2024, 11 28, 12:35:23
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános  (Megtekintve 346990 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Galaxy Note 2 (N7100) - Általános
« Reply #3525 Dátum: 2013, 12 30, 20:02:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Nekem még mindig nincs bajom vele. Vajon wipe data után is ugyanolyan kevés lenne az üzemidő azokon a készülékeken?

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #3526 Dátum: 2013, 12 30, 20:31:53 »
Épp ezt mesélem... ez a cikk az első mondatától baromság... én legyalultam a kártyát, mielőtt odinnal feltettem a romot és nem is rootoltam kb. egy hétig, csak visszaállítottam mindent kézzel... már akkor sem tapasztaltam ilyet... aztán rootoltam és azóta sem!!...
Sőt!... a saját véleményem az, hogy jobb az energia felhasználása, az eddigieknél... csak a szokásos 14 alkalmazás van kikapcsolva... ma pl. reggel óta közepes használatnál 80%-on vagyok.. és mint említtem, három filmet simán meg tudok nézni folyamatosan rajta...
Miről is írták ezt a cikket?  :hmm:

wallachi

• Vendég
« Reply #3527 Dátum: 2013, 12 30, 21:11:30 »
Épp ezt mesélem... ez a cikk az első mondatától baromság... én legyalultam a kártyát, mielőtt odinnal feltettem a romot és nem is rootoltam kb. egy hétig, csak visszaállítottam mindent kézzel... már akkor sem tapasztaltam ilyet... aztán rootoltam és azóta sem!!...
Sőt!... a saját véleményem az, hogy jobb az energia felhasználása, az eddigieknél... csak a szokásos 14 alkalmazás van kikapcsolva... ma pl. reggel óta közepes használatnál 80%-on vagyok.. és mint említtem, három filmet simán meg tudok nézni folyamatosan rajta...
Miről is írták ezt a cikket?  :hmm:

En ezert nem szoltam bele, mert ugyis leoltana valaki.
Egyszeeu a keplet..... a sima felhasznalokat nem tajekoztattak kellokeppen a telepites meneterol, ugyanis az automarikus telepitest elbarmoltak. A rom nem kepes megfelelo wipeot csinalni automatikusan a telepiteskor, holott kellene mivel bootloader es kernel os van cserelve. Ennek meg feltetele lenne a normalis full wipe. Kb ennyi a tortenet. De szeretnek sokan osszeeskuves elmeleteket gyartani. Eddig az volt a baj hogy nem jott frissites. Most hogy van meg az a baja mindenkinek hogy nem olyan mint amire szamitott. Pedig de, csak kicsit olvasni kellene a rengeteg segitsegbol egyet.

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Samsung Galaxy S7
« Reply #3528 Dátum: 2013, 12 30, 22:06:03 »
Nekem is fenn van első perctől a hivatalos. Az akkuidőm tökéletes. Én is csináltam wipe-ot utána.

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7100-el

Nem elérhető skandargraun

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4
  • PDA ROM: passz
« Reply #3529 Dátum: 2013, 12 30, 22:06:31 »

Ennek az úrnak nagyon fájhat vmi, meglehetős zagyvaság amit írt.

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
« Reply #3530 Dátum: 2013, 12 30, 22:51:47 »
Ennek az úrnak nagyon fájhat vmi, meglehetős zagyvaság amit írt.
/OFF You are not allowed to view links. Register or Login /ON

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #3531 Dátum: 2013, 12 30, 22:58:27 »

Bizony, így van.

Én nem megyek ebbe bele, vitáztam ezen eleget már.

Egy biztos, sok igazság van benne, egy prémium kütyü ne így működjön!

Mondom ezt úgy, hogy engem nem érint.

De aki nem geek, azt jól megszívatja Samsung evvel. Megnéznék egy nőgyógyászt (csak egy példa nem IT gurura), amikor a mindent megígérő eszköze, ami nem volt olcsó, egyik napról a másikra vicces eredményeket produkál.

Ezt mondom annak ellenére is, hogy szvsz. egy kicsit igenis illik érteni a nem közönséges telefonjához valakinek.

