Nem veszekedés volt, csak vélemény ütköztetés
erre az energia megtakaritásra egyszer már írtam a Note topikba, hogy sokan bekapcsolják az adat kapcsolatot és átkapcsolják 3G-ről 2G-re (van ilyen widget is) és ezzel is rengeteg energiát lehet megtakaritani és a push értesitést állandóan meglehet kapni és még program se kell hozzá
Egyébként ez nem tudom, miért off... na mindegy
Az jutott eszembe erről az "energia takarékos" témáról, hogy nekem ez az első olyan telefonom, aminél szinte semmivel sem spórolok... egész nap megy a 3G, folyamatos szinkronizálással négy email címen, bármikor tudok navigálni, mert kb fél órát még nem nagyon vesz észre az akku, megy közben a bluetooth füles mindig, ... és ha észreveszem, hogy esetleg tölteni kell, még akkor sem kell kapkodni, mert nem merül szuperszónikus sebességgel...
Azért venni fogok egy tartalék akkumulátort, de akkor már végképp megoldódott minden gond...
Szóval szerintem ez a telefon már tényleg be tudja teljesíteni azt, amire el kezdték fejleszteni annak idején az "okos telefonokat"...
ui.
Jó, mondjuk annyi van, hogy a Tasker progival kapcsoltatom a GPS-t akkor, amikor olyan programot kapcsolok, amihez kell... de eddig tényleg csak ennyi...