2024, 11 25, 10:35:51
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116378 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Offba
« Reply #300 Dátum: 2013, 02 04, 11:28:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez amúgy 7.1 füles.......
Elgondolkodtató, hogy ki és milyen jogon mer ráírni ilyet egy dobozra.
Mert még ha lenne is 8 db hangszóró, a szükséges térbeli elrendezésbe beállítva, akkor sem lenne, lehetne megfelelő térhatás...

Na de ez már nem a topicba tartozik egyáltalán...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #301 Dátum: 2013, 02 04, 11:44:20 »
Nem bizony, ez így van. Így arra kérek mindenkit, akinek mégis "írhatnékja" lenne a témával kapcsolatban, azt tegye az Off topikban. Köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #302 Dátum: 2013, 02 04, 12:07:01 »
Elgondolkodtató, hogy ki és milyen jogon mer ráírni ilyet egy dobozra.
Mert még ha lenne is 8 db hangszóró, a szükséges térbeli elrendezésbe beállítva, akkor sem lenne, lehetne megfelelő térhatás...

Na de ez már nem a topicba tartozik egyáltalán...

OFF

Hmmm.

Pedig a tesztelésnél érezhető a 7.1 is, hidd el és e nélkül én már nem szívesen játszanék, mert nagy segítség és sokszor gyanúsítanak meg csalással, pedig ez nem az és sose csalnék.
Nélküle talán kevesebbszer lennék a nyertes csapat első helyén, sőt szerver első.
Az is igaz, amivel játszom, az csak 5.1-es játék.

ON

:)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #303 Dátum: 2013, 02 04, 13:27:46 »

OFF

Hmmm.

Pedig a tesztelésnél érezhető a 7.1 is, hidd el és e nélkül én már nem szívesen játszanék, mert nagy segítség és sokszor gyanúsítanak meg csalással, pedig ez nem az és sose csalnék.
Nélküle talán kevesebbszer lennék a nyertes csapat első helyén, sőt szerver első.
Az is igaz, amivel játszom, az csak 5.1-es játék.

ON

:)
Nézd, az akármiPONTegy az azt jelenti, hogy X hangszóró ( 5 vagy 7 FIZIKAILAG különálló hangszóró) plusz egy a térben bárhová elhelyezett basszusnyomó (200 Hz alatt az ember fülének térérzékelése szinte 0).

Egy fejhallgatónál erről beszélni komolytalan, hiszen oldalanként mindössze egyetlen membrán van benne (KIVÉVE azt a teszt-fülest, amit egyszer láttam a neten és valóban bele volt pakolva x db membrán, beállítva megfelelő irányba. Meghallgatni nem tudtam, szerintem komolytalan.)

Annyi térhatást lehet elérni két hangszóróval, amire a sztereo képes.
Nagyon régen vizsgáztam hangtechnikusként (lassan bizony 30 éve), de már akkoriban is voltak műfejjel készült felvételek, aminél sokan állították, hogy Istenbizony nem csak a bal-jobb irányt lehetett érzékelni, hanem az előttem/mögöttemet is, csakúgy, mint ahogyan az ember érzékeli a két db dobhártyájával. Én ezt nem tudtam íérzékelni, sajnos, pedig zeneművészként - elvileg - sokkal képzettebb fülem van, mint másoknak.

Az 5.1 ill. a 7.1 minden esetben mesterségesen összeállított hangkép, hiszen a valóságban nem 5(+1) v. 7(+1) iránymikrofonnal készült a felvétel.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #304 Dátum: 2013, 02 04, 14:39:44 »
Nézd, az akármiPONTegy az azt jelenti, hogy X hangszóró ( 5 vagy 7 FIZIKAILAG különálló hangszóró) plusz egy a térben bárhová elhelyezett basszusnyomó (200 Hz alatt az ember fülének térérzékelése szinte 0).

Egy fejhallgatónál erről beszélni komolytalan, hiszen oldalanként mindössze egyetlen membrán van benne (KIVÉVE azt a teszt-fülest, amit egyszer láttam a neten és valóban bele volt pakolva x db membrán, beállítva megfelelő irányba. Meghallgatni nem tudtam, szerintem komolytalan.)

Annyi térhatást lehet elérni két hangszóróval, amire a sztereo képes.
Nagyon régen vizsgáztam hangtechnikusként (lassan bizony 30 éve), de már akkoriban is voltak műfejjel készült felvételek, aminél sokan állították, hogy Istenbizony nem csak a bal-jobb irányt lehetett érzékelni, hanem az előttem/mögöttemet is, csakúgy, mint ahogyan az ember érzékeli a két db dobhártyájával. Én ezt nem tudtam íérzékelni, sajnos, pedig zeneművészként - elvileg - sokkal képzettebb fülem van, mint másoknak.

