2024, 11 24, 19:36:29
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982509 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
Re: TheNextGalaxy
« Reply #950 Dátum: 2012, 06 02, 22:06:06 »
You are not allowed to view links. Register or Login
krixfon :-)

A navigációkat próbáltad már ? a sygic, navigon teljes képernyőn megy nekem ,de az a bizonyos .G. csak 960x540 ben a bal felsőben ....  :'( pedig .. van egy reborn skin ami 1280x ...

amúgy villámgyors a gépezet Quadrant Advanced 2.0 : 5785 !!

amúgy a labancoknál 599 ejró 2 év garival (Mediamarkt.. akit érdekel,és nem most vette 310-ért az ejrót.. ott is csak fehér van, de lehet kapni))

Szia!

Hol vetted a telefont?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető stemplar

• Navigáció / Navigation: iGO Nextgen , Sygic
  • PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #951 Dátum: 2012, 06 02, 22:11:43 »
Szia :  whpgab

Bécsben 585-599 euro között lehet venni csak fehér van, de legalább 2é v samu garival .

itt nézz körül, viszonylag korrekten mutatja a raktári infókat típusra lehet keresni  :ok:

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #952 Dátum: 2012, 06 02, 22:17:46 »
Ha vki tudna pontos infot arról h a T mikortól kezdi árulni akkor kérem h ossza meg.THX

Küldve az én HTC One X-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető ferret

• PDA: Note
  • PDA ROM: RocketRom v7 LQ3 4.0.3
« Reply #953 Dátum: 2012, 06 02, 22:40:22 »
Ha vki tudna pontos infot arról h a T mikortól kezdi árulni akkor kérem h ossza meg.THX

T-nél dolgozó ismerőstől tudom, hogy a hét közepétől.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #954 Dátum: 2012, 06 02, 22:40:44 »
Én valami olyasmiről olvastam hogy azért nincs benne LTE mert az exynos4 nem komázza azt.Ezért is lesz az S3-ból egy LTE-s verzió is de más procival.

Én meg arra emlékszem, nehezebb  a hűtését megoldani egy chip-en, ezért van LTE mellett csak két magos.
Ha LG megcsinálta, akkor meg lehet csinálni, de LG telefont venni én nem vagyok elég bátor.

Amúgy, elmagyarázza valaki, mire jó az LTE addig, amíg a 3G se megy rendesen?

Meg ha menne, akkor mivel lehet kihasználni?

Torrentezve?

SZVSZ ráér a dolog.

Bár, ha korlátlan net és egész nap HD video-t akar stream-elni valaki, akkor kellhet...
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #955 Dátum: 2012, 06 02, 22:51:25 »
Én meg arra emlékszem, nehezebb  a hűtését megoldani egy chip-en, ezért van LTE mellett csak két magos.
Ha LG megcsinálta, akkor meg lehet csinálni, de LG telefont venni én nem vagyok elég bátor.

Torrentezve?

SZVSZ ráér a dolog.

Bár, ha korlátlan net és egész nap HD video-t akar stream-elni valaki, akkor kellhet...

Legyél bátor, vegyél LG-t.  :taps:
Én tavaly megtettem, az elsők között volt egy LG O2X-em, majd még1, mert az első megadta magát, majd kb. 1-2 hónap kínlódás után a másik is megadta magát és lett belőle S2. (és most én is így vagyok vele, hogy egyelőre hanyagolnám az lg-t)

LTE témához: már leírtam máshol (lehet itt is), hogy itthon én sem látom értelmét ennek a dolognak...még a 3g/hspa is gyér (persze tudom, Pesten jajjdejó...). pl.: M3 autópályán, meg még néha az edge is leheal...sok kis településen itt nálunk (Miskolc és környéke) még az edge-nek is örülni kell.

Egyébként jó példa amit írsz...valószínűleg Pest 1-2 pontján lehetne majd használni és gondolom ott gyorsan lerántasz valahonnan egy 2-3-5GB-os BRrip filmet és jóság van...én sem látom az értelmét/létjogosultságát egyelőre.

Talán 1-2 szélsőséges esetben van/lenne értelme ennek az "extra" széles sávnak, csak oda akkor meg kellenek a megfelelő körülmények: pl.: olyan hely ahol kihasználható, olyan készülék ami tudja (és tárhellyel is bírja), a megfelelő csomag, hogy ne aranyárban jutubhádézzak, stb. ...
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #956 Dátum: 2012, 06 02, 22:58:15 »

Torrentezve?

