszerű dolog.)  Gk. falba, álmennyezetekbe, pultoknál, medencéknél (van már vízálló változat is), ill. kültéri reklámfelületeknél is alkalmazható már. Úgy képzeld el, mint a képen látható üveg telefont, csak nagyobb méretben! A sík megjelenítés mellet már a térbeli képek is megoldhatóak egy program segítségével. Rendkívül látványos és számtalan területen alkalmazható úgy az építészetben mint a belsőépítészetben, ill. az élet szinte bármely területén. A technológiai részletekről, paraméterekről...stb. nem írok.
Röviden ennyi..., van több más konkrét példa is, de a szakmai referenciát nem itt fogom megadni.  ;)

Nem elérhető le_vente

« Reply #467 Dátum: 2013, 02 22, 18:34:27 »
Hello Sharp!
Mint mint mondtam, nem akarom itt teríteni a dolgokat, de a régi ismeretség miatt..., szóval egy konkrét példát azért megemlítek. Fejlesztés alatt áll, ill. már több területen alkalmaztunk is egy új megoldást (januárban lett bizonyos része szabadalmaztatva), ami alapvetően transzparens üveg, v. plexi lapok, táblák reklám, információs és egyéb felületek megjelenítésére szolgál. Lényege, hogy "ultravékony", keret nélküli teljes felületben világító; szines fotókat, grafikát..stb., világító pixelekkel mint "nyomtatott fényt" megjelenítő tárgyról van szó. Eddig leginkább banki igényeket elégítettünk ki, de van érdeklődés más területeken is, még a magánszférában, sőt külföldön is, ahol nemsokára reményeink szerint sikerül bevezetni, mert konkrét érdeklődők akarják alkalmazni. (Azért a nemzetközi szabadalom nem egyszerű dolog.)  Gk. falba, álmennyezetekbe, pultoknál, medencéknél (van már vízálló változat is), ill. kültéri reklámfelületeknél is alkalmazható már. Úgy képzeld el, mint a képen látható üveg telefont, csak nagyobb méretben! A sík megjelenítés mellet már a térbeli képek is megoldhatóak egy program segítségével. Rendkívül látványos és számtalan területen alkalmazható úgy az építészetben mint a belsőépítészetben, ill. az élet szinte bármely területén. A technológiai részletekről, paraméterekről...stb. nem írok.
Röviden ennyi..., van több más konkrét példa is, de a szakmai referenciát nem itt fogom megadni.  ;)

Wááááá  :shock: :ok:

Na, irigyellek, remélem élvezed a munkádat, nem úgy, mint az avatarod, háháhá. Egyik kedvenc animációm.  :ok:

Nem elérhető vertex

« Reply #468 Dátum: 2013, 02 22, 18:43:26 »

Wááááá  :shock: :ok:

Na, irigyellek, remélem élvezed a munkádat, nem úgy, mint az avatarod, háháhá. Egyik kedvenc animációm.  :ok:

Így van, jól látod!  :) Viszont nincs rá kényszerem, hogy érveljek, bizonygassak némelyeknek olyan dolgokat, amihez talán nem annyira értenek, de rajtam számon kérik, hogy miért nem "igazolom magam". :D
Én vállalom, hogy (pl.) egy ablak nem csak szellőztetésre való!  :shock:
(Pedig csak egy user vagyok.)  :(

Nem elérhető Mordon

« Reply #469 Dátum: 2013, 02 22, 20:10:58 »
"Nekem nem megy az értelmezés?"

Tekintve, hogy Macika és mindenki úgy értelmezte, ahogy én, csak veled lehet a probléma :)

"Ezzel mindenre válaszoltam, amit megint összehordtál, az értetlenségedre, a kötözködésedre, a földhöz ragadtságodra, a helyesírási hibáidra  :hejes:  , mindenre. "

Valóban, de nem úgy ahogy te gondolod...

Helyesírási hibáid meg inkább neked szoktak lenni, én max. elütök néha egy karaktert.

