Ez nagyon tetszett, -ban plusz egy hozzászólás Elgondolkodtató
Ha már itt tartunk akkor szeretnék segítséget kérni Tőletek offoffoff..: Feleségemnek hozott a Jézuska egy Galaxy s Duos-t. Ma kénytelen voltam rootolni, mert megtelt a 2GB-os belső memo, kb. 10 külső alkalmazás telepítése után Kigyomláltam a Samsungos hülyeségeket, de így is csak 190MB a szabad az 1,8GB-ból. Mindenféle play-es progit kipróbáltam már, de nem tudom külső SD-re száműzni a telepített alkalmazásokat. Valakinek aki régi Samsungos van erre valami ötlete? Olvasgattam a Galaxy S fórumot, de ott sem találtam erre utaló dolgot, pedig a belső tárhely egyezik a két telóban. Találtam egy kecsegtető programot a play-en de az nem kompatibilis a Samsungokkal. Köszi az ötleteket előre is.
A Vold.fstab fájlban cseréld fel az SD-k neveit, Így megtudod fordítani a két SD prioritását
A belső SD lesz a külső, a külső SD lesz a belső, így akkora lesz a belső D mérete, amekkora kártyát teszel bele
de
ennek annyi a hátulütője, hogy külső kártya nélkül nem fog menni, és lassab lesz egy kicsit az alkalmazások betöltése, még akkor is ha class 10-s a kártya