Nem tudom, valaki előttem szóló, az elmúlt 2-3oldalo valamelyikén pont erre kérdezett rá,hogy az ICSben még csak egy sáv a JB-ben miért lett kettő és hogy látott egy JB romot,amiben csak egy,és akkor mi van? Én is valami képen-videón láttam az alsófelsősávos JB-t. Ezért kérdeztem.Utána meg láttam(nem is egy)csak egy sávos verziót videón,úgyhogy megnyugodtam,hogy ha a rootolatlan,garanciális tabra frissítek egy JB-t,és az ICS-re már nem tudok OTA-val downgrade-elni,akkor nem kell feltétlenül elveszítsem a kijelző plusz egy egycentis sávját .....
Szia!
A Milestone1-ben e lehet tüntetni a felső csíkot,úgy, hogy az értesítés az alsóban látszik, mint ICS-en. Továbbá a paranoid android 2.99-ben is csak alsó csík van. Tehát ne aggódj azért az egy centis kijelzőhiány miatt.
Én személy szerint a PA2.99-et ajánlom, baromi gyors és egy nagyon jó kis rom. Egyetlen problémja van, hogy az akksi időből elvesz minimum 1-2 órát:D
Azelőtt az ICS-t használtam, kb fél órát, amíg hazaértem, akkor rögtön ugrott fel a gyári JB. Megláttam én is, hogy ott van a felső csík, majdnem hanyat vágtam magam az idegtől. Aztán feltettem a Sungsonicot, a PA 2.54-et, meg még vagy 5-6 romot amit az XDA-n kikukáztam, de egyik sem tetszett. Majd jött a Milestone, azzal hajtottam vagy egy -két hétig, de valamiért úgy éreztem, hogy ez nem az igazi, és jött a megváltás a PA 2.99 személyében. A Mai napig ezzel m egy a cucc.
Mycsó, én voltam, aki felajánlotta a romokról a leírást, csak sajnos elég sok a melóm, így kevésbé volt rá időm. Összecsapni meg nem akartam. Elkezdtem most heti romváltásonként összeírni a tapasztalatokat, telepítés, kernelek, extrák, témázhatóság, stabilitás, gyorsaság és akksi idő tekintetében. Jelentkezni fogok vele.
Üdv
Nyomos