2024, 11 24, 14:47:51
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok  (Megtekintve 146269 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

rstwingo

• Vendég
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #225 Dátum: 2012, 10 27, 09:47:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az amit itt néhány hsz.-el előbb  ferkoh fórumtárs belinkelt.

És át is állítottad az alapértelmezett billentyűzetet androidról swypere ?, ha nem akkor tedd meg
A swype telepítés után nem lesz alapértelmezett és hiába állítgatod

Nem elérhető Thor72

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: N7100
  • PDA ROM: N7100XXALJ1
« Reply #226 Dátum: 2012, 10 27, 10:34:55 »
A swype (ami még béta) kézírásfelismerője még sajna messze van a Samsungtól.És a beállításoknál nincs alapból bekapcsolva.Sajnos a magyar (XEH) ROM ban hiányzik (nekem sem volt). Megoldás a XEF ROM (ami PDA binárisban teljesen megegyezik a XEH-el.)

Nem elérhető lasvegas

• PDA: Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
  • PDA ROM: 4.1.1 XXALJ3
« Reply #227 Dátum: 2012, 10 27, 10:38:13 »
Nemsokára énis tulaj leszek a kérdésem addig is az,hogy kies progival lementettem a samsung P6800 as tabomról a névjegyeket ezt a fájlt le lehet menteni a note ra? köszi

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #228 Dátum: 2012, 10 27, 10:46:46 »
Nemsokára énis tulaj leszek a kérdésem addig is az,hogy kies progival lementettem a samsung P6800 as tabomról a névjegyeket ezt a fájlt le lehet menteni a note ra? köszi

Minden bizonnyal, én nem használom a kies-t. Miért ezt a módot használod, amikor a google fiókodba lehet szinkronizálni a névjegyeket is, amely fiókot ha beállítod bármely más készüléken, akkor ott is megjelennek a névjegyek. Sokkal egyszerűbb. :)

Nem elérhető lasvegas

• PDA: Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
  • PDA ROM: 4.1.1 XXALJ3
« Reply #229 Dátum: 2012, 10 27, 11:02:37 »
Minden bizonnyal, én nem használom a kies-t. Miért ezt a módot használod, amikor a google fiókodba lehet szinkronizálni a névjegyeket is, amely fiókot ha beállítod bármely más készüléken, akkor ott is megjelennek a névjegyek. Sokkal egyszerűbb. :)
ok.köszönöm a tippet megpróbálom.  :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
Re: Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #230 Dátum: 2012, 10 27, 12:24:35 »
ok.köszönöm a tippet megpróbálom.  :ok:

Eddig nem állítottál be Google fiókot a készüléken? Hová mentetted a névjegyeket?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető k5.20

« Reply #231 Dátum: 2012, 10 27, 13:07:15 »
Eddig nem állítottál be Google fiókot a készüléken? Hová mentetted a névjegyeket?

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

...és hogyan töltöttél le a Play-ről?
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #232 Dátum: 2012, 10 27, 15:49:37 »
...és hogyan töltöttél le a Play-ről?

Lehet, hogy van beállítva nála google fiók, de a névjegyeket nem oda mentette?

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #233 Dátum: 2012, 10 27, 18:33:30 »
Valaki remélem tud nekem segíteni.
Egy hete vagyok egy note tulaja viszont van egy idegesítő  problémám ha kapok értesítést akár viber akár email nem kapcsol be a kijelző csak a világító led.erre van megoldás????
Köszönöm

GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető Macika

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: OnePlus 6
  • PDA ROM: OxygenOS 5.1.8
« Reply #234 Dátum: 2012, 10 27, 18:39:23 »
Egy hete vagyok egy note tulaja viszont van egy idegesítő  problémám ha kapok értesítést akár viber akár email nem kapcsol be a kijelző csak a világító led.erre van megoldás????
Köszönöm
Sokat adnék érte, ha így tenne a Note1 is. :)
Ha bekapcsol a kijelző, akkor megszűnt a mélyalvás, bekapcsol a kijelző, ugrásszerűen megugrik a fogyasztás. Ha 5percenként jön E-mail vagy Viber üzenet, akkor elméletileg folyamatosan 200 MHz-en ketyeg a telefon, ez sokszoros túlfogyasztást eredményez.
Sokan jelentéktelennek gondolják, pedig elméletileg simán elmehet 48 órát 1 töltéssel egy Note1/Note2. Ha meg nem tud mélyen aludni, akkor a 24 órát sem éri meg töltő nélkül...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #235 Dátum: 2012, 10 27, 19:10:38 »
Köszönöm

Miért kellene bekapcsolni a kijelzőnek? Ezt nem igazán értem. Értesítő hangot ad, ha be van állítva és jelez a LED, ha az is be van állítva. Ha állandóan bekapcsolna a kijelző minden értesítésnél, akkor az akku is gyorsabban merülne.

