Te írtál valamit idézetekkel, én meg írtam valamit egyrészt tapasztalatból, másrészt meg a idézett cégnél dolgozok, így tudom mennyi az igaz belőle, és mennyi nem.
Mondjuk azt sem értem, hogy ha az S3 ennyire szar, mint páran írjátok, miért jöttök ide folyamatosan negatív hozzáállással írogatni, hogy ez se jó, meg az se jó. HA a kávédat is megfőzné, gondolom akkor meg capuccino kellene, tehát mindegy, ki mit ír, el van döntve, hogy szar.
Egyszer már befejeztem a vitát veletek, most nem bírtam megállni, ezért elnézést kérek mindenkitől, és ismét befejezem.
A sértődést nem értem, bár tény, ez mindig a könnyebb út...
Leírtad a véleményem.
Vegyük tehát újra:
LTE a jövő, ez igaz.
Hol közelebbi, hol távolabbi.
Megeszem a kalapom, ha Európában bárhol lenne nagy területen megfelelő LTE lefedettség.
Ha egy belvárosban van, az nem elég, mert az igen szűk felhasználói réteget jelent.
Budapest 3G szempontjából is erősen változóan a sz.r kategóriában van, maradjunk ennyiben.
Nem tudom, mi a helyzet mondjuk Berlinben, de amint bebizonyítja valaki, hogy keresztül utazva rajta végig jó LTE lefedettség van, akkor kapitulálok e tekintetben.
De még mindig marad a "mi a bánathoz van rá akkora szükség?" kérdése.
wolfpapa, tényleg kár sértődősködni, nem bántott senki és nem is akar, egyszerűen annyit kérünk, szállj le a földre, mert az LTE nem széles felhasználói réteg által igényelt alap és elengedhetetlen szolgáltatás.
Vázold, kérlek, mire és hol tudod használni megfelelő minőségben ma?
Japán nem ér, oda nem is véletlenül készítik LTE-vel, ők az egész világot régen és nagyon verik mobil adatkapcsolat terén! Sőt, ha megnézed, kínai, "gagyinak" titulált cuccok nagyon régen 4G-vel készültek, akkor még Germániában is csak olvasgattak a technológiáról!!!!
Továbbra is marad a véleményem, nem szerencsés ma még egy chip-en a négymagos CPU és az LTE, ezt nem én találtam ki, ráadásul, ha benne lenne, ki is kellene ám fizetned azt is!!!!
Nem fogok venni én sem S3-at és ezt bátran mondom, nem fog érte engem sem bántani senki.
Téged sem azért kóstolgatunk, mert nem akarsz venni, hanem mert nem kerül szinkronba, amit mondasz avval, amire szükség, lehetőség van, az értelem és az anyagiak fényében.
Nekem a formája sem jön be, másnak ellenkezőleg, ezen kár vitatkozni.
Ha a következő ismert prímszámot szeretném kiszámoltatni vele, akkor mindenképp vennem kellene, de sem az, sem hardcore játék miatt nem kényszerülök venni, mert a ma elvégezhető feladatokat az S2 még 1200MHz-en is jól elvégzi, így újra, meg újra vissza is térek rá az általánossá váló és még stabilan használható 1500MHz-ről.
(Pedig bátran kijelentem, nem átlagos felhasználó vagyok, dolgoznia kell az S2-esemnek. Sok dolog fut rajta egyidőben.)
Szintetikus tesztek tanúsága szerint a 3-as 1200-on is szépen elkalapálja a 2-est 1500-on futtatva, tehát a követelőzők számára igenis megvan a nagy előrelépés: ma az S3-nak a nyomát nyalhatja bármelyik gyártó készüléke.
Még az elnevezésében azonos részegységek is fejlettebbek, gyorsabbak benne: RAM, GPU, háttértároló, sőt a kamera érzékelőlapkája sem ugyanaz.
Ezen felül a legjobban túrható kütyü marad, ahogyan a 2-es is, így e téren is a legjobb választás (jóval a hivatalos megjelenése előtt megvolt a root, tehát nem védik annyira), de gyári állapotában sem lesz vele gond, ebben biztos vagyok. (Nem az első ROM-okkal, ez nyilvánvaló, bár még az is lehet)
A kijelzők sokszínűségét én is észrevettem és amúgy is megemlítettem volna, de amíg nem a kiadásnál jóval hamarabb gyártott és esetleg nem is azonos beállításon levő "bemutató" készülékeket tesztelünk, addig nem tudom követelni a Samsung globális földbe döngölését....
Jogos az igény, hogy homológ készülékek készüljenek eben a kategóriában.
Mindazonáltal minimális eltérések lehetnek és amíg nem kék a zöld rajtuk addig nem teljesen értem továbbra sem, hogy miért van szükség kalibrált képernyőre egy mobileszközben?
Persze, ha DTP-re kell....
Az is fontos, hogy a homologizáció sem nulla százalékos eltérést jelent, hanem határértéken belüli követelményt.
A szerves LED technológia ma itt tart és kész, akinek nem felel meg, hogy számos előny mellett minimális hátrányt elkönyveljen, annak egyszerűen nem való. Aki meg nem lát előnyöket (esetleg inkább nem is akarja azokat meglátni...), annak meg végképp nem.
Arról már ne is beszéljünk, aki a fejlődést sem látja e téren
Én is szívesen lennék gazdája egy szétnyitható 8"-os kijelzőjű 4GHz-es CPU-val bíró mobilnak, ami akár egyszerre egeret, billentyűzetet és monitort kezel vezeték nélkül, plusz projektor is kellő fényerővel és benne 36 MPixeles, optikai zoom-mal ellátott és óriási érzékelőlapkával bíró kamerát kínál, S-LTE (most kéne levédenem
) gigabites mobiladat lehetőséggel és 900Mbit-es WiFi-vel, törésbiztos GorillaGlas77-el és titánium-kevlár burkolattal.
De ma 2012-őt írunk... Néhány év múlva a mai csúcskütyükre nézünk úgy, mint a néhény évvel ezelőttiekre.