2024, 11 25, 12:21:52
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik  (Megtekintve 116380 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #225 Dátum: 2013, 01 31, 17:08:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Egy nagy OFF a motoros tagoknak...-ezert maradok en a negy kereknel-egyebkent imadom a mocikat is!

BRUTALIS!!!  :ok: -föleg mikor 1p34mp-nel es 2p40mp-nel elköszön az Audi!
Ez őrült!
Tuti nem ágyban, párnák közt fog meghalni...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #226 Dátum: 2013, 01 31, 17:28:39 »
Ez őrült!
lehet...,de nagyon jo pilotak!  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #227 Dátum: 2013, 01 31, 17:42:39 »
Önmagában sajnos az nagyon kevés, hiába valóban vérprofik ők maguk, de ahhoz, hogy ne haljon szörnyet egyikük sem, ahhoz az kell, hogy az összes többi vezető is helyén kezelje őket.
Namost, 130 km/h-s ajánlott sebességű úton (a kamera képein többször is látni, kb. ezzel a sebességgel halad a sor) egy 300-zal suhanó valamit nehéz még jó szándék esetén is tolerálni.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető MaciLaci1970

• Navigáció / Navigation: Google_Maps
  • PDA: Samsung N2 GT-N7105 TAB:Archos 101 G9 Turbo 3G
  • PDA ROM: N7105XXUFND3/TMH 4.4.2. TAB_ROM:4.0.4.Stock
« Reply #228 Dátum: 2013, 01 31, 17:43:03 »
Ez őrült!
Már 240 körül torzultak - görbültek - a dolgok a látómezőmben pedig szín józan voltam.  :D
Sőt a fejem is alig bírtam visszafordítani egyenesbe, úgyhogy hiába motorozok, nekem ez már sok(k) lenne.

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #229 Dátum: 2013, 01 31, 17:43:08 »
Ez őrült!

Kérdés már csak az, hogy hány embert, köztük mondjuk gyereket ránt magával ártatlan áldozat címszó alatt.....
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #230 Dátum: 2013, 01 31, 19:44:02 »
Egy nagy OFF a motoros tagoknak...-ezert maradok en a negy kereknel-egyebkent imadom a mocikat is!

BRUTALIS!!!  :ok: -föleg mikor 1p34mp-nel es 2p40mp-nel elköszön az Audi!

Elköszön, mert nem szabályoz le 300-nál.

Amúgy a dolog 'veszélytelenségéről' nekem is megvan a véleményem....
 :)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

• TOPIKGAZDA
offba
« Reply #231 Dátum: 2013, 01 31, 20:03:54 »
Az a helyzet, hogy szinte mindegyik TV-m olvas USB-t vagy SD-kártyát.
Így 0 Ft-ból lejátsszák a felvett videokat, garantáltan 1080p-ben... :)

Igaz, egy technikaőrültet nem hoz lázba ez a megoldás. Viszont olcsó és működik...

Hát ez bizony nem így van......Hiába tudja a TV-d az 1080p-t, ha a videó ami lejátszásra kerül az meg nem 1080p......így maximum a tv amit nézel az 1080p-t tud, de amit látsz az biza nem fullhd, azt meg megnézem, hogy melyik tv viszi el az m2ts-t ......max az mkv-t, de ott már jeletős a minőség veszteség az m2ts-hez képest
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
Re: offba
« Reply #232 Dátum: 2013, 01 31, 20:24:28 »

Hát ez bizony nem így van......Hiába tudja a TV-d az 1080p-t, ha a videó ami lejátszásra kerül az meg nem 1080p......így maximum a tv amit nézel az 1080p-t tud, de amit látsz az biza nem fullhd, azt meg megnézem, hogy melyik tv viszi el az m2ts-t ......max az mkv-t, de ott már jeletős a minőség veszteség az m2ts-hez képest
Na szóval.
A video, ami lejátszásra kerül, az a mobillal lett rögzítve és bizony 1080-as.
Melyik TV viszi el az m2ts-t? Bocs, de melyik mobiltelefon vesz fel m2ts-t????????
De hogy segítsek, az összes SD-kártyaolvasóval ellátott Panasonic TV lejátssza az m2ts-t.
Mkv hogy jön szóba egy mobiltelefonnál???

