2024, 11 25, 08:20:29
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116372 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #325 Dátum: 2013, 02 05, 19:18:25 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem tudom miket törölt ki Hattori_Hanso, de remélem, hogy azért tette, mert eldurvult és sértegetővé vált a vita!!!... :hmm:
Mondom, REMÉLEM!... mert az a mondat, hogy "Ki fogok minden hsz-t törölni, ami már nem a témába vág..." önmagában elég furcsán hat egy OFF topikban...  :hmm:... És a vita befejezését kérni ugyancsak furcsa ugyanitt és ugyanezért... :hmm:
A megjegyzésem nem az általam (sajnos) nem ismert vitából adódik, hanem a moderálás szempontjait firtatja... Nem is várok választ, csak remélem, hogy az OFF topikban nincsenek megvitathatatlan témák, csak esetenként minősíthetetlen és moderálandó hangnem...  :hmm:

Itt a válasz a kérdésedre:

1.
Föggetlenül attól, hogy ez egy Off topik, ezt a témát szerintem lassan le kellene zárni. Nem volna jó, ha a dolog át menne személyeskedésbe. Szerintem mindenki tudja a maga tehetségének megfelelően értelmezni a másik írását, így mindenki számára világos lesz, hogy kinek mihez van vélt vagy valós tehetsége.

Köszönöm.

2.
Moderator Comment Na itt a vége uraim. Erre kértelek benneteket, hogy idáig nem jussunk el. Ki fogok minden hsz-t törölni, ami már nem a témába vág. Ezzel egy időben megkérlek benneteket, hogy a vitát fejezzétek be. Köszönöm. Hattori_Hanso

Véleményem szerint így is későn avatkoztam be, függetlenül attól -mint ahogy írtam is-, hogy ez egy off topik.
Nem akartam megvárni, míg totál elmérgesedik a vita. Kezdett már így is erős hangvételű lenni.
Közhely, de ha egy békát beledobsz egy lavór forró vízbe kiugrik belőle azonnal, de ha lassan melegíted, ott fog megfőni a lavórban, remélem ezt nem kell magyaráznom.....
Ha mégsem győzött meg, idézem neked az általad is jól ismert, ide vonatkozó fórum szabályzatot.

" A moderátorok a fórumokban megjelenő üzeneteket szerkeszthetik.A hozzászólás vagy bent marad, vagy részlegesen törlésre kerül. Erről a moderátor dönt minden esetben, és nem képezi vita tárgyát. "

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #326 Dátum: 2013, 02 05, 19:49:29 »
Itt a válasz a kérdésedre:

" A moderátorok a fórumokban megjelenő üzeneteket szerkeszthetik.A hozzászólás vagy bent marad, vagy részlegesen törlésre kerül. Erről a moderátor dönt minden esetben, és nem képezi vita tárgyát. "
Mint mondtam, nem vártam választ... s mivel már nem olvashatóak az ominózus bejegyzések, ezekről véleményt sem alkothatok...
Pusztán reményemet fejeztem ki, hogy moderátori jogaidat nem használod arra, hogy meghatározd, hogy az OFF topikban milyen témáról, mennyi ideig beszélgessenek emberek...
Mellesleg marhára sajnálom, hogy későn értem haza és nem tudtam elolvasni azt a minden bizonnyal parázs vitát valamiről, amit kénytelen voltál még az OFF-ból is törölni!!!  ;) :D :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #327 Dátum: 2013, 02 05, 20:00:30 »
Mint mondtam, nem vártam választ... s mivel már nem olvashatóak az ominózus bejegyzések, ezekről véleményt sem alkothatok...
Pusztán reményemet fejeztem ki, hogy moderátori jogaidat nem használod arra, hogy meghatározd, hogy az OFF topikban milyen témáról, mennyi ideig beszélgessenek emberek...
Mellesleg marhára sajnálom, hogy későn értem haza és nem tudtam elolvasni azt a minden bizonnyal parázs vitát valamiről, amit kénytelen voltál még az OFF-ból is törölni!!!  ;) :D :D
Tényleg nem volt értelme, két ember személyeskedő, egymást - feszegetve, hogy meddig lehet elmenni - sértegető hsz-ek voltak. Ráadásul már az eredeti hsz. sem volt ideillő. Az N7100-as topicba - még ha az OFF is - nem illik sehogy sem egy 300-zal száguldozó motoros és egy 300 felett száguldozó Audis videojának kitárgyalása. Főleg nem a másikat sértegetve.

