2024, 11 28, 11:44:23
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132186 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #750 Dátum: 2013, 04 01, 23:53:11 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A nevezett fórum oldalán nem találhatók warez programok. Külön rész van erre, a technikai fórumtól elkülönített részen.

Van egy kereső felül, ami oda vezet, ahol viszont csak warezok vannak, ezt senki sem tagadja.

Ha valaki linkel abból a fórumból, egy olyan topicból egy linket, amiben technikai vita, magyarázat van, szó nincs 600 hozzászóláson keresztül warezről, az szerintem senkit nem csábít warez használatra.

Ami viszont igaz, hogy IGEN, ugyanúgy meg lehet találni onnan keresve warez-t, mint innen, erről az oldalról beírva a google keresőjébe. Ugyanúgy egy keresés, pár mp választ el innen, ebből a fórumból, mint abból. Ebben nem látok különbséget.

Az itt engedett/eltűrt XDA fórumon is van jó sok full/törött program-link.

Nem kenyerem/feladatom/tisztségem megvédeni a NP-t. Megvédik magukat, ha akarják.
Sőt még azt sem állítom, hogy nem foglalkoznak warezzal. Mert de.

Amit linkeltem, az viszont az én tulajdonomat képező szöveg volt, szakmai témában. És mivel nem csak egyetlen hsz-em volt ott, valamint a topictársak válaszai is érdekesek voltak, ezért döntöttem a link beírása mellett, mert nem tartottam elégnek a saját szövegem Ctrl+c/ctrl+v másolását.

Ha valaki bárhonnan törött/warez programot, annak fórumát, elérhetőségét linkeli, azt meg kell regulázni, nincs mese, egyetértek!!!
(Megjegyzem, múltkor pont az volt a baj velem, hogy a programok megvásárlása mellett kampányoltam...)

De ha valaki egy VALÓBAN szakmai szöveget idéz be bárhonnan....

SZERINTEM nem érdemes kiönteni a kád vízzel együtt a gyereket is ezzel a "merevséggel".

De úgy látom, ezzel a véleményemmel egyedül maradok...

Teljesen mindegy, hogy mit linkelsz be arról az oldalról, bárhonnan 2-3 kattintással el lehet jutni a warez részhez, tehát ennyit az elkülönítésről. Az nem elkülönítés, ha egy külön topikot nyitnak a wareznak, sőt ebből a rendezettségből látszik, hogy tudták mit csinálnak, mert külön gyártókra és témákra le van bontva az a topik.

A lényeg a lényeg, az az oldal warez, kár erről vitázni.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #751 Dátum: 2013, 04 02, 08:00:59 »
...
Lehet ám gondolkozni/olvasni törlés előtt!

Mondd kedves moderátor-kolléga, írtad már be itt a keresőbe azt a címet ITT?
Intézkednél, hogy az ÖSSZES hivatkozás törölve legyen itt a pdafanclubon is, vagy esetleg kéne önkritikát gyakorolnod!
Talán emlékszel még moderátor-kolléga, hogy egy moderátorral, adminnal nem illik (ildomos) vitatkozni, főleg nem szétoffolva egy topikot. Az ilyen észrevételeknek is megvan a helye, ahol várjuk építő jellegű javaslataidat. Ezt légyszíves tartsd be!
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #752 Dátum: 2013, 04 02, 08:31:10 »
Találhatók azon az oldalon fizetős programok törve vagy sem?
Ha a válaszod igen, akkor az az oldal -függetlenül az alfórumok tisztaságától- wareznek minősül.

Köszönöm Macika felvetését is, használtam a keresőnket, és töröltem amit még találtam itt azzal az oldallal kapcsolatban.

Hát, mit tudom én? Azt se tudtam, hogy vagyok-e ott regisztrálva. Kiderítettem, nem vagyok.

Na, most már egyébként tudom!  :D

Szóval akkor jóvanna, értem!  ;)

:warez:
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #753 Dátum: 2013, 04 02, 08:47:06 »
Nincs a HSZ-emben ártó kód.
Kivételesen egyetértünk... :)

A mágneses indukció/rezonancia akkora energiával, ami 2 méterre is elegendő energiát tud átadni egy mobiltelefon töltéséhez (tehát 5 Voltnál közel 1 Amper áramot), az olyan energiát jelentene, ami az élő szövetnek is ártana. Erre pillanatnyilag nincs megoldás. Még csak elképzelés szinten se.
Persze az alma már azt is levédette, ami nincs is még... :)

Ez olyan, mintha én levédetném a fénysebességgel repülés ötletét, de megvalósítani (hasra ütök) 100 éven belül nem lehet. De én már kitaláltam, ergo enyém a jog...
Szánalmas...

