Találhatók azon az oldalon fizetős programok törve vagy sem?
Ha a válaszod igen, akkor az az oldal -függetlenül az alfórumok tisztaságától- wareznek minősül.
Köszönöm Macika felvetését is, használtam a keresőnket, és töröltem amit még találtam itt azzal az oldallal kapcsolatban.
A nevezett fórum oldalán nem találhatók warez programok. Külön rész van erre, a technikai fórumtól elkülönített részen.
Van egy kereső felül, ami oda vezet, ahol viszont csak warezok vannak, ezt senki sem tagadja.
Ha valaki linkel abból a fórumból, egy olyan topicból egy linket, amiben technikai vita, magyarázat van, szó nincs 600 hozzászóláson keresztül warezről, az szerintem senkit nem csábít warez használatra.
Ami viszont igaz, hogy IGEN, ugyanúgy meg lehet találni onnan keresve warez-t, mint innen, erről az oldalról beírva a google keresőjébe. Ugyanúgy egy keresés, pár mp választ el innen, ebből a fórumból, mint abból. Ebben nem látok különbséget.
Az itt engedett/eltűrt XDA fórumon is van jó sok full/törött program-link.
Nem kenyerem/feladatom/tisztségem megvédeni a NP-t. Megvédik magukat, ha akarják.
Sőt még azt sem állítom, hogy nem foglalkoznak warezzal. Mert de.
Amit linkeltem, az viszont az én tulajdonomat képező szöveg volt, szakmai témában. És mivel nem csak egyetlen hsz-em volt ott, valamint a topictársak válaszai is érdekesek voltak, ezért döntöttem a link beírása mellett, mert nem tartottam elégnek a saját szövegem Ctrl+c/ctrl+v másolását.
Ha valaki bárhonnan törött/warez programot, annak fórumát, elérhetőségét linkeli, azt meg kell regulázni, nincs mese, egyetértek!!!
(Megjegyzem, múltkor pont az volt a baj velem, hogy a programok megvásárlása mellett kampányoltam...)
De ha valaki egy VALÓBAN szakmai szöveget idéz be
bárhonnan....
SZERINTEM nem érdemes kiönteni a kád vízzel együtt a gyereket is ezzel a "merevséggel".
De úgy látom, ezzel a véleményemmel egyedül maradok...