ezeket a mondatokat sose értem egy apple-s szájából... nálam volt egy hétig i5 cég álltal tesztre hogy majd egy részlegnek lehet az lesz a flootás teloja... de nem is ez a lényeg az s3mat direkt visszaállítottam arra az időre rootmentes full gyári tmobilos állapotba. Belaktam ahogy szoktam. Mondom most megnézem mit is emlegetnek az applesek hogy mennyivel gyorsabbak a telojaik. Hát a kettő egymás mellé lelakva fikarcnyi Különbséget nem vettem észre azon kivül hogy az android animációi a lassabbak de nem azért mert lassabb a rendszer ha nem mert hosszabbra van állítva az átfutási idejük = hosszabb az animációs idő mint az iphonba:) Ezt miután beállításokban a fejlesztő beállításoknál levettem 0,5 re teljesen eltűnt már a menü lapozgatásban is odavert az inek:) főleg úgy hogy jóval több állandó változásban lévő widget van kipakolva rá mint ami iphonon változhat:) nah mindegy egyszer szívesen leülnék már egy igazi apple fannal és egymás mellé raknám a telokat és felvilágosítanám dolgokról:D Nah de offrol ennyit:D
Szia!
Én nem gagyizom az S3-at mint más Iphone-os, csak 5 évig ahhoz voltam szokva és amikor lecseréltem a 4-et S3-ra, lassabbnak tűnt, de csak a telefonkönyv, email és az internet scrollozásánál és a zoomolásnál. De lehet hogy nem is lassabb, csak darabosabban csinálta ezeket a mozgásokat és nekem nagyon durván bántotta a szemem az Iphone után. És ez nem azt jelenti, hogy szemet szúrt, hogy darabosabban mozog, hanem tényleg zavarta a szemem. És ez nem az S3-om hibája, hanem az Android-é. De ezzel az R2D2-es Rommal tökéletes:)
Még a külsőn is csiszolhattak volna mondjuk egy kicsit, mert hát a műanyag nem éppen kelti a minősé érzetet, de nem csúnya a telefon:)
Amúgy meg 3 hét használat után tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
Szia!