2024, 11 28, 02:50:30
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy Tab 2 7.0 - általános beszélgetés  (Megtekintve 80264 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető frenkie

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: A-Gps
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Wifi GT-P3110
  • PDA ROM: P3110XXBLH2
Re: Galaxy Tab 2 7.0 - általános beszélgetés
« Reply #100 Dátum: 2012, 11 01, 11:38:27 »
Sziasztok!

Olvasom, mit is csináltatok, hogy sd kártyára lehessen áthelyezni programokat root nélkül.
Az jön le, hogy sikerült, de nekem azt írja ki a Link2sd, hogy nincs root joga, és nem hajlandó a feladatra.
Esetleg javaslat? Mit ronthattam el? Előre is köszi. GT-P3110

Nem elérhető frenkie

• Navigáció / Navigation: A-Gps
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0 Wifi GT-P3110
  • PDA ROM: P3110XXBLH2
Re: Re: Galaxy Tab 2 7.0 - általános beszélgetés
« Reply #101 Dátum: 2012, 11 01, 11:46:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
tévedtél,ez egyszer,hálistennek :) vagy tanultál valami újat :) a link2sd működik root nélkül :)legalábbis egyelőre úgy néz ki. Csak épp kalibrálnám az akkumulátort, ezért épp lemerülök :) De elvileg áthelyeztem az sd-re egy játék fájljait,és a játék elindult :) na ha mégis tévednék,holnap megírom,ha felteltem energiával,és kiróbáltam játszani is,nem csak az elindulást :) És ha még valakinek ilyen gondja lenne, majd ajánlgatom a link2sd-t :) Persze csak ha tényleg megy...na de erről majd holnap.
Jó éjt,és nagyon köszönöm (előre is a további és) az eddigi tanácsokat.

Üdv.

Ez neked, hogy sikerült, mert nekem nem működik.

Köszi.

Nem elérhető galffygabor91

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Tab2
  • PDA ROM: GT-P3110
« Reply #102 Dátum: 2012, 11 01, 18:39:19 »
hellotok.tud valaki megoldást a 4.1es android felrakására?
mert keresgettem de semmi hazsnálhatót nem találtam
aki tudja, h kell az leírhatná pár lépésben
köszi

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #103 Dátum: 2012, 11 01, 18:58:15 »
hellotok.tud valaki megoldást a 4.1es android felrakására?
mert keresgettem de semmi hazsnálhatót nem találtam
aki tudja, h kell az leírhatná pár lépésben
köszi
Egyelőre, még nincs a készülékhez hivatalos JB frissítés.
Custom JP portolt romokat tudsz felrakni You are not allowed to view links. Register or Login találsz pár lehetőséget, linkekkel, leírással.

Illetve egy nem hivatalos JB OTA frissítés feltételéről is van egy kis iromány, amit az 1. hozzászólásban megtalálsz.
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető galffygabor91

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Tab2
  • PDA ROM: GT-P3110
« Reply #104 Dátum: 2012, 11 01, 19:24:35 »
thanks !!!

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
Re: Re: Galaxy Tab 2 7.0 - általános beszélgetés
« Reply #105 Dátum: 2012, 11 01, 20:31:49 »

Üdv.

Ez neked, hogy sikerült, mert nekem nem működik.

Köszi.
Én is tévedtem,bocs a félrevezetésért...A  real football 2012t azt hiszem sikerült valahogy áttenni,lévén,hogy a beállításnál az alkalmazáskezelőben az SD kártyát jelöli meg ,mint a program helye. De lehet,hogy nem a külső SD. Picit rapszodikusan csinálja,van amivel mintha sikerült volna, és az eszköz helyett sd-n írja ki. Máskor meg átettem elvileg a program összes adatfájlját az Android könyvtár obb alkönyvtárából, de nem működött. Ha lenne olyan progi,ami egész könyvtárakat helye át, az lenne a tuti :) Na de addig marad a 8 giga,meg a próbálkozás :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #106 Dátum: 2012, 11 01, 20:34:29 »
Egyelőre, még nincs a készülékhez hivatalos JB frissítés.
Custom JP portolt romokat tudsz felrakni You are not allowed to view links. Register or Login találsz pár lehetőséget, linkekkel, leírással.

