Sziasztok!
PPARKER fórumtárshoz hasonló problémával fordulnék most hozzátok:(
Tegnap megcsináltam a gyári beállítások visszaállítását, teljesen szűz lett a rendszer persze a ROOT kivételével. Elkezdtem belakni a rendszert, bekapcsoltam az automata fényerőszabályzást, akku kímélést, lekapcsoltam a rezgést a képernyő érintésekor és minden programnak kikapcsoltam a push szolgáltatását, szóval nem szinkronizál semmi magától:) Amikor elkezdtem belakni a ROM-ot akkor 75%-on volt az akku, rádugtam a töltőre és elkezdtem pakolgatni az ikonokat, háttérképet beállítani, ismerkedtem az Apex launcher beállítási lehetőségeivel, 1 óra widgetet kiraktam, a Playből letöltöttem egy AVG víruskeresőt, 1 Ramfigyelő Widgetet, 1 Advanced task killert widgettel és egy Equalizer programot widgettel. Ezeket már használom 1 hete legalább. majd 2 játékot még felinstalláltam a micro SD-ről. Majd ekkor ért a hideg zuhany, pedig nagyjából tisztában vagyok vele, hogy ez a teló inkább vezetékesnek számít mintsem mobilnak:), de most 1 óra szöszölés után folyamatos töltés mellett 75%-ról leesett 60%-ra. Mondom mindegy, megnézek még 1 filmet telóról és majd reggel meglátom mi lesz:) Éjfélkor lezártam a telót 40%-os akkuval, kilőttem mindent a mem-ből és reggel 9-kor arra keltem, hogy 80%-ra sikerült csak feltöltenie az akkut???
Mit ronthattam el? Mitől lehet ez? 0%-ról 100%-ra kell 1 nap hogy feltöltsön? Pedig még egy hónapos sincs a telóm, de a ROM felrakása előtt jobban bírta egy picivel:).
Vagy nyomjak megint egy gyári beállítást és rakjam újra a ROM-ot?
Előre is köszi a segítséget.