"Nem tudsz tényleg elvonatkoztatni a saját, ezek szerint eléggé prózai lakásodtól?"

Te meg attól, hogy az emberek 99%-ának ilyen ablakai vannak? Ja majd mindenki átépíti a lakását az újmódi ablakokhoz, mert ugye a gombhoz szabjuk a kabátot. Tényleg nagyon humorodnál vagy mostanság.

"Nem őriztünk együtt libát. És?"

Ja kérem, a modort és stílust nem a diplomával adják, otthonról hozzuk..

Nem elérhető Mordon

« Reply #470 Dátum: 2013, 02 22, 20:23:27 »
Én vállalom, hogy (pl.) egy ablak nem csak szellőztetésre való!  :shock:
(Pedig csak egy user vagyok.)  :(

És még igazad is van, ha egy közintézményről, plázáról, közösségi térről van szó.
(Reklámfelület, információ forrás stb.)

De momentán a nappalimban, vagy hálószobámban ennek semmi gyakorlati hasznát nem látnám.
(Persze lehet eleve ezt figyelembe véve építeni és berendezni egy házat, de nekem ne mond, hogy egy hagyományos családi ház, vagy lakás esetén ennek van bármi gyakorlatias haszna.)

Egy ilyen lakás esetén még van megvalósíthatósága:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

De egy ilyenben:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

vagy ilyenben:

már nem hinném, hogy funkcionálisan és ízlésesen megoldható lenne.

Nem elérhető vertex

« Reply #471 Dátum: 2013, 02 22, 21:14:25 »
És még igazad is van, ha egy közintézményről, plázáról, közösségi térről van szó.
(Reklámfelület, információ forrás stb.)

De momentán a nappalimban, vagy hálószobámban ennek semmi gyakorlati hasznát nem látnám.
(Persze lehet eleve ezt figyelembe véve építeni és berendezni egy házat, de nekem ne mond, hogy egy hagyományos családi ház, vagy lakás esetén ennek van bármi gyakorlatias haszna.)

Egy ilyen lakás esetén még van megvalósíthatósága:

:)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #472 Dátum: 2013, 02 22, 21:22:26 »
Szeritnem próbáld ki valamelyik progit, már csak a dolog kuriózuma miatt is! :)

Ez így elég érdekes, de nem rossz, ha jól van beállítva. Bár az fps lehetne jobb, igaz itt a szobában nem sok a fény. Persze azért ez így nem egészen hozza azt, amikor a készülék átlátszó, mivel a felbontás jóval gyengébb.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #473 Dátum: 2013, 02 22, 21:23:51 »
Hello Sharp!

Hello, hello! :)

Na ez is egy szép szakma és elég izgalmas. Erre is csak azt tudom mondani, mint sok másra szoktam: mindenki a saját maga korlátja. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #474 Dátum: 2013, 02 22, 21:27:28 »
"Nekem nem megy az értelmezés?"

Tekintve, hogy Macika és mindenki úgy értelmezte, ahogy én, csak veled lehet a probléma :)

"Ezzel mindenre válaszoltam, amit megint összehordtál, az értetlenségedre, a kötözködésedre, a földhöz ragadtságodra, a helyesírási hibáidra  :hejes:  , mindenre. "

Valóban, de nem úgy ahogy te gondolod...

Helyesírási hibáid meg inkább neked szoktak lenni, én max. elütök néha egy karaktert.

"Nem tudsz tényleg elvonatkoztatni a saját, ezek szerint eléggé prózai lakásodtól?"

Te meg attól, hogy az emberek 99%-ának ilyen ablakai vannak? Ja majd mindenki átépíti a lakását az újmódi ablakokhoz, mert ugye a gombhoz szabjuk a kabátot. Tényleg nagyon humorodnál vagy mostanság.

"Nem őriztünk együtt libát. És?"

Ja kérem, a modort és stílust nem a diplomával adják, otthonról hozzuk..

Nem unjátok még ezt az oda-vissza dobálózást? Olyan gyerekes... Rég voltunk már óvodában... ;)