Illetve egy nem hivatalos JB OTA frissítés feltételéről is van egy kis iromány, amit az 1. hozzászólásban megtalálsz.
Elvileg lesz egyszer csak JB hivatalos frissítés is? Én továbbra sem szeretném rootolni a cuccot,mert van még majdnem egy év garanciám,nehogy elbaltázzak valamit.ÉS végülis tökéletesen elvagyok a gyári rommal,meg a 8 gigával is. Amire nekem főként kell(olvasás,filmnézés,némi játék) tökéletesen megfelel. Csak azért én is szeretek buherálni :) Viszont az egy év garancia, az egy év garancia :)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #107 Dátum: 2012, 11 01, 20:44:23 »
Elvileg lesz egyszer csak JB hivatalos frissítés is? Én továbbra sem szeretném rootolni a cuccot,mert van még majdnem egy év garanciám,nehogy elbaltázzak valamit.ÉS végülis tökéletesen elvagyok a gyári rommal,meg a 8 gigával is. Amire nekem főként kell(olvasás,filmnézés,némi játék) tökéletesen megfelel. Csak azért én is szeretek buherálni :) Viszont az egy év garancia, az egy év garancia :)

A hétvégén a feleségem 3 napos céges minijét 5 perc alatt tettem olyan állapotba, hogy nem bootolt be, csak a recoverybe. Samfirmware-ről leszedtem a gyári romot, odinnal feltoltam, és pont olyan volt, mintha a dobozból vettem volna ki. Szóval seperc alatt lehet visszaállítani, és még a számláló is nullázható.
Egyébként a szervizek pont ugyanezt tennék, ha bevinnéd, hogy meghalt, szóval ha csak ez a bajod, lehet próbálkozni. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #108 Dátum: 2012, 11 01, 21:21:46 »
Igen lesz rá JB, elvileg az utolsó negyedévet mondta a samsung, lehet december környékén már kint lesz 1-2 régióba. Nálunk tuti nem, mert itt minden nagyon sokat késik, így ha majd JB-t akarsz, akkor is az ODIN fog maradni, mint lehetőség, vagy a várakozás.
Egyébként viszonylag egyszerűen visszaállíthatók ezek a kütyük gyári állapotba.

A hétvégén a feleségem 3 napos céges minijét 5 perc alatt tettem olyan állapotba, hogy nem bootolt be, csak a recoverybe. Samfirmware-ről leszedtem a gyári romot, odinnal feltoltam, és pont olyan volt, mintha a dobozból vettem volna ki. Szóval seperc alatt lehet visszaállítani, és még a számláló is nullázható.
Egyébként a szervizek pont ugyanezt tennék, ha bevinnéd, hogy meghalt, szóval ha csak ez a bajod, lehet próbálkozni. :)
Mondjuk azért egy CSC ellenőrzés nem árt, egy sima rom visszatétellel, még nem feltétlenül lesz gyári állapotú.
pl.: ITT van 2 gyári visszaállításos irományom, ami tutira beválik és már nagyon sokan használták és azért több egy picit, mint egy sima rom visszarakás: You are not allowed to view links. Register or Login és You are not allowed to view links. Register or Login
Illetve ha nincs kint a sammobile oldalán eredeti rom (olyan ami a saját országunkhoz/szolgáltatónkhoz való), akkor még bonyolódik a helyzet, lásd SGS3 régi T-mobile-os visszaállítás.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #109 Dátum: 2012, 11 01, 22:05:02 »
Igen lesz rá JB, elvileg az utolsó negyedévet mondta a samsung, lehet december környékén már kint lesz 1-2 régióba. Nálunk tuti nem, mert itt minden nagyon sokat késik, így ha majd JB-t akarsz, akkor is az ODIN fog maradni, mint lehetőség, vagy a várakozás.
Egyébként viszonylag egyszerűen visszaállíthatók ezek a kütyük gyári állapotba.
Mondjuk azért egy CSC ellenőrzés nem árt, egy sima rom visszatétellel, még nem feltétlenül lesz gyári állapotú.
pl.: ITT van 2 gyári visszaállításos irományom, ami tutira beválik és már nagyon sokan használták és azért több egy picit, mint egy sima rom visszarakás: You are not allowed to view links. Register or Login és You are not allowed to view links. Register or Login
Illetve ha nincs kint a sammobile oldalán eredeti rom (olyan ami a saját országunkhoz/szolgáltatónkhoz való), akkor még bonyolódik a helyzet, lásd SGS3 régi T-mobile-os visszaállítás.

