Szeretném megosztani a tapasztalataimat! Én más okból választottam ennél a készüléknél az "álló" tokot a "fekvő" helyett, mert azt gondoltam, a nagy méret miatt a "fekvő" nagyon eláll a derekamon. És nem bántam meg! Ebben nincs fém gomb sem mágnes, hiszen nem is kell. Akkorát vettem, hogy szilikon tokkal is beleférjen a készülék, és nagyon esztétikus is! Én ezeket választottam:
You are not allowed to view links.
Register or Login
És ez a tok:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Nos - bár megint nem kérdeztél - elmondom a véleményemet ezekről. Az első az tökéletes, bár szerintem nagyon megvastagítja a készüléket és egy esetleges eséskor mégsem védi rendesen a deformálástól a készüléket, pont a puhasága miatt, na de mégsem lehet körbebetonozni a készüléket, hogy atomvillanás esetén is sértetlen maradjon. Tehát ez jó, a kisebb behatások ellen hatásosan véd.
A másodikkal van nagyobb bajom inkább, egyrészt azért (ami egyéni dolog), egy sovány ember el nem tudja képzelni, hogy egy túlsúlyos embernél lehajoláskor hogyan rendeződnek át a szervek deréktájon...
Szóval egy 130 centis álló valami igencsak megfeszül. De ez a kisebbik hiba, egyszer régen, tán vagy 6-8 éve vettem én is olyan övtokot, ami "csak" övre rátűzős volt, magyarul 1 mozdulattal le lehetett venni az övemről felfelé meghúzva, azzal együtt lopták le a 4-es villamoson észrevétlenül az övemről az N73-asomat. Akkor megfogadtam, hogy soha többet olyat, csak olyat, ami át is van bujtatva/patentolva.
Ha Te csak autóval jársz, sovány(abb) vagy (mint én) és tudsz figyelni a dolgaidra az átlagosnál jobban, akkor jó lehet ez az övtáska, mert amúgy anyagában kiválónak néz ki.
Mindkét vélemény a sajátom volt, nem bántó, főleg nem veszekedésindítási szándékkal írtam le, kéretik úgy is kezelni!