SZVSZ ráér a dolog.

A 3G az megy rendesen,nincs vele semmi gond.Egészen addig amíg ki nem lépek a városból.Akkor olyan mintha átlépnék egy másik világba.Jó hogy egyáltalán edge hálózat akad faluhelyen.
Az LTE is azért kell mert kell és kész. ;) Haladni kell a korral.Kell az az LTE,persze hogy kell csak addig ügye hiába jönnek azok a termékek amik támogatják amíg a hálózat nincs kiépítve országos szinten,vagy pedig megint csak az országunk fővárosának lakóira gondolnak.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #957 Dátum: 2012, 06 02, 23:06:08 »
Nem kell nagyon kilépni Pestről sem, elég felszállni a vonatra zuglóban és leszállni Ferihegyen, közben van egy rész ahol nem hogy net sincs, de néha a telefonálás is megszakad... A torrentezést, meg tiltják a mobil szolgáltatók úgy hogy lelassítják a sebességet. Az LTE hype olyan, mint tavaly az NFC. Vajon hány embernek hiányzott itthon az NFC az SII-ből? Sztem az elkövetkező 1 évben senkinek nem fog hiányozni az LTE.  :ima:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #958 Dátum: 2012, 06 02, 23:14:16 »
Felraktam youtube-ra a tíz telefon szinkron táncát.
Bocs a minőségért, de ennyit tud az S1:).

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #959 Dátum: 2012, 06 02, 23:34:58 »

Nagyon édi :)

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #960 Dátum: 2012, 06 02, 23:53:01 »

:D :D :D

A voice/n nincs voice  :taps:

vagy csak nálam  :hmm:

direct nincs nem elég hogy a galaxy nem ert mit mondok... :D :D :D :D :D :D

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #961 Dátum: 2012, 06 03, 00:12:41 »
Tetszik  :ok: :ok: :ok:

Na még pár òra....

Most már azèrt lassan megkeresem a töltőt....

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #962 Dátum: 2012, 06 03, 00:17:22 »
Ilyenre én nem emlékszem aS2 -ÖN

Ha roomingol ezt mutatja...
(A házban nem mindehol van 3gmármint...)

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #963 Dátum: 2012, 06 03, 00:40:31 »
krixfon :-)

A navigációkat próbáltad már ? a sygic, navigon teljes képernyőn megy nekem ,de az a bizonyos .G. csak 960x540 ben a bal felsőben ....  :'( pedig .. van egy reborn skin ami 1280x ...

most hogy mondod ..... :)

igo nem superál persze ez a sgs2-ön volt kisebb screenen ....a google navi jónak tűnik de holnap jobban letesztelem ...
most csak bent vagyok...

az igot sztem nem is fogom eröltetni ugysem nagyon használtam eddig sem föleg hogy korlátlan netem van és plus itt full street view van...
 :D

jut eszembe  az lte kérdes ...
itt egész jó a 3g lefedettség LTE persze nincs ...
még

nem is foglalkoztam vele eddig de szerintetek ez globális hogy nincs LTE benne ?
Hátha nekem van :olvass: :olvass: :olvass:
 :D

:ok:

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #964 Dátum: 2012, 06 03, 01:02:56 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginvisitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem 1 a lenyeg.kb 8-tól este 6-ig nyomkodva folyamatos sync-el kibírja.Ha ez nem megy akkor bajban vagyok.A HTC One X kinyulik délután 2re sajnos.És nem vagyok hajlandó egy majd 200 pénzbe kerülő eszközzel vacakolni h külső akksi,meg másik akksi,meg a tököm tudja még mit hogy kibírja a napomat.Tehát kérnek egy kis tesztet arra vonatkozóan h rendes hasznalattal mennyit bír.THX.

Hali

szóval az kb 10 óra ...ami neked számít...

nos a képet amit 20% nál csináltam azt folyamatos használat követte még az igot is telepítettem 2 szer ( mert külsö sd röl meg se nyikkant....)
szóval gyürtem és sztem jó ...

a sg2 (2430 mah) délután töltöre került  :'(
a páromnak az volt új úgyhogy ö is gyürte egész nap persze nem non stop...