De sebaj, nem csak evvel tesz a szánkba Samu...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #3532 Dátum: 2013, 12 31, 14:32:36 »
Én meg vagyok elégedve a NoteII-mel... A Samu budaörsi szervizében én mindig azt tapasztaltam, hogy prémium tulajként bántak velem... és mindig kaptam csere készüléket már a GalaxyS óta és nekem mindig a legrövidebb időn belül javítottak...
Az meg, hogy Budaörsön a Tesco mögött olyan épületben vannak, ahol más cégek is bérelnek helyet, mit is jelent?.... a belinkelt képen pont a szomszéd cég bejárata látszik... ezzel keltve azt a látszatot, mintha a szerviz ennek a sufnijában lenne... Ez meg sima rosszindulat...
Ha rossz árút kapott és így bántak vele, megértem a bizalmának elvesztését, azonban egy ilyen rosszindulatú írás után én sem bízom már többé ebben az újságíróban...
Megjegyzem, a NoteII-vel még nem kellett szervizbe mennem, de barátomat aki megvette a Note-omat, elkísértem és hozzá is ugyanúgy viszonyultak, mint hozzám... tehát... :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3533 Dátum: 2013, 12 31, 14:37:59 »
Én meg vagyok elégedve a NoteII-mel... A Samu budaörsi szervizében én mindig azt tapasztaltam, hogy prémium tulajként bántak velem... és mindig kaptam csere készüléket már a GalaxyS óta és nekem mindig a legrövidebb időn belül javítottak...
Az meg, hogy Budaörsön a Tesco mögött olyan épületben vannak, ahol más cégek is bérelnek helyet, mit is jelent?.... a belinkelt képen pont a szomszéd cég bejárata látszik... ezzel keltve azt a látszatot, mintha a szerviz ennek a sufnijában lenne... Ez meg sima rosszindulat...
Ha rossz árút kapott és így bántak vele, megértem a bizalmának elvesztését, azonban egy ilyen rosszindulatú írás után én sem bízom már többé ebben az újságíróban...
Megjegyzem, a NoteII-vel még nem kellett szervizbe mennem, de barátomat aki megvette a Note-omat, elkísértem és hozzá is ugyanúgy viszonyultak, mint hozzám... tehát... :hmm:

Én meg a prémium szolgáltatással vagyok megelégedve. Ahányszor bejelentette valamit, annyiszor korrekt eljárást kaptam. Ráadásul általában hamarabb, mint ahogy engedte bejelölni a dátumot.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #3534 Dátum: 2013, 12 31, 15:18:39 »
Én meg a prémium szolgáltatással vagyok megelégedve. Ahányszor bejelentette valamit, annyiszor korrekt eljárást kaptam. Ráadásul általában hamarabb, mint ahogy engedte bejelölni a dátumot.
Így van... Én elfogathatatlannak tartom, mikor egy újságíró az őt ért sérelmet a valóságot torzító írásokkal akarja megtorolni... de IQ sehol, mert olyan dologra hivatkozik, ami bárkinek elérhető.... csak tovább kell sétálni az utcaképben és meglátszik a bejárat, rajta a nagy Samsung felirat... és mellette a TeleMax embléma....
Ennyit a "sufniról"...
De sokat lehetne ma már keresni a valóban korrekt tájékoztatással!!
Apropó... Én ezennel ezt kívánok mindenkinek a következő évtől!!!  :D :D

Nem elérhető Amiran

• PDA: Galaxy Note 2
  • PDA ROM: R2D2 Mix v1.1
« Reply #3535 Dátum: 2013, 12 31, 19:34:03 »
Boldog Új Évet Kívánok a PDA Fanclub minden tagjának!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

wallachi

• Vendég
« Reply #3536 Dátum: 2013, 12 31, 19:37:14 »
Boldog Uj Evet Kivanok Mindenkinek !!

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #3537 Dátum: 2014, 01 01, 00:21:00 »
B.U.É.K !
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3538 Dátum: 2014, 01 01, 01:37:39 »
BÚÉK mindenkinek. :)

Nem elérhető hojo456

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Igo
  • PDA ROM: Marshmallow 6.0.1
« Reply #3539 Dátum: 2014, 01 01, 16:35:19 »
Sziasztok!
Először is Boldog Új Évet Mindenkinek!
Kb. 3 hete frissítettem OTA-n keresztül a telómat. Az akku időm ugyanannyi lett mint előtte.
A sok leírást olvasgatva úgy döntöttem nyomok egy gyári visszaállítást. Ez két napja történt.
Nem lett jobb. Sőt, talán rosszabb. A mai napon pl. reggel 9-kor vettem le a töltőről.
Most 70%-on van az akku. Ehhez hozzá tartozik, hogy a lakásból ki sem tettem a lábam.
A telefont alig mozgattam, de azért nézegettem. Valamitől viszont a ram használat megnő.
Valami háttérben futó folyamat enné a ramot? A kijelző használat 52%-ot mutat.
A régi romnál is ezek a beállítások voltak. Ki lehet deríteni az okát a gyorsabb merülésnek?
Köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető TGyula

• PDA: P1000 NoteII
  • PDA ROM: P1000XXJPZ CM11_4.4.2 N7100XXUFND3 4.4.2
« Reply #3540 Dátum: 2014, 01 01, 18:27:24 »
Sziasztok!

