2024, 11 25, 06:43:42
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116366 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #400 Dátum: 2013, 02 20, 19:06:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Samu rég bemutatta az ablakba szerelhető amoled kijelzőjét, ami szerintem nagyon jó ötlet. Normál esetben ablak, este meg TV, közben pedig mindenféle info forrása.

Hát ez nem sok mindenre lenne jó.. Én speciel az ablakhoz akkor megyek, ha kinti világra vagyok kíváncsi. :)

A falra felragasztható aktív tapéta már érdekesebb történet lenne, pl. fal méretű kijelző, vagy holodeck szerű 3D-s megjelenítés a 4 fal és mennyezet felhasználásával (a padló bevonásával még érdekesebb lenne), de ennek meg nem kell átlátszónak lenni ;)

Itt van pár izgalmas jövőkép a kijelzők terén, de itt sem az átlátszó megoldásokra fektetik a hangsúlyt:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #401 Dátum: 2013, 02 20, 19:07:55 »
Heló-heló most miért mondod, az én érvem, minden eszmeiséget, átgondolást, techikai előremutatást, reális felhasználhatóságot nélkülöző példálózása fityfene volt? :D
:D

Az a helyzet, hogy - a humort értékelve, de félretéve - a témában (az átlátszó mobiltelefon és az átlátszó mobiltelefon-kijelző) semmi érv nem hangzott el.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #402 Dátum: 2013, 02 20, 19:09:43 »

Az a helyzet, hogy - a humort értékelve, de félretéve - a témában (az átlátszó mobiltelefon és az átlátszó mobiltelefon-kijelző) semmi érv nem hangzott el.
Ez bizony így van....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #403 Dátum: 2013, 02 20, 19:13:47 »
Hát ez nem sok mindenre lenne jó.. Én speciel az ablakhoz akkor megyek, ha kinti világra vagyok kíváncsi. :)

A falra felragasztható aktív tapéta már érdekesebb történet lenne, pl. fal méretű kijelző, vagy holodeck szerű 3D-s megjelenítés a 4 fal és mennyezet felhasználásával (a padló bevonásával még érdekesebb lenne), de ennek meg nem kell átlátszónak lenni ;)

Itt van pár izgalmas jövőkép a kijelzők terén, de itt sem az átlátszó megoldásokra fektetik a hangsúlyt:
Na ezaz, egyik sem érvényesül jobban átlátszó környezetben, csak gizdább. SOKKAL gizdább.
Épp ezért kérdeztem rá, hogy tud-e valaki TÉNYLEG értelmes felhasználási lehetőséget mondani az átlátszó mobiltelefonra ill. annak kijelzőjére.

Mert bármi újításra, HS bluetoothra, gigasebességű WLAN-ra, NFC-re, de még a FullHD kijelzőre 5,5 "-on is lehet érveket felhozni, és meg is áll az érvelés.
De az átlátszóságra senki nem mondott még semmit.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Mordon

« Reply #404 Dátum: 2013, 02 20, 19:17:55 »

Mert nincs is semmi valós használati érv mellette, maximum annyi, hogy jól nézne ki. :)
(Esetleg annyi még, hogy SMS írás közben sétálva sem esnél el, mert látnád az utat magad előtt :) )

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #405 Dátum: 2013, 02 20, 19:21:24 »
Bla-bla.

1. Nem mi, magyarok fejlesztjük a Transparent AMOLED-et, így ez a magyarkodós szöveg nem illik ide.

2. Érveket kértem, miért lenne jó/jobb az átlátszó kijelző/átlátszó mobiltelefon, mint a jelenlegi, nem átlátszó.
Eddig senki nem tudott ilyet mondani, Te most azzal állsz elő, hogy nem tudjuk, de majd megtudjuk...

Nekem ez nem mond semmit.

Érvek viszont mondanak, főleg, ha átgondoltak...

Nem tudom, melyiket tegyem:

1.: ??????????????????????????????????????????????

