Tudsz ajanlani olcson 32GB-os memo kartyat ?
Mit jelent az olcsó? Én ezt " You are not allowed to view links.
Register or
Login " a samsungot vettem, itt az üzlet a kert végibe
egy év garancia, teljesen korrektek, már pc alkatrészeket is vásárolgattam tőlük...
Ez az sd középút,mert "csak" class 6,viszont az tényleg annyi. De a class 10esek már 10 felett vannak,magyar boltban...Van valami szlovák interstore nevű bolt, de volt aki szidta. Viszont ők a class 10est adták 8500 körül. Ebayen sokkal olcsóbb, a baj csak az,hogy most arrafele divat az sd kártyás átverés(32gigának mondja, küld egy 2gigásat....vagy a class nem talál....nekem a megrendelés utáni napon kizárták az eladómat az ebayről
a paypal visszaadta a pénzt, de azért gáz...és 3-4 hét a várakozás), úgyhogy ezért nem feltétlenül ajánlott az sd vásárlás ebayről. A tok az más, 2000ért vettem olyat,hogy le a kalappal
Van olyan is, kb ebben az árban, ami fekvő és álló helyzetben is működik.... Szóval inkább végy itthon picit többért sd-t, és rendelj harmadáron tokot az ebayen. Most hozott pl a posta kijelzőre fóliát,olyan kínai,mi más lenne, de én 2,89 dollárért vettem(kb 600 ft) Itthon az árgépen asszem a legolcsóbb 3300
Szóval lehet, érdemes várni,mire a cuccok végére érsz,és megjött az ebayről, spóróltál sok ezer forintot .....
Hát kb ennyi...