2024, 11 25, 09:05:37
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116373 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #350 Dátum: 2013, 02 05, 22:51:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem ismerjük egymást. Honnan tudjam mi célból írtad? Félreérthető volt...
GSXR-t pont 1 éve adtam el,  és lett helyette egy Yamaha Majesty 400... Sok érv szólt az eladás mellett és sajnos egyre kevesebb a megtartás mellett. Hazudnék ha azt mondanám most jó így 10 év sportmotorozás után, de egy Busa még a pakliban van...De csak akkor fog jönni ha anyagilag finanszírozni tudom a külföldi utakat, mert belföld az utóbbi 6 évben katasztrófális lett. Az út minőségét és a morált is beleértve. Egyébként a GSXR-ben sem volt benne a 299-es tiltás, és volt benne gazdagon tuning is, de most egy időre be kell érnem  nagyrobival. Ez csak 34le de fürgén szedi a lábait.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
Hát ha robogót vennék valaha, én is biztos minimum ilyet... :)
És igen az útjaink drámisztikusak... de hogy ez is mennyire relatív... én párszor bemotoroztam Európa nagy részét, de most hanyatt estem a szardíniai utaktól... óriási élmény!... mint egy motoros vidámpark... :)
Viszont egy ukrán csapattal találkoztam nyáron, akik meg hozzánk járnak át motorozni, mert otthon alig tudnak az útjaik miatt...  :)

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #351 Dátum: 2013, 02 05, 23:05:17 »
És igen az útjaink drámisztikusak... de hogy ez is mennyire relatív... én párszor bemotoroztam Európa nagy részét, de most hanyatt estem a szardíniai utaktól... óriási élmény!... mint egy motoros vidámpark... :)
Viszont egy ukrán csapattal találkoztam nyáron, akik meg hozzánk járnak át motorozni, mert otthon alig tudnak az útjaik miatt...  :)

Mindig van rosszabb... És persze jobb is. ;)

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #352 Dátum: 2013, 02 05, 23:07:49 »
Nos, ennek örülök hogy más is így gondolja. Úgy gondolom ugyanakkor ezt kár bárkinek is magyarázni. Mert aki eddig nem tudta ezután se fogja tudni.;)

:)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #353 Dátum: 2013, 02 06, 09:07:45 »

A jelenlegi motorom előtt ( Honda Varadero XL 1000) én is egy Burgman 650-et hajtottam 4 évig. Jó volt az is nagyon.
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető Red Devil

• PFC Fan
  • PDA: GT-N7100
  • PDA ROM: N7100XXDMB6
« Reply #354 Dátum: 2013, 02 07, 15:11:21 »
Egy apró gondolat motoszkáll a fejemben és kiváncsi lennék a ti véleményetekre is. Jön ki most vagyis már kijött csak még nálunk nem lehet kapni csak "hamarosan" az XPERIA Z. Szerintetek a Z jobb mint a Note 2? Érdemes lenne rá válltani? A vizzálósága mondjuk igazán tetszik, de hardveresen jobb-e az se? Én eddig se telefonokat vettem mindig, amig nem találkoztam a Note2 vel. Teljesen megvagyok vele elégedve nem volt eddig még ilyen telefonom ami ennyire minden igényemnek megfelelne. Szóval ti váltanátok Z re?

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #355 Dátum: 2013, 02 07, 15:27:00 »
Egy apró gondolat motoszkáll a fejemben és kiváncsi lennék a ti véleményetekre is. Jön ki most vagyis már kijött csak még nálunk nem lehet kapni csak "hamarosan" az XPERIA Z. Szerintetek a Z jobb mint a Note 2? Érdemes lenne rá válltani? A vizzálósága mondjuk igazán tetszik, de hardveresen jobb-e az se? Én eddig se telefonokat vettem mindig, amig nem találkoztam a Note2 vel. Teljesen megvagyok vele elégedve nem volt eddig még ilyen telefonom ami ennyire minden igényemnek megfelelne. Szóval ti váltanátok Z re?

Én maximum Note3-ra. :D
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #356 Dátum: 2013, 02 07, 15:28:07 »
Én tuti nem váltanék. Az első időkben, amit nevezzük 2013-nak annyi előnye (hátránya) lesz hogy full HD a kijelző, teljesítményben a nagyobb pixel mennyiség miatt nem lesz hatalmas ugrás. A full HD létjogosultsága meg eleve kérdőjeles 5 colon. Üzemidőben pedig felejtsd el a Note2-nél tapasztaltakat. A Sony garanciája a Samsung-hoz képest egy kalap meleg fingot se ér.