2.:  rotfl
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #406 Dátum: 2013, 02 20, 19:22:22 »
Mert nincs is semmi valós használati érv mellette, maximum annyi, hogy jól nézne ki. :)
(Esetleg annyi még, hogy SMS írás közben sétálva sem esnél el, mert látnád az utat magad előtt :) )
Igen, a gizda faktor, mint írtam... :)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #407 Dátum: 2013, 02 20, 19:34:43 »

Hát, látom, tényleg csak miattam is képesek vagytok valamit fikázni.

A már létező ablak móka a a Samutól hülyeség, mert én említem, de a vizionálások meg jók, miközben azok technikai megvalósításához szintén a Samu áll legközelebb... (átlátszó, ívelt display-k...)

"Hát ez nem sok mindenre lenne jó.. Én speciel az ablakhoz akkor megyek, ha kinti világra vagyok kíváncsi. :)"

Te nagyon mulatságos tudsz lenni...
Szólok: nem LENNE, ezt régen bemutatták, mindenkinek pacsás lett a bugyija tőle, de neked nem, na bumm. Én valahogy simán elképzelem magamnál, hogy az ablak, amin a kinti világot szépen láthatod nappal - sőt közben akármilyen infok megjelenhetnek rajta -, estére kívülről elsötétedve TV-ként funkcionál.

De ha csak én vagyok így, hát, tőlem...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Mordon

« Reply #408 Dátum: 2013, 02 20, 20:13:45 »

Hát, látom, tényleg csak miattam is képesek vagytok valamit fikázni.

A már létező ablak móka a a Samutól hülyeség, mert én említem, de a vizionálások meg jók, miközben azok technikai megvalósításához szintén a Samu áll legközelebb... (átlátszó, ívelt display-k...)

"Hát ez nem sok mindenre lenne jó.. Én speciel az ablakhoz akkor megyek, ha kinti világra vagyok kíváncsi. :)"

Te nagyon mulatságos tudsz lenni...
Szólok: nem LENNE, ezt régen bemutatták, mindenkinek pacsás lett a bugyija tőle, de neked nem, na bumm. Én valahogy simán elképzelem magamnál, hogy az ablak, amin a kinti világot szépen láthatod nappal - sőt közben akármilyen infok megjelenhetnek rajta -, estére kívülről elsötétedve TV-ként funkcionál.

De ha csak én vagyok így, hát, tőlem...

Érdekes aránya lehet az ablakaidnak, ha nálad képes lenne kiváltani a TV-t :)

Én inkább szavazok egy 6-8 m2-nyi falfelületre, mint kijelző, picit nagyobb :)

No meg nappal akkor nem néznél TV-t? Vagy akkor koromsötétben üldögélnél mindig mikor TV-t nézel?

Nem elérhető le_vente

« Reply #409 Dátum: 2013, 02 20, 23:21:22 »
Érdekes aránya lehet az ablakaidnak, ha nálad képes lenne kiváltani a TV-t :)

Én inkább szavazok egy 6-8 m2-nyi falfelületre, mint kijelző, picit nagyobb :)

No meg nappal akkor nem néznél TV-t? Vagy akkor koromsötétben üldögélnél mindig mikor TV-t nézel?

Úristen....

Kész vagyok.

Nincsenek érveim tovább....

Láttad amúgy, amiről beszélek?

De segítek, amit te elfogadhatónak látsz, az mennyiben más attól, amiről én beszélek?

Fantáziátlan vagy ám nagyon...

Amúgy egy teli fal is lehet, amin akkora "ablakot" nyit egy ilyen megoldás, amekkorát akarsz.

Sőt, akármilyen képarányt elérhetsz...

Nah, hagylak inkább...köss belém, mert én kiálltam valami mellett, megalol...  >:(

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #410 Dátum: 2013, 02 21, 08:43:20 »
Úristen....

Kész vagyok.

Nincsenek érveim tovább....

Láttad amúgy, amiről beszélek?

De segítek, amit te elfogadhatónak látsz, az mennyiben más attól, amiről én beszélek?

