Le_vente...
Értem amit mondasz és mivel szakmai szempontokat is megfogalmazol, érdemben azokhoz nem tudok hozzászólni... azonban... felhasználói szemszögből még mindig nem értem mivel is vitatkozol...
Ezek szerint te azt állítod, hogy a Note2-re készült főzött romok tudják mindazt, amit az alapjukul szolgáló gyáriak és a fejlesztők még ehhez tesznek hozzá??... mert ha ez a véleményed, akkor én sem értek veled egyet....
Majdnem minden főzeléket kipróbáltam már és mindegyiket factory után teszem fel a gépre... és max egy napig bírják, mert a napi használat során derül ki, hogy valami apróság mégiscsak hiányzik, vagy rosszul működik...
Te védheted (szerintem fölöslegesen, mert nem támadták) a fejlesztőket és támadhatod a kritizálókat, attól még ezek a romok ezt tudják és minden esetben vissza kel térnem a gyári változathoz...
Ettől függetlenül én biztosan fogom továbbra is olvasgatni a fórumokat és próbálgatni az újabb romokat, kerneleket... ne kérdezd, miért...
Movie...
Értem én hogy most lelki társra leltél, de ez is tévedés... Le_vente csak személyes régi csatáit vívja tovább és te csak ürügy vagy ehhez...
Sajnálom, de te itt nem robbantottál ki semmit... a kernelek váltogatásával még mindig nem ér el a rendszerek sebessége közel kétszeres mértéket...
Sajnálom, de ami ellen itt elkezdtél harcolni az egyszerűen szóba sem került,... nevezetesen, téged senki nem támadott meg a processzor húzás miatt... az hangzott el, hogy nem nagyon indokolja már ez a hardver ezt...
Ebből kezdtél te egy zavaros és indokolatlan "haladó" vs. "maradi" gondolkodásmód eszmefuttatást...
Csak azért, hogy a csomó fölösleges személyeskedő trutymót lerázzuk a lényegről, megkérdezem tőletek..
1; Szerintetek a ma fellelhető főzött romok egyértelműen jobbak a gyáriaknál, azok minden funkcióját megtartva és kiegészítve??
2; A processzorok húzásának a Note2-nél létezik szerintetek ésszerű oka és valóban úgy gondoljátok, hogy ez nem árthat a készüléknek és előreviszi a gyártó fejlesztési törekvéseit?
Ha ezekre a kérdésekre (most kivételesen) képesek vagytok pusztán egy IGEN-nel válaszolni, csak akkor volt értelme az összes fenti kirohanásotoknak...
Mivel én reagáltam elsőnek Movie ominózus beírására, ezzel be is fejezem magam részéről ezt a témát... viszont nagy élvezettel olvasom továbbra is a hozzászólásokat, mert bármennyire furcsa én szeretem ezeket a vitákat, mert sokat tudok tanulni a nem személyeskedő részéből...
Le_vente, Te mégiscsak jobban értesz ezekhez a dolgokhoz, mint én...