Sharp!
A Note-hoz képest lenne néhány kérdésem a Kettesről.
1. A névjegyzék, ill a tárcsázó betöltése itt is annyi időbe telik? (Note-nál nagyon zavaró ez a lassúság)
2. A szabad RAM mennyisége hasonló használat mellet, hogyan alakul a két cucc között?
3. A Note 1-nél is csak egy kis idő után kezdtek írni a sávosodásról, ha kritikus szemmel nézed itt ennek nyoma sincs?
4. Fényképezési képességekben vastagon veri az elődjét?
5. Tudom, hogy az akkuidő mindig relatív, de szerinted a Te felhasználói szokásaid mellett javult érdemlegesen?
Azért kérdezem, mert alapvetően elégedett vagyok a Note-ommal, de szeretném ha valaki meggyőzne róla, hogy nekem kell a Note2
Ha más is eszedbe jut amiben jobb az újonc akkor azt se hallgasd el légy szíves!
1. Továbbra is az ExDialer-t használom, de most megnéztem. Az első indulásra picit várni kell, mint minden programra, de utána minden alkalommal azonnal bejön.
2. Ezt sosem néztem, nem tudom mennyi a szabad RAM a Note-on, itt most a Note 2-n 1,17 GB foglalt az 1,75-ből. Engem az érdekel, hogy folyamatosan lehessen használni a készüléket és a Note 2 ebben (is) jól teljesít.
3. Nem látok sávosodást, a Note-on hasonló helyeken nálam is volt sajnos.
4. Maximális felbontáson is piszok gyorsan lövi a sorozatokat is. A funkciók is jobban, például a legjobb arc szerintem jó találmány.
5. Egyértelműen jelentősen jobb az akkuidő, erről képet is raktam már be, olvass vissza.
Azt mondom, hogy a sok kicsi apróság javulása miatt is megérte váltanom, na meg azért az se semmi, hogy erre a készülékre mondtam először életemben, hogy kiváló. Meg is jegyezték, hogy ilyet még nem mondtam.
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről