csak leírta szerinte csak annak való okos telefon, aki egésznap netezik
Nem igazán ezt írtam. Kicsit ferdíted a dolgokat. Pusztán annyit írtam egy bizonyos kommentre, hogy azért lekapcsolni a push-t hogy 2 napot menjen a telefon, baromság. Ez volt az alap kiindulási pont. Az hogy mellé hozzá tettem, hogy szerintem kiknek nem való, megint egy másik kérdés. Ezzel lehet egyetérteni, meg egyet nem érteni. A téma egyébként is aktuális, mert másik fórumon oldalakon keresztül azon ment a versengés kinek mennyivel többet megy a telefonja 1 töltéssel. Voltak 5 napos készenléti idők is... Nem kell mondanom mire lehetett használva a telefon, ha ennyit kibírt. A másik, amikor megvettem a Galaxy S2-t több mint 1 éve, akkor az volt a divat, hogy minek mobilnet, amikor van ingyenes WiFi a McDonalds-ben. Mindezt egy akkoriban 130k telefon tulajdonosaitól...
Nem véletlen, hogy az a kép rajzolódott ki bennem, ami. Az okostelefon tulajok legalább 70-80% divatból használ okostelefont és felső kategóriás kütyüt, warezolnak, pénzt nem áldoznak a progikra, vagy mert nincs is pénzük rá, de ők az elsők akik bömbölnek ha instabil a rendszerük, a sok tört vacak miatt. Nem vagyok szent, általában a navi progikat én sem veszem meg mert irreálisan drágák, de úgy átlagban havi szinten 5-6k elvásárolok a Play-en most már több mint 1 éve.
Az, hogy te mire használod a kütyüdet az a te magánügyed, bár ha már így leírtad, nem igazán értem a push (amibe nem csak az email tartozik bele) miért nem fér bele neked meló mellé, ha már az egyik fő profilja ez a telefonunknak és persze minden okostelefonnak. Én biztos melóra noteszgépnek Notebookot használnék, és nem szenvednék 5,5 colon, főleg úgy, hogy netre nincs is szükséged. De ez az én aspektusom.
Ettől függetlenül kár volt magadra venned.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről