Ma fogtam a kezemben a Note 1 és Note 2-t is. Méretben jobb a Note 2, és simán belefér az ember zsebébe. Viszont a Note 1-nek a hátlapja sokkal barátságosabb, fehér színben ez a fénylő gagyi műanyag valami botrányos... Én nem tudom, ezt hogyan gondolták. Lett volna matt, mint a HTC desirenek, vagy szálcsiszolt - de szürke esetében csak bizonyos szögekből látszik ez... Szóval hihetetlen, hogy egy ilyen drága telefont ilyen ócska hátlappal szállítanak.
Amúgy nagy parasztvakítás ez az S-pennel történő írásfelismerés... Hülyeség... Ki fogja úgy bevinni a szöveget bárhova, hogy kézírással ír a tollal? Sokkal lassabb, értelmetlenebb, bonyolultabb, akkor már inkább a hangfelismerésé-diktálásé a jövő. Mint ahogy jól hangzik ez az osztott nézet is, bár nem túl egyszerű előhívni, nem minden programot lehet kirakni így, másrészt mikor használná az ember ezt a való életben?
Kicsit több ram, nagyobb akksi, jobb hangvezérlés, hosszabb ideig való szoftverfrissítés - ezek mind-mind fontosabbak lettek volna ennél... De nyilván el kell adni a készüléket, ehhez pedig kellenek egy ilyen újdonságok, amik jól hangzanak, de megvolt az ember nélkülük eddig is.
Egyébként nagyon jó az N2, úgyhogy ezt fogom venni, amint kapható lesz magyar garival