Elnézést már, de ne nézzünk már a mobiltelefonunkra úgy, mint egy univerzális médialejátszóra, ne akarjunk már előbb rámásolni a számítógépről 8 GB-os komplett FullHD mkv filmet, majd megnézni róla az 50-es plazmán! Mert az értelmetlen.
Értelme van lejátszani a telóval felvett FullHD videokat, értelme van megnézni 52collon a vele készített 8 MP-es fotókat és ANNYI.

Elnézést mindenkitől, de nem hiszem el, hogy akinek van 150e Ft-ja egy telefonra, annak nincs normális médialejátszóra 15-20e Ft-ja.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető fzboxx

• PDA: Samsung Galaxy S 4 i9505 LTE
  • PDA ROM: Legfrisebb TMH
« Reply #233 Dátum: 2013, 01 31, 20:33:15 »
Az a helyzet, hogy szinte mindegyik TV-m olvas USB-t vagy SD-kártyát.
Így 0 Ft-ból lejátsszák a felvett videokat, garantáltan 1080p-ben... :)

Igaz, egy technikaőrültet nem hoz lázba ez a megoldás. Viszont olcsó és működik...
De én pont a teljes desktop megjelenítésre gondolok, nem csak a media lejátszására...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #234 Dátum: 2013, 01 31, 20:41:18 »
Na szóval.
Melyik TV viszi el az m2ts-t? Bocs, de melyik mobiltelefon vesz fel m2ts-t????????
De hogy segítsek, az összes SD-kártyaolvasóval ellátott Panasonic TV lejátssza az m2ts-t.

Elnézést már, de ne nézzünk már a mobiltelefonunkra úgy, mint egy univerzális médialejátszóra, ne akarjunk már előbb rámásolni a számítógépről 8 GB-os komplett FullHD mkv filmet, majd megnézni róla az 50-es plazmán! Mert az értelmetlen.
Értelme van lejátszani a telóval felvett FullHD videokat, értelme van megnézni 52collon a vele készített 8 MP-es fotókat és ANNYI.

Elnézést mindenkitől, de nem hiszem el, hogy akinek van 150e Ft-ja egy telefonra, annak nincs normális médialejátszóra 15-20e Ft-ja.

Pontosan így gondolom én is. Azonban a normális médialejátszó inkább 30-40e-nél kezdődik, persze akad pár kivétel. :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6800-ről

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #235 Dátum: 2013, 01 31, 20:46:00 »
De én pont a teljes desktop megjelenítésre gondolok, nem csak a media lejátszására...
Átérzem.
Ezért is vettem az elsők között az SGS2-höz HDMI kábelt. És amikor kipróbáltam, rájöttem, hogy nem való semmire.  Legalábbis számomra nem, aki kezelni akarom a készüléket. Próbáltam rajta a játékokat kirakni nagyban, egyedül az a fajta volt játszható vele (az viszont NAGYON), aminél az elmozdulásérzékelő-képességei segítségével lehetett autót ill. motort irányítani. Akkor nem kellett nézni a kis kijelzőt, lehetett nagyban élvezni.
De az összes olyan játék, aminél figyelni kell, hová érintek, ott értelmetlen és élvezhetetlen a nagy képernyő, legfeljebb ha más is nézi, ő jól szórakozik rajta.

Persze ez saját - tapasztalaton alapuló - véleményem.
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #236 Dátum: 2013, 01 31, 20:54:49 »
Na szóval.