Az 5.1 ill. a 7.1 minden esetben mesterségesen összeállított hangkép, hiszen a valóságban nem 5(+1) v. 7(+1) iránymikrofonnal készült a felvétel.

Ok, akkor én csak képzelem a teszt alatt, hogy onnan jön, ahonnan mutatja és azt is, hogy a játék során tudom, hogy hátul, hátul jobbra, hátul balra, elöl, elöl jobbra, elöl balra jön az ellenség, sokszor olyan, aki nagyon csendben jön és az is sima képzelet eredménye, hogy igen pontosan bemérem hang alapján, fordulok rá és találom el.

Nyilván nem kívánom azt hinni, hogy valóban 7 hangszóró és egy sub van benne, hiszen annak nem is lenne értelme egy fülesben.

Center nem lehet benne, hanem a két front imitálja, így van.
A sub sem a házimozi féle, ez is nyilvánvaló.

De hogy az sztereo lenne csak, azt cáfolom, szedtem már szét ennél ócskábbat (régi Zalman 5.1), abban négy hangszóró volt, így még azzal is elérhető térhatás, a centert imitálja, sőt, így egy hátsót is, a mély meg mindegy, mert annak nincs iránya, persze ez fülesen megint máshogy érződik. Gondolom, mindegyiken nyomja kissé.

Ezt is majdnem szétkaptam, hogy belekukkantsak neked, de szerencse, hogy nem tettem, nem semmi kütyü, ahogyan a neten talált szétszedést ábrázoló képek mutatják. Sajna, olyat nem találtam, amin a speaker-ek is látszanának, az egy egység az egységen belül.

Biztosíthatlak, nagyon komoly kis cucc ez, mind zenehallgatásra, mind ilyen játékra és arról is, hogy nem hallom "bele" a térhatást, mert szeretném, ha hallanám.  ;)

Akinek ajánlottam és vett is, nagyon szereti, sajna, néha bosszankodom is, miért beszéltem rá, hhh  :D

Mellesleg, őt is csalással vádolják néha miatta...

Szóval, tégy egy próbát, megéri!

A játék során hallott hangkép valóban mesterséges, ez egyszerű, de ha neked van egy 7 iránymikrofonos +1 sub-ot vevő mikrofonos (vagy csak leválasztott mélyet használó) felvételed, azt egy ilyen kütyü software-esen adaptálja neked fülesre.

Egy ilyet mellékelnek is a kezelő soft-ban, meghallgatható az is, nem csak az egyenkénti teszt, vagy a Windows saját tesztje.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #305 Dátum: 2013, 02 04, 16:06:53 »

Ok, akkor én csak képzelem a teszt alatt, hogy onnan jön, ahonnan mutatja és azt is, hogy a játék során tudom, hogy hátul, hátul jobbra, hátul balra, elöl, elöl jobbra, elöl balra jön az ellenség, sokszor olyan, aki nagyon csendben jön és az is sima képzelet eredménye, hogy igen pontosan bemérem hang alapján, fordulok rá és találom el.

Nyilván nem kívánom azt hinni, hogy valóban 7 hangszóró és egy sub van benne, hiszen annak nem is lenne értelme egy fülesben.

Center nem lehet benne, hanem a két front imitálja, így van.
A sub sem a házimozi féle, ez is nyilvánvaló.

De hogy az sztereo lenne csak, azt cáfolom, szedtem már szét ennél ócskábbat (régi Zalman 5.1), abban négy hangszóró volt, így még azzal is elérhető térhatás, a centert imitálja, sőt, így egy hátsót is, a mély meg mindegy, mert annak nincs iránya, persze ez fülesen megint máshogy érződik. Gondolom, mindegyiken nyomja kissé.

Ezt is majdnem szétkaptam, hogy belekukkantsak neked, de szerencse, hogy nem tettem, nem semmi kütyü, ahogyan a neten talált szétszedést ábrázoló képek mutatják. Sajna, olyat nem találtam, amin a speaker-ek is látszanának, az egy egység az egységen belül.

Biztosíthatlak, nagyon komoly kis cucc ez, mind zenehallgatásra, mind ilyen játékra és arról is, hogy nem hallom "bele" a térhatást, mert szeretném, ha hallanám.  ;)

Akinek ajánlottam és vett is, nagyon szereti, sajna, néha bosszankodom is, miért beszéltem rá, hhh  :D

Mellesleg, őt is csalással vádolják néha miatta...