Szerintem.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #328 Dátum: 2013, 02 05, 20:09:23 »

Nem használom arra, ettől nem kell félni....váleményem szerint viszont a vita irányvonala és hangvétele már az Off topikba sem fért bele, ebben az a tény is megerősít, hogy az egyik résztvevő is kifejezte egyetértését ezzel kapcsolatban.

Az első kérésem, hogy próbáljanak túllendűlni a vitán és a moderálás közt eltel közel 3 és fél óra alatt kiszórt üzenetek nem voltak már ide illők véleményem szerint, a témáját tekintve sem. Nem is arra való az Off topik sem, hogy itt aztán egymás nyakának lehet ugrani. Az off topik arra való, hogy olyan kérdéseket vitassunk meg -normális emberi hangvételben- ami várhatóan egyrészt sehova nem illik be a fórumban, másrészt vélhetően rengeteg hozzászólást fog generálni. Persze lehet vitatni a moderálási "szokásokat" és ha nem értesz vele egyet, akkor erre is megvannak a csatornák, egyrészt itt, másrészt topikgazda részben jelezheted, hogy alkalmatlan vagyok véleményed szerint erre a feladatra. Megsértődni nem fogok....  :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

• TOPIKGAZDA
« Reply #329 Dátum: 2013, 02 05, 20:12:33 »
Tényleg nem volt értelme, két ember személyeskedő, egymást - feszegetve, hogy meddig lehet elmenni - sértegető hsz-ek voltak. Ráadásul már az eredeti hsz. sem volt ideillő. Az N7100-as topicba - még ha az OFF is - nem illik sehogy sem egy 300-zal száguldozó motoros és egy 300 felett száguldozó Audis videojának kitárgyalása. Főleg nem a másikat sértegetve.

Szerintem.

Köszönöm.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #330 Dátum: 2013, 02 05, 20:27:25 »

Szerintem.
Ja, hogy ez még a motoros témáról szólt?... és késhegyig ment?!
Ezt vitassuk inkább meg!!!...  :D :D :D
Hát nem édesek?  :D

• TOPIKGAZDA
« Reply #331 Dátum: 2013, 02 05, 20:30:11 »

A mindenit, micsoda pálmafa liget..... :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #332 Dátum: 2013, 02 05, 20:33:16 »
A mindenit, micsoda pálmafa liget..... :D
Mióta az eszemet tudom, szeretek a motoron ülni.... de vannak szituációk, mikor lennék inkább motor...  :D

• TOPIKGAZDA
« Reply #333 Dátum: 2013, 02 05, 20:52:02 »
Mióta az eszemet tudom, szeretek a motoron ülni.... de vannak szituációk, mikor lennék inkább motor...  :D

Én nem vagyok egy motoros típus ezt bevallom most, 6 hónapig voltam boldog tulajdonosa egy 125ccm eredeti, lemezvillás Csepelnek, melyet gyerekkori jó barátom édesapja örökölt meg tőlem, amit 2-3x is levitt Kilitire a veterán börzére vevő csalogatónak (sosem adta el, mai napig megvan neki)......és ezzel nekem véget is ért motoros pályafutásom, viszont visszatérve a képre, jelen esetben én is inkább motor lennék.  :D

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #334 Dátum: 2013, 02 05, 21:10:43 »
Én nem vagyok egy motoros típus ezt bevallom most, 6 hónapig voltam boldog tulajdonosa egy 125ccm eredeti, lemezvillás Csepelnek, melyet gyerekkori jó barátom édesapja örökölt meg tőlem, amit 2-3x is levitt Kilitire a veterán börzére vevő csalogatónak (sosem adta el, mai napig megvan neki)......és ezzel nekem véget is ért motoros pályafutásom, viszont visszatérve a képre, jelen esetben én is inkább motor lennék.  :D

Én meg a fickó, akinek meghálálják, hogy mehettek egy kört a motorjával!  :D
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #335 Dátum: 2013, 02 05, 21:19:17 »
Nem tudom, miről szólt az elmérgesedett vita, de így már nem is édekel... én azt hittem, hogy valami technikai kérdésről...
De a kedélyeket megnyugtatandó tettem be avatarnak a hátsó gumimról készült képet... Szardínia szigetén készült a komp kikötőben szeptemberben... már hazafelé.
Ez a gumi egy hetes volt, de megette a kétharmadát a szardíniai szerpentin négy nap alatt... :D
Ha a motoros teheti, menjen oda legalább egyszer!!... egyszerűen hihetetlen!...
Olyan minőségű és tapadású aszfalt, olyan mennyiségű szerpentin és olyan kevés forgalom, hogy egyszerűen egy motoros álom!! :ok:
Tudom, hogy nagyon OFF, de azt hiszem nem kell egymásnak esni elméletben... Élvezni kell a motorozást és ezt tapasztalataim szerint legjobban a szardíniai gyönyörű és szinte néptelen szerpentineken lehet!!  :D
A fülemben szólt a blues, a bőrömet simogatta az éjjel-nappal 25 fokos sirokkó, döntögettem vigyorogva egész nap és a kanyarokban csak a fülem nem ért le az aszfaltig... :D
Szóval én ezt kívánom minden motort szerető embernek és nem az ellenségeskedést... :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #336 Dátum: 2013, 02 05, 21:23:54 »
Milyen hegység van a képen?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #337 Dátum: 2013, 02 05, 21:26:44 »
Milyen hegység van a képen?
Ez a "Csomóluvnya" vándorló középhegység...  :D