Oké játssza le, szerencsés ember vagy, hogy ilyen készüléked van.......Viszont kissé arrogáns volt a "segítség" fel ajánlásod.Te sem ismerhetsz minden készüléket full specifikációval.......így én sem tudhatok mindent ;) A felett elsiklottam, hogy felvett videó, bocsánat érte.....Az mkv meg már a tv tekintetében volt említve, nem a telefon tekintetében.

Viszont miért ne nézzem én ezt univerzális médialejátszónak? Vettem egy dokkolót, egy logitech K400 bill.egér kombót hozzá, majd rádugtam egy 2 terrás vinyót tele fullhd filmekkel, egy kicsike 32" fullhd tv-re kötve. Haza érek, ráteszem a pda-t a dock-ra, tölti is közben, videózhatok is közben(ha akarok), kezelem az emileket, vagy éppen megnézek egy weboldalt. Ne nézzem annak, kérdem én, miért ne, ha egyszer tudja. Ha meg elindulok munkába, akkor dock-ról leveszem reggel és zsebrevágom és használom a munkámban is, nekem ez elég univerzálisnak tűnik....
A média lejátszó meg nem pénz kérdése, ezt kár is volt ebben a kontextusban említeni....
Más emberek vagyunk más igényekkel....... ;)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #237 Dátum: 2013, 01 31, 22:40:32 »
Oké játssza le, szerencsés ember vagy, hogy ilyen készüléked van.......Viszont kissé arrogáns volt a "segítség" fel ajánlásod.Te sem ismerhetsz minden készüléket full specifikációval.......így én sem tudhatok mindent ;) A felett elsiklottam, hogy felvett videó, bocsánat érte.....Az mkv meg már a tv tekintetében volt említve, nem a telefon tekintetében.
Arogánsnak is szántam, én vigyázok NAGYON arra, hogy ne jelentsek ki valamit, amihez nem értek, nem vagyok naprakész belőle. Te belementél egy ilyenbe, de felejtsük el, nem ez a fő csapásirány.
Viszont miért ne nézzem én ezt univerzális médialejátszónak? Vettem egy dokkolót, egy logitech K400 bill.egér kombót hozzá, majd rádugtam egy 2 terrás vinyót tele fullhd filmekkel, egy kicsike 32" fullhd tv-re kötve. Haza érek, ráteszem a pda-t a dock-ra, tölti is közben, videózhatok is közben(ha akarok), kezelem az emileket, vagy éppen megnézek egy weboldalt. Ne nézzem annak, kérdem én, miért ne, ha egyszer tudja. Ha meg elindulok munkába, akkor dock-ról leveszem reggel és zsebrevágom és használom a munkámban is, nekem ez elég univerzálisnak tűnik....
Biztosíthatlak, hogy nem akarlak megreformálni, attól szép a világ, ha sokszínű.
De egy mobiltelefon egyszerűen nem erre való. Még a Note2 sem. Tábori körülmények között helyettesíthet egy laptopot, nyaraláskor, külföldi úton, vendégségben, stb-stb.
De ténylegesen soha nem fog egy laptopot helyettesíteni (és nem azért, mert más az oprendszere).

Senki ne haragudjon meg, de az igen vicces, amikor valaki átszenved 40-50 perc alatt egy 4 GB-os filmet a telefonjára, hogy aztán arról nézhesse meg a TV-n, és nem a laptopról.
Lehet hozzá egeret, lehet hozzá külső tápos vinyót, USB-s vagy bluetooth-os billentyűzetet rakni, az akkor is - az én szememben - izzadságszagú valami, kb. olyan, mint aki a SmartTV-n akar internetezni.
Arról nem beszélve, hogy mennyire nem használ egy mobilnak és az akksijának, ha folyamatosan töltőn van. Márpedig az ilyen dolgoknak igen jelentős áramfelvételük van, folyamatos hálózati ellátás nélkül pár órára korlátozódik a működési idő.

