Boldog karácsonyt minden "Fan"-nak!!
Az elmúlt évben nem voltam túl aktív, de benéztem, majd' minden nap... Az az igazság, hogy engem tökéletesen kiszolgál ez a szerkezet...
A sammobile-on megjelent 4.3-as feltelepítéséig rootolva volt a telefon, de most már egy hete használom anélkül és nem látom okát a rootnak...
Leginkább a Nova launchert, a Tasker-t és a My Gesture-t használom és ezeknek nem kell a root. Lehet igénytelen lettem, de ezekkel és a gép saját szolgáltatásaival le van fedve minden igényem. (sőt! a Taskert még nagyon meg kell tanulnom, mert nagyon érdemes.)
Szóval komolyan kérdezem, - mint egy olyan ember, aki a Galaxy S óta használt már mindent a Note 2-ig és mindegyiket folyamatosan rootolta is - szóval szerintetek miért érdemes ma rootolni ezt a telefont?
Komolyan kérdem, mert hátha kapok ötleteket, hogy újra ringbe szálljak, mert szerettem ezzel foglalkozni, de mindig volt értelme is számomra... még a Titanium sem megrázó hiány, mivel a fontos adataim felhőben vannak... pár program újra beállítása meg még élvezet is, hiszen nem túl gyakran érkezik új rom... (sajnos)
Szóval Ti miért rootoltok??