2024, 11 24, 16:22:20
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok  (Megtekintve 146273 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Tapasztalatok
« Reply #250 Dátum: 2012, 10 29, 19:29:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A note 1  se volt egy lassú vas ,de ez a 2-es mint a villám ,és a kijelző gyönyörű .
Csak a hátlapján ne változtattak volna ,mert erre a fényes lakkos fedlapra bármennyire is vigyáz az ember karcolodik  :hmm:
Pedig őszintén elgondolkodtam a cserén.

Azért is raktam rá a fóliát a Note hátuljáról. Egyébként meg csak ennyi baja legyen. Márpedig eddig úgy néz ki, hogy minden rendben, kiváló készülék. :)

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #251 Dátum: 2012, 10 29, 19:34:39 »
Azért is raktam rá a fóliát a Note hátuljáról. Egyébként meg csak ennyi baja legyen. Márpedig eddig úgy néz ki, hogy minden rendben, kiváló készülék. :)
Ja,nyomkodtam tetszik ,de ez az invisible folia amilyen gyorsan jön addigra iphone 6 lesz  >:(
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #252 Dátum: 2012, 10 29, 19:42:40 »
Ja,nyomkodtam tetszik ,de ez az invisible folia amilyen gyorsan jön addigra iphone 6 lesz  >:(

1 hét múlva lesz 6-os szifon?  :shock:
Egyébként csak akkor szabad megrendelni a zagg.com oldalról a fóliát, ha euro-ban adják meg az árat. Ha dollár, akkor vámra kerül a cucc, mert az nem eu-ból jön. Még én sem rendeltem meg, mert azért csak jó lenne a hozzá való, lehet, hogy össze kellene fognunk többen és egyszerre kellene rendelni többet...

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #253 Dátum: 2012, 10 29, 19:54:45 »
1 hét múlva lesz 6-os szifon?  :shock:
Egyébként csak akkor szabad megrendelni a zagg.com oldalról a fóliát, ha euro-ban adják meg az árat. Ha dollár, akkor vámra kerül a cucc, mert az nem eu-ból jön. Még én sem rendeltem meg, mert azért csak jó lenne a hozzá való, lehet, hogy össze kellene fognunk többen és egyszerre kellene rendelni többet...
Én valami magyar oldalról rendeltem info- net-l bt. Ők forgalmazzák.
Hűségem a becsületem!

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #254 Dátum: 2012, 10 29, 20:11:24 »
Én valami magyar oldalról rendeltem info- net-l bt. Ők forgalmazzák.

ezt rendeltem negy napja (USA-bol)es ma meg is kaptam, csak a hatlap miatt, meg a parom iPhone5-hez annak is csak a hatlapjahoz.Arrol hiresek, hogy nagyon gyorsak a postaval!  :ok:

Az elejükre csak Brando foliat rakok minden keszülekemre.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #255 Dátum: 2012, 10 29, 20:15:52 »
ezt rendeltem negy napja (USA-bol)es ma meg is kaptam, csak a hatlap miatt, meg a parom iPhone5-hez annak is csak a hatlapjahoz.Arrol hiresek, hogy nagyon gyorsak a postaval!  :ok:

Az elejükre csak Brando foliat rakok minden keszülekemre.  :)

És ez milyen anyag? Tapadós vagy csúszós?

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #256 Dátum: 2012, 10 29, 20:19:30 »
És ez milyen anyag? Tapadós vagy csúszós?
eleg erdekes a felrakasa, de nem veszes.Egyszer neztem meg a videot.  :)
Egy kicsit tapados, szoval nem banom.Flip Case-ra raktam fel, most gondolkozok, hogy rendelek meg a gyari hatlapra is.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #257 Dátum: 2012, 10 29, 20:25:05 »
eleg erdekes a felrakasa, de nem veszes.Egyszer neztem meg a videot.  :)
Egy kicsit tapados, szoval nem banom.Flip Case-ra raktam fel, most gondolkozok, hogy rendelek meg a gyari hatlapra is.  :)

Az a jó, ha tapadós, mint az Invisible Shiled.
Vajon mikor lesz a készülékhez vezeték nélküli töltéshez való hátlap és adapter?

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #258 Dátum: 2012, 10 29, 20:33:30 »
Az a jó, ha tapadós, mint az Invisible Shiled.
Vajon mikor lesz a készülékhez vezeték nélküli töltéshez való hátlap és adapter?
Bocs, hogy belevau, de én ezt a fajta fóliát használom, immár a harmadik fajta telefonomon és pont azért szeretem, mert ugyanúgy véd, mint az invisible, de érintésre nem annyira ragadós... (a kijelző kezelésénél engem zavart)  :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #259 Dátum: 2012, 10 29, 20:40:20 »
Bocs, hogy belevau, de én ezt a fajta fóliát használom, immár a harmadik fajta telefonomon és pont azért szeretem, mert ugyanúgy véd, mint az invisible, de érintésre nem annyira ragadós... (a kijelző kezelésénél engem zavart)  :)

A kijelzőn valóban nem, de a hátlapon jó ha tapad kissé. Bár az Invisible később már nem tapad annyira, mint a legelején.