Szóval, tégy egy próbát, megéri!

A játék során hallott hangkép valóban mesterséges, ez egyszerű, de ha neked van egy 7 iránymikrofonos +1 sub-ot vevő mikrofonos (vagy csak leválasztott mélyet használó) felvételed, azt egy ilyen kütyü software-esen adaptálja neked fülesre.

Egy ilyet mellékelnek is a kezelő soft-ban, meghallgatható az is, nem csak az egyenkénti teszt, vagy a Windows saját tesztje.
Nézd, a fotón 3 színű vezeték látszik bejövőnek, egy fehér, egy zöld és egy piros.

Innentől kezdve számomra hitvita a dolog.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető le_vente

« Reply #306 Dátum: 2013, 02 04, 19:23:12 »
Nézd, a fotón 3 színű vezeték látszik bejövőnek, egy fehér, egy zöld és egy piros.

Innentől kezdve számomra hitvita a dolog.

Megnevettetsz és ez jó...

Tudod, hány gomb és funkció van ezen a fülesen?
Tudod, hogy amit látsz, minek a kábele? Én nem...  Sz.@.rok a képek is.
Még egy mikrofonja is van...
3 programozható gomb, hangerőszabályzó, mikrofon-némító, térhatáskapcsoló.

Amúgy annyi kábel elég is, tekintve, hogy akár a 7.1-es hatást fülesen oldalanként két hangszóróval meg lehet oldani.  ;)

De tudod, mit?

Ez egy sztereo füles, aki meg használja és azt tapasztalja, amiket leírtam neked, az velem együtt mind hüüüüülye és hazudik, ok?

Sőt, talán mono...

Itt én be is fejeztem a témát.  :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #307 Dátum: 2013, 02 04, 21:06:15 »
Tudod, hogy amit látsz, minek a kábele? Én nem...
Igen, ott látszik az egyik képen, hogy a bejövő oldal kábelei.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Sz.@.rok a képek is.
1024x683-as max. felbontásban nézve nem annyira rosszak.
Amúgy annyi kábel elég is, tekintve, hogy akár a 7.1-es hatást fülesen oldalanként két hangszóróval meg lehet oldani.  ;)
Quadrofon hatást meg lehet vele. A többit emulálni lehet. Ahogy létezik is SOK virtuális 5.1 ill. 7.1 füles, ami azt az ÉRZÉST akarja előidézni, MINTHA egy ilyen audiorendszert hallgatnál.

A .1 meg eleve fából vaskarika, mivel ahhoz basszusnyomó kell, már leírtam többször is, miért.

Ennél szépen látszik a 9 db ér (3 db 3-eres sztereo csatlakozó)

Minimum ennyi kell hozzá, mindenképpen, ha analóg. Ha digitális, akkor elég egy USB-csati, de ekkor egy cél- hangkártya is kell legyen beleépítve, ami viszont drivert kíván, ami Androidra nem biztos, hogy megíródott (Emlékszel még? Innen indult a vita.)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Mordon

• PDA: Galaxy Note 3, iPad 3
  • PDA ROM: 4.4.2 (ENB4)
« Reply #308 Dátum: 2013, 02 04, 21:21:14 »
Igen, ott látszik az egyik képen, hogy a bejövő oldal kábelei.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login1024x683-as max. felbontásban nézve nem annyira rosszak.Quadrofon hatást meg lehet vele. A többit emulálni lehet. Ahogy létezik is SOK virtuális 5.1 ill. 7.1 füles, ami azt az ÉRZÉST akarja előidézni, MINTHA egy ilyen audiorendszert hallgatnál.

A .1 meg eleve fából vaskarika, mivel ahhoz basszusnyomó kell, már leírtam többször is, miért.

Ennél szépen látszik a 9 db ér (3 db 3-eres sztereo csatlakozó)

Minimum ennyi kell hozzá, mindenképpen, ha analóg. Ha digitális, akkor elég egy USB-csati, de ekkor egy cél- hangkártya is kell legyen beleépítve, ami viszont drivert kíván, ami Androidra nem biztos, hogy megíródott (Emlékszel még? Innen indult a vita.)