én többet gyürtem az S3 at az  tuti és látod a képek magukért beszélnek....

:ok:
 ;)

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #965 Dátum: 2012, 06 03, 02:04:34 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginna még egy utolso kép

nem kerestem meg a töltőt... :D
hanem 5 % os akunál feltettem rá a cwm et...

Köszi MOCO a LINKET... :ok:

:taps:

teljesen az az érzésem hogy nem akar lemerülni a telefon .....

engem meggyőzött.....

:zzz:

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
« Reply #966 Dátum: 2012, 06 03, 02:35:38 »
És   kikapcsolt.....

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #967 Dátum: 2012, 06 03, 02:57:34 »
Én valami olyasmiről olvastam hogy azért nincs benne LTE mert az exynos4 nem komázza azt.Ezért is lesz az S3-ból egy LTE-s verzió is de más procival.

Akkor a szolgáltató hazudik?????
LTE ügyben
Mert hogy itt azt irjàk van benne.....
Hogy lehet ezt lecsekkolni hogy akkor most mi van?

Az aksiròl még annyit hogy sztem gyorsabban töltödik.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #968 Dátum: 2012, 06 03, 06:22:25 »
krixfon: ha már rootoltad, szedd már ki légyszíves a system/app mappából a dolgokat és töltsd már fel légyszi valahova...akár ide is You are not allowed to view links. Register or Login
Mazsolázzunk belőle egy kicsit :D
Köszi.  O->-

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #969 Dátum: 2012, 06 03, 07:00:19 »
krixfon: ha már rootoltad, szedd már ki légyszíves a system/app mappából a dolgokat és töltsd már fel légyszi valahova...akár ide is You are not allowed to view links. Register or Login
Mazsolázzunk belőle egy kicsit :D
Köszi.  O->-

ez lenni remek ötlet. ;)

Nem elérhető stemplar

• PDA: Lg-V10 , H961N 64GB/4 dual SIM(v20c 6.0) (Ipad Air)Fiio E10K , Audio-Technica ATH-AD900x ,Audio-Technica ATH-MSR7 ,
« Reply #970 Dátum: 2012, 06 03, 07:44:57 »
krixfon .. egy kérdés amikor bekapcsoltam az S-3-at kiírta,hogy 2 év ingyenes 50GB-os Dropbox jár hozzá .aKkor továbbléptem rajta, viszont most nem találom.,hol lehet élesíteni az ígért 50 GB-ot .. ;) mi ennek a módja utólag nem tudod? Te felraktad már ? mert csak 3GB-ot mutat .. köszi

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #971 Dátum: 2012, 06 03, 07:47:41 »
 Play[/url]

a kjelzök is szép szinesek rotfl

van ott minden szinben kinek mi tetszik, baromi édi. röhelyes,nem kicsit 200 ezerért.

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #972 Dátum: 2012, 06 03, 07:50:17 »
krixfon .. egy kérdés amikor bekapcsoltam az S-3-at kiírta,hogy 2 év ingyenes 50GB-os Dropbox jár hozzá .aKkor továbbléptem rajta, viszont most nem találom.,hol lehet élesíteni az ígért 50 GB-ot .. ;) mi ennek a módja utólag nem tudod? Te felraktad már ? mert csak 3GB-ot mutat .. köszi
Ha a Dropboxot elindítod nem ajánlja fel?  :hmm:

Nem elérhető stemplar

« Reply #973 Dátum: 2012, 06 03, 07:55:10 »
nem nem találom most rajta ..a dropboxon belül csak 2,5 GB + ma reggel 500 Mb- ot adott ..egyébként a +2 hónap Samu garanciát sem lehet még érvényesíteni a Samu honlapon.. ha regisztrálsz.. :ima:

Nem elérhető stemplar

« Reply #974 Dátum: 2012, 06 03, 08:01:00 »
 :hmm: nos az Iphone kötöttségei mellet be kell vallanom az iCloud az biza jól műxik :-)

Még 1 észrevétel még ha meg is köveznek érte  :D Iphone 4S ..vs. S3 kijelző ..napfényben a szifon 4s-nek nagyobb a fényereje .. (amellett h viccesen kicsi a 3,5 ˇ..és már öregszem ..tehát amúgy gyönyörű képe van az S3-nak csodaszép ..és ez nem jelenti azt,hogy nem látszik jól napfényben .. )