Macikanak csak 1 megjegyzes ha megengedi.
Januar kozepen a kovetkezot irtad kommentben:
´Sajnos ha folyamatosan engedélyezve van a WiFi/3G, akkor A Note2 is csak 1napos teló. Hiába a 3100 mAh-s akksi, az RGB AMOLED (többszázezer plusz kék szubpixel a Note1-hez képest) pont felemészti ezt a pluszt...´
Ezt most is tartom. Ma is így van.
Latod en pont ez miatt probalgatom,tesztelgetem a romokat, varialom, modositom amit lehet. Hatha masnak is szuksege lehet arra amit megtudtam kozben. Ezt lehet, hiszen sehol nincs megtiltva.
Kulonboznek a velemenyek, meg jo. De ezt lehet ugy is hogy tiszteletben tartva a masik embert es a velemenyet, es lehet porig alazva is ami nem egeszen sportszeru. Ja es azert mert a te keszulekeden nem az a rom van,es nem azok a beallitasok, ami termeszetes hogy kulonbozo ertekeket fog mutatni, meg nem biztos hogy a masik hazudik, vagy komplett idiota mert megprobalt valamit es kozzetette.
Megvan a program rá (VÉGRE!), amelyik x (egyénileg beállítható) időnként engedélyezi a WLAN/3G-t (amit talál), majd x mp múlva (szintén egyénileg állítható) lekapcsolja. Ezzel a programmal lehetséges a kecske és káposzta is, 1 nap helyett 5perc/15 mp ütemezéssel 2 nap meg még pár óra lett a készenléti idő.
Mivel a főzött ROM-ok sem tudnak kisebb fogyasztású WLAN-t, 3G-t "csinálni a készülékbe", így azok csak az "AHHOZ KÉPEST" érzést erősítik, tehát a nemritkán nagyobb teljesítményhez képest nem jelentkezik többletfogyasztással. Magyarul gyorsabb/gördülékenyebb, mint amennyivel többet fogyaszt.
Amugy lehet kapni hozza 6500 MAh akkut is
You are not allowed to view links.
Register or Login
Igen, E-bay-en van olcsóbban is ugyanez, meg akár fekete/szürke hátlappal is, na de azért nemár...
))))
Ormótlan, brutálisan vastag, kezelhetetlen...
Inkább rendeltem egy eredeti, gyári akksit Koreából, vagy 17 dollárért, postával, szinté naz E-bay-ről. Itt volt 9 nap alatt és tökéletes.
Két akksival járkálok, bár nem indokolja semmi, de a táskámban elfér. Ha esetleg 72 órás áramszünet lenne itthon, még mindig nem vagyok elveszve!