Ebbe a témába még nem vetettem bele magam, így csak azt nem értem (ha belevetem magam, akkor biztos többet nem fogok érteni  :) ), hogy nem a magas frekvenciás indukció veszélyes?
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #754 Dátum: 2013, 04 02, 16:46:04 »
Pontosan ilyenem (is) van szürkében.
Teljesen jó, de kicsit érzékenyek így a gombok.
A hátlapot viszont jobban védi egy bármilyen gagyi, kemény műanyagtok.

Hogy erted h jobban vedi a hatlapot? Nincs is ott semmi :D Vagy pont ezert?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #755 Dátum: 2013, 04 02, 18:19:26 »
Hogy erted h jobban vedi a hatlapot? Nincs is ott semmi :D Vagy pont ezert?
Na még egyszer. A fém keret nem védi. Mert nincs ott semmi. Ha lerakod az asztalra, szinte éri az asztalt. Ami meg akarja karcolni, az meg is fogja.

Az occó, gagyi kemény-műanyaghátlap megévdi a karcoktól, legfeljebb randa... ;)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #756 Dátum: 2013, 04 02, 19:43:58 »
Ebbe a témába még nem vetettem bele magam, így csak azt nem értem (ha belevetem magam, akkor biztos többet nem fogok érteni  :) ), hogy nem a magas frekvenciás indukció veszélyes?
Olyan erejű mágneses indukció, ami 2 méterről képes 4-5 W teljesítmény leadására, az veszélyes minden frekvencián az élő szervezetre.
Nem tudom, PONTOSAN hogyan képzelik az Apple-nél de nem hiszem, hogy egy nagy teljesítményű indukciós teret akarnának létre hozni.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető pumukli21

• Nem: Nő
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: nincsen
  • PDA: lol
  • PDA ROM: lol
« Reply #757 Dátum: 2013, 04 08, 15:27:48 »
Csak gyári tartozékot érdemes rá venni, abből is a nem kihajthatósat!+ ScreenProtectort rádobni. eBay-ről kínait nem javaslom. Ha meg nem gyári, akkor Otherbox.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #758 Dátum: 2013, 04 08, 18:38:23 »
Csak gyári tartozékot érdemes rá venni, abből is a nem kihajthatósat!+ ScreenProtectort rádobni. eBay-ről kínait nem javaslom. Ha meg nem gyári, akkor Otherbox.
Otterbox, de amúgy igaz!

Csak hát nem sokan fogják megfizetni az árát, mert azért a készülék gyári független új árának az 1/6-át nem sokan ad(hat)ják ki egy tokra.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Jatanka

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus
  • PDA ROM: 4.3
Galaxy Note II új Otterbox Commuter és új Belkin flipes tok olcsón
« Reply #759 Dátum: 2013, 04 20, 07:39:38 »
Üdv Note II tulajok és érdeklődők!

Az adok veszek tartozékok topicban van egy-egy darab új Otterbox Commuter és Belkin flipes bőr tokom - szerintem jó áron - meghirdetve, ha valakit érdekel.  :ok:

Jati

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2

Az adok veszek tartozékok topicban van egy-egy darab új Otterbox Commuter és Belkin flipes bőr tokom - szerintem jó áron - meghirdetve, ha valakit érdekel.  :ok:

Jati
Szerintem ne ragaszkodj a személyes átvételhez, mert ezzel az összes vidéki ki van zárva. Pl. Szolnokról Pestre felutazni 4 rugó + több óra összesen, a posta meg elhozza 500-600 Ft-ért. Meg feldobhatod a vatera - teszvesz oldalakra is.

Nem elérhető Jatanka

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus
  • PDA ROM: 4.3

Jati

Köszönöm. Elkeltek, így már le is vettem a hirdetést.

Jati

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #762 Dátum: 2013, 04 25, 03:55:07 »
Megerkezett az autos tarto!

