2024, 11 24, 21:57:09
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982514 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rajker

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
Re: TheNextGalaxy
« Reply #975 Dátum: 2012, 06 03, 09:01:38 »
You are not allowed to view links. Register or Login
És   kikapcsolt.....

patalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

:taps: :taps: :taps: Nekem megfelel, ez a fogyasztás,csak már volna rá lehetöségem megvenni S3.Sajnos itt nálam még nem forgalmazzák,de +10 napra igérgetik  >:(

Ki várja ezt ki  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #976 Dátum: 2012, 06 03, 09:27:34 »
A 3G az megy rendesen,nincs vele semmi gond.Egészen addig amíg ki nem lépek a városból.Akkor olyan mintha átlépnék egy másik világba.Jó hogy egyáltalán edge hálózat akad faluhelyen.
Az LTE is azért kell mert kell és kész. ;) Haladni kell a korral.Kell az az LTE,persze hogy kell csak addig ügye hiába jönnek azok a termékek amik támogatják amíg a hálózat nincs kiépítve országos szinten,vagy pedig megint csak az országunk fővárosának lakóira gondolnak.
"A 4G tornyok/antennák tolják a HSDPA-t is ergo akkor annak a lefedettsége is kell javuljon, mivel azokat sűrűbben kell elhelyezni mint a 3G-seket, azon kívül rosszabb vétel esetén amikor ugye csökken a sávszél, nem mindegy mennyiből kezd csökkenni, 7,2-ről, 21-ről vagy 50-ről esetleg a 100Mbit-ről mivel azonos százaléknál a sávszélek egyre jobbak lesznek."
"A Magyar Telekom rengeteg pénzt fektet hálózata modernizálásába, mely szépen halad előre. Budapesten kb. 90%-os a lefedettség, illetve peremvárosokba is hamarosan elérhető az új technológia.
Friss hírek szerint több nagyvárosba is elérhető lesz a 4G június végére .Többek közt Kecskeméten, Debrecenben, Győrben stb. Használatához csak 4G stickre és egy megfelelő díjcsomagra van szükségünk.Az ár borsosnak mondható, de van munka, amihez kötelező a gyors internet-hozzáférés.
A többi vidéki városlakónak sincs oka szomorkodni, hisz a 3G/HSPA+ szolgáltatás is fejlesztésre kerül, rövid időn belül közel duplázza a lefedett városok számát. "
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #977 Dátum: 2012, 06 03, 09:44:46 »
"A 4G tornyok/antennák tolják a HSDPA-t is ergo akkor annak a lefedettsége is kell javuljon, mivel azokat sűrűbben kell elhelyezni mint a 3G-seket, azon kívül rosszabb vétel esetén amikor ugye csökken a sávszél, nem mindegy mennyiből kezd csökkenni, 7,2-ről, 21-ről vagy 50-ről esetleg a 100Mbit-ről mivel azonos százaléknál a sávszélek egyre jobbak lesznek."
"A Magyar Telekom rengeteg pénzt fektet hálózata modernizálásába, mely szépen halad előre. Budapesten kb. 90%-os a lefedettség, illetve peremvárosokba is hamarosan elérhető az új technológia.
Friss hírek szerint több nagyvárosba is elérhető lesz a 4G június végére .Többek közt Kecskeméten, Debrecenben, Győrben stb. Használatához csak 4G stickre és egy megfelelő díjcsomagra van szükségünk.Az ár borsosnak mondható, de van munka, amihez kötelező a gyors internet-hozzáférés.
A többi vidéki városlakónak sincs oka szomorkodni, hisz a 3G/HSPA+ szolgáltatás is fejlesztésre kerül, rövid időn belül közel duplázza a lefedett városok számát. "

Könyörgöm, fogadd már el, hogy ez egy másik ország, más körülményekkel. Tök jól hangzik amit írtál, csak a kutyának nem kell majd, mert a többség nem tudja megfizetni.
Egyébként pedig pl. nálam Taksonyban a leírásik szerint van 4G/LTE lefedettség. A gyakorlatban tényleg, a duna mellett kb. 3 utcában.
Ezek alapján bőven nem kell ide LTE. Szemben a fejlett nyugattal, ahol Te vagy, ez még mindig kelet európa, sőt...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #978 Dátum: 2012, 06 03, 09:48:22 »

Hali

szóval az kb 10 óra ...ami neked számít...

nos a képet amit 20% nál csináltam azt folyamatos használat követte még az igot is telepítettem 2 szer ( mert külsö sd röl meg se nyikkant....)
szóval gyürtem és sztem jó ...

a sg2 (2430 mah) délután töltöre került  :'(
a páromnak az volt új úgyhogy ö is gyürte egész nap persze nem non stop...