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #236 Dátum: 2012, 10 27, 19:17:39 »
Azért lenne jo mert nagyon sok SMS-t kapok és olyan helyen dolgozok ahol mellettem van a telefon ezért tök jó lenne látni ki és mit ir anélkül hogy bármit csinálnék a telefonnal. Most viszont mindig be kell kapcsolni a telefont
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető torril

• PDA: SGN2, Asus TF701t
  • PDA ROM: DN3 v4 RC2 (Ditto)
« Reply #237 Dátum: 2012, 10 27, 19:42:43 »
Azért lenne jo mert nagyon sok SMS-t kapok és olyan helyen dolgozok ahol mellettem van a telefon ezért tök jó lenne látni ki és mit ir anélkül hogy bármit csinálnék a telefonnal. Most viszont mindig be kell kapcsolni a telefont

Handcent SMS?  :ok:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #238 Dátum: 2012, 10 27, 19:47:10 »

Nos ebben az esetben én telepíteném a Handcent SMS-t a Play-ről, mivel abban felugró ablakban érkezik meg az sms, amely ablakban akár mindjárt lehet válaszolni is és be is kapcsolja a képernyőt. Azonban a Note 2 képernyőzárát ilyen esetben ki kell kapcsolni, mert az elfedi az ablakot.
Egyébként még azért is jó használni a Handcent SMS-t, mert amennyiben telepítve van hozzá a magyarítás szintén a Play-ről, akkor az ékezetes karaktereket kicseréli visszafelé dőlőkre, ami által megmarad a 160 karakter / üzenet. Na meg van egy jó nagy rakás téma hozzá. :)
Ja és ha a Handcent SMS telepítve van, akkor a gyári sms programban érdemes kikapcsolni az értesítést, mert elég ha a Handcent szól. :)

Ja és léécci az "Idézet"-tel válaszolj egy hozzászólásra. :)

Nem elérhető prebuds

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 2
« Reply #239 Dátum: 2012, 10 27, 20:18:24 »
Miért kellene bekapcsolni a kijelzőnek? Ezt nem igazán értem. Értesítő hangot ad, ha be van állítva és jelez a LED, ha az is be van állítva. Ha állandóan bekapcsolna a kijelző minden értesítésnél, akkor az akku is gyorsabban merülne.

Dehát az én mostani htc desire telóm is bekapcsol egy ideig, aztán ha nem nyúlsz hozzá, megint kikapcsolja a képernyőt. Ez érthető és furcsa, ha a note-nál nem így van. Nem lehet átállítani?

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #240 Dátum: 2012, 10 27, 21:20:16 »
Dehát az én mostani htc desire telóm is bekapcsol egy ideig, aztán ha nem nyúlsz hozzá, megint kikapcsolja a képernyőt. Ez érthető és furcsa, ha a note-nál nem így van. Nem lehet átállítani?

Sensation se kapcsol be, ha valami értesítgés jön, ott a led, minek a kijelzőt is bekapcsolni, ez így tökéletes.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #241 Dátum: 2012, 10 27, 21:39:03 »
Sensation se kapcsol be, ha valami értesítgés jön, ott a led, minek a kijelzőt is bekapcsolni, ez így tökéletes.
ezt az alkalmazast ma vasaroltam meg! (XDA-as fejlesztes)Pont erre megoldas ha vki meg eredeti flip case-t hasznal.
Hasonlo az iPad Smart Cover hasznalatahoz.  :ok:

24 Hour Trial Version: You are not allowed to view links. Register or Login

Full Version(1,99 €):  You are not allowed to view links. Register or Login

Van meg egy ilyen is , de ezt nem probaltam:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #242 Dátum: 2012, 10 27, 23:16:34 »
Ehhez hasonlot keresnek:

