Elvileg lesz egyszer csak JB hivatalos frissítés is? Én továbbra sem szeretném rootolni a cuccot,mert van még majdnem egy év garanciám,nehogy elbaltázzak valamit.ÉS végülis tökéletesen elvagyok a gyári rommal,meg a 8 gigával is. Amire nekem főként kell(olvasás,filmnézés,némi játék) tökéletesen megfelel. Csak azért én is szeretek buherálni Viszont az egy év garancia, az egy év garancia
Igen lesz rá JB, elvileg az utolsó negyedévet mondta a samsung, lehet december környékén már kint lesz 1-2 régióba. Nálunk tuti nem, mert itt minden nagyon sokat késik, így ha majd JB-t akarsz, akkor is az ODIN fog maradni, mint lehetőség, vagy a várakozás.
Egyébként viszonylag egyszerűen visszaállíthatók ezek a kütyük gyári állapotba.
A hétvégén a feleségem 3 napos céges minijét 5 perc alatt tettem olyan állapotba, hogy nem bootolt be, csak a recoverybe. Samfirmware-ről leszedtem a gyári romot, odinnal feltoltam, és pont olyan volt, mintha a dobozból vettem volna ki. Szóval seperc alatt lehet visszaállítani, és még a számláló is nullázható.
Egyébként a szervizek pont ugyanezt tennék, ha bevinnéd, hogy meghalt, szóval ha csak ez a bajod, lehet próbálkozni.
Mondjuk azért egy CSC ellenőrzés nem árt, egy sima rom visszatétellel, még nem feltétlenül lesz gyári állapotú.
pl.: ITT van 2 gyári visszaállításos irományom, ami tutira beválik és már nagyon sokan használták és azért több egy picit, mint egy sima rom visszarakás: You are not allowed to view links.
Register or
Login és You are not allowed to view links.
Register or
LoginIlletve ha nincs kint a sammobile oldalán eredeti rom (olyan ami a saját országunkhoz/szolgáltatónkhoz való), akkor még bonyolódik a helyzet, lásd SGS3 régi T-mobile-os visszaállítás.