Én meg arra emlékszem, nehezebb a hűtését megoldani egy chip-en, ezért van LTE mellett csak két magos.
Ha LG megcsinálta, akkor meg lehet csinálni, de LG telefont venni én nem vagyok elég bátor.
Amúgy, elmagyarázza valaki, mire jó az LTE addig, amíg a 3G se megy rendesen?
Meg ha menne, akkor mivel lehet kihasználni?
Torrentezve?
SZVSZ ráér a dolog.
Bár, ha korlátlan net és egész nap HD video-t akar stream-elni valaki, akkor kellhet...
Legyél bátor, vegyél LG-t.
Én tavaly megtettem, az elsők között volt egy LG O2X-em, majd még1, mert az első megadta magát, majd kb. 1-2 hónap kínlódás után a másik is megadta magát és lett belőle S2. (és most én is így vagyok vele, hogy egyelőre hanyagolnám az lg-t)
LTE témához: már leírtam máshol (lehet itt is), hogy itthon én sem látom értelmét ennek a dolognak...még a 3g/hspa is gyér (persze tudom, Pesten jajjdejó...). pl.: M3 autópályán, meg még néha az edge is leheal...sok kis településen itt nálunk (Miskolc és környéke) még az edge-nek is örülni kell.
Egyébként jó példa amit írsz...valószínűleg Pest 1-2 pontján lehetne majd használni és gondolom ott gyorsan lerántasz valahonnan egy 2-3-5GB-os BRrip filmet és jóság van...én sem látom az értelmét/létjogosultságát egyelőre.
Talán 1-2 szélsőséges esetben van/lenne értelme ennek az "extra" széles sávnak, csak oda akkor meg kellenek a megfelelő körülmények: pl.: olyan hely ahol kihasználható, olyan készülék ami tudja (és tárhellyel is bírja), a megfelelő csomag, hogy ne aranyárban jutubhádézzak, stb. ...