Sziasztok!
Öröm bódógság a mai napom:)
Rájöttem mi okozta a problémámat ma hajnali fél 1-kor:) De már azon voltam, hogy földhöz vágom a telefont:)
Ugyebár az volt a bajom, hogy nem tudtam feltölteni a telefont fél nap alatt sem, meg nagyon merült.
Tegnap éjszaka még szenvedtem vele, felraktam másféle Rom-ot is, a Foxhoundot talán, és a kernel is változott valami siyah-ra, de nem tudom ennek van e köze a problémámhoz, hogy megoldódott. De sajna továbbra sem akart tölteni, csak fél óránként 1-2 százalékot, így visszaraktam ezt a Rom-ot. Ekkor dühömben kimentem még egy cigire(ha nem mentem volna, akkor most törött lenne az S3-om:)) és gondolkodtam. Eszembe jutott, hogy mivel nekem meg van hosszabbítva a töltő kábelem, mi lenne ha lehúznám és csak a sima kábelével tölteném. Kipróbáltam és elkezdett gyorsan tölteni, na ennek megörültem, megvártam míg feltöltött 100%-ra kb 1-re és reggel 8-ig hozzá sem nyúltam, és a Deep Sleepem 92%-ot mutatott, és mostanra is csak 85%-ra ment le az akki töltöttsége hajnali 1 től 17-ig, persze használgattam is egy kicsit. Ja azért még hajnalban elindítottam a battery calibration progit is, így most várom, hogy lemerüljön nullára:) Remélem ez is segít majd rajta egy kicsi.
Bementem a T-mobile-ba és ott mondták, hogy nem szabad hosszabbítani a kábelt, mert veszít az ellenállásából, és nem tudja normálisan tölteni a telefont, de azt jelzi, hogy töltődik. Ilyenről még nem is hallottam, de igaza van.
Szóval, most úgy néz ki, hogy R2D2 Rom+Siyah kernel, nagyon gyors, már hozza az Iphone gyorsaságát, amit megszoktam az elmúlt 5 évben, és az akksi idő is eddig nagyon tettszik, úgyhogy kijelenthetem van egy szuper telefonom:)
Köszönöm minden fórumtárs türelmét és segítségét
A végére még lenne egy kérdésem, ébresztésnél nem lehet beállítani saját csengőhangot valahogy, mert ICS 4.0.4 alatt láttam a letöltött MP3-akat és ki tudtam választani, de itt most nem lehet semmit választani, csak azt hogy dallam vagy rezgés vagy együtt:)
Köszönöm még egyszer a segítségeteket, sziasztok!