A képen 4 kábel látszik (fehér, piros, fekete, zöld), azt viszont nem tudhatod, hogy ezek egy erűek, vagy több ér van bennük. Ha két ér van bennük, akkor az már elég a 7.1-hez.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #309 Dátum: 2013, 02 04, 22:02:55 »
A képen 4 kábel látszik (fehér, piros, fekete, zöld), azt viszont nem tudhatod, hogy ezek egy erűek, vagy több ér van bennük. Ha két ér van bennük, akkor az már elég a 7.1-hez.
Hát hogyne, HA.
Amúgy is szokták ezeket egybe csomagolni. Mert az jó nekik és közös színjelzéssel látják el. Ugyanakkor megmarad a körkeresztmetszet is szépen.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Mordon

« Reply #310 Dátum: 2013, 02 04, 22:16:22 »
Hát hogyne, HA.
Amúgy is szokták ezeket egybe csomagolni. Mert az jó nekik és közös színjelzéssel látják el. Ugyanakkor megmarad a körkeresztmetszet is szépen.

No megnéztem, hogy mégis miről van szó... Ha te is megtetted volna, akkor bölcs maradtál volna...

Ez a füles USB-s eszköz, ergo digitális jel megy az elektronikáig, szóval kicsit vicces dolog számolgatnod az érpárokat a bejövő kábelen...

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #311 Dátum: 2013, 02 04, 22:28:42 »
No megnéztem, hogy mégis miről van szó... Ha te is megtetted volna, akkor bölcs maradtál volna...

Ez a füles USB-s eszköz, ergo digitális jel megy az elektronikáig, szóval kicsit vicces dolog számolgatnod az érpárokat a bejövő kábelen...
Ha USB-s az más. Nem volt megadva konkrét típus a topictársnál, így nem tudtam.

Ha USB-s, akkor hogy is jön az Androidhoz? Mert a kötözködés előtt innen indult a gondolatmenet...
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #312 Dátum: 2013, 02 04, 22:37:04 »
Ha USB-s az más. Nem volt megadva konkrét típus a topictársnál, így nem tudtam.

Ha USB-s, akkor hogy is jön az Androidhoz? Mert a kötözködés előtt innen indult a gondolatmenet...
Úgy, hogy én egy OTG kábel segítségével rádugtam a note2-re és szépen szólt.....persze a mikrofon része nem ment és nem is lépnék ki vele az utcára, csak volt otg kábelem is G35 is és note 2 is :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #313 Dátum: 2013, 02 04, 22:58:11 »
Úgy, hogy én egy OTG kábel segítségével rádugtam a note2-re és szépen szólt.....persze a mikrofon része nem ment és nem is lépnék ki vele az utcára, csak volt otg kábelem is G35 is és note 2 is :D
Rendes, 5.1-es hanggal?
Hihetetlen...
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #314 Dátum: 2013, 02 04, 23:04:48 »
Rendes, 5.1-es hanggal?
Hihetetlen...

Korábban sem írtam -úgy látszik átsiklottál fölötte- de most sem írtam, hogy 5.1-ben szólt. Sőt az egyik fórumtárs is leírta, hogy csak sztereó volt......Nem kell ebbe többet belelátni mint ami.

UI.: le_vente írta, hogy neki is G35 van, lecsekkolta Ő is, csak sztereó volt, ezt korábban írta...

Nem elérhető Mordon

« Reply #315 Dátum: 2013, 02 04, 23:12:20 »
Rendes, 5.1-es hanggal?
Hihetetlen...

Már többször írtuk, hogy képes meghajtani a Note 2 ezeket a fejlettebb USB-s hangeszközöket is, de a tudásuk valós kihasználásához még nincs megfelelő szoftver, így nem, nem fog 5.1-ben szólni (max. akkor, ha a sztereó hangból képes a hangeszköz virtuális 3D-t előállítani szoftvertől függetlenül, persze ez nem lesz tökéletes).

Nem elérhető le_vente

« Reply #316 Dátum: 2013, 02 04, 23:23:09 »

+1

Az aztán végképp 4 kábel. Világosíts a monitorodon. Amúgy, azt hittem, a másik képről beszélsz, ami a belsejét mutatja.

De ami még fontosabb, hogy ebben a fülesben saját hangkártya van, amit ott látsz, az az USB felé megy.

Most jöttem le a szerverről, megmulattattam a többieket is a nincs térhatás állítással.  :taps:

Nos, összegezzük:

1.: Jobb elöl: jobb első
2.: Bal elöl: bal első
3.: Jobb közép: két jobb kombinálása, vagy egy közöttük
4.: Bal közép: két bal kombinálása, vagy egy közöttük
5.: Jobb hátul: jobb hátsó
6.: Bal hátul: bal hátsó
7.: Center: a két első speaker kombinálása
+1.: Bass: passz, nem tudom, hogy oldják meg, de igen durva van vele, mozog a fejemen, ha meghajtom, akár a négy speaker együtt, akár mögöttük egy lób.@.szó

Nekem kijött a 7.1, hiába valóban virtuális, de a fülesen nem lehet egy speaker a homlokodon.  ;)

Minden egyes olyan ölésemnél elmosolyogtam, ami a füles térhangzásának volt köszönhető, kicsit fáj is a szám.  :D

Megint lement az ára.  :ok:

Néhány vélemény:

Ha gondolod, talira elviszem.

