2024, 11 25, 11:43:01
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok  (Megtekintve 146312 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #675 Dátum: 2013, 02 09, 23:38:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Belassulás? Ugyanmár, egy négymagos, 1,6 GHz-esnél???

Megoldható, bár nehéz, hhh
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #676 Dátum: 2013, 02 10, 00:35:43 »
Peldaul a kozel ketszeres sebessegnovekedes belassulas nelkul...?
Ezen az idebökött mondaton felbuzdulva kipróbáltam most pár kernelt...
Először feltettem a PhoeniX DMB2-es romját... az AROMA-ban először perseus, majd redpill kernellel... és utána kipróbáltam a legújabb abyssnote2-őt is...
Legvégül feltettem a romhoz való gyárit...
Azt kell mondanom, hogy csúnyán alázza a gyári kernel az összes többit... mind sebességben, mind folyamatosságban, gördülékenységben...
Asszem kijelenthetem, hogy  amennyiben nem huzigálják a procit, a gyári kerneleket már fölösleges módosítgatni...

"Közel kétszeres sebességnövekedés"??... ezt honnan vetted?  :hmm:

movie

• Vendég
« Reply #677 Dátum: 2013, 02 10, 00:38:15 »
A Note2-nél én még ilyet nem tapasztaltam.... max. kicsit "élénkebb" lett a cucc, de alig érezhetően...
A mérési eredményekben meg még az 5%-ot sem éri el a sebesség növekedés...
Persze most arról az esetről beszélek, amikor nem húzzuk a procit!!... :hmm:

a core2 kernel eleve huzott 1.9 max-ra.
5% max? gyarival quadrant max 5600, core2-vel 8300-8700. Ez kicsit tobb mint 5 %.
Es igen a 4 magossal is lehet akadast produkalni boven. Soha nem hasznalja alapbol a 4 magot.Az 1-et igen,es max rasegit a 2 kicsit.
Sok olyan dolog van amitol beakadhat. Termeszetesen az egesz napos kezdokeprnyo nezegetestol,es neha forumozgatastol nem.
Latom Macika te nagyon a romolas es egyeb hasonlok ellen vagy,csak nem ertem miert?
Miert faj ha valaki tobbet is szeretne megtudni,kihozni az adott telefonjabol (vagy pdabol ahogy tetszik)
Nem feltetlenul mindig csak a gyari dolog a jo, sokan foglalkoznak azzal hogy azt is tokeletesitsek. Es ha mar te felteszed es teszteled ,akkor hozzajarultal egy kicsit te is. Nagyon sok esetben a fozott romokbol es megoldasokbol meritenek a gyartok programozoi is. Ha nem foglalkozna vele senki, valoszinuleg meg a N 5110 szinvonalan tartanank. Koszi de az akkor volt jo,ma meg mar gagyi. Mint ahogy ezek is azok lesznek par ev mulva. Csak meg ne kerdezd minek ... :)

movie

• Vendég
« Reply #678 Dátum: 2013, 02 10, 00:47:03 »
Ezen az idebökött mondaton felbuzdulva kipróbáltam most pár kernelt...
Először feltettem a PhoeniX DMB2-es romját... az AROMA-ban először perseus, majd redpill kernellel... és utána kipróbáltam a legújabb abyssnote2-őt is...
Legvégül feltettem a romhoz való gyárit...
Azt kell mondanom, hogy csúnyán alázza a gyári kernel az összes többit... mind sebességben, mind folyamatosságban, gördülékenységben...
Asszem kijelenthetem, hogy  amennyiben nem huzigálják a procit, a gyári kerneleket már fölösleges módosítgatni...

"Közel kétszeres sebességnövekedés"??... ezt honnan vetted?  :hmm:

Gyari:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

core2 (es ez nem is a legjobb ertek):

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Azt a gyari csunya alazast megneznem,meg a beallitasaidat is ;)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #679 Dátum: 2013, 02 10, 00:47:57 »
a core2 kernel eleve huzott 1.9 max-ra.
5% max? gyarival quadrant max 5600, core2-vel 8300-8700. Ez kicsit tobb mint 5 %.

