2024, 11 28, 13:47:57
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132194 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető stirlitz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note2 N7100
  • PDA ROM: Stock
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #700 Dátum: 2013, 03 15, 18:57:36 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hali, milyen és főleg mekkora micro SD kártyát használtok.
Kell-e sdhc, class 10, 64 GB. LTE változat különbözik valamiben?

32 gb-os Samung c10-es kártyát használok. Elégedett vagyok vele.
Korábban szerettem volna nagyobbat, de (azon túl, hogy lusta voltam átpakolni a dolgaimat) vettem egy utazásra jobban alkalmas 14"-os noteszt, emiatt maradtam a 32 gb-nál, hiszen a notiban több száz gigás háttértár van, ami bőven elég a filmeknek (is).
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #701 Dátum: 2013, 03 19, 18:47:11 »
Meghozta a pici kinai postás a 32 GB samsung Class 10 kártyámat , van valami progi amivel meg lehet tesztelni hogy hozza e a formáját??
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető mviktor

• Nem: Férfi
  • Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #702 Dátum: 2013, 03 19, 19:15:44 »
Meghozta a pici kinai postás a 32 GB samsung Class 10 kártyámat , van valami progi amivel meg lehet tesztelni hogy hozza e a formáját??

Én ezt a kettőt szoktam használni:

Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető nfeco22

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
  • PDA ROM: Ditto Note 3 V3.1
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #703 Dátum: 2013, 03 19, 19:29:05 »
Honnan rendelted?

Nem elérhető Neo70

« Reply #704 Dátum: 2013, 03 19, 22:13:28 »
Honnan rendelted?

Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #705 Dátum: 2013, 03 19, 22:57:05 »
Csak jó legyen.

Az a helyzet, hogy a memóriakártya az egyetlen, amiből nem vagyok hajlandó az ismeretrlen eredetűt venni..
Fontos dolgokat szándékszom rajta tárolni, amik komoly értéket jelentenek számomra, elveszésük NAGYON fájó lenne. Ezért nem spórolok rajta.

A linken található kártyán azért van kitakarva a gyártói felirat, hogy ne lehessen beperelni a kereskedőt, hogy hamisítványt árusít.
Sajnos sok ilyen ügyeskedő van akkumulátorból is.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Neo70

« Reply #706 Dátum: 2013, 03 19, 23:24:09 »
Csak jó legyen.

Az a helyzet, hogy a memóriakártya az egyetlen, amiből nem vagyok hajlandó az ismeretrlen eredetűt venni..
Fontos dolgokat szándékszom rajta tárolni, amik komoly értéket jelentenek számomra, elveszésük NAGYON fájó lenne. Ezért nem spórolok rajta.

A linken található kártyán azért van kitakarva a gyártói felirat, hogy ne lehessen beperelni a kereskedőt, hogy hamisítványt árusít.
Sajnos sok ilyen ügyeskedő van akkumulátorból is.
Eddig ugy néz ki hogy teljesen jó !!
És " eredeti samsungnak" néz ki csomagolás és minden

Nem elérhető nfeco22

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
  • PDA ROM: Ditto Note 3 V3.1
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #707 Dátum: 2013, 03 20, 01:37:40 »
Koszi, lehet beprobalok egyet en is.

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #708 Dátum: 2013, 03 20, 02:42:09 »

16 dodoért eredeti?  Kétlem. SanDisk Ultra Class 10, Samsung Class 10, Kingston...
Ezek ha valóban eredetiek, akkor biztonságosak.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #709 Dátum: 2013, 03 20, 08:48:47 »
16 dodoért eredeti?  Kétlem. SanDisk Ultra Class 10, Samsung Class 10, Kingston...
Ezek ha valóban eredetiek, akkor biztonságosak.

Igen, így van.

És ebben a 16 USD-ben már benne van a postázás is...

Nem, biztosan nem eredeti.

Meg kellene nézni egy itthoni származású ugyanilyen, garantáltan eredeti kártyát, mikroszkóp alatt összehasonlítva őket.

Csináltam már ilyen, onnan tudom.
olyanokat látni, hogy pl. megfolyt a szitázás a kártyán, picikét más a betűtípus, picit más színű a festék, hasonlók.
Hátulról megnézve pedig látszik általában, hogy más a chip vezetékelése.

De olyan is van, hogy a gyárból az eredeti, de a tesztelési fázis során selejtnek minősített selejteket vásárolják fel a kínaiak és utána árusítják mindenfelé.

Nem vagyok a saját pénztárcám ellensége, de a memóriakártya az, amiben nem ismerek ész nélküli spórolást. Ha profi teljesítményt várok el "tőle", akkor meg kell fizessem az árát.
És ha valaki (a hivatalos üzlet) X év garanciát vállal rá, az nekem már elegendő megnyugtatásul..
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető stirlitz

« Reply #710 Dátum: 2013, 03 20, 19:55:52 »
Nem vagyok a saját pénztárcám ellensége, de a memóriakártya az, amiben nem ismerek ész nélküli spórolást. Ha profi teljesítményt várok el "tőle", akkor meg kell fizessem az árát.
És ha valaki (a hivatalos üzlet) X év garanciát vállal rá, az nekem már elegendő megnyugtatásul..