Tehát még egyszer, NEM a személyeddel van bajom, amikor leírtam, nem is tudtam még, hogy Te hogy és mit csinálsz a készülékeddel.
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #238 Dátum: 2013, 01 31, 23:02:37 »
Arogánsnak is szántam, én vigyázok NAGYON arra, hogy ne jelentsek ki valamit, amihez nem értek, nem vagyok naprakész belőle. Te belementél egy ilyenbe, de felejtsük el, nem ez a fő csapásirány.Biztosíthatlak, hogy nem akarlak megreformálni, attól szép a világ, ha sokszínű.
De egy mobiltelefon egyszerűen nem erre való. Még a Note2 sem. Tábori körülmények között helyettesíthet egy laptopot, nyaraláskor, külföldi úton, vendégségben, stb-stb.
De ténylegesen soha nem fog egy laptopot helyettesíteni (és nem azért, mert más az oprendszere).

Senki ne haragudjon meg, de az igen vicces, amikor valaki átszenved 40-50 perc alatt egy 4 GB-os filmet a telefonjára, hogy aztán arról nézhesse meg a TV-n, és nem a laptopról.
Lehet hozzá egeret, lehet hozzá külső tápos vinyót, USB-s vagy bluetooth-os billentyűzetet rakni, az akkor is - az én szememben - izzadságszagú valami, kb. olyan, mint aki a SmartTV-n akar internetezni.
Arról nem beszélve, hogy mennyire nem használ egy mobilnak és az akksijának, ha folyamatosan töltőn van. Márpedig az ilyen dolgoknak igen jelentős áramfelvételük van, folyamatos hálózati ellátás nélkül pár órára korlátozódik a működési idő.

Tehát még egyszer, NEM a személyeddel van bajom, amikor leírtam, nem is tudtam még, hogy Te hogy és mit csinálsz a készülékeddel.

Éppen a napokban futottál bele olyanba, amiről még nem tudtál és megkérdőjelezeted amit a fórumtárs írt, így mondandód első felét nem tartom hitelt érdemlő állításnak.....de tényleg hagyjuk, hiszen tényleg nem ez a fő csapásirány.

Egy szóval sem írtam, hogy a telefonra másolok filmeket, az a vinyóra megy, ott meg barokkos túlzás lenne 40-50 perc egy filmnek.....és mivel -ahogy írtad is- külső tápról megy a vinyó, így azt sem a telefontól veszi el. Tehát izzadság szagról szó sincs....Hogy mi használ egy telefonnak az megint egy másik kérdés, ha majd gyengül az aksi, van lehetőség másikat venni, hisz van mód a cserére. Én úgy gondolom, hogy nem én vagyok a telefonért, hanem az van értem....ezért nem nagyon izgat, hogy mi használ vagy árt az aksinak....veszek egy másikat ha kipurcan.(remélhetőleg nem robban az arcomba)...Töltöm ha kell, de a fimezés és a Tv-n való használat az eseti dolog, nem rendszeres.

Persze tudom, hogy nem a személyemmel volt bajod. Mások  a gondolataink bizonyos dolgokról még akkor is, ha történetesen ugyanolyan készüléket választottunk még akkor is -és ez most már egészen bizonyos- hogy más-más okokból tettük. Én ezt a beszélgetést nem is tartottam vitának....remélem te sem.  :ok:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #239 Dátum: 2013, 01 31, 23:50:44 »
Csak megjegyezném így a partvonalról, hogy ennek a cuccnak számomra nem az az előnye, hogy a telefonomon lévő mozifilmeket nézegessem a TV-n... Megjegyezném, hogy nincsenek is mozifilmek rá rendszeresítve... azokat max. rátöltöm egy microSD-re akkor amikor hosszabb kül, vagy belföldi utakra megyek és csak azért, hogy vagy a repülőn, vagy a szállodában nézzem őket, ha nincs jobb dolgom...
Én az AllShare Cast Dongle-t legjobban akkor élvezném, amikor az ágyban fekve a tőlem kb 5 méterre lévő tévén böngészhetném reggelente a híreket a neten, vagy esetleg nézhetnék rajta pár filmet a youtube-ról... szóval mindenképp a TV-met tenném vele internetTV-vé a Note2-n kersztül... és ez nekem megér egy húszast...
A tv-m meg nem HD, úgyhogy nem kapok a szemembe ha nem vágja el a retinámat a kép élessége... :)

