...áááá... ez így se jó... kiderült, hogy pár lehetőség még rootal sem jött vissza, mert még nem működik 4.3-on....
Hihetetlen, hogy mire jól rászokok egy alkalmazásra, addigra nem fejlesztenek eléggé, vagy egyáltalán... így jártam a parkolóórával, a sanity-vel, most meg a tasker-rel...
Most megnézem ezt az automatel-t... még nem próbáltam...
Valami nekem nem gömbölyű...
Mind a Sanity, mind a Tasker példaszerűen működik nekem 4.3 ROM-on.
A Tasker valóban nem tud mindent, de a repülő módot valóban már nem, de itt nem áll le a dolog, a Secure Settings plugin letöltésével kibővül újra a tárháza.
Én nagyon szeretem az AutomateIt! progit is és még mindig használom azt is, mert még nem mindent tudtam Tasker-rel megoldani, bár mostanában kevésbé feszülök rajta. De szinte mindent tud a Tasker, amit az, így haladni fogok vele tovább. A Tasker amúgy sokkal többet tud, de valóban kicsit nehezebb egy kicsit néha a beállítás, sőt vannak dolgok, amihez már komoly szakértelem kell, így azokat halogatom magam is.
Ami viszont nagyon fontos tud lenni: a Tasker sokkal több és nagyobb profil-om és task-om mellett jelentősen kevesebbet fogyaszt, mint az AutomateIt!. Én főképp ezért kezdtem el a teljes átállást rá, mert szeretném csak az egyiket használni. Egyelőre még továbbra is mindkettő fut.
Természetesen nem óriási fogyasztásról van szó, de a másikhoz képest jelentős.
Mi az, ami neked Sanity-vel nem megy 4.3-on?