Maximálisan egyetértek. A kártyán nem szabad spórolni, hiszen az olcsó, ám rossz minőségű termék adott esetben nagyon keményen visszaüt.
Ezért vásároltam itthon, ahol 60 hónap jótállást kaptam rá hivatalos számlával.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #711 Dátum: 2013, 03 20, 21:18:00 »

Maximálisan egyetértek. A kártyán nem szabad spórolni, hiszen az olcsó, ám rossz minőségű termék adott esetben nagyon keményen visszaüt.
Ezért vásároltam itthon, ahol 60 hónap jótállást kaptam rá hivatalos számlával.
N,a pontosan erről beszélek.
Természetesen nem vagyok kisegítve a garanciával, ha kapok egy üres kártyát az adataim helyett, de úgy érzem, nem vállalják be az 5 évet, ha nem biztosak a dolgukban, ők sem abból élnek, hogy ráfizetnek...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető see

• PFC Fan
  • PDA: N7100 - Galaxy Note 2
  • PDA ROM: -
« Reply #712 Dátum: 2013, 03 21, 10:20:23 »
Üdv!

Szeretnék venni samsung class 10-es 32 gb-os memóriakártyát. Annak van jelentősége vajon, hogy class 10-esen belül milyen sebességű? Van standart, plus és pro, 10 mb/s, 20 mb/s  és mégy egy ettől is nagyobb írási sebességű kártya ahogy nézegetem. Vagy telefonnál nincs ennek jelentősége? Köszi előre is!

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #713 Dátum: 2013, 03 21, 11:45:31 »
Üdv!

Szeretnék venni samsung class 10-es 32 gb-os memóriakártyát. Annak van jelentősége vajon, hogy class 10-esen belül milyen sebességű? Van standart, plus és pro, 10 mb/s, 20 mb/s  és mégy egy ettől is nagyobb írási sebességű kártya ahogy nézegetem. Vagy telefonnál nincs ennek jelentősége? Köszi előre is!

Attól függ.

Ha csak a telefonban használod, nincs jelentősége, de ha pl. kivéve akarsz rá, vagy róla másolni, akkor egy jó kártyaolvasóval ki tudod használni a magasabb sebességet, ami akkor már nem mindegy, ha nagy mennyiséget  nézünk.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #714 Dátum: 2013, 03 22, 09:17:45 »
Valaki tudja, hogy miért nem lehet használi az Allshare Cast Dongle-t főzött romokkal?...
Esetleg valami megoldást kitalált már valaki?

Nem elérhető tropico

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waiteq
  • PDA: wayteq
  • PDA ROM: nioncs
« Reply #715 Dátum: 2013, 03 22, 10:35:58 »
Sziasztok
Lehet, hogy oltári nagy hülyeséget kérdezek, de megteszem, mert még nem olvastam róla sehol.....
Nem okoz gondot a kijelzőnek és az S pen érzékelő panelnek a mágnes záras telefontokban található mágnes?
Üdv

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #716 Dátum: 2013, 03 22, 10:47:49 »
Sziasztok
Lehet, hogy oltári nagy hülyeséget kérdezek, de megteszem, mert még nem olvastam róla sehol.....
Nem okoz gondot a kijelzőnek és az S pen érzékelő panelnek a mágnes záras telefontokban található mágnes?
Üdv

Semmi gond a mágneszáras tokokkal, nyugodtan lehet használni.

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #717 Dátum: 2013, 03 22, 10:54:00 »
Sziasztok
Üdv

Nem kérdeztél hülyeséget. Inkább nem erőltetném.

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #718 Dátum: 2013, 03 22, 12:51:57 »
Sziasztok
Üdv

Mágnes záras övtokot használok, minden rendben.

Nem elérhető stirlitz

« Reply #719 Dátum: 2013, 03 22, 15:23:26 »
Sziasztok
Üdv

Nekem is ilyen tokom van. Semmi gondom vele, igaz elég jól el van szeparálva a mágnes a készüléktől.

Nem elérhető tropico

• PFC Fan
« Reply #720 Dátum: 2013, 03 22, 19:41:56 »
Köszönöm a válaszokat.
Eléggé megoszlanak a válaszok.
Ha ne muszáj akkor nem veszek, de ha nagyom megtetszik egy és nem tudok ellenállni akkor veszek.
Igazából ha belegondolok nem maradtak volna meg a piacon, ezek a tokok ha kárt okoznának a telefonba.

Nem elérhető k5.20

« Reply #721 Dátum: 2013, 03 22, 23:44:01 »
Valaki tudja, hogy miért nem lehet használi az Allshare Cast Dongle-t főzött romokkal?...
Esetleg valami megoldást kitalált már valaki?

Hali, van megoldás, épp én írtam le.
A gond a számláló miatt jelentkezik.
Én miután beállítok és telepítek mindent, nyomok egy számláló nullázást a TAway-al, majd utána már működik az ACD.

LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #722 Dátum: 2013, 03 23, 00:07:14 »
Köszönöm a válaszokat.
Eléggé megoszlanak a válaszok.
Ha ne muszáj akkor nem veszek, de ha nagyom megtetszik egy és nem tudok ellenállni akkor veszek.
Igazából ha belegondolok nem maradtak volna meg a piacon, ezek a tokok ha kárt okoznának a telefonba.
Tudni kell, honnan ered a hiedelem.
Mert vannak, akik nem tudják, csak homályos utalásokkal rémisztgetik az embereket...

A mágnes (az ERŐS mágnes) SOHA nem "ártott" a telefonoknak, abban az értelemben, ahogy alapbóál értjük.

Azon telefonoknál okoztak a mágneses patentes tokok hibás működést, amelyek szétcsúsztatósak és a készülék szétcsúsztatott állapotát egy kis mágnes helyzete határozta meg. Ha közel volt a kis mágnes a mágneskapcsolóhoz (összecsukott állapot), akkor aktív volt a képernyő/billentyűzár (Pl. Nokia N97, N97 mini, N85, N86, N95, N95 8GB, E65, E66, stb-stb.).
Ha szétcsúsztatták, akkor kioldott a mágneszár, ezzel aktiválódott a beillentyűzet is és az érintőkijelző is.

Ez OK így, ám sajnos az a mágneszár akkor is ki tudott oldani, ha a picike mágnes-kapcsoló közel került a mágnes-patenthez. És elkezdett mindenféle hülyeséget csinálni a készülék, hívott embereket, az érintőképernyős modellek pedig (ne feledjük, rezisztív érintőpanelekről beszélünk, tehát bármi ami megnyomta, az hatott rá!).

Manapság a kapacitív érintőkijelzős, nem szétcsúsztathatós modelleknél semmiféle "kárt" nem okoz a mágnespatentes tok.

Téves működést viszont okozhat, ha mágnespatentes tokban tartjuk a modern, androidos készülékünket, MIKÖZBEN futtatunk valami olyan programot rajta, ami a beépített iránytűt, elmozdulásérzékelőt használja.
Mivel viszonylag ritka, hogy valaki az övtokjában hordott mobillal navigál, így ez sem igazán jellemző probléma.

De ÁRTANI ez esetben sem árt a készüléknek, csak a program működését zavarhatja meg, hamis adatokat szolgáltatva a mágnes miatt.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #723 Dátum: 2013, 03 23, 17:13:01 »
Hali, van megoldás, épp én írtam le.
A gond a számláló miatt jelentkezik.
Én miután beállítok és telepítek mindent, nyomok egy számláló nullázást a TAway-al, majd utána már működik az ACD.

Köszönöm... legközelebb próbálom... :)

Nem elérhető tropico

• PFC Fan
« Reply #724 Dátum: 2013, 03 24, 13:20:24 »
Tudni kell, honnan ered a hiedelem.
Mert vannak, akik nem tudják, csak homályos utalásokkal rémisztgetik az embereket...

A mágnes (az ERŐS mágnes) SOHA nem "ártott" a telefonoknak, abban az értelemben, ahogy alapbóál értjük.

Azon telefonoknál okoztak a mágneses patentes tokok hibás működést, amelyek szétcsúsztatósak és a készülék szétcsúsztatott állapotát egy kis mágnes helyzete határozta meg. Ha közel volt a kis mágnes a mágneskapcsolóhoz (összecsukott állapot), akkor aktív volt a képernyő/billentyűzár (Pl. Nokia N97, N97 mini, N85, N86, N95, N95 8GB, E65, E66, stb-stb.).
Ha szétcsúsztatták, akkor kioldott a mágneszár, ezzel aktiválódott a beillentyűzet is és az érintőkijelző is.

Ez OK így, ám sajnos az a mágneszár akkor is ki tudott oldani, ha a picike mágnes-kapcsoló közel került a mágnes-patenthez. És elkezdett mindenféle hülyeséget csinálni a készülék, hívott embereket, az érintőképernyős modellek pedig (ne feledjük, rezisztív érintőpanelekről beszélünk, tehát bármi ami megnyomta, az hatott rá!).

Manapság a kapacitív érintőkijelzős, nem szétcsúsztathatós modelleknél semmiféle "kárt" nem okoz a mágnespatentes tok.

Téves működést viszont okozhat, ha mágnespatentes tokban tartjuk a modern, androidos készülékünket, MIKÖZBEN futtatunk valami olyan programot rajta, ami a beépített iránytűt, elmozdulásérzékelőt használja.
Mivel viszonylag ritka, hogy valaki az övtokjában hordott mobillal navigál, így ez sem igazán jellemző probléma.

De ÁRTANI ez esetben sem árt a készüléknek, csak a program működését zavarhatja meg, hamis adatokat szolgáltatva a mágnes miatt.

Köszönöm a kimerítő válaszodat.
Jogos érvek, meggyőztél. Sőt tovább gondolva a dolgot a telefonban is van mágnes : hangszóró.