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #240 Dátum: 2013, 01 31, 23:51:59 »
Éppen a napokban futottál bele olyanba, amiről még nem tudtál és megkérdőjelezeted amit a fórumtárs írt...
Keress követ, ma is így gondolom. :)
Sir Winston Churchill

• TOPIKGAZDA
« Reply #241 Dátum: 2013, 01 31, 23:56:20 »
Keress követ, ma is így gondolom. :)

Szíved joga, de azért én gondolhatom másképp ugye? :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #242 Dátum: 2013, 01 31, 23:59:50 »
Óóóó fiatalság!.... mekkora mák, hogy sikerült túlélnem azt a korszakot!!!... :D

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #243 Dátum: 2013, 02 01, 00:04:28 »
Csak megjegyezném így a partvonalról, hogy ennek a cuccnak számomra nem az az előnye, hogy a telefonomon lévő mozifilmeket nézegessem a TV-n... Megjegyezném, hogy nincsenek is mozifilmek rá rendszeresítve... azokat max. rátöltöm egy microSD-re akkor amikor hosszabb kül, vagy belföldi utakra megyek és csak azért, hogy vagy a repülőn, vagy a szállodában nézzem őket, ha nincs jobb dolgom...
Én az AllShare Cast Dongle-t legjobban akkor élvezném, amikor az ágyban fekve a tőlem kb 5 méterre lévő tévén böngészhetném reggelente a híreket a neten, vagy esetleg nézhetnék rajta pár filmet a youtube-ról... szóval mindenképp a TV-met tenném vele internetTV-vé a Note2-n kersztül... és ez nekem megér egy húszast...
A tv-m meg nem HD, úgyhogy nem kapok a szemembe ha nem vágja el a retinámat a kép élessége... :)
Ki lettem öntve a fürdővízzel együtt....  :hmm:

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #244 Dátum: 2013, 02 01, 00:16:20 »
Szíved joga, de azért én gondolhatom másképp ugye? :D
Természetesen, mint írtam, ezért szép a világ. ;)
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #245 Dátum: 2013, 02 01, 00:17:28 »
Óóóó fiatalság!.... mekkora mák, hogy sikerült túlélnem azt a korszakot!!!... :D
Nos igen, ezért sokan hálát adunk....akinek kell...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #246 Dátum: 2013, 02 01, 00:27:08 »
Nos igen, ezért sokan hálát adunk....akinek kell...
Nagyapám mondása volt, mikor nem bírta már hegynyi önbizalmamat...
Fiam neked csak ábrándjaid vannak, de nekem már emlékeim!...
Nos, Ő volt a nyerő... ma már látom... :)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #247 Dátum: 2013, 02 01, 10:33:53 »
Nagyapám mondása volt, mikor nem bírta már hegynyi önbizalmamat...
Fiam neked csak ábrándjaid vannak, de nekem már emlékeim!...
Nos, Ő volt a nyerő... ma már látom... :)
:taps: :ok:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Off Topik
« Reply #248 Dátum: 2013, 02 02, 19:50:39 »

Attól sajnos nagyon messze vannak.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Xeryus9

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Bluepanther V350
  • PDA: Note2LTE
  • PDA ROM: Jelly Bean
Offba
« Reply #249 Dátum: 2013, 02 03, 01:39:53 »
Sziasztok! a véleményetek érdekelne hogy OTG kábelen keresztül:
- egy USB-s hangkártya működhet?
- PS1(X) controller usb átalakítóval?
Illetve ismertek e olyan csatit ami nem HDMI-vel hanem VGA-val adja ki a képet? vagy vegyek egy hdmi-vga kábelt? köszi!!