Nyilván csak akkor nyúlok hozzá, ha megvan a gyári rom a gépemen, anélkül azért én se vágok bele.
Így csináltam eddig minden eszközzel, ami volt nálam. (Slim, SGS, Tab2, Mini 1 és 2, Ace)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #110 Dátum: 2012, 11 07, 09:35:46 »
Azt mondják a leírások, USB-n keresztü nem töltődik a TAB. Ez így ebben a formában nem igaz. Máshol ugye írják,hogy igaz,nem töltődik USB-n, de legalább amíg csatlakozva van,nem merül tovább...tehát mégis tölt,csak a felvett energia nem elég a működő TABot tovább tölteni,csak arra elég,hogy a szinten tartsa az akkut. De ha kikapcsolva teszed PC-re, akkor töltődik. Ki van próbálva :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #111 Dátum: 2012, 11 18, 21:47:05 »
Az a helyzet,hogy nem tudok sokat mondani a tabról. Működik rendesen,teszi a dolgát. A belső 8giga(ami ugye csak 5,kb) picit kevés,ha 2-3 nagyobb játék fent van,már kezd néha kiabálni,hogy kevés a hely(ez persze még mindig több száz mega,de akkor is). ,úgyhogy sok nagy játék nem fér el rajta,lévén,hogy nem jött össze (root nélkül) a move to sd sem,meg a link to sd sem. Volt,amivel mintha a link ment volna. De egyáltalán nem általános. Amúgy az ICS-sel meg vagyok elégedve, gördül,gurul,nagyon ritkán röccen.... Összességében nagyon jó vétel volt,főleg 14ezerért,újon, 2évig havi 1250-ért, hűséggel arra a t-home internetre,ami már 4 éve van,és nem is lesz más :)
Kb ennyi....

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #112 Dátum: 2012, 11 18, 21:57:27 »
Az a helyzet,hogy nem tudok sokat mondani a tabról. Működik rendesen,teszi a dolgát. A belső 8giga(ami ugye csak 5,kb) picit kevés,ha 2-3 nagyobb játék fent van,már kezd néha kiabálni,hogy kevés a hely(ez persze még mindig több száz mega,de akkor is). ,úgyhogy sok nagy játék nem fér el rajta,lévén,hogy nem jött össze (root nélkül) a move to sd sem,meg a link to sd sem. Volt,amivel mintha a link ment volna. De egyáltalán nem általános. Amúgy az ICS-sel meg vagyok elégedve, gördül,gurul,nagyon ritkán röccen.... Összességében nagyon jó vétel volt,főleg 14ezerért,újon, 2évig havi 1250-ért, hűséggel arra a t-home internetre,ami már 4 éve van,és nem is lesz más :)
Kb ennyi....

Jó, hogy írsz, mert mindig elfelejtem. Működnek rajta az autós játékok, amiket a giroszkóppal is lehet irányítani?Nekem egy se akar rendesen menni, mindegyik elfordul félig, és irányíthatatlan lesz. :(

Nem elérhető Senkifia

« Reply #113 Dátum: 2012, 11 19, 09:57:34 »
Jó, hogy írsz, mert mindig elfelejtem. Működnek rajta az autós játékok, amiket a giroszkóppal is lehet irányítani?Nekem egy se akar rendesen menni, mindegyik elfordul félig, és irányíthatatlan lesz. :(
Hát pont az autózás nem kedvenc nálam. de kipróbálom... "Olyan" autós már volt rajta,az kiakadt....Valahogy elcsúszott a kép-kocsi egy irányba,és mind a falon akart menni... De pl az x-runner gond nélkül működik, amit szintén jobbra-balra dőléssel kell irányítani....

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #114 Dátum: 2012, 11 19, 10:01:43 »
Hát pont az autózás nem kedvenc nálam. de kipróbálom... "Olyan" autós már volt rajta,az kiakadt....Valahogy elcsúszott a kép-kocsi egy irányba,és mind a falon akart menni... De pl az x-runner gond nélkül működik, amit szintén jobbra-balra dőléssel kell irányítani....

Nálam is pont ezt csinálja. Akkor legalább nem egyedi hiba.

Nem elérhető komozol

• PFC Fan
  • PDA: samsung galxy s2 i9100
  • PDA ROM: ics 4.0.3
« Reply #115 Dátum: 2012, 11 19, 12:15:36 »
Sziasztok!
Nekem eddig minden játék tökéletesen fut rajta. Az autós gammák is hibátlanok. Asphalt 7,Need for speed most wanted giroszkóppal teljesen jól megy.
Mondjuk én egy jelly bean alapú főzött romot használok. Nem tudom ez számít-e a játékoknál, de a mindnnapi használatban több, mint hibátlan.
Milliónyi beállítási lehetőség többek közt a giroszkópot is lehet újra kalibrálni. Lehet ez az autós játékokra a megoldás.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #116 Dátum: 2012, 11 19, 12:27:24 »
Sziasztok!
Nekem eddig minden játék tökéletesen fut rajta. Az autós gammák is hibátlanok. Asphalt 7,Need for speed most wanted giroszkóppal teljesen jól megy.
Mondjuk én egy jelly bean alapú főzött romot használok. Nem tudom ez számít-e a játékoknál, de a mindnnapi használatban több, mint hibátlan.
Milliónyi beállítási lehetőség többek közt a giroszkópot is lehet újra kalibrálni. Lehet ez az autós játékokra a megoldás.

Elképzelhető, hogy eleve az ICS a ludas, mert más eszköznél is olvastam, hogy a giro-s játékok nem akarnak menni rendesen.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #117 Dátum: 2012, 11 24, 09:45:19 »
Helló
Valaki próbált már frissíteni Jelly Bean-re? Ha igen, milyen? Érdemes? :D
Látom micso írta,hogy az év végére várható a hivatalos JB... persze nem nálunk,mert mi harmadik világ vagyunk :D De akkor elvileg eccercsak nálunk is...Szeretettel várom.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #118 Dátum: 2012, 11 24, 10:03:21 »
Helló
Látom micso írta,hogy az év végére várható a hivatalos JB... persze nem nálunk,mert mi harmadik világ vagyunk :D De akkor elvileg eccercsak nálunk is...Szeretettel várom.

Én tervezem, de idő hiányában mindig elmarad... :(

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
« Reply #119 Dátum: 2012, 11 24, 11:02:06 »
Helló

A mai naptól nem csak a 3110-re, hanem a 3100-ra is kint van a hivatalos JB. Egyelőre Szlovén, Görög, Orosz, Német, Román, Spanyol szolgáltatós romok formájában.

Kis infó attól, aki már használja: You are not allowed to view links. Register or Login és  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #120 Dátum: 2012, 11 24, 11:59:29 »
A mai naptól nem csak a 3110-re, hanem a 3100-ra is kint van a hivatalos JB. Egyelőre Szlovén, Görög, Orosz, Német, Román, Spanyol szolgáltatós romok formájában.

Kis infó attól, aki már használja: You are not allowed to view links. Register or Login és  You are not allowed to view links. Register or Login

Végre egy jó hír.
Root kernel, vagy módszer ismeretes már hozzá?

Jöhetne valami jó custom rom is mellé, mert elég szegény a felhozatal, úgy láttam.

Nem elérhető Senkifia

« Reply #121 Dátum: 2012, 11 24, 22:50:44 »
Végre egy jó hír.
Root kernel, vagy módszer ismeretes már hozzá?

Jöhetne valami jó custom rom is mellé, mert elég szegény a felhozatal, úgy láttam.

Akkor a 3110re már kint van a hivatalos JB? De hol? és mióta? :) Magyarországon gondolom nincs...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #122 Dátum: 2012, 12 03, 06:59:01 »
Valaki tapasztalt olyat az angry birds kapcsán, hogy ha újra akar tölteni egy pályát, akkor gondolkodik, majd leáll a játék? Mert én igen :( A space meg a star wars is csinálja....

Nem elérhető Myrek

• Navigáció / Navigation: Galaxy S8 SM-G950F
  • PDA: Galaxy S8 SM-G950F
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #123 Dátum: 2012, 12 13, 20:37:09 »
Sziasztok,

A nyitó hozzászólásbán szereplő Játéklistát, hogyan lehet megnézni?
Választ előre is köszönöm.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #124 Dátum: 2012, 12 13, 21:29:06 »
Sziasztok,

A nyitó hozzászólásbán szereplő Játéklistát, hogyan lehet megnézni?
Választ előre is köszönöm.

Javítva, valamiért elmászott a megosztási szint. Most már jó.