Nem elérhető lacikap910i

• PDA: Note 9 6/128
  • PDA ROM: Gyári.
« Reply #260 Dátum: 2012, 10 29, 21:08:54 »
Az eBay-en láttam már wireless-es töltöt de nagyon barkácsnak tűnik 17000-ért van....

Én is várok de ahogy van jó akkor veszek én is,mert nagyon tetszik :taps:
GH337-T20-8110I-V70-V85-V90-SL45-P900-P910I-MDA VARIO-MDA PRO-O2 ATOM LIFE-OMNIA-TOUCH PRO-HD2-Iphone 4-iphone4s-galaxy note 2-note 3-note4 -note edge-NOTE8

Nem elérhető Hattori_Hanso

• TOPIKGAZDA
  • E25:17
  • PDA: Iphone 15 Pro Max
  • PDA ROM: 17.1(21B80)
« Reply #261 Dátum: 2012, 10 29, 21:18:06 »
Az eBay-en láttam már wireless-es töltöt de nagyon barkácsnak tűnik 17000-ért van....

Én is várok de ahogy van jó akkor veszek én is,mert nagyon tetszik :taps:

Jópofa dolog ez a vezeték nélküli töltés, de nagyon gyerekcipőben jár még, egy ekkora aksi töltése igen sok időbe tellene neki a jelen fejlettségi szintel. Az LG technikáját nézve egy 1500 mAh-s akkumulátorú masinát 3,5 órán át kell tölteni, ez több mint sok....bár a Samsung is nekilátott a fejlesztésnek...
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető k5.20

« Reply #262 Dátum: 2012, 10 29, 23:42:15 »
Ha rootolod a készüléket és követed az itt leírtakat: You are not allowed to view links. Register or Login
Nem értem miért nem engedik gyárilag...

Ha ezt valakinek sikerült feltelepítenie, akkor kérem írja már le, hogyan. Kétszer futottam neki, csúnya befaragás lett a vége...
Addig nincs gond, hogy cwm-ből felnyomom a framework-öt, majd az app-ot. De hát így nem működik.
FAQ-ban leírt módon törlöm a system-mappából a jelölt fájlokat: a vas nem indul be többé...hiába wipe-olok mindent, csak a gyári rom újratelepítése segít.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #263 Dátum: 2012, 10 30, 14:58:43 »
Ha ezt valakinek sikerült feltelepítenie, akkor kérem írja már le, hogyan. Kétszer futottam neki, csúnya befaragás lett a vége...
Addig nincs gond, hogy cwm-ből felnyomom a framework-öt, majd az app-ot. De hát így nem működik.
FAQ-ban leírt módon törlöm a system-mappából a jelölt fájlokat: a vas nem indul be többé...hiába wipe-olok mindent, csak a gyári rom újratelepítése segít.

Tegnap elszántam magam, és emiatt én is és rootoltam a készüléket, mentettem mindent, amit lehet és kell. Viszont én egy másik megoldást választottam, de nem sokára kipróbálom ezt is.
A másik megoldás: You are not allowed to view links. Register or Login
A lényeg az volt, hogy a gyári francia LJ1-es rommal nem volt jó a mod, ezért felraktam az You are not allowed to view links. Register or Login romot, amin már az LJ3 mod jól működik. Azaz majdnem jól. Mivel sok program van nálam telepítve, amelyek mindegyike megjelenik a listában, ezért hiába lapozok benne lejjebb, csak a lista legelején megjelenő programokat lehet berakni a bal oldali listába, ahonnan ha kiveszek valamit, akkor az a jobb oldalon legalulra kerül. Nekem meg a Tasks app az egyik ami kell... Szóval végigjátszottam a bal listába rakást és kivételt, amíg a Tasks az ablakba került a lista elejére... :D

Ja a profilodat igazán kitölthetnéd már. ;)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #264 Dátum: 2012, 10 30, 15:15:59 »
Tegnap elszántam magam, és emiatt én is és rootoltam a készüléket,
Megtört a jeg!!!  :D

sima rootolt LJ3-ra(odex) fogom ma kiprobalni.

Nem elérhető k5.20

« Reply #265 Dátum: 2012, 10 30, 15:21:12 »
Tegnap elszántam magam, és emiatt én is és rootoltam a készüléket, mentettem mindent, amit lehet és kell. Viszont én egy másik megoldást választottam, de nem sokára kipróbálom ezt is.
A másik megoldás: You are not allowed to view links. Register or Login
A lényeg az volt, hogy a gyári francia LJ1-es rommal nem volt jó a mod, ezért felraktam az You are not allowed to view links. Register or Login romot, amin már az LJ3 mod jól működik. Azaz majdnem jól. Mivel sok program van nálam telepítve, amelyek mindegyike megjelenik a listában, ezért hiába lapozok benne lejjebb, csak a lista legelején megjelenő programokat lehet berakni a bal oldali listába, ahonnan ha kiveszek valamit, akkor az a jobb oldalon legalulra kerül. Nekem meg a Tasks app az egyik ami kell... Szóval végigjátszottam a bal listába rakást és kivételt, amíg a Tasks az ablakba került a lista elejére... :D