Fantáziátlan vagy ám nagyon...

Amúgy egy teli fal is lehet, amin akkora "ablakot" nyit egy ilyen megoldás, amekkorát akarsz.

Sőt, akármilyen képarányt elérhetsz...

Nah, hagylak inkább...köss belém, mert én kiálltam valami mellett, megalol...  >:(

+1 (az ötletnek)

Nem elérhető Mordon

« Reply #411 Dátum: 2013, 02 21, 08:49:39 »
"Amúgy egy teli fal is lehet, amin akkora "ablakot" nyit egy ilyen megoldás, amekkorát akarsz."

Hát igen, majd a TV-ablak miatt áttervezik az épületeket, hogy ilyen célra is lehessen használni a nyílászárókat :D LOL

Elfelejted, hogy az ablaknak van más funkciója is, ami nem egyeztethető össze azzal, hogy kijelzőként használd.
Nappal hogy használod? Vagy a teljes felületet és akkor sötét lesz a szobában, vagy csak egy kisebb részét, de akkor az ellenfény miatt nem lesz jó. Szellőztetni hogy fogsz? Vagy majd veszekszel a családdal, hogy ki akar friss levegőt és ki új sorozatepizódot? :D

Ez is olyan jövőkép, mint a pár évtizedes elképzelések a repülő autókról.. Nagyon impresszív és jövőbe mutató, csak éppen semmi értelme.

Én a magam részéről maradnék az OLED tapétás elképzelésnél, azt oda rakhatom fel ahova akarom és akkora felületen, amekkora falfelületem csak van (és még szellőztetni is tudok a használata mellett :) )

De addig is megelégednék egy ilyennel:

:)

Nem elérhető vertex

« Reply #412 Dátum: 2013, 02 21, 08:58:36 »
"Amúgy egy teli fal is lehet, amin akkora "ablakot" nyit egy ilyen megoldás, amekkorát akarsz."

Hát igen, majd a TV-ablak miatt áttervezik az épületeket, hogy ilyen célra is lehessen használni a nyílászárókat :D LOL

Elfelejted, hogy az ablaknak van más funkciója is, ami nem egyeztethető össze azzal, hogy kijelzőként használd.
Nappal hogy használod? Vagy a teljes felületet és akkor sötét lesz a szobában, vagy csak egy kisebb részét, de akkor az ellenfény miatt nem lesz jó. Szellőztetni hogy fogsz? Vagy majd veszekszel a családdal, hogy ki akar friss levegőt és ki új sorozatepizódot? :D

Ez is olyan jövőkép, mint a pár évtizedes elképzelések a repülő autókról.. Nagyon impresszív és jövőbe mutató, csak éppen semmi értelme.

Én a magam részéről maradnék az OLED tapétás elképzelésnél, azt oda rakhatom fel ahova akarom és akkora felületen, amekkora falfelületem csak van (és még szellőztetni is tudok a használata mellett :) )

Nem rossz! Viszont azt is tudomásul kell venni, hogy a jövőben valószínűleg minden felületet fel fognak használni képernyőként, kijelzőként. (Konyhapult, hűtő ajtó, borotválkozó tükör, autó szélvédő, ajtó, ablak, falak...stb.) Az építészetben, belsőépítészetben nem csak tv képernyőként, információs vagy reklámfelületként lehet alkalmazni, hanem térképző elemként ill. több más célra is...!

Nem elérhető Mordon

« Reply #413 Dátum: 2013, 02 21, 09:18:39 »
Nem rossz! Viszont azt is tudomásul kell venni, hogy a jövőben valószínűleg minden felületet fel fognak használni képernyőként, kijelzőként. (Konyhapult, hűtő ajtó, borotválkozó tükör, autó szélvédő, ajtó, ablak, falak...stb.) Az építészetben, belsőépítészetben nem csak tv képernyőként, információs vagy reklámfelületként lehet alkalmazni, hanem térképző elemként ill. több más célra is...!