Nekem a Note2-vel még nem produkált egyetlen gyári rom sem 6700 alatt a quadrantban...  :hmm:
Én szeretek romokat és kerneleket próbálgatni... épp ezért szoktam megtapasztalni szinte minden eddigi kütyümnél, hogy eljön egy idő, amikor a gyári produkciók elérik a főzelékek szintjét... sőt sokszor beelőzik őket...
A proci húzás nem az én műfajom, ezért arról nem tudok nyilatkozni, de összehasonlítani sincs értelme a csutkára húzott proci produkcióját a gyárilag optimalizálttal....  :hmm:

movie

• Vendég
« Reply #680 Dátum: 2013, 02 10, 00:50:31 »
Nekem a Note2-vel még nem produkált egyetlen gyári rom sem 6700 alatt a quadrantban...  :hmm:
Én szeretek romokat és kerneleket próbálgatni... épp ezért szoktam megtapasztalni szinte minden eddigi kütyümnél, hogy eljön egy idő, amikor a gyári produkciók elérik a főzelékek szintjét... sőt sokszor beelőzik őket...
A proci húzás nem az én műfajom, ezért arról nem tudok nyilatkozni, de összehasonlítani sincs értelme a csutkára húzott proci produkcióját a gyárilag optimalizálttal....  :hmm:

Persze hogy nincs ertelme hasonlitgatni. Meg engem nem kell gyozkodni, megvan amit hasznalok,es ahogy hasznalom es ennyi. Nekem igy jo. Csupan az elejen csak egy kerdesre valaszoltam semmi mas...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #681 Dátum: 2013, 02 10, 00:54:49 »
Gyari:

Mint említettem, 5500 olyan kevés ehhez a kütyühöz, hogy szerintem valamitől be van lassulva nagyon a tied... én most mértem az enyémet és megint 6780.... és általában 6700 és 7100 között szokott lenni... amennyiben nem húzott procival mérem, csak más kernelekkel, azokkal is ebben a tartományban mozog leginkább a sebesség...
A mai tesztelgetésem során azt vettem észre, hogy a többi kernel ugyanezzel a rommal inkább 6500 és 6700 között volt és kicsit lagolt a kütyü... no nem nagyon, de azért ezen a szintem észrevehetően... :)

Nem elérhető Zack

• PDA: Samsung SM-N910C
  • PDA ROM: Xnote v3.2 + Ultimate Kernel v9
« Reply #682 Dátum: 2013, 02 10, 05:01:48 »
Csak a gyári (egyelőre). Az összes többi itt ott még mindig sántít. A proci tuning pedig 1.9Ghz-re nincs +20% többlet. Kétlem hogy ez bárhol észrevehető lenne a benchmarkokon kívül. Érdekes, hogy valaki miért áldozza be a stabilitást pár szintetikus teszt eredménye miatt. Bárki mondhat bármit. A főzöttek stabilitása egyelőre karcsú a gyárihoz képest.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

movie

• Vendég
« Reply #683 Dátum: 2013, 02 10, 08:53:03 »
Csak a gyári (egyelőre). Az összes többi itt ott még mindig sántít. A proci tuning pedig 1.9Ghz-re nincs +20% többlet. Kétlem hogy ez bárhol észrevehető lenne a benchmarkokon kívül. Érdekes, hogy valaki miért áldozza be a stabilitást pár szintetikus teszt eredménye miatt. Bárki mondhat bármit. A főzöttek stabilitása egyelőre karcsú a gyárihoz képest.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

oke ... ;)

´A proci tuning pedig 1.9Ghz-re nincs +20% többlet. Kétlem hogy ez bárhol észrevehető lenne a benchmarkokon kívül.´

Szamitasod szinte helyes,bar a tuning nem csak abbol all hogy az orajelet toketlenul emelgetjuk....
A sok okostojas nem is olyan regen a pc-n is feleslegesnek tartotta a tuningolast, meg jo hogy nem ragadt meg mindenki az oskorszakban,es egyre erosebb gepeket gyartottak es vettek. Tenyleg nem volt ertelme annak sem. Jo az ami van,minek foglalkozni a meg jobba tetelevel. Jo gondolkodasmod.....
Anno dedanyaitok sem leptek ki a falubol, mondvan ´itt minden megvan,mashol meg minden ugyan az´ . honnan is tudhattak ha soha nem lattak mast?

peace!