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #357 Dátum: 2013, 02 07, 18:03:55 »
Én tuti nem váltanék. Az első időkben, amit nevezzük 2013-nak annyi előnye (hátránya) lesz hogy full HD a kijelző, teljesítményben a nagyobb pixel mennyiség miatt nem lesz hatalmas ugrás. A full HD létjogosultsága meg eleve kérdőjeles 5 colon. Üzemidőben pedig felejtsd el a Note2-nél tapasztaltakat. A Sony garanciája a Samsung-hoz képest egy kalap meleg fingot se ér.

Egyetértve mindezzel még hozzáfűzném, hogy a Note2 és a Note is az S-pennel lopta be magát a szívembe a hardvere mellett... s mivel a hardver nálam jelenleg minden igénybevételt lazán kibír és más gyártó még nem használ semmilyen ceruzát, föl sem merül, hogy lecseréljem... :ok:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #358 Dátum: 2013, 02 07, 18:41:00 »
Egyetértve mindezzel még hozzáfűzném, hogy a Note2 és a Note is az S-pennel lopta be magát a szívembe a hardvere mellett... s mivel a hardver nálam jelenleg minden igénybevételt lazán kibír és más gyártó még nem használ semmilyen ceruzát, föl sem merül, hogy lecseréljem... :ok:
+1
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Red Devil

• PFC Fan
  • PDA: GT-N7100
  • PDA ROM: N7100XXDMB6
« Reply #359 Dátum: 2013, 02 07, 19:40:35 »
Egyetèrtek, a cerkát èn is nagyon szeretem. Szerintem nemfogok válltani, mert az aksi szerintem is ebbe a legjobb jelenleg. Szerintem supportban is jobb a samu.

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #360 Dátum: 2013, 02 07, 20:00:05 »
Egyetèrtek, a cerkát èn is nagyon szeretem. Szerintem nemfogok válltani, mert az aksi szerintem is ebbe a legjobb jelenleg. Szerintem supportban is jobb a samu.

No meg, ha az számít, a főzőcske se olyan arra...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #361 Dátum: 2013, 02 07, 20:33:21 »

Szinte szóról-szóra írtad le a gondolataimat :ok:
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #362 Dátum: 2013, 02 07, 23:23:37 »

csak halkan hozzáfűzve: ha más gyártó használna bármi más ceruzát az csak egy gyenge próbálkozás lenne. ;) Ezt tapasztalatból mondom mert én a grafikai munkákhoz próbáltam már párat. Most egy Wacom Intuos5 táblán dolgozom, és olyan mint egy csoda. A Samsung nem dönthetett volna jobban a ceruza ügyben, mint a Wacom! Ebből is látszik, hogy a "gagyiműanyaghátlapos" Samsungnál komolyan gondolják a fejlesztést, mert gondolom a Wacom sem lyukas két fillérért adta hozzá az ő több éves fejlesztését.
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #363 Dátum: 2013, 02 08, 09:19:30 »
csak halkan hozzáfűzve: ha más gyártó használna bármi más ceruzát az csak egy gyenge próbálkozás lenne. ;) Ezt tapasztalatból mondom mert én a grafikai munkákhoz próbáltam már párat. Most egy Wacom Intuos5 táblán dolgozom, és olyan mint egy csoda. A Samsung nem dönthetett volna jobban a ceruza ügyben, mint a Wacom! Ebből is látszik, hogy a "gagyiműanyaghátlapos" Samsungnál komolyan gondolják a fejlesztést, mert gondolom a Wacom sem lyukas két fillérért adta hozzá az ő több éves fejlesztését.

Ha gonosz akarnék lenni, akkor mondanám, hogy a külsős technológiák asszimilálása mindig is jól ment a Samsungnak, a gondok mindig akadnak, mikor a saját megoldásokon van a sor, lásd Wacom toll és a huppogó hátlapú, gagyiműanyag Note 10.1  esete  ;)

Egyébként, ha jól emlékszem a Samsung bevásárolta magát a Wacom-ba.

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #364 Dátum: 2013, 02 08, 11:27:50 »

Legyetek szivesek megosztani velem mikre hasznaljatok a cerkat! Korlatolt a gondolkodasom ezen temaban hisz ez az elso ilyen eszkozom ami rendelkezik cerkaval!

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #365 Dátum: 2013, 02 08, 11:39:33 »
Legyetek szivesek megosztani velem mikre hasznaljatok a cerkat! Korlatolt a gondolkodasom ezen temaban hisz ez az elso ilyen eszkozom ami rendelkezik cerkaval!

