Úgy látom nem túl pörgős ez topik! Kénytelen vagyok időnként az S3-nál "kísérteni".
De nem ezt akartam írni igazából, hanem a legfrissebb tapasztalataimat. (Ha már ez a fórum erről szól).
Mivel a szerkezetet hivatalos magyar (XEH) rommal vettem, meglepődve láttam, hogy NINCS benne a magyar kézírás felismerés. Eleinte kicsit, de később egyre jobban dühített a dolog, főleg amikor valaki közülünk beírta, hogy a francia romban meg benne van.
Hát ez meg már milyen dolog? Nyilván rengeteg francia Note 2 használó csak magyar kézírással hajlandó jegyzetelni. Úgy kell nekik! Én meg használjak angolt, az ékezeteket meg hagyjam a ...Franciáknak.
Na akkor Root, EFS lementése, után gondoltam felrakom ezt az angolt:
N7100XXALJ3_N7100OXXALJ4_BTU, gondolván, hogy ez újabb mint az enyém, biztos ebben is benne lesz. Tévedtem. Nincs benne. Szlovén bezzeg volt... (6 napot töltöttem ott az elmúltak közül, de nem mondhatnám, hogy ez idő alatt második anyanyelvemmé vált volna.)
Közben észrevettem, hogy a custom számláló egyet mutat. Hát csak rootoltam egy picit, már attól is köpköd?
S3-nál nem volt ilyen gondom. Nosza akkor újra root, jön a Triangle Away, "aki" szerint már 2-n áll a custom számláló. TA lefuttat, francia rom felrak. Ez: N7100XXALJ1_N7100OXAALJ1_XEF.
Végre van magyar kézírás felismerés.
Csak egy szépséghibája maradt a dolognak: A custom számláló most 1-et mutat!
WTF?
Ötlet, valakinek?