U.I. Pont olyan szutyok Zalman-t kábeleztem újra... Broáf... De még az is jó játékra.

U.U.I. Igen, írtam róla, azt is hogy nincs drivere, csak Windows-ra. Így a Note II valami általános driverrel hajtja valószínűleg. Ma 08:59:51-kor írtam egy oldallal visszább.

• TOPIKGAZDA
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #317 Dátum: 2013, 02 04, 23:36:03 »
A gond szerintem az, hogy a "beszélgetés" több szálon fut és már össze kavarodtak a dolgok. A kiiduló hsz. kérdésköre már nyomokban sincs jelen a mostani beszélgetésben. Amit szerintem a srác akar, az kivitelezhetetlen abban a formában, ahogyan Ő azt akarja. Az egy másik tény, hogy a note2 képes meghajtani ezeket a kütyüket, de csodát várni nem szabad. A cinizmust meg inkább hagyjuk ki a dologból, hiszen mindenki tudja, hogy a cinizmus a gyenge elme menedéke......

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #318 Dátum: 2013, 02 05, 02:01:34 »
Amit szerintem a srác akar, az kivitelezhetetlen abban a formában, ahogyan Ő azt akarja.
Köszönöm.
Innen indultunk...
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #319 Dátum: 2013, 02 05, 12:19:25 »
Föggetlenül attól, hogy ez egy Off topik, ezt a témát szerintem lassan le kellene zárni. Nem volna jó, ha a dolog át menne személyeskedésbe. Szerintem mindenki tudja a maga tehetségének megfelelően értelmezni a másik írását, így mindenki számára világos lesz, hogy kinek mihez van vélt vagy valós tehetsége.

Köszönöm.

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #320 Dátum: 2013, 02 05, 15:24:52 »
Kedves fórumtársak!
Érdemes lenne, ha nem sértek meg vele senkit (de csak akkor :-) ), figyelembe venni Hattori_Hanso hozzászólását. Segítségképen beszúrok egy linket, én csak ennyit tudok "hozzátenni"! üdv!

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #321 Dátum: 2013, 02 05, 15:44:01 »
Moderator Comment Na itt a vége uraim. Erre kértelek benneteket, hogy idáig nem jussunk el. Ki fogok minden hsz-t törölni, ami már nem a témába vág. Ezzel egy időben megkérlek benneteket, hogy a vitát fejezzétek be. Köszönöm. Hattori_Hanso
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

« Reply #322 Dátum: 2013, 02 05, 17:04:54 »
Na itt a vége uraim. Erre kértelek benneteket, hogy idáig nem jussunk el. Ki fogok minden hsz-t törölni, ami már nem a témába vág. Ezzel egy időben megkérlek benneteket, hogy a vitát fejezzétek be. Köszönöm.
Hattori_Hanso

:ok:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #323 Dátum: 2013, 02 05, 18:42:03 »
Na itt a vége uraim. Erre kértelek benneteket, hogy idáig nem jussunk el. Ki fogok minden hsz-t törölni, ami már nem a témába vág. Ezzel egy időben megkérlek benneteket, hogy a vitát fejezzétek be. Köszönöm.
Hattori_Hanso
Nem tudom miket törölt ki Hattori_Hanso, de remélem, hogy azért tette, mert eldurvult és sértegetővé vált a vita!!!... :hmm:
Mondom, REMÉLEM!... mert az a mondat, hogy "Ki fogok minden hsz-t törölni, ami már nem a témába vág..." önmagában elég furcsán hat egy OFF topikban...  :hmm:... És a vita befejezését kérni ugyancsak furcsa ugyanitt és ugyanezért... :hmm:
A megjegyzésem nem az általam (sajnos) nem ismert vitából adódik, hanem a moderálás szempontjait firtatja... Nem is várok választ, csak remélem, hogy az OFF topikban nincsenek megvitathatatlan témák, csak esetenként minősíthetetlen és moderálandó hangnem...  :hmm:

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #324 Dátum: 2013, 02 05, 19:08:09 »
Sajna tényleg átcsapott egy kicsit már személyeskedésbe, és lehetett erre számítani :-X

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7105-ről