Elso benyomasok

Nagyon massziv a kar, nehez allitani, viszont a hossza miatt minden utegyenetlenseget kozvetit.
Legjobb megoldas ennek a kikuszobolesere, ha ugy rogzited a szelvedohoz hogy az allja a muszerfalon legyen. Ma igy kozlekedtem ( navival ) es egyutt mozgott az autoval tokeletesen!

Videofelvetelt egyelore egyszer keszitettem. A szelvedo kozepere felnyomtam, es megprobaltam a kepstabilizatorra hagyni a munka dandarjat! Meglepoen sok godrot eldolgozott de nem az igazi. Most hetvegen megyek mogyorodra, ott hosszabb tavon is tudom tesztelni!

Elso benyomasok alapjan nagyon jo vetel a negativumoktol fuggetlenul!

Nem elérhető Jozsybro

• PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #763 Dátum: 2013, 04 25, 22:27:27 »
Sziasztok!
Szeretnék a note 2 telefonhoz valami jó minőségű vezetékes headsetet, fontos hogy a hangerőt, zene léptetést, hivást fogadást tudjam kezelni vele. Tippek?

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #764 Dátum: 2013, 04 25, 23:22:59 »
Sziasztok!
Szeretnék a note 2 telefonhoz valami jó minőségű vezetékes headsetet, fontos hogy a hangerőt, zene léptetést, hivást fogadást tudjam kezelni vele. Tippek?
Ha ezek az elvárások, akkor marad a gyári. Slussz.

A léptetés, hangerőszabályzás, hívásfelvétel nem kompatibilis a különböző típusok között.

Nem tudom, nekem az EHS64-es teljesen jó.

Pedig hát zenész lennék...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #765 Dátum: 2013, 04 29, 12:40:03 »
Sziasztok,

Nem tudjátok véletlenül, hogy ECA-P10C autós töltő három változata (ECA-P10C, P10CBE, P10CBECSTD) miben különbözik egymástól? Valamint szükséges egyáltalán a 2 Amper töltőáram mondjuk navigáció alatt? Mert ha nem, akkor nem gyilkolnán 2 Amper töltőárammal az akkut, ha nem muszáj.

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #766 Dátum: 2013, 04 29, 17:10:37 »
Sziasztok,

Nem tudjátok véletlenül, hogy ECA-P10C autós töltő három változata (ECA-P10C, P10CBE, P10CBECSTD) miben különbözik egymástól? Valamint szükséges egyáltalán a 2 Amper töltőáram mondjuk navigáció alatt? Mert ha nem, akkor nem gyilkolnán 2 Amper töltőárammal az akkut, ha nem muszáj.
Már bocsánat, de némi zavart érzek az "erőben"!  :) Íme egy inkább érthető, mint szakszerű magyarázat:
Az, hogy a töltőre rá van írva hogy 2A(mper) az azt jelenti, hogy a töltő maximum ekkora áram leadására képes, vagyis a teljesítményre utaló adat. (P=U*I azaz például: 5V*2A=10W-os töltő). Az, hogy ebből a teljesítményből a telefonodnak éppen mennyire van szüksége, azt a telefonban lévő szabályzóelektronika dönti el. Azaz, ha navigációt használsz előfordulhat, hogy a telefonod áramfelvétele megnő a szokásos töltéshez képest, amikor is az addigi 1A névleges áramú töltő elegendőnek bizonyult a töltéshez, most például 1,4 vagy 1,6 Ampert venne fel a készülék, de erre csak a 2A-s töltő lenne képes. Eredmény: hiába töltöd, mégis merül az akku.
Röviden: vedd meg a nagyobb teljesítményű, lehetőleg gyári töltőt, tabot is tölthetsz vele.  :ok: Szerintem...
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #767 Dátum: 2013, 04 29, 17:11:32 »
Sziasztok,

Többen beszámoltak már arról, hogy kisebb töltőáramú töltő navigálás közben (folyamatosan bekapcsolt képernyő, pörgő processzor, GPRS, GPS mellett) szinten tartani sem tudta az akkumulátor-töltöttséget. Csak lassabban merült (de folyamatosan) a használatával a készülék.

