2024, 11 28, 15:44:08
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok  (Megtekintve 132216 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető uby40

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #675 Dátum: 2013, 02 26, 22:36:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
íAz már egyedül rám besípol... :D

Ok!  Akkor menjetek mindhárman (liftezni egyedül  :) ), nem lehet beszélni veletek  :D :D :D sőt még írni sem...
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #676 Dátum: 2013, 02 26, 22:43:12 »
Ok!  Akkor menjetek mindhárman (liftezni egyedül  :) ), nem lehet beszélni veletek  :D :D :D sőt még írni sem...

Bocsesz, én befejeztem!  :) (Remélem.)  :D

Nem elérhető uby40

« Reply #677 Dátum: 2013, 02 26, 23:05:21 »
Bocsesz, én befejeztem!  :) (Remélem.)  :D
:D :D :D

Nem elérhető Lacsu

• Navigáció / Navigation: Waze, iGo Primo
  • PDA: Oneplus 7 Pro
« Reply #678 Dátum: 2013, 02 27, 06:45:58 »
Tudom, hogy megint nem kéne, de leírom, amit tudok.

Az ilyen középen patentos tokok azért nem feltétlenül életbiztosítások, mert bumszli a patent (mint már leírtam egyszer).
Ezért könnyen benyomódthat, ha pl. hirtelen fékez busz/troli és Te hozzányomódsz a tehetetlenséged folytán a falhoz, és még más utas is "segít"...

Nekem egy PDA-m LCD-je döglött így meg (rezisztív volt még) a 74-es trolin egy balesetnél estem neki a vezető mögötti falnak, teljes testfelülettel, nem is jutott eszembe, hogy lehet baj, mert a sima hasam nyomódott neki a sima falnak.
Ráadásul a hasam felé volt a kijelzője (ahogy az biztonságos), hátulról nyomódott meg a patent által, deformálódott és roppant a kijelző.

De természetesen nem akarok senkinek okoskodni, ez csak az én esetem, azóta csak lapos mágneses tokot használok. Eddig nem volt bajom vele. És igen, estem már rá azóta a telefonra az övtokomban. Ja, 135 kiló körül vagyok és 191 centi... :)

Szeretném megosztani a tapasztalataimat! Én más okból választottam ennél a készüléknél az "álló" tokot a "fekvő" helyett, mert azt gondoltam, a nagy méret miatt a "fekvő" nagyon eláll a derekamon. És nem bántam meg! Ebben nincs fém gomb sem mágnes, hiszen nem is kell. Akkorát vettem, hogy szilikon tokkal is beleférjen a készülék, és nagyon esztétikus is! Én ezeket választottam:

És ez a tok:
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #679 Dátum: 2013, 02 27, 09:23:59 »
Szeretném megosztani a tapasztalataimat! Én más okból választottam ennél a készüléknél az "álló" tokot a "fekvő" helyett, mert azt gondoltam, a nagy méret miatt a "fekvő" nagyon eláll a derekamon. És nem bántam meg! Ebben nincs fém gomb sem mágnes, hiszen nem is kell. Akkorát vettem, hogy szilikon tokkal is beleférjen a készülék, és nagyon esztétikus is! Én ezeket választottam:

És ez a tok:
Nos - bár megint nem kérdeztél - elmondom a véleményemet ezekről. Az első az tökéletes, bár szerintem nagyon megvastagítja a készüléket és egy esetleges eséskor mégsem védi rendesen a deformálástól a készüléket, pont a puhasága miatt, na de mégsem lehet körbebetonozni a készüléket, hogy atomvillanás esetén is sértetlen maradjon. Tehát ez jó, a kisebb behatások ellen hatásosan véd.

A másodikkal van nagyobb bajom inkább, egyrészt azért (ami egyéni dolog), egy sovány ember el nem tudja képzelni, hogy egy túlsúlyos embernél lehajoláskor hogyan rendeződnek át a szervek deréktájon... :D
Szóval egy 130 centis álló valami igencsak megfeszül. De ez a kisebbik hiba, egyszer régen,  tán vagy 6-8 éve vettem én is olyan övtokot, ami "csak" övre rátűzős volt, magyarul 1 mozdulattal le lehetett venni az övemről felfelé meghúzva, azzal együtt lopták le a 4-es villamoson észrevétlenül az övemről az N73-asomat. Akkor megfogadtam, hogy soha többet olyat, csak olyat, ami át is van bujtatva/patentolva.