Ja a profilodat igazán kitölthetnéd már. ;)

Köszönöm önfeláldozó készségedet... :ima:
Az általad linkelt modd nekem nem jó, mert vastagon azzal kezdi: odexeseknek nem jó! :'(  Én meg hát az vagyok...
Viszont az xda-n épp most láttam, hogy valaki belefutott ugyanabba amibe én, várom, hogyan fogják kiokosítani... :taps:

Az én profilom: az aláírásom.
Az már ki van töltve (értettem az első figyelmeztetésből  :D) de most akkor aktualizálom az LJ3-ra.
LG V10 (H960A) 32 GB - 4GB RAM

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #266 Dátum: 2012, 10 30, 15:21:55 »
Megtört a jeg!!!  :D

Megtört, de csak a Multi Window miatt, mert sokszor kell, persze nem a gyárilag megadott programokkal. Ha netán méltóztatik berakni a gyári romba a Samsung ezt a teljes funkciót, akkor megy vissza az. Bár az adatok mentése azért jól jön. :)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #267 Dátum: 2012, 10 30, 15:25:52 »
Köszönöm önfeláldozó készségedet... :ima:
Az általad linkelt modd nekem nem jó, mert vastagon azzal kezdi: odexeseknek nem jó! :'(  Én meg hát az vagyok...
Viszont az xda-n épp most láttam, hogy valaki belefutott ugyanabba amibe én, várom, hogyan fogják kiokosítani... :taps:

Az én profilom: az aláírásom.
Az már ki van töltve (értettem az első figyelmeztetésből  :D) de most akkor aktualizálom az LJ3-ra.

:ok:
Egyébként működik az általad linkelt mod is. Recovery-ből telepítettem a zip-et, majd az Alkalmazáskezelőben töröltem a com.sec.android.app.FlashBarService adatait, telepítettem az apk-t hozzáadtam a próbaverzióban a 2 programot, majd újraindítottam a készüléket.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #268 Dátum: 2012, 10 30, 15:28:38 »
Hehe, én azonnal Root-oltam és ment a TiBi mentések garmadája vissza, alig pár gonddal.

Jó lesz a fogyasztás is, ma nagyon korán keltem, 6:40 óta nincs töltőn és most 22%-on vagyunk.
Használtam bőven, no meg a rengeteg progi is visszakerült, tehát volt mitől merülnie és ez még egyetlen töltés.

Van-e valaki, aki DPI-t változtatott és van tapasztalata? Play megy-e, stb...

Későn jut eszembe, hogy kipróbáljam, lassan félig belaktam.

Első alkalom, hogy az Autoguard képes FullHD-ban rögzíteni, bár kicsit szaggat.  :ok:
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #269 Dátum: 2012, 10 30, 15:36:20 »

Felment CWM recovery-böl,de a kontrol apk az sajna fagyival leall.  :(
Mas galibat a flash nem okozott. Megprobalom meg RootEx-vel bemasolva a system/app-ba. Mindjart jelzem.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #270 Dátum: 2012, 10 30, 15:38:20 »
Felment CWM recovery-böl,de a kontrol apk az sajna fagyival leall.  :(
Mas galibat a flash nem okozott.

Olvass vissza 2-t. Talán úgy jó lesz nálad is. :)
Egyébként be lehet csapni az apk-t úgy, hogy a végén nem csak 2 programmal lesz több a bal listában. :D

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #271 Dátum: 2012, 10 30, 15:40:47 »
Olvass vissza 2-t. Talán úgy jó lesz nálad is. :)
Egyébként be lehet csapni az apk-t úgy, hogy a végén nem csak 2 programmal lesz több a bal listában. :D
ezt vartam, hogy rootolj ! hogyan csapod be?  :shock:

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #272 Dátum: 2012, 10 30, 16:04:17 »
Odexen ez nem mögy!  :( :'(

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #273 Dátum: 2012, 10 30, 16:08:57 »

Vártad? demijé? :D

Na szóval: hozzáadsz két programot a MultiWindow Controlban, majd a back-el kilépsz a programból. Újraindítod a készüléket. Hosszú "back", majd a jobb oldalról átrakod a két programot a bal oldali listába. Hosszú "back", majd újraindítod a készüléket. Ezután lehet elölről kezdeni az egészet úgy, hogy az egyik vagy mindkét programot kicseréled a MultiWindow Controlban másikra, majd  a back-el kilépsz a programból. Újraindítod a készüléket. Hosszú "back" és ha minden igaz, akkor a bal listában ott van(nak) az előzőleg hozzáadott program(ok), így ismét be lehet rakni a jobb oldalról a módosított programo(ka)t a bal oldali listába és így tovább... Remélem érthető. Így most nekem +5 app van a bal oldalon. :)
Véletlenül vettem észre, bár véletlenek nincsenek.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #274 Dátum: 2012, 10 30, 16:09:59 »
Odexen ez nem mögy!  :( :'(

Akkor uccu neki egy ehhez való jó romot telepíteni. :)