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #684 Dátum: 2013, 02 10, 10:07:23 »
oke ... ;)

´A proci tuning pedig 1.9Ghz-re nincs +20% többlet. Kétlem hogy ez bárhol észrevehető lenne a benchmarkokon kívül.´

Szamitasod szinte helyes,bar a tuning nem csak abbol all hogy az orajelet toketlenul emelgetjuk....
A sok okostojas nem is olyan regen a pc-n is feleslegesnek tartotta a tuningolast, meg jo hogy nem ragadt meg mindenki az oskorszakban,es egyre erosebb gepeket gyartottak es vettek. Tenyleg nem volt ertelme annak sem. Jo az ami van,minek foglalkozni a meg jobba tetelevel. Jo gondolkodasmod.....
Anno dedanyaitok sem leptek ki a falubol, mondvan ´itt minden megvan,mashol meg minden ugyan az´ . honnan is tudhattak ha soha nem lattak mast?

peace!
Megpróbáltam a racionális vita keretein belül maradni, de immár másodszor említed érvként, hogy szerinted a haladó gondolkodás egyik ismérve a gyárilag beállított és optimalizált processzor húzása...
Tényleg nem akarok személyeskedő vitát erőltetni, de ne is haragudj ez nettó baromság...
szerinted így áll össze a világ??... vannak a haladók, akik húzzák a telefonjuk prociját és vannak a mardiak, akik meg nem???
 :p :p :D

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #685 Dátum: 2013, 02 10, 10:13:21 »
Van egy rakás dolog, ami használja.
A röpke pillantás, Skype, telefonálás, Viber, stb.

A Viber és a Skype a két leggyanúsabb és legtöbb problémát hozó program, ezeket figyeljétek.

De Automate It! is tud olyan szabályt, ahol figyel vele. Csak ezt szeretem és használom, gondolom a többi hasonló is.

Régebben komoly merülést okozott, Note II-n nálam nem, mégis kerülöm a használatát inkább. Mármint, amennyire ésszerű, így a röpke pillantás se megy és az Automate It! szabályát is átgondoltam, hogy ne kelljen.

Nálam 14 szabály van az automalt-ben, semmi anomáliát nem okoz a program. A skype is fent van, az sem csinál semmit azon kívül, mint amire utasítom......
Sőt van olyan program, amire 2 különböző program, két eltérő szabályt is használ.....minden gond nélkül.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #686 Dátum: 2013, 02 10, 11:34:09 »
Szerintetek normális az, hogy pár nap óta NAGYON élénken világít a piros érzékelő, és nem kapcsol ki a képernyő bekapcsolása után sem? Ezzel együtt a fogyasztás is megnőtt rendesen. A Note2Core-V2,21_AS kernel feltétele utánra datálom a dolgot :hmm: Másnál hasonló tapasztalat?

Visszatettem a Stock UBDLL3 Kernelt, megszűnt a jelenség kikapcsolt kijelző mellett sem világít olyan intenzíven csak sötétben látszik csak nagyon halványan. A másik kernellel rendesen világított  :hmm: A Quadranton buktam egy ezrest, "lement" 7500-ra  :D viszont cserében többet alszik mélyen a kicsike  ;) A fogyasztást is remélem kedvezően befolyásolja.
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

movie

• Vendég
« Reply #687 Dátum: 2013, 02 10, 12:15:49 »
Nektek van igazatok !
Mindenki azt csinal amit akar.
Jo ez a forum, de ha mindenkinek jo a gyari cucc,es senki nem romol akkor ertelmetlen az egesz. Lehet csinalni egy sima informacios topicot , bar az is felesleges mert ott a gyari leirasa a telonak. Olvasni meg valoszinuleg mindenki tud....tehat....
 :)

Nem elérhető uby40

• Navigáció / Navigation: IGO/Sygic
  • PDA: N960F/DS+128GB SD CL10
  • PDA ROM: PIE
« Reply #688 Dátum: 2013, 02 10, 12:27:31 »
Nektek van igazatok !
Jo ez a forum, de ha mindenkinek jo a gyari cucc,es senki nem romol akkor ertelmetlen az egesz. Lehet csinalni egy sima informacios topicot , bar az is felesleges mert ott a gyari leirasa a telonak. Olvasni meg valoszinuleg mindenki tud....tehat....

Szerintem azért vagyunk páran itt vállalkozó kedvűek! Például nekem te segítettél rátalálni az általad használt kernelre, köszönöm még egyszer! Nálam ugyanazon a romon (omega11) parajelenséget produkált az infravörös érzékelő, vagy mi a fene. Kipróbáltam nem jött be, ennyi... Ha kijön az omega újabb verzája azt is biztos megsasolom, és ha beválik akkor marad. De most pl. annyit hallottam a gyári rom királyságáról, hogy lehet rápróbálok arra is, bár az apró kis finomítások amik az omegában laknak, lehet hogy hiányoznának :hmm:
"Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem!"