Ha Te csak autóval jársz, sovány(abb) vagy (mint én) és tudsz figyelni a dolgaidra az átlagosnál jobban, akkor jó lehet ez az övtáska, mert amúgy anyagában kiválónak néz ki.

Mindkét vélemény a sajátom volt, nem bántó, főleg nem veszekedésindítási szándékkal írtam le, kéretik úgy is kezelni!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Lacsu

Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #680 Dátum: 2013, 02 27, 13:10:07 »
Nos - bár megint nem kérdeztél - elmondom a véleményemet ezekről. Az első az tökéletes, bár szerintem nagyon megvastagítja a készüléket és egy esetleges eséskor mégsem védi rendesen a deformálástól a készüléket, pont a puhasága miatt, na de mégsem lehet körbebetonozni a készüléket, hogy atomvillanás esetén is sértetlen maradjon. Tehát ez jó, a kisebb behatások ellen hatásosan véd.

A másodikkal van nagyobb bajom inkább, egyrészt azért (ami egyéni dolog), egy sovány ember el nem tudja képzelni, hogy egy túlsúlyos embernél lehajoláskor hogyan rendeződnek át a szervek deréktájon... :D
Szóval egy 130 centis álló valami igencsak megfeszül. De ez a kisebbik hiba, egyszer régen,  tán vagy 6-8 éve vettem én is olyan övtokot, ami "csak" övre rátűzős volt, magyarul 1 mozdulattal le lehetett venni az övemről felfelé meghúzva, azzal együtt lopták le a 4-es villamoson észrevétlenül az övemről az N73-asomat. Akkor megfogadtam, hogy soha többet olyat, csak olyat, ami át is van bujtatva/patentolva.

Ha Te csak autóval jársz, sovány(abb) vagy (mint én) és tudsz figyelni a dolgaidra az átlagosnál jobban, akkor jó lehet ez az övtáska, mert amúgy anyagában kiválónak néz ki.

Mindkét vélemény a sajátom volt, nem bántó, főleg nem veszekedésindítási szándékkal írtam le, kéretik úgy is kezelni!
Az ellen tényleg nem véd, ha tokkal együtt leszedik az övedről. Bár elég komoly rántás kell hozzá, és gondolom azt Te sem hagynád szó nélkül :) Azt meg, hogy a pocakod rálóg el tudom képzelni, de erre gondoltak a gyártók, és az övcsatlakozása a tok felső részére van téve. Ezért akkor sem zavaró, ha esetleg kibuggyan az öv felett egy kis tekintély :-) A szilikon tokot az után rendeltem, hogy Sharp eltörte a kijelzőt. Még sosem volt egy készülékemen sem, így én is féltem, hogy megvastagítja. De egy nap alatt megszoktam, és a recés oldala nagyon jó fogást biztosít! Van egyébként fém tok ugyan ennél a gyártónál, de azzal már nem fér be az övtokba, ezért nem azt választottam. Persze nincs olyan megoldás, ami mindenkinek megfelel, de mint egy lehetséges alternatíva ezt is érdemes megfontolni.
Viszont minden elismerésem, hogy Neked "130 centis állód van”. Ezt azért egy kicsit irígylem :-)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről
" Ó, nem bánom én, ha az emberek a szájukra vesznek! Csak kezdjék a fenekemmel! "

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
Re: Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #681 Dátum: 2013, 02 27, 13:27:52 »
Nem tetszik, amikor ilyen szinten hülyének nézik az embert.

You are not allowed to view links. Register or Login olvasható a Te beírásod.
Felsorolom az összegeket, Te írtad őket, ennyibe került a beruházás:
14.700 + 47.900 + 11.990 + 6.260 + 3.280 Ft.
Összesen 84.130 Ft.
Írod, hogy a monitort el tudod adni 40-ért. Így csak azon buktál 7.900 Ft-ot.

