Oké játssza le, szerencsés ember vagy, hogy ilyen készüléked van.......Viszont kissé arrogáns volt a "segítség" fel ajánlásod.Te sem ismerhetsz minden készüléket full specifikációval.......így én sem tudhatok mindent A felett elsiklottam, hogy felvett videó, bocsánat érte.....Az mkv meg már a tv tekintetében volt említve, nem a telefon tekintetében.
Arogánsnak is szántam, én vigyázok NAGYON arra, hogy ne jelentsek ki valamit, amihez nem értek, nem vagyok naprakész belőle. Te belementél egy ilyenbe, de felejtsük el, nem ez a fő csapásirány.
Viszont miért ne nézzem én ezt univerzális médialejátszónak? Vettem egy dokkolót, egy logitech K400 bill.egér kombót hozzá, majd rádugtam egy 2 terrás vinyót tele fullhd filmekkel, egy kicsike 32" fullhd tv-re kötve. Haza érek, ráteszem a pda-t a dock-ra, tölti is közben, videózhatok is közben(ha akarok), kezelem az emileket, vagy éppen megnézek egy weboldalt. Ne nézzem annak, kérdem én, miért ne, ha egyszer tudja. Ha meg elindulok munkába, akkor dock-ról leveszem reggel és zsebrevágom és használom a munkámban is, nekem ez elég univerzálisnak tűnik....
Biztosíthatlak, hogy nem akarlak megreformálni, attól szép a világ, ha sokszínű.
De egy mobiltelefon egyszerűen nem erre való. Még a Note2 sem. Tábori körülmények között helyettesíthet egy laptopot, nyaraláskor, külföldi úton, vendégségben, stb-stb.
De ténylegesen soha nem fog egy laptopot helyettesíteni (és nem azért, mert más az oprendszere).
Senki ne haragudjon meg, de az igen vicces, amikor valaki átszenved 40-50 perc alatt egy 4 GB-os filmet a telefonjára, hogy aztán arról nézhesse meg a TV-n, és nem a laptopról.
Lehet hozzá egeret, lehet hozzá külső tápos vinyót, USB-s vagy bluetooth-os billentyűzetet rakni, az akkor is - az én szememben - izzadságszagú valami, kb. olyan, mint aki a SmartTV-n akar internetezni.
Arról nem beszélve, hogy mennyire nem használ egy mobilnak és az akksijának, ha folyamatosan töltőn van. Márpedig az ilyen dolgoknak igen jelentős áramfelvételük van, folyamatos hálózati ellátás nélkül pár órára korlátozódik a működési idő.
Tehát még egyszer, NEM a személyeddel van bajom, amikor leírtam, nem is tudtam még, hogy Te hogy és mit csinálsz a készülékeddel.