Egyetértünk, ezért is linkeltem be a Corning két videóját, de még ott is csupán egy trükköt alkalmaztak az ablakkal, mégpedig azt, hogy este elsötétedik, reggel áttetszővé válik. Egész egyszerűen azért mert más funkcióra nem nagyon alkalmas, az ember ritkán áll az ablak elé azért, hogy híreket olvasson és mint te is írod a legtöbb felületre egyébként is meg akarják oldani az információ közlést, ahol ennek van is értelme (pl. reggel a fürdőszoba tükörben a napi teendők gyors átnézése, a legfrissebb érdekes hírek kijelölése, amit a rendszer zuhany közben szépen felolvas /Infonear rulez :) / stb.).

Nem elérhető vertex

« Reply #414 Dátum: 2013, 02 21, 09:31:59 »
Egyetértünk, ezért is linkeltem be a Corning két videóját, de még ott is csupán egy trükköt alkalmaztak az ablakkal, mégpedig azt, hogy este elsötétedik, reggel áttetszővé válik. Egész egyszerűen azért mert más funkcióra nem nagyon alkalmas, az ember ritkán áll az ablak elé azért, hogy híreket olvasson és mint te is írod a legtöbb felületre egyébként is meg akarják oldani az információ közlést, ahol ennek van is értelme (pl. reggel a fürdőszoba tükörben a napi teendők gyors átnézése, a legfrissebb érdekes hírek kijelölése, amit a rendszer zuhany közben szépen felolvas /Infonear rulez :) / stb.).

...sőt lobby bejáratnál padlóba, külső üveghomlokzatra és így tovább...

Nem elérhető le_vente

« Reply #415 Dátum: 2013, 02 21, 09:41:08 »

"Elfelejted, hogy az ablaknak van más funkciója is, ami nem egyeztethető össze azzal, hogy kijelzőként használd.
Nappal hogy használod? Vagy a teljes felületet és akkor sötét lesz a szobában, vagy csak egy kisebb részét, de akkor az ellenfény miatt nem lesz jó. Szellőztetni hogy fogsz? Vagy majd veszekszel a családdal, hogy ki akar friss levegőt és ki új sorozatepizódot? "

Szédületesen jó a humorod..., csak a fantáziátlanságod szárnyalja túl.  :ok:

Nálatok a cellaablak az egyetlen ablak?  :D

Nem elérhető Mordon

« Reply #416 Dátum: 2013, 02 21, 10:18:28 »

"Elfelejted, hogy az ablaknak van más funkciója is, ami nem egyeztethető össze azzal, hogy kijelzőként használd.
Nappal hogy használod? Vagy a teljes felületet és akkor sötét lesz a szobában, vagy csak egy kisebb részét, de akkor az ellenfény miatt nem lesz jó. Szellőztetni hogy fogsz? Vagy majd veszekszel a családdal, hogy ki akar friss levegőt és ki új sorozatepizódot? "

Szédületesen jó a humorod..., csak a fantáziátlanságod szárnyalja túl.  :ok:

Nálatok a cellaablak az egyetlen ablak?  :D

Neked van fantáziád, csak a gyakorlati érzéked konvergál a nullához :D

Nem elérhető le_vente

« Reply #417 Dátum: 2013, 02 21, 10:21:56 »
Csak azért is megkerestem:

Ha megvetted és még mindig csak ilyen kicsit és nincs másik ablakod, akkor szólj, intézem neked, hogy nyitható ablak lehessen belőle. Azt ugyanis el se tudom rólad az eddigiek alapján képzelni, hogy arra rájönnél, hogy meg lehet csinálni...

Persze, aki annyira rühelli a Samsungot, annak ez IS csak egy sz.a.rság tőlük...  ;)
Na meg persze egy olyan említi, aki miatt már lehet is kritizálni, lol...
Pedig ez létezik már, nem computer grafika, mint amiktől te beeresztesz...