De NEM a zsebedben turkálok, csak - még egyszer leírom - nem szeretem, ha hülyének néznek, ha kifiguráznak mások előtt.

Ja, és egyetlenegyszer sem említettem ezen kívül, hogy igazam van Veled szemben, a tények makacs dolgok, az összes hsz-em olvasható a témában.

Nézd. Az hogy nekem mennyi volt magánügy. Én azt irtam le, mekkora összegre kalkuláljon aki ilyet szeretne. Nem irhattam le, hogy a monitort nem kell kifizetni. Azért mert nekem nem kellett, másnak ki kell pengetnie a 48k-t,  illetve amennyiért be tudja szerezni.
Szóval ennyire lettél hülyének nézve... Pleff?  Az! Legközelebb ne okoskodj, hanem hidd el amit mondok.

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tartozékok
« Reply #682 Dátum: 2013, 02 27, 16:42:21 »
Az ellen tényleg nem véd, ha tokkal együtt leszedik az övedről. Bár elég komoly rántás kell hozzá, és gondolom azt Te sem hagynád szó nélkül :) Azt meg, hogy a pocakod rálóg el tudom képzelni, de erre gondoltak a gyártók, és az övcsatlakozása a tok felső részére van téve. Ezért akkor sem zavaró, ha esetleg kibuggyan az öv felett egy kis tekintély :-) A szilikon tokot az után rendeltem, hogy Sharp eltörte a kijelzőt. Még sosem volt egy készülékemen sem, így én is féltem, hogy megvastagítja. De egy nap alatt megszoktam, és a recés oldala nagyon jó fogást biztosít! Van egyébként fém tok ugyan ennél a gyártónál, de azzal már nem fér be az övtokba, ezért nem azt választottam. Persze nincs olyan megoldás, ami mindenkinek megfelel, de mint egy lehetséges alternatíva ezt is érdemes megfontolni.
Viszont minden elismerésem, hogy Neked "130 centis állód van”. Ezt azért egy kicsit irígylem :-)

...mert marhaságot írtam :D
130 mm-t akartam írni, aztán meg 13 centit és ebből maradt ez az öszvér, elnézést érte!
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Lacsu

« Reply #683 Dátum: 2013, 02 27, 17:35:40 »
...mert marhaságot írtam :D
130 mm-t akartam írni, aztán meg 13 centit és ebből maradt ez az öszvér, elnézést érte!
Ja! 13 centit nem irígylek :))

Nem elérhető uby40

« Reply #684 Dátum: 2013, 02 27, 19:16:56 »
Ja! 13 centit nem irígylek :))

Azt mondjuk én sem  rotfl , de most lemértem és nem értem hogy mi ez a 13 centi, mert nekem kicsit több mint 15 cm  :D  ...és a félreértések elkerülése miatt leszögezem, hogy a Note2 magasságát írtam le szilikontokkal az előbbi mondatomban  :p

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #685 Dátum: 2013, 02 27, 19:18:43 »
Azt mondjuk én sem  rotfl , de most lemértem és nem értem hogy mi ez a 13 centi, mert nekem kicsit több mint 15 cm  :D  ...és a félreértések elkerülése miatt leszögezem, hogy a Note2 magasságát írtam le szilikontokkal az előbbi mondatomban  :p

Nem kell magyarázkodni....15cm az átlag méret  :D :D
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #686 Dátum: 2013, 02 27, 19:42:16 »
Hasra ütöttem a bőrtok hosszában a 13 centivel, nem gondoltam, hogy a per során még felhasználható lesz ellenem...
Sir Winston Churchill

Nem elérhető uby40

« Reply #687 Dátum: 2013, 02 27, 19:44:19 »
Hasra ütöttem a bőrtok hosszában a 13 centivel, nem gondoltam, hogy a per során még felhasználható lesz ellenem...

