- T-Mobilos a teló, erre simán fel lehet rakni ezt a Rom-ot? Megmarad T-Mobil függő és a hálózati beállítások? Nem a T-mobilos alkalmazások és a Samsung appok érdekelnek, sőt annak örülnék is ha nem lennének benne, mert egyiket se használom és csak foglalják a helyet na meg persze némelyik még a memóriát is, mert folyamatosan újraindul.
- Mi az a nullázás? Valahol olvastam, hogy le kell nullázni valami számlálót, mert ha az nem nulla akkor ha baj van a telóval, nem jó a garancia mert hozzá lett nyúlva a telefonhoz és ezt látja a szervizes.
- A gyári videólejátszó és képnézegető megvan benne? Ez csak azért érdekelne, mert nagyon tetszik a telefonban ez a funkció, hogy megnyomom fénykép és videónézés közben a lejátszóváltó gombot és átrakja
a képet a TV-re Wifin keresztűl ami a WifiRouteremre van kötve kábellel. Ezt a gyári lejátszó és fényképnézegető tudja, vagy a telefon maga és mindegy milyen Rom van rajta?
- Ebben a Rom-ban milyen launcher van? Vagy erre is rakhatok másik launchert?
- Amik a 2. hozzászólásban vannak témák és más dolgok azokat hogy tudom telepíteni? Úgy mintha a Romot raknám fel? Úraindítom a telót CWM.ben és onnan install ZP?
- A telepített játékaimról ugye a Titanium Backuppal lehet mentést készíteni, de a játékmentéseit is menti? ha visszaállítom, akkor onnan folytatom, ahol abbahagytam?
- Még azt is olvastam, hogy ha Custom Rom-ot használok, akkor nem fogom látni a telót, ha rádugom a számítógépre.
Egyelőre ennyi kérdésem lenne, de lehet lesz még több is:)
Előre is köszönöm a segítségeket.
Üdv: Nagy Gábor
- Tés marad, a ROM nem változtat a függőségen, de van arra is megoldás, hogy ne legyen függő
- Custom ROMokat számolja a telefon, ezt kell nullázni, ha szervizbe akarod vinni(van rá program ami nulláza, majd vissz lehet rá tenni egy hivatalos ROMot és semmit se vesznek észre, root is eltűnik)
- Amiket kiszedett a ROMból, külön telepíthetők
- TV passz, nem használom
- Bármilyen launchert telepíthetsz minden androidos telefonra
Alap a TW.
- Igen
- Némelyiknél elég, ám volt már olyan, hogy nem... Én le szoktam menteni az Android mappát, amikor végeztem a rommolással, visszateszem.
- Hülyeség
ui: Szerintem egy androidos csúcsgépben sokkal több rejlik, mint egy szifonban... Sokkal jobban testreszabható... Csak sajna a Samu még nem adott ki GS3ra normális szoftvert -.-