Eddig a csendben olvasó, figyelő, tábort gazdagítottam. Ezért is Bocsánatot  kérek!
Olvasgatom, hogy van akinek csak a baj van a gyári 4.3-s rommal. Ha megengedik a problémázók... :ima:

A gyári rom előtt nekem is volt telepítve minden egyéb. Nagyon furdalta a kíváncsiságomat (a knox ellenére) hogy mit is csinált a gyártó, mivel két tábor van. Van aki az egekig magasztalja van aki a sárba döngöli, tehát nekem ez kell!  :D

Szeretném megjegyezni, a GY.I.K.-ban található leírást a pontosság kedvéért ki kellene egészíteni a számláló 0-ra állításának módjával. Nehogy azt követve szóról-szóra, valaki elfeledkezne róla.(Bocsánat érte Hattori_Hanso)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vertex

• Navigáció / Navigation: Sygic, Waze
  • PDA: Note8 SM-N950F
  • PDA ROM: Stock 8.0.0
« Reply #3541 Dátum: 2014, 01 01, 18:34:44 »
BUÉK MINDENKINEK!  :D

wallachi

• Vendég
« Reply #3542 Dátum: 2014, 01 01, 18:53:56 »
Sziasztok!

Eddig a csendben olvasó, figyelő, tábort gazdagítottam. Ezért is Bocsánatot  kérek!
Olvasgatom, hogy van akinek csak a baj van a gyári 4.3-s rommal. Ha megengedik a problémázók... :ima:

A gyári rom előtt nekem is volt telepítve minden egyéb. Nagyon furdalta a kíváncsiságomat (a knox ellenére) hogy mit is csinált a gyártó, mivel két tábor van. Van aki az egekig magasztalja van aki a sárba döngöli, tehát nekem ez kell!  :D

Szeretném megjegyezni, a GY.I.K.-ban található leírást a pontosság kedvéért ki kellene egészíteni a számláló 0-ra állításának módjával. Nehogy azt követve szóról-szóra, valaki elfeledkezne róla.(Bocsánat érte Hattori_Hanso)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Le volt irva tobbszor is, hogy a knox szamlalot NEM lehet nullazni, igy nincs is mit irni rola.Ha egyszer atugrott 1-re akkor az ugy marad. A flash szamlalot le lehet nullazni, arrol van leiras kismillio, igy felesleges is a leirasban bovebben kiterni ra. Szerintem.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #3543 Dátum: 2014, 01 01, 20:46:44 »
Le volt irva tobbszor is, hogy a knox szamlalot NEM lehet nullazni, igy nincs is mit irni rola.Ha egyszer atugrott 1-re akkor az ugy marad. A flash szamlalot le lehet nullazni, arrol van leiras kismillio, igy felesleges is a leirasban bovebben kiterni ra. Szerintem.
És az a gyanúm, hogy ha knox már számol, a többivel már nem is érdemes foglalkozni... mármint garancia okán...
Ha tévedek, javítsatok ki...  :hmm:

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #3544 Dátum: 2014, 01 01, 20:51:40 »
És az a gyanúm, hogy ha knox már számol, a többivel már nem is érdemes foglalkozni... mármint garancia okán...
Ha tévedek, javítsatok ki...  :hmm:

Én is azt gondolom. Ha a knox varranty void, akkor a másik már tökmind1.

Nem elérhető le_vente

« Reply #3545 Dátum: 2014, 01 01, 21:16:45 »

Attól függ, melyik bootloader van fent. MK4-ről még van menekvés.

wallachi

• Vendég
« Reply #3546 Dátum: 2014, 01 01, 21:41:54 »

Attól függ, melyik bootloader van fent. MK4-ről még van menekvés.

En a hivatalos frissitesrol irtam , es az nem MK4 :)
A GYIK leirasrol volt szo....

Nem elérhető kisdobos

• Navigáció / Navigation: Maps
« Reply #3547 Dátum: 2014, 01 03, 06:58:08 »
Nekem a gyári 4.3 van fent ami ugye knox-os. Ha a kingo - val rootolom utána valami gubanc van a telefonnal hogy tudom a rootot eltüntetni a knox számolása nélkül?

wallachi

• Vendég
« Reply #3548 Dátum: 2014, 01 03, 08:50:43 »
Nekem a gyári 4.3 van fent ami ugye knox-os. Ha a kingo - val rootolom utána valami gubanc van a telefonnal hogy tudom a rootot eltüntetni a knox számolása nélkül?

Ugyanugy a kingoo-val (remove root)

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #3549 Dátum: 2014, 01 03, 08:57:20 »
Chainfire Supersu apk-ban benne van az unroot lehetösege. Az nem müködik?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login