Mit ajanlanatok?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #243 Dátum: 2012, 10 27, 23:48:45 »
Nos ebben az esetben én telepíteném a Handcent SMS-t a Play-ről, mivel abban felugró ablakban érkezik meg az sms, amely ablakban akár mindjárt lehet válaszolni is és be is kapcsolja a képernyőt. Azonban a Note 2 képernyőzárát ilyen esetben ki kell kapcsolni, mert az elfedi az ablakot.
Egyébként még azért is jó használni a Handcent SMS-t, mert amennyiben telepítve van hozzá a magyarítás szintén a Play-ről, akkor az ékezetes karaktereket kicseréli visszafelé dőlőkre, ami által megmarad a 160 karakter / üzenet. Na meg van egy jó nagy rakás téma hozzá. :)
Ja és ha a Handcent SMS telepítve van, akkor a gyári sms programban érdemes kikapcsolni az értesítést, mert elég ha a Handcent szól. :)

Ja és léécci az "Idézet"-tel válaszolj egy hozzászólásra. :)

És ugyanez a megoldás jó az összes netes üzenet küldésére ????

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #244 Dátum: 2012, 10 28, 01:02:29 »
És ugyanez a megoldás jó az összes netes üzenet küldésére ????

Az előbb még csak SMS-ről volt szó. Milyen netes üzenetküldésre gondoltál?
Egyébként meg ha neked fontos, hogy bekapcsoljon a képernyő ilyen esetekben, akkor a Play-ről ki kellene próbálnod pár értesítő jelző programot, például ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha jól olvasom, akkor ebben lehet állítani, hogy csak kikapcsolt képernyőnél működjön. Tehát akkor gondolom bekapcsolja a képernyőt és felugrik egy ablakba a megfelelő értesítés. Van ingyenes verziója is, de az kevesebbet tud, illetve van ott még pár hasonló alkalmazás.

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #245 Dátum: 2012, 10 28, 10:50:12 »
Az előbb még csak SMS-ről volt szó. Milyen netes üzenetküldésre gondoltál?
Egyébként meg ha neked fontos, hogy bekapcsoljon a képernyő ilyen esetekben, akkor a Play-ről ki kellene próbálnod pár értesítő jelző programot, például ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha jól olvasom, akkor ebben lehet állítani, hogy csak kikapcsolt képernyőnél működjön. Tehát akkor gondolom bekapcsolja a képernyőt és felugrik egy ablakba a megfelelő értesítés. Van ingyenes verziója is, de az kevesebbet tud, illetve van ott még pár hasonló alkalmazás.
Köszönöm segítséged mindjárt nézem,igen fontos mert jön pl. Google talk,Watsapp,viber, üzenetek

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #246 Dátum: 2012, 10 28, 13:10:58 »
Köszönöm segítséged mindjárt nézem,igen fontos mert jön pl. Google talk,Watsapp,viber, üzenetek

Szívesen. :)
Lehet, hogy nem pont ez a program lesz a jó, de van még jó pár hasonló. Légyszíves írd meg, ha sikerült valamelyiket beüzemelni az igényeidnek megfelelően és jól is működik. :)

Nem elérhető lacikap910i

« Reply #247 Dátum: 2012, 10 28, 19:16:47 »
Szívesen. :)
Lehet, hogy nem pont ez a program lesz a jó, de van még jó pár hasonló. Légyszíves írd meg, ha sikerült valamelyiket beüzemelni az igényeidnek megfelelően és jól is működik. :)
Popup- bán feltelepitettem az Iphone notifit... És egész jól teszi a dolgát csak nem tudok angolul ezért a személyre szabás nem könnyű.de felvillantja a kijelzőt és kiírja ki küld üzenetet..

Még valami eszembe jutott a multiscreen-be nem lehet belerakni appokat??

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #248 Dátum: 2012, 10 28, 19:26:15 »
Popup- bán feltelepitettem az Iphone notifit... És egész jól teszi a dolgát csak nem tudok angolul ezért a személyre szabás nem könnyű.de felvillantja a kijelzőt és kiírja ki küld üzenetet..

Még valami eszembe jutott a multiscreen-be nem lehet belerakni appokat??

Ha rootolod a készüléket és követed az itt leírtakat: You are not allowed to view links. Register or Login
Nem értem miért nem engedik gyárilag...

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #249 Dátum: 2012, 10 29, 19:20:44 »
A note 1  se volt egy lassú vas ,de ez a 2-es mint a villám ,és a kijelző gyönyörű .
Csak a hátlapján ne változtattak volna ,mert erre a fényes lakkos fedlapra bármennyire is vigyáz az ember karcolodik  :hmm:
Pedig őszintén elgondolkodtam a cserén.
Hűségem a becsületem!