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #338 Dátum: 2013, 02 05, 21:32:19 »
Nem tudom, miről szólt az elmérgesedett vita, de így már nem is édekel... én azt hittem, hogy valami technikai kérdésről...
De a kedélyeket megnyugtatandó tettem be avatarnak a hátsó gumimról készült képet... Szardínia szigetén készült a komp kikötőben szeptemberben... már hazafelé.
Ez a gumi egy hetes volt, de megette a kétharmadát a szardíniai szerpentin négy nap alatt... :D
Ha a motoros teheti, menjen oda legalább egyszer!!... egyszerűen hihetetlen!...
Olyan minőségű és tapadású aszfalt, olyan mennyiségű szerpentin és olyan kevés forgalom, hogy egyszerűen egy motoros álom!! :ok:
Tudom, hogy nagyon OFF, de azt hiszem nem kell egymásnak esni elméletben... Élvezni kell a motorozást és ezt tapasztalataim szerint legjobban a szardíniai gyönyörű és szinte néptelen szerpentineken lehet!!  :D
A fülemben szólt a blues, a bőrömet simogatta az éjjel-nappal 25 fokos sirokkó, döntögettem vigyorogva egész nap és a kanyarokban csak a fülem nem ért le az aszfaltig... :D
Szóval én ezt kívánom minden motort szerető embernek és nem az ellenségeskedést... :)

Véleményeztem egy videót, amit valaki megkérdőjelezett, és egyben vissza is kérdezett, amire válaszoltam normálisan. A tag pedig innentől kezdve elkezdte a sárdobálást, egy PH-n kialakult ellenszenvből adódóan (modik egy párszor már megregulázták a stílusa miatt, és mert majd ő tudja mit lehet és mit nem az alapelveket letojva). Én voltam a farok mert nem tudtam, hogy ő az. Ha tudom,  bele se megyek. Ő viszont pontosan tudta ki vagyok...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #339 Dátum: 2013, 02 05, 21:34:11 »
Véleményeztem egy videót, amit valaki megkérdőjelezett, és egyben vissza is kérdezett, amire válaszoltam normálisan. A tag pedig innentől kezdve elkezdte a sárdobálást, egy PH-n kialakult ellenszenvből adódóan (modik egy párszor már megregulázták a stílusa miatt, és mert majd ő tudja mit lehet és mit nem az alapelveket letojva). Én voltam a farok mert nem tudtam, hogy ő az. Ha tudom,  bele se megyek. Ő viszont pontosan tudta ki vagyok...

Kár hazudnod... kivéve abban, hogy mi vagy...

Na meg egy közismert (és utált) regulázásért síró máshol, ahol nem bírod, ha kiderül, nem vagy oly okos..., akkor sem, ha innen szaladsz oda info-kkal okosnak tűnni...  ;)

A sértegetést meg te kezdted. Ha nem bírod, hogy szakmailag alulmaradsz, ne vágj bele a vitába, csak javaslom.  >:(
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Zack

Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #340 Dátum: 2013, 02 05, 21:39:17 »
Akkor most már ismeritek a másik felet is, paprikás hangulatú barátunkat. :))
Ezzel a stílussal amivel most is betoppant nem is kommentálnám, ki volt az, aki személyeskedett, és ki volt aki nem volt képes emberi stílusban kommunikálni. Neki ez nem megy. Sem itt, sem máshol. PH-n is küszöbön a banánja...Ellenben rajta kívül senki nem lett megdorgálva. Tehát ott is kb annyira volt igaza, mint itt.;D

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #341 Dátum: 2013, 02 05, 21:40:13 »