Hát pedig a hiénákkal mindig számolni kell!  ;) Azért remélem béke van.  :oops:

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #688 Dátum: 2013, 02 27, 20:38:25 »
Nem kell magyarázkodni....15cm az átlag méret  :D :D

Persze tok nélkül! (Tök - jó)  :D

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #689 Dátum: 2013, 03 07, 12:02:59 »
Xbox 360 joyt hasznalt mar valaki jatekhoz? Mivel hoztad letre a kapcsolatot? Hihetetlen h csak ps3 kommunikal wifin vagy btn, microsoftek meg valami egyedin...

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
« Reply #690 Dátum: 2013, 03 07, 12:22:36 »
Xbox 360 joyt hasznalt mar valaki jatekhoz? Mivel hoztad letre a kapcsolatot? Hihetetlen h csak ps3 kommunikal wifin vagy btn, microsoftek meg valami egyedin...

A megoldas Xbox 360 Wireless Receiver! VIszont ha tv-n szeretnek jatszani akkor MHL kabel is kell, viszont csak 1 usb portot tudok krealni a telefonhoz. Letezik valami HUB erre a celra?

UI: Ajanlana nekem valaki hdmi atalakitot usb es usb hubot? Szeretnek jatszani tv-n a telefonnal, de akkor billentyuzet es eger is johetne. ( Erre van a smart dock? :D )

Nem elérhető stirlitz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note2 N7100
  • PDA ROM: Stock
« Reply #691 Dátum: 2013, 03 08, 22:47:00 »
Note 2-höz lehet kapni normális töltőt? A normális alatt azt értem, hogy nem egy töltőfejet használok az adatkábellel, hanem külön-külön mindkettőt, mint anno S2 esetében.
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #692 Dátum: 2013, 03 08, 23:07:06 »
Note 2-höz lehet kapni normális töltőt? A normális alatt azt értem, hogy nem egy töltőfejet használok az adatkábellel, hanem külön-külön mindkettőt, mint anno S2 esetében.
Bármelyik jó hozzá. Én pl. az SGS2-höz adott, 700 mA-es töltővel töltöm, 2,5-3 óra alatt feltölti, használ az akksinak.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető stirlitz

• Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note2 N7100
  • PDA ROM: Stock
« Reply #693 Dátum: 2013, 03 08, 23:24:33 »
Bármelyik jó hozzá. Én pl. az SGS2-höz adott, 700 mA-es töltővel töltöm, 2,5-3 óra alatt feltölti, használ az akksinak.

Köszönöm.
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #694 Dátum: 2013, 03 10, 12:37:16 »
Nem tudnátok ajánlani valamit, hogy hol tudnék legolcsóbban smart dock-hoz jutni?
Lehet használt is.

Nem elérhető matis12

• PDA: Samsung Galaxy S6 Edge/Samsung Note 10.1
« Reply #695 Dátum: 2013, 03 10, 12:55:39 »
Az enyémet 12.000+postaköltségért elviheted. Karácsony előtt vásárolt gyári állapotban dobozában garanciával.
Ha érdekel privátban megbeszélhetjük a részleteket,viszont postázni csak csütörtökön tudom mert akkor jövök haza legközelebb.
Helo. Van ez a játék,te döntesz....

Nem elérhető miky

• PDA: LG V20
« Reply #696 Dátum: 2013, 03 10, 15:21:50 »
Az enyémet 12.000+postaköltségért elviheted. Karácsony előtt vásárolt gyári állapotban dobozában garanciával.
Ha érdekel privátban megbeszélhetjük a részleteket,viszont postázni csak csütörtökön tudom mert akkor jövök haza legközelebb.
Köszi, pü. ment!

Nem elérhető JKLLIMIT1

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: GALAXY NOTE 2 LTE
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #697 Dátum: 2013, 03 15, 07:42:12 »
Hali, milyen és főleg mekkora micro SD kártyát használtok.
Kell-e sdhc, class 10, 64 GB. LTE változat különbözik valamiben?

Nem elérhető JKLLIMIT1

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: GALAXY NOTE 2 LTE
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #698 Dátum: 2013, 03 15, 08:02:15 »
Hali!
xProDock Note II!!!
Hol lehetne ezt megvenni?

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2