Lehet, hogy nem kell a 2A neki, de az általánosan kapható 600-750 mAh-s töltők nem bizonyultak elégnek.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető coupe

• PFC Fan
  • PDA: Samsung note2,Samsung Note4
  • PDA ROM: gyári 4.4.2, philz touch 6.58.7, cf auto root
« Reply #768 Dátum: 2013, 04 29, 17:50:57 »
Többen beszámoltak már arról, hogy kisebb töltőáramú töltő navigálás közben (folyamatosan bekapcsolt képernyá, pörgő processzor, GPRS, GPS mellett) szinten tartani sem tudta az akkumulátor-töltöttséget. Csak lassabban merült (de folyamatosan) a használatával a készülék.

Lehet, hogy nem kell a 2A neki, de az általánosan kapható 600-750 mAh-s töltők nem bizonyultak elégnek.
Én buszozok, és a telefont használom navigálásra.Van 850mAh, 1A, és 2A töltőm is.A 850es semmire nem jó sajnos.Az 1A töltő jó mert többet tölt mint amennyi fogy, de ha közben telefonálsz vagy olyan helyen vagy ahol folyamatosan keresi a készülék a 3g-t akkor ez pont elég de nekem kevés, mert utálom ha kiszállnak az utasok, es ott állok lemerült telefonnal.A 2A csak annyi a hátránya hogy elég sűrűn kiírja hogy a telefon túl forrósodott,huzzam ki a töltőt, de nekem még akkor is jobb a 2A mert nem csak szinten tart hanem tölt is, még akkor is ha 2-3 óránként ki kell húzom 10 percre.

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #769 Dátum: 2013, 04 29, 18:12:38 »
Én buszozok, és a telefont használom navigálásra.Van 850mAh, 1A, és 2A töltőm is.A 850es semmire nem jó sajnos.Az 1A töltő jó mert többet tölt mint amennyi fogy, de ha közben telefonálsz vagy olyan helyen vagy ahol folyamatosan keresi a készülék a 3g-t akkor ez pont elég de nekem kevés, mert utálom ha kiszállnak az utasok, es ott állok lemerült telefonnal.A 2A csak annyi a hátránya hogy elég sűrűn kiírja hogy a telefon túl forrósodott,huzzam ki a töltőt, de nekem még akkor is jobb a 2A mert nem csak szinten tart hanem tölt is, még akkor is ha 2-3 óránként ki kell húzom 10 percre.
Kellene egy 1,5A-s töltő is :D
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Attiska

• Navigáció / Navigation: Garmin Mobile 10, Globalsat BT-338, Garmin Legend
  • PDA: HTC HD2, HTC Universal 128 Mb
  • PDA ROM: 3.14 WWE, Tomal v10
« Reply #770 Dátum: 2013, 04 29, 20:44:15 »
Oké, akkor így már világos.

Nem elérhető coupe

• PFC Fan
  • PDA: Samsung note2,Samsung Note4
  • PDA ROM: gyári 4.4.2, philz touch 6.58.7, cf auto root
« Reply #771 Dátum: 2013, 04 30, 11:04:45 »
Kellene egy 1,5A-s töltő is :D
Töltőből sosem elég  :D

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #772 Dátum: 2013, 05 01, 17:38:50 »
All Share Cast Dongle van valakinek?  Lenne pár kérdésem vásárlás előtt :-)

Tapatalk Galaxy S 4

Nem elérhető nfeco22

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
  • PDA ROM: Ditto Note 3 V3.1
« Reply #773 Dátum: 2013, 05 01, 18:13:12 »
Sziasztok
Legyenszives linkeljen valaki egy eredeti samsung mhl kabelt. Talaltam 3000ert is eredetit, meg 5ert meg 7ert is. Nem szeretnek mellenyulni, olvastam hogy note2hoz nemjo masfajta csak a hozzavalo.
Koszonom

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #774 Dátum: 2013, 05 01, 18:29:26 »
Sziasztok
Legyenszives linkeljen valaki egy eredeti samsung mhl kabelt. Talaltam 3000ert is eredetit, meg 5ert meg 7ert is. Nem szeretnek mellenyulni, olvastam hogy note2hoz nemjo masfajta csak a hozzavalo.
Koszonom
Úgy tudom, hogy egy fajta való az S1-S2-höz és egy másik fajta az S3/N2-höz.
De egyáltalán nem muszáj eredetit, mert az nagyon drága...
Sir Winston Churchill