Köszi a tájékoztatást... de az a videó már lerágott csont... legalábbis azt hittem.
De legalábbis én már nem tudnék többet hozzáfűzni az eddigi mondandómnál...  :)
Inkább azt figyeld meg, hogy mennyire nincs majrécsík a böszme hátsógumim oldalán!... pedig ez egy 400 kilós 1800-as vas!... és meg se reccent azon az aszfalton... viszont megette az új gumimat.
Dehát valamit valamiért!... megérte! :taps:
Szóval ha teheted juss el Szardíniára pár napra motorral!... nagyon erős!!!  :ok: :ok:

Nem elérhető le_vente

« Reply #342 Dátum: 2013, 02 05, 21:46:53 »
Akkor most már ismeritek a másik felet is, paprikás hangulatú barátunkat. :))
Ezzel a stílussal amivel most is betoppant nem is kommentálnám, ki volt az, aki személyeskedett, és ki volt aki nem volt képes emberi stílusban kommunikálni. Neki ez nem megy. Sem itt, sem máshol. PH-n is küszöbön a banánja...Ellenben rajta kívül senki nem lett megdorgálva. Tehát ott is kb annyira volt igaza, mint itt.;D

Ez sem igaz.

Hanso, kérlek, töröld a továbbiakat is.

De várj, ha annyi még belefér: zack, segítenél MultiWindow-ban, mkv file-ok lejátszásában, RAM törölgetésben és tudod-e már, ha már kétszer súgtam, hogy a Note II képaránya 16:9?

Nos, ezekben maradtál alul így hirtelen.

Én pedig itt befejeztem a rangon aluli vitát.

Nem elérhető Zack

Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #343 Dátum: 2013, 02 05, 21:54:02 »
Köszi a tájékoztatást... de az a videó már lerágott csont... legalábbis azt hittem.
De legalábbis én már nem tudnék többet hozzáfűzni az eddigi mondandómnál...  :)
Inkább azt figyeld meg, hogy mennyire nincs majrécsík a böszme hátsógumim oldalán!... pedig ez egy 400 kilós 1800-as vas!... és meg se reccent azon az aszfalton... viszont megette az új gumimat.
Dehát valamit valamiért!... megérte! :taps:
Szóval ha teheted juss el Szardíniára pár napra motorral!... nagyon erős!!!  :ok: :ok:

Ez a majrécsík dolog is... Nekem  GSXR-en 190/60-as vágott slick gumi volt hátul, szóval nem igazán mérvadó szerintem, kinek mekkora a majrécsík. Amire egy /60-as gumin eltűnik, az pályán 60 fok környéke, tehát szinte könyök karistolós döntés, utcán lehetetlen eltüntetni ellenben a /55 utcai gumikkal.
Én sosem néztem a majrécsíkot senkinél...Külsőség, és ha béna az első kanyarban megláttam.
Ezek szerint akkor te cruiser párti vagy? ;)
Tán csak nem VTX 1800? 8)

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #344 Dátum: 2013, 02 05, 21:58:04 »

Nos, ezekben maradtál alul így hirtelen.

Nem szólnék bele a vitátokba (volt veled nekem így is elég összetűzésem), de ugye képben vagy, hogy ez nem verseny, nem birkózás, nincsenek győztesek, vesztesek, hanem egy fórum ami nem arról szól, hogy kié az utolsó szó...

Nem kéne ennyi indulatot és személyeskedést belevinned a vitákba és nem durvulnának azok ennyire el..

Szép estét...

Nem elérhető le_vente

« Reply #345 Dátum: 2013, 02 05, 22:02:20 »

Nem szólnék bele a vitátokba (volt veled nekem így is elég összetűzésem), de ugye képben vagy, hogy ez nem verseny, nem birkózás, nincsenek győztesek, vesztesek, hanem egy fórum ami nem arról szól, hogy kié az utolsó szó...

Nem kéne ennyi indulatot és személyeskedést belevinned a vitákba és nem durvulnának azok ennyire el..

Szép estét...

Nos, mint az utóbbi időben pár dologban, most ebben is egyetértünk. Örülök neki, amúgy.

Tény, hogy nehezen állok le, ha bánt valami.

Léptem is inkább játszani, ne folytassátok nélkülem!

:D

Nem elérhető Zack

« Reply #346 Dátum: 2013, 02 05, 22:04:38 »
Nos, ennek örülök hogy más is így gondolja. Úgy gondolom ugyanakkor ezt kár bárkinek is magyarázni. Mert aki eddig nem tudta ezután se fogja tudni.;)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #347 Dátum: 2013, 02 05, 22:09:56 »
Ez a majrécsík dolog is... Nekem  GSXR-en 190/60-as vágott slick gumi volt hátul, szóval nem igazán mérvadó szerintem, kinek mekkora a majrécsík. Amire egy /60-as gumin eltűnik, az pályán 60 fok környéke, tehát szinte könyök karistolós döntés, utcán lehetetlen eltüntetni ellenben a /55 utcai gumikkal.
Én sosem néztem a majrécsíkot senkinél...Külsőség, és ha béna az első kanyarban megláttam.

