Nos minden kedves ARTU ROM használó!
Artuval beszélve egy személyes problémámat osztom meg mindenkivel, hátha valaki belefutna!
A Changelog-ban való kiírás a Titanium Backup-ból kiindulva lépette fel!
2.1-ről váltottam 3.0-ra és végigcsináltam mindent, ahogy Artu azt szépen leírta! Alapbeállítások után gondoltam visszateszem gyorsan TB-vel a mentéseimet és belakom a Romot. El is indítottam, de kis idő múlva folyamatosan megállt, majd lefagyott a "visszarakás"
Feladatkezelőben bezártam a TB-t és kezdtem újra! Sajnos többször ebbe futottam bele!
Gondoltam valamit nem jól telepítettem fel, vagy kihagytam valami Wipe-ot?
Nos újratettem az egész Romot, de a hiba újra fellépett a probléma!
Akkor gondoltam bele, hogy mi vezérli a TB-t, ami mindenképp kell hozzá?
A BUSYBOX!
Gyorsan install-t nyomtam a legfrissebb BusyBox-ra így a TB-ben lévő BusyBox 1.19.0.git felülírásra került az 1.20.2-vel!
És láss csodát! Csak úgy söpört minden vissza!
Nos... ha valakinél ez a probléma jelentkezik, akkor próbálja ezt a módszert! Menni fog!
Újabb dolgok (imént egyeztetve Artuval! Kérte osszam meg ezt is veletek):
Észrevettem, hogy hiába küldöm el a gmail-es leveleket, azok állnak és "Küldés" állapotban maradnak!
BAromira bosszantott a dolog, míg rájöttem, hogy a Rendszerbeállítások/Fiókok/Google/...@gmail.com cím alatt nem volt kipipálva az internet szinkronizálása négyzet! Jó tanulság másoknak is!
Szóval tegnap éjjel feltettem a 3.0-át. Kicsit trükköztem és rábpóbáltam más megoldásra, mint amit ARTU ajánlott, ugyanis nem volt kedvem Factory resetet csinálni! Így gondoltam egyet és nem csináltam az Aroma-ban Wipe my data-át, hanem a másikat választottam. Gondoltamegy próbát megér! Nos végigmentem minden ponton tweak-ek fent Perseus is és láss csodát!
TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK MINDEN!!! MEGY A DOLOG!!!
Szuper jó lett a rom, gyors, gördülékeny és az akku???
23.50-11.20-ig 4%-ot esett---ebben az időtartományban aludtam és repülő üzemmódban voltam!
Egyszóval ismét újra nagyot alkotott és rohadt jó dolgot tett le az asztalra Artu!
Az Update-et már felnyomtam én is!