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #689 Dátum: 2013, 02 10, 13:01:44 »
Nektek van igazatok !
Egyáltalán megértetted, hogy mit kifogásoltam a véleményedben?... :hmm:
Mert most csak sértődötten hisztizel... talán egyél egy Snickers-t... :D :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #690 Dátum: 2013, 02 10, 13:53:38 »
Magam is így látom, ezért is volt a kérdésem...
Szerintem a kolléga a korábbi modellekből kiindulva, rutinból lökte oda azt a válasznak szánt valamit... :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #691 Dátum: 2013, 02 10, 13:56:57 »
Te fordítva ülsz a lovon :D

A felhasználók 99.9%-át pont nem érdekli a tuning, használja a megvásárolt eszközt úgy, ahogy a gyártó elképzelte.
A maradék meg nem igen képvisel sem komoly vásárlóerőt, se fejlesztési tényezőt.

Az erősebb gépeket, alkatrészeket is pont azért gyártják, mert a felhasználók nem tuningolnak, viszont szükségük van gyorsabb eszközökre.

Ha neked volna igazad, akkor elég lenne egy gyengébb hardver, komolyabb tuningpotenciállal és nyugodtan vissza lehetne fogni a fejlesztéseket.

A fejlődés nem a tuningolás, hanem a technológiai fejlesztés. Te pont a dédapádra ütöttél, aki gyorsabb lovat akart, de ehelyett kifejlesztették inkább az autót :D
Kivételesen minden mondatoddal egyetértek! :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #692 Dátum: 2013, 02 10, 14:10:05 »
Magam is így látom, ezért is volt a kérdésem...
Szerintem a kolléga a korábbi modellekből kiindulva, rutinból lökte oda azt a válasznak szánt valamit... :)
Én a kétszeres sebességen akadtam föl... egyébként most is kipróbálom épp az AbyssN2 mai frissítését... :oops:
De nem azért, mert kíváncsi vagyok, hogy miket fejlesztgetnek... hanem azért, hogy haladjak a korral... :D :D

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #693 Dátum: 2013, 02 10, 14:17:19 »
Gyari:

Vannak, akik képesek helyén kezelni a tesztprogramok szééép, szíííínes oszlop-diagramjait, képesek elfogultság-mentesen megérteni, mennyi köze van "az enyém sokkal hosszabb"-nak a tényleges használhatósághoz.
Vannak, akik nem akarnak tartalékakksit vinni, ha 10-12 órát távol kell tölteni az otthontól, a röfitől.

És vannak, akiknek nem megy ez.

Ettől még senkinek sincsen joga sértegetni a másikat az álláspontja miatt.

Kétségtelen, hogy a Note2-nél értelmét vesztette a tuningolás, mert felhasználhatóságban NEM jelent már pluszt. Természetesen van tartalék benne. De ha valaki nem akarja a Paksi Atomerőművet vezérelni a telefonjáról, akkor nem tudja kihasználni a plusz lehetőséget. Cserébe a procihúzás érezhető mértékű fogyasztásnövekedést eredményez.

Szememre hányod, hogy ellene vagyok a főzött ROM-oknak?
IGEN!
Mert a főzött ROM-ok 98%-a kiforratlan, fércmű, hol ez, hol az nem működik benne, és ezt a következtetést nem saját tapasztalat alapján írom, hanem a fórumokban olvasható FOLYAMATOS rinyálásokból vonom le.
Természetes, hogy rengetegen törekszenek egyedi kinézetű és tudású ROM-ra, akkor is, ha a gyári ROM is megfelelő lenne tudásban, de valamiért sokakban az torz gondolkodás alakult ki, hogy a gyári az egyetlen ROM, ami alkalmatlan a használatra, így azonnal mennie kell.

Természetesen a custom kernelek és a custom ROM-ok is bizonyos idő alatt kiforrnak, beérnek, de az ehhez a tökéletesedéshez vezető 10-20-30 verzió közül rengeteg használhatatlan.
A gyári ROM-ok sokkal komolyabb tesztelések után kerülnek ki, gyakorlatilag kész állapotban.