Én már nem szeretek kucorogni a motoron... volt idő, amikor azok mentek, de egyre jobban szerettem egyre többet megtenni naponta...
A legutolsó megkísértésem kb 8 éve pont egy Hayabusa volt, ami nálam volt egy hónapig próbára, mert egy haverom akarta eladni... de a kezdeti élvezet után rájöttem, hogy nálam már ennek vége van...
És az nem volt lelimitálva 300-nál... ;)

A majrécsíkkal kapcsolatban meg légyszíves értsd azt, amit írtam és ne kezdj el küzdeni... Motorozás ügyben én nem veszem föl az elém dobott kesztyűt úgysem...  :)
Mint írtam, azért mutattam a gumimat, hogy gusztust csinálja egy valódi motoros élményhez és nem azért, hogy eldőljön kinek nagyobb a fa*za...
Ezzel a 240-es ballonos gumival, ezzel az erővel és súllyal a majrécsik hiánya azt jelenti, hogy mikor már az élére borítottad a vasat, még akkor se indult meg kifelé... ami meg azt jelenti, hogy igen jó tapadású aszfalton motoroztak vele...

De tudod mit?... mivel annak ellenére nem volt érthető a célom, hogy még írtam is róla a béke teremtés céljával, inkább lecserélem a képet... mielőtt újabb fölösleges vitát gerjesztek...  :)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #348 Dátum: 2013, 02 05, 22:25:50 »

Tán csak nem VTX 1800? 8)

Nem nekem Suzuki c1800r-em van... a VTX volt az első vágyam, de mire eljutottam a vásárlásig, már a Suzuki volt a király...
Pont azért, mert ebben megvan az oriási kényelem hosszú távon, viszont olyan harapós, mint a legtöbb rakéta... :)
220 a vége, olyan gyorsulással, hogy leolvad a plexim és nagyon jól dönthető... szóval ha kicsit elegem van a poroszkálásból, akkor egy pár másodperc alatt visszaidézhetem a vadabb időket is gond nélkül...  ;)

Nem elérhető Zack

Re: Re: Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #349 Dátum: 2013, 02 05, 22:39:07 »
Én már nem szeretek kucorogni a motoron... volt idő, amikor azok mentek, de egyre jobban szerettem egyre többet megtenni naponta...
A legutolsó megkísértésem kb 8 éve pont egy Hayabusa volt, ami nálam volt egy hónapig próbára, mert egy haverom akarta eladni... de a kezdeti élvezet után rájöttem, hogy nálam már ennek vége van...
És az nem volt lelimitálva 300-nál... ;)

A majrécsíkkal kapcsolatban meg légyszíves értsd azt, amit írtam és ne kezdj el küzdeni... Motorozás ügyben én nem veszem föl az elém dobott kesztyűt úgysem...  :)
Mint írtam, azért mutattam a gumimat, hogy gusztust csinálja egy valódi motoros élményhez és nem azért, hogy eldőljön kinek nagyobb a fa*za...
Ezzel a 240-es ballonos gumival, ezzel az erővel és súllyal a majrécsik hiánya azt jelenti, hogy mikor már az élére borítottad a vasat, még akkor se indult meg kifelé... ami meg azt jelenti, hogy igen jó tapadású aszfalton motoroztak vele...

De tudod mit?... mivel annak ellenére nem volt érthető a célom, hogy még írtam is róla a béke teremtés céljával, inkább lecserélem a képet... mielőtt újabb fölösleges vitát gerjesztek...  :)

Nem ismerjük egymást. Honnan tudjam mi célból írtad? Félreérthető volt...
GSXR-t pont 1 éve adtam el,  és lett helyette egy Yamaha Majesty 400... Sok érv szólt az eladás mellett és sajnos egyre kevesebb a megtartás mellett. Hazudnék ha azt mondanám most jó így 10 év sportmotorozás után, de egy Busa még a pakliban van...De csak akkor fog jönni ha anyagilag finanszírozni tudom a külföldi utakat, mert belföld az utóbbi 6 évben katasztrófális lett. Az út minőségét és a morált is beleértve. Egyébként a GSXR-ben sem volt benne a 299-es tiltás, és volt benne gazdagon tuning is, de most egy időre be kell érnem  nagyrobival. Ez csak 34le de fürgén szedi a lábait.