Sziasztok!
Én is csatlakoznék a csapathoz!
Szombaton vettem, Titanium Grey, 2 év magyar garis (Part Nero GSM), és egy S2-öt váltott.
1 évig voltam S2 tulaj, és bár nagyon jó telefon, nagyon nagy ugrásnak érzem a Note2-öt minden tekintetben.
Vasárnapig bírtam, majd jött a custom CWM + root.
Először a Revo HD 6.0 tettem fel, majd jött az Omega v8.0...Most is ez van, és bár Antutu-ban és Quadrant-ban jobban teljesít mint a gyári, és a HD 6.0, RAM használat esetén mintha éhesebb lenne.
Cool Tool (Play) progival monitorozom folyamatosan, és nem túl meggyőző, hogy RAM felszabadítás után 7-800Mb van szabadon, amit volt hogy láttam már 300Mb alatt is. Revo HD 6.0 alatt állítólag sokkal jobb a helyzet, mert mások is megnézték. Átolvastam a topikot (mind a 20 oldalt), láttam, hogy volt szó RAM kezelésről, de senki se írta, hogy monitorozná real time. A 20 oldal alatt több kérdés is felmerült bennem, el is kezdem lassan, mert soha nem lesz vége a bevezetőmnek.
Első kérdéseim, a ROM és kernel cserével kapcsolatosak.
Feltette már valaki Samfirmware-ről a lengyel 4.1.2-öt?
2012 December 4.1.2 N7100XXDLK7 N7100PRTDLK5
Mivel S2-ön a gyári ROM+custom kernel kombó jött be a legjobban, stabilitásban, és sebességben is, itt is hajlok egy hasonló megoldásra, mivel az Omega v8.0 szerintem indokolatlanul sok RAM-ot zabál. A kernel-t mindenképpen cserélném, valami custom verzióra, amiből az általatok javasolt Note2Core-t már le is szedtem. Van még leszedve egy Perseus nevű is, erről is egész jó véleményezéseket olvastam. Gondolom van több fajta is, aki esetleg próbált többet, jöhetne róla valami kis infó, mert a legjobbat szeretném feltenni. Esetleg más főzött is érdekelhet, ami ki lett próbálva, és bevált.
Most jöjjenek a programok.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginEzt próbálta már valaki? Egész jókat írnak róla, meg is vettem a Pro verziót ma, de nem merem használni, mert elég hiányos az angolom, és félek, hogy elállítok valamit. Ha kipróbálnátok, szerintem nagy segítség lenne mindenkinek üzemidőben, mert így a 2 nap erős használat mellett is simán elérhető lesz. A Pro-ban van "custom" beállítás, ahol részletesen be lehet állítani mindent.
A hang alapú kezelést, és a cerkás parancsokat sosem fogom használni, nekem túl lassú és komplikált, ezért ezek a problémák engem nem érintenek, és nem is tudok érdemben hozzászólni.
Jegyzetelni kiváló az Spen, nekem másra nem kell, talán néha a telefonkezeléshez is jól fog jönni. Swiftkey 3 mellé nem is nagyon kell más beviteli módszer, ennél jobb úgysem lesz egy darabig.
Aki pedig a jövőben tervezi a vásárlást, annak jól jöhet infó gyanánt, ha a Part Nero GSM-be megy, ami alapból az egyik legjobb árakon dolgozó bolt, 2k kedvezményt kap Note 2 vásárlás esetén ha közli, hogy a PFC-ről jött, és rám hivatkozik (Mátyás).