Szóval ha valaki bevállalja, egyenes háttal, hogy ő azért ROMolja már a második napon a Note2-jét, mert megszokta a korábbi modelljeinél, hogy nála egy androidos mobilnál a fő felhasználási terület a ROMolás, azt tisztelem. És elfogadom.
Azt, aki pedig különböző, átgondolatlan érvekkel magyarázza, ráadásul valótlanságokkal érvel, azt nem tudom tisztelni.
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #694 Dátum: 2013, 02 10, 14:41:45 »
Én mostanában meg azt vettem észre (legutóbb épp ma a PhoeniX ROM-nál s le is cseréltem), hogy mikor mindent visszaállítok, működik is minden, csak a telefon híváslistájában nem jelennek meg a névjegyek, hanem csak telefonszámok vannak... és amikor egyenként meglévő névjegyekhez párosítom őket, akkor beírja egy következő számnak a névjegybe és meghagyja az ugyanolyan másikat is... de onnantól már látható a név a listában...
Szóval ezt már a mostanában vagy három főzött romnál is tapasztaltam... :hmm:

Nem elérhető Zack

« Reply #695 Dátum: 2013, 02 10, 14:59:22 »
Gyari:

Nézted mi lökte meg az össz pontszámot? :hmm:  A 3D-nek még csak-csak lenne értelme, de ennek így nem túl sok. A GPU-ban viszont tudtommal nincs túl sok tartalék, így hiába kapsz ekkora össz pontszámot, a rendszer össz teljesítménye a GPU szűk keresztmetszete miatt szinte felesleges. Ha jön olyan GPU amiben van még 20-30% plusz, arra már azt mondom, hogy egy stabil 30% többlet össz teljesítményben még időtállóbbá fogja tenni az aktuális kütyüt. De még ennek is van B oldala a passzív hűtés miatt. Tehát a PC-s példa az pont ezért bullshit volt. :hmm: Még a gyári értékeken is komolyan melegszik a vas, 1-1 hardvert kihasználó játékban, alkalmazásban, és tudtommal még nincs olyan progi, játék ami az alap Note 2-öt megakasztaná.
You are not allowed to view links. Register or Login - Új és használt monitorok akciós áron! @@ You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető TpS

• PDA: Huawei Medipad X2
« Reply #696 Dátum: 2013, 02 10, 15:00:10 »
Én mostanában meg azt vettem észre (legutóbb épp ma a PhoeniX ROM-nál s le is cseréltem), hogy mikor mindent visszaállítok, működik is minden, csak a telefon híváslistájában nem jelennek meg a névjegyek, hanem csak telefonszámok vannak... és amikor egyenként meglévő névjegyekhez párosítom őket, akkor beírja egy következő számnak a névjegybe és meghagyja az ugyanolyan másikat is... de onnantól már látható a név a listában...
Szóval ezt már a mostanában vagy három főzött romnál is tapasztaltam... :hmm:
Ilyet én is tapasztaltam mikor a 7.3-as Omega-ra frissítettem a 8-ast, illetve a 10-re frissítésnél is. Ilyenkor töröltem a google fiókomat, majd újra felvettem és meg is gyógyult. Itt a fórumon javasolta valaki ezt a megoldást.

Nem elérhető Zack

« Reply #697 Dátum: 2013, 02 10, 15:11:15 »
Ilyet én is tapasztaltam mikor a 7.3-as Omega-ra frissítettem a 8-ast, illetve a 10-re frissítésnél is. Ilyenkor töröltem a google fiókomat, majd újra felvettem és meg is gyógyult. Itt a fórumon javasolta valaki ezt a megoldást.

Jah...Én voltam. Véletlenül jöttem rá. ;) Ellenben sokaknak jól jöhet még.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #698 Dátum: 2013, 02 10, 16:37:28 »
Jah...Én voltam. Véletlenül jöttem rá. ;) Ellenben sokaknak jól jöhet még.
Köszi... most megjegyzem...  :oops:

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #699 Dátum: 2013, 02 10, 17:08:46 »
Nálam 14 szabály van az automalt-ben, semmi anomáliát nem okoz a program. A skype is fent van, az sem csinál semmit azon kívül, mint amire utasítom......
Sőt van olyan program, amire 2 különböző program, két eltérő szabályt is használ.....minden gond nélkül.

Ácsi, én nem mondtam, hogy ezek bármelyike nálam állandó gondot okozna.

A Skype és a Viber a két általánosan legproblémásabb, nem nálam.
Én Viber-t évek óta nem is használok, a Skype meg néha csinál vicceseket csak, de attól még csinál. van, hogy már régen nem telefonálok vele, de viszi az érzékelőt és kapcsolgatja a kijelzőt. S2-n is bolond néha, de NEM állandóan.

Az Automate It!-ben pedig egyáltalán nem beszéltem hibáról, egyszerűen azt mondtam, hogy AZT a szabályt módosítottam, hogy proximity nélkül dolgozzon, mégpedig a fogyasztás érdekében és a nélkül, hogy megvártam volna, hogy okoz-e.

Bocs, ha nem voltam érthető.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...