De hogy tovább borzoljam a kedélyeket, még valami átlátszó:

Na, hajrá, lehet elmagyarázni, hogy ez mind felesleges, értelmetlen, stb....

Csak azt nem értem, miért nem szól nekik senki, hogy minek csinálják...

Ja, megvan: ők a buták, be kéne nézni ide a topikba, hogy tudhassák, mit mondanak a földhöz ragadt elmék, pedig akkor mennyi fejlesztési pénzt megspórolhatnának...

Ostobák... Olyanokban ringatják magukat, hogy szinte minden fejlesztés idővel megtalálta az útját és célját, így ezek is meg fogják...
Abban élnek, hogy számtalan nagyszerű dolog tulajdonképpen tévedésből jött létre és ma roppant hasznos...
Mennyi hulye él a világban, pedig itt kisegítenék őket a fantáziálásból....

>:(

"Neked van fantáziád, csak a gyakorlati érzéked konvergál a nullához "

Igen, ezért értem én a fentiek lényegét és vagy TE leragadva a nem nyíló ablaknál.... Biztos sehol sem találkoztál még olyannal arrafelé....
 :p

Na, szedd össze akkor a gyakorlati érzékedet, Dr. Nagyagy és csapj hozzá fantáziát (kvázi csodára várok...) és találj ki felhasználási területet, ahol ezek alkalmazhatók lehetnek. Ha nem megy, akkor már repültél is a képzeletbeli kitűnő munkahelyről, ahova felvételizhettél volna álomfizetésért. Ugyanis azok, akik megfelelnek ott, olyasmit kapnak... Nemnyithatóacsaládegyetlenablakadeszaaaar....  :D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #418 Dátum: 2013, 02 21, 18:48:38 »
na akkor itt van. Ezzel lehet nezni ki az ablakon is: rendelhető a Google Glass

es csupan 1500$...mar sporolok is ra...  :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #419 Dátum: 2013, 02 21, 19:37:32 »
na akkor itt van. Ezzel lehet nezni ki az ablakon is: rendelhető a Google Glass

es csupan 1500$...mar sporolok is ra...  :D

Na neeeem, elterjedni egyhamar (3-4 éven belül) biztosan nem fog, hiszen óriási háttérfejlesztés kell(ene) hozzá, de őszintén én az értelmét nem látom át. A film ellenére sem. Én tényleg a számítógéppel/nettel együtt fekszem és kelek és nap közben sem távolodok el 1 percnél hosszabb időre a nettől, na de az, hogy sz.ráskor is a szememen legyen a net ... az nem hiányzik...

Megjegyzem, az eredeti vitát az átlátszó mobiltelefonról indítottam, érveket vártam mellette. Tehát a kézbe fogható, átlátszó, téglatest alakú mobiltelefonról.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #420 Dátum: 2013, 02 21, 19:58:31 »
Na neeeem, elterjedni egyhamar (3-4 éven belül) biztosan nem fog, hiszen óriási háttérfejlesztés kell(ene) hozzá, de őszintén én az értelmét nem látom át. A film ellenére sem. Én tényleg a számítógéppel/nettel együtt fekszem és kelek és nap közben sem távolodok el 1 percnél hosszabb időre a nettől, na de az, hogy sz.ráskor is a szememen legyen a net ... az nem hiányzik...

Megjegyzem, az eredeti vitát az átlátszó mobiltelefonról indítottam, érveket vártam mellette. Tehát a kézbe fogható, átlátszó, téglatest alakú mobiltelefonról.

