Csak azért is megkerestem:
Ha megvetted
és még mindig csak ilyen kicsit
és nincs másik ablakod, akkor szólj, intézem neked, hogy nyitható ablak lehessen belőle. Azt ugyanis el se tudom rólad az eddigiek alapján képzelni, hogy arra rájönnél, hogy meg lehet csinálni...
Persze, aki annyira rühelli a Samsungot, annak ez IS csak egy sz.a.rság tőlük...
Na meg persze egy olyan említi, aki miatt már lehet is kritizálni, lol...
Pedig ez létezik már, nem computer grafika, mint amiktől te beeresztesz...
De hogy tovább borzoljam a kedélyeket, még valami átlátszó:
Na, hajrá, lehet elmagyarázni, hogy ez mind felesleges, értelmetlen, stb....
Csak azt nem értem, miért nem szól nekik senki, hogy minek csinálják...
Ja, megvan: ők a buták, be kéne nézni ide a topikba, hogy tudhassák, mit mondanak a földhöz ragadt elmék, pedig akkor mennyi fejlesztési pénzt megspórolhatnának...
Ostobák... Olyanokban ringatják magukat, hogy szinte minden fejlesztés idővel megtalálta az útját és célját, így ezek is meg fogják...
Abban élnek, hogy számtalan nagyszerű dolog tulajdonképpen tévedésből jött létre és ma roppant hasznos...
Mennyi hulye él a világban, pedig itt kisegítenék őket a fantáziálásból....
"Neked van fantáziád, csak a gyakorlati érzéked konvergál a nullához "
Igen, ezért értem én a fentiek lényegét és vagy TE leragadva a nem nyíló ablaknál.... Biztos sehol sem találkoztál még olyannal arrafelé....
Na, szedd össze akkor a gyakorlati érzékedet, Dr. Nagyagy és csapj hozzá fantáziát (kvázi csodára várok...) és találj ki felhasználási területet, ahol ezek alkalmazhatók lehetnek. Ha nem megy, akkor már repültél is a képzeletbeli kitűnő munkahelyről, ahova felvételizhettél volna álomfizetésért. Ugyanis azok, akik megfelelnek ott, olyasmit kapnak... Nemnyithatóacsaládegyetlenablakadeszaaaar....