Szerintem részben működhet.
Azért részben, mert maga a hangkártya szerintem menne (ezt láttuk már videón), talán még a kártya virtuális 3D-s leképzése is működne és meg is hajtaná a 6 hangszórót, de nem tudom, hogy szoftveres oldalról lenne-e olyan videólejátszó, ami megfelelő jelet tudna juttatni neki, ami után valódi térhangzás jöhetne létre.
Hattori_Hanso írta, hogy kipróbálta az ő Logitech G35 fülesét.
Nekem is az van, így kipróbáltam én is, valóban megy, de csak sztereo és mike valóban nincs.
Ez amúgy 7.1 füles, de nyilván az 5.1, vagy 7.1 működtetéséhez nem elegendő az a szerintem általános driver, ami van a Note II-n telepítve, ahhoz a teljes driver kellene.
Nem tudom, elérhető-e rá, valaki megcsinálta-e, de hogy az összes gyártó rengeteg hasonló fülesére az Android-ban legyen alapon driver, az esélytelen.
Gyors keresés szerint nincs rá, Linux driver sem.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA terméktámogatási oldal bizonysága szerint csak Win driverek vannak:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginA gépemen a Logitech Gaming Software mappa ~75MB, igaz ebben a hangtorzító soft is benne van.
Másrészről pedig a lejátszónak, vagy játék programnak is képesnek kell lennie a több, mint két hangcsatorna kezelésére és a lejátszott file-nak is olyannak kell lennie.
Nem kétlem, hogy a küszöbön vannak az ilyen szoft-ok Android-ra, illetve egyáltalán mobilokra, de nem hiszem, hogy széleskörű lesz egyhamar.