rotfl rotfl ezt elkepzeltem! föleg ha a sz.rastrol keszült videot megosztod a Facebook-on!  rotfl
Igaz, hogy nem kezbe terveztek, de mobiltelefon es atlatszo.
Egyebkent nekem bejön ez a Google Glass! Nekem ötletesnek tünik...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #421 Dátum: 2013, 02 21, 20:11:54 »
rotfl rotfl ezt elkepzeltem! föleg ha a sz.rastrol keszült videot megosztod a Facebook-on!  rotfl
Igaz, hogy nem kezbe terveztek, de mobiltelefon es atlatszo.
Egyebkent nekem bejön ez a Google Glass! Nekem ötletesnek tünik...
Félre ne érts, nekem is nagyon tetszik, mint tekkkknika censored nak.
De a felhasználhatósága nekem a 0 felé konvergál.
Pl. teljesen hidegen hagy, hogy a hűtőn pinch-zoom-mal lehet kicsinyíteni/nagyítani a MŰ-hűtőmágneses képeket.
Rohadtul értelmetlennek tartom, hogy több kiló arany áráért legyen egy érintésre működő indukciós tűzhelyem.
Teljesen nem látom értelmét, hogy fogmosáskor, arcmosáskor a fürdőszobatükör zaklasson azzal, hogy MAJD, munkaidőmben milyen E-maileket kell megválaszoljak.

Egyszerűen az intimszférámat féltem. Én, aki MINDENHOVÁ beengedem az internetet, a kommunikációt, de van olyan, ahol NINCS keresnivalója. Elképzelhetetlennek tartom, hogy míg valaki nyomja a misszionáriust a bnőjével/menyasszonyával/feleségével, addig a falon friss információk jelenjenek meg a lehetséges fogamzásgátlási módszerekről és a férfiejakuláció késleltetésének módjairól...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #422 Dátum: 2013, 02 21, 20:24:02 »
Pl. teljesen hidegen hagy, hogy a hűtőn pinch-zoom-mal lehet kicsinyíteni/nagyítani a MŰ-hűtőmágneses képeket.
Rohadtul értelmetlennek tartom, hogy több kiló arany áráért legyen egy érintésre működő indukciós tűzhelyem.
Teljesen nem látom értelmét, hogy fogmosáskor, arcmosáskor a fürdőszobatükör zaklasson azzal, hogy MAJD, munkaidőmben milyen E-maileket kell megválaszoljak.

Egyszerűen az intimszférámat féltem. Én, aki MINDENHOVÁ beengedem az internetet, a kommunikációt, de van olyan, ahol NINCS keresnivalója. Elképzelhetetlennek tartom, hogy míg valaki nyomja a misszionáriust a bnőjével/menyasszonyával/feleségével, addig a falon friss információk jelenjenek meg a lehetséges fogamzásgátlási módszerekről és a férfiejakuláció késleltetésének módjairól...

Ez jó.... ;D

A szemüveget utálom. Szerencsére még nem is kell. A napszemüveget is utálom, de amikor nagyon süt a nap, vezetés közben kénytelen vagyok használni. Kényelmetlen, nyom, stb.
Az az igazság, hogy ahogy most belegondoltam az egészbe, nem igazán szeretnék egy mozgó falat. Esetleg egyetlen egy helyen, a nappaliban, ami leginkább monitorként funkcionálna. Mert hogy nem rohangálnék oda hogy valamit bökjek rakta, az tuti. Akkor már inkább legyen az asztal olyan. Bár akkor meg hová rakom a papírjaimat. Ja hogy akkor már nem kellenek a papírok? :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #423 Dátum: 2013, 02 21, 20:33:23 »

rotfl :taps: :taps: :ok:
a viccet felreteve, pedig ez a jövö. Intimszfera...vmi marad, de ebbe az iranyba akarnak befolyasolni minket.
Felelmetes a jövö, mert a techhnika fejlödesevel teljesen kiismerhetö, befolyasolhato söt akar kontrolalhatoak is lehetünk. Gondolj csak a bör ala tervezett szemelyi igazolvanyt es egyebb adatainkat tartalmazo azonosito tervezetre... Egyszerre izgalmas es egyben taszito a jövö es pont ezekkel a keszülekekkel fogjuk azza tenni.  :hmm:

Nem elérhető vertex

« Reply #424 Dátum: 2013, 02 21, 20:53:08 »
A véleményetek ellenére Le_ventével értek egyet (nem személyeskedni akarok), valszeg kevés a fantáziátok...!  :ima: bocsesz