Én elég sokat jegyzetelek a munkám során...ezzel a készülékkel eltüntek a zsebemből a cetlik...minden megvan digitálisan és be van nyomatva dropboxba is......
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #366 Dátum: 2013, 02 08, 12:18:06 »
Én elég sokat jegyzetelek a munkám során...ezzel a készülékkel eltüntek a zsebemből a cetlik...
Szintén zenész, jegyzetelésre és néha már a fényképek hátuljára is irogatok. Amúgy a kézírás felismerés még az én ákom bákom balkezes görbéimből is kihozza a maximumot.
A végén pedig "elrakod az S-pent az S-hole"-ba.  :D

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7105-ről

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #367 Dátum: 2013, 02 08, 14:17:32 »
Én elég sokat jegyzetelek a munkám során...ezzel a készülékkel eltüntek a zsebemből a cetlik...minden megvan digitálisan és be van nyomatva dropboxba is......

Én is így vagyok! Anno, mikor a rezisztív képernyőről kapacitívre történt váltáskor eltűnt a stylus, nagyon zokon vettem. Úgy éreztem magam mint egy ősember, aki kézzel eszik. Most meg..., tessék! Újra tanulom! Igaz, most egy vegyes használatú rendszer kezd kialakulni nálam...! :-)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #368 Dátum: 2013, 02 08, 15:04:49 »
Én is így vagyok! Anno, mikor a rezisztív képernyőről kapacitívre történt váltáskor eltűnt a stylus, nagyon zokon vettem. Úgy éreztem magam mint egy ősember, aki kézzel eszik. Most meg..., tessék! Újra tanulom! Igaz, most egy vegyes használatú rendszer kezd kialakulni nálam...! :-)
Igen... én is nagyon szerettem annak idején az első PDA-imnál... a legnagyobb előnye szerintem is a "cetlizés"... :D
És az meg a világ legpraktikusabb dolga, hogy bármit fel kell vésnem hirtelen, a cerka elővételével megjelenik a popup is... :ok:
Sokszor figyelik is, hogy mikor hirtelen kell mondjuk egy tel. számot, vagy címet felírnom, akkor előkapom a cerkát és már mondhatja is... sokszor pont a diktáló akad meg, mert már annyira megszoktuk, hogy időt igényel, amikor valaki felkészül, hogy ezeket bepötyögje a telefonjába... :)

Nem elérhető le_vente

« Reply #369 Dátum: 2013, 02 08, 17:45:43 »
Ha gonosz akarnék lenni, akkor mondanám, hogy a külsős technológiák asszimilálása mindig is jól ment a Samsungnak, a gondok mindig akadnak, mikor a saját megoldásokon van a sor, lásd Wacom toll és a huppogó hátlapú, gagyiműanyag Note 10.1  esete  ;)

Egyébként, ha jól emlékszem a Samsung bevásárolta magát a Wacom-ba.

Igen, az ilyen dolgaidon lehet jókat veszekedni...  ;)

Saját megoldás... "mindig" ... lol, mintha nem lenne tele minden készülékük olyan saját megoldásokkal, melyek még nálad se okoznak gondot, akinél minden Samsung gallyra megy...  még olyanok is, ami senki másnál...  :)

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #370 Dátum: 2013, 02 08, 22:10:40 »
Igen... én is nagyon szerettem annak idején az első PDA-imnál... a legnagyobb előnye szerintem is a "cetlizés"... :D
És az meg a világ legpraktikusabb dolga, hogy bármit fel kell vésnem hirtelen, a cer:-)  )ka elővételével megjelenik a popup is... :ok:
Sokszor figyelik is, hogy mikor hirtelen kell mondjuk egy tel. számot, vagy címet felírnom, akkor előkapom a cerkát és már mondhatja is... sokszor pont a diktáló akad meg, mert már annyira megszoktuk, hogy időt igényel, amikor valaki felkészül, hogy ezeket bepötyögje a telefonjába... :)

Na, igen! Érdekes, hogy még mindig inkább a karakteres írásra áll a kezem, még úgy is sokkal gyorsabban tudok írni, mint pötyögni. (Biztos emlékszel még a Block Recognizer opcióra. Szinte vakon is  lehetett írni...! (Igaz, erről már többször is beszéltem, de úgy látszik nem tudok leszállni a témáról.) :-)

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #371 Dátum: 2013, 02 15, 17:20:56 »

Nem elérhető k5.20

« Reply #372 Dátum: 2013, 02 15, 17:58:29 »

...köszi a linket, rendeltem is egyet... :D
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM