Sracok,fent van ez a progim --- > AppMgr III ez van nekem fent
ha bemegyek a progiba,ott irja a Mozgathato progikat...de nem csinal semmit amikor attenek valamit is az sd kartyara mi van ilyenkor
Nem tudom,melyik verzió óta(nekem az ICS az első androidom) nem tudsz "áthelyezni" programokat az sd-re. A Beállításokból simán eltűnt a lehetőség. valaki nálam okosabb pár oldallal előbb erre a kérdésre válaszolta,hogy nem ,nem lehet sd-re telepíteni,méghozzá azért nem,mert amikor beindult az android, nagyon kevés volt a belső tárhely,muszáj volt kitalálni ezt,hogy a külső sd-re helyezhesd át a cuccaid. Azóta 8-16-32-64 gigás belőső tárhelyeknél már úgy gondolták, nincs szükség erre. Úgyhogy nem maradt meg a lehetőség.xda-n s nézegettem, meg gugliztam....valódi megoldás, ICS-JB re nem volt.. Talán valami app2sd van,amivel részben át tudsz helyezni a program adataiból....de csak elméletben....én is csomót próbálkoztam,mindenfélével, de nem ment.. Egyszer mintha, de azt se tudom,hogy valójában hogy történt
Úgyhogy sajna így jártunk....látszólag... ha valaki jobbat tud,mondja el, én is nagyon örülnék az infónak...Addig meg marad a nagyobb progik(játékok) egymás közti cserélgetése...Én egyszerre max 2 db 1giga körüli játékot tettem a gépre, oszt játszottam, majd levettem, és tettem mást.... De mostanában már inkább filmnézés megy, meg olvasás. Illetve a temple run 2, de annak nem kell a külső sd...Filmeket meg könyveket kint tartom a külső sd-n, az tény.... Hát én ennyit tudok....
Ja és még azt,hogy eddig szinte kivétel nélkül, az összes olyan program, ami "külső sd-re helyezhetőséget" ígért, annyit csinált,hogy mikor rányomtam az áthelyezhető app "Áthelyezés" gombjára, menyitotta nekem a Beállítások-Alkalmazáskezelő-t...Ahol ugye nincs meg alapból az áthelyezés lehetősége...úgyhogy bukta volt ... De ha neked nagyobb szerencséd lesz,írd meg,hog mit kell, és hogyan
A remény hal meg utoljára