Sziasztok!
Szeptember 30.-án váltottam Iphone-ról Samsungra, és lenne jó pár kérdésem, így előre is elnézést kérek a sok kérdés miatt. 5 éve Iphone-t használok, de meguntam az üzletpolitikájukat, hogy elérhetetlen a telefon megjelenés napján, és utána is csak hetekkel lehet megszerezni, így vettem egy Galaxy S3-at. Hát kinézetre olcsónak tűnik, de a telefon bivaly erős, csak a szoftver az ami nekem Iphone után lassú és szaggatósnak tűnik. Ezért elkezdtem olvasgatni, hogy lehet gyorsítani a telefonon és ekkor jutottam el ide, a Custom Rom-okhoz. Eddig nem mertem felrakni, mert nem nagyon tudtam hogy kell és olvasgattam, hogy garanciavesztést okoz ha történik valami baj:)
Tegnap olvastam a TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés-t és ott volt ez a hozzászólás: Sziasztok! Mostantól magyar nyelvű videóbemutató is elérhető a Costum Romok telepítéséről!
You are not allowed to view links.
Register or
Login és úgy döntöttem belevágok, a videó alapján már meg tudom csinálni, ezer köszönet a videóért:)
A kérdéseim a következőek lennének:
- T-Mobilos a teló, erre simán fel lehet rakni ezt a Rom-ot? Megmarad T-Mobil függő és a hálózati beállítások? Nem a T-mobilos alkalmazások és a Samsung appok érdekelnek, sőt annak örülnék is ha nem lennének benne, mert egyiket se használom és csak foglalják a helyet na meg persze némelyik még a memóriát is, mert folyamatosan újraindul.
- Mi az a nullázás? Valahol olvastam, hogy le kell nullázni valami számlálót, mert ha az nem nulla akkor ha baj van a telóval, nem jó a garancia mert hozzá lett nyúlva a telefonhoz és ezt látja a szervizes.
- A gyári videólejátszó és képnézegető megvan benne? Ez csak azért érdekelne, mert nagyon tetszik a telefonban ez a funkció, hogy megnyomom fénykép és videónézés közben a lejátszóváltó gombot és átrakja
a képet a TV-re Wifin keresztűl ami a WifiRouteremre van kötve kábellel. Ezt a gyári lejátszó és fényképnézegető tudja, vagy a telefon maga és mindegy milyen Rom van rajta?
- Ebben a Rom-ban milyen launcher van? Vagy erre is rakhatok másik launchert?
- Amik a 2. hozzászólásban vannak témák és más dolgok azokat hogy tudom telepíteni? Úgy mintha a Romot raknám fel? Úraindítom a telót CWM.ben és onnan install ZP?
- A telepített játékaimról ugye a Titanium Backuppal lehet mentést készíteni, de a játékmentéseit is menti? ha visszaállítom, akkor onnan folytatom, ahol abbahagytam?
- Még azt is olvastam, hogy ha Custom Rom-ot használok, akkor nem fogom látni a telót, ha rádugom a számítógépre.
Egyelőre ennyi kérdésem lenne, de lehet lesz még több is:)
Előre is köszönöm a segítségeket.
Üdv: Nagy Gábor