én többet gyürtem az S3 at az  tuti és látod a képek magukért beszélnek....

:ok:
 ;)
nagyon köszönöm az általad készített tesztet az akksi időre .És akkor ez csak jobb lesz ha több toltesi ciklus lesz az akksiban.Arra kérnék még választ tőled h alitolag a lockscreenre kitehetoek mondjuk az RSS vagy vmi más is?

Küldve az én HTC One X-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető Fapuma77

Re: Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #979 Dátum: 2012, 06 03, 09:53:03 »

Akkor a szolgáltató hazudik?????
LTE ügyben
Mert hogy itt azt irjàk van benne.....
Hogy lehet ezt lecsekkolni hogy akkor most mi van?

Az aksiròl még annyit hogy sztem gyorsabban töltödik.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről
ooooppppssss ez lett volna a következő kérdésem h mennyi idő amíg felnyomja a töltő? HTC-n siralmasan lassu az iPhone4s-hez képest.az pillanatok alatt feltolja 70-80%-ig.Itt mi a helyzet?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #980 Dátum: 2012, 06 03, 10:22:47 »

Akkor a szolgáltató hazudik?????
LTE ügyben
Mert hogy itt azt irjàk van benne.....
Hogy lehet ezt lecsekkolni hogy akkor most mi van?

Az aksiròl még annyit hogy sztem gyorsabban töltödik.

Ki tudja már?Tegnap a találkozón senki nem kérdezte meg a samsung képviselettől hogy mi az igazság evvel kapcsolatban?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #981 Dátum: 2012, 06 03, 10:40:42 »
Könyörgöm, fogadd már el, hogy ez egy másik ország, más körülményekkel. Tök jól hangzik amit írtál, csak a kutyának nem kell majd, mert a többség nem tudja megfizetni.
Egyébként pedig pl. nálam Taksonyban a leírásik szerint van 4G/LTE lefedettség. A gyakorlatban tényleg, a duna mellett kb. 3 utcában.
Ezek alapján bőven nem kell ide LTE. Szemben a fejlett nyugattal, ahol Te vagy, ez még mindig kelet európa, sőt...
ki beszelt a nem elfogasasarol a hazai helyzetnek................. :hmm:  Irtam a hazai helyzetröl idezetekkel.....  :hmm:  Ezek szerint mar nem is irhatok, mert mindjart le vagyok hurrogva egy jöveveny kapcsan amiert en nem vagyok odaig meg vissza. Magyarul huzzak mar a ......-ba!
Ilyen unszimpatiat egy velemnynyilvanitas kapcsan meg nem tapasztaltam.  :(
Egy közel 200 ezres keszülekröl beszelünk(aminek a közzetett videojaban a kijelzök is kifogasolhatoak es amikre persze megint nincs negativ megnyilvanulas, kivetel Limahl) es a hozza tartozo technikai lehetösegekröl. Amiket lekorlatoztok a magyarorszagi helyzetre? Kicsit elfogultnak erzem, hogy igy alltok hozza.  :oops:
Nagyon elment a kedvem a forumtol...Regen jobb volt,konzekvensebb es nem ilyen fanatikus...Ezert mar nem neztem be mostanaban minden nap, mert hat nem csak a monitor elött ülök forumokban elve es szerencsere nem a telefonommal leszek eltemetve..........Köszönöm eme harom ev segitsegnyujtasait minden forumtagnak.  Tisztsegemröl tisztelettel lemondva kivanok Mindenkinek tovabbi jo forumozgatast.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető rajker

« Reply #982 Dátum: 2012, 06 03, 10:48:44 »
....Köszönöm eme harom ev segitsegnyujtasait minden forumtagnak.  Tisztsegemröl tisztelettel lemondva kivanok Mindenkinek tovabbi jo forumozgatast.
Na gondold át még EGYSZER  :ima:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #983 Dátum: 2012, 06 03, 10:56:18 »
ki beszelt a nem elfogasasarol a hazai helyzetnek................. :hmm:  Irtam a hazai helyzetröl idezetekkel.....  :hmm:  Ezek szerint mar nem is irhatok, mert mindjart le vagyok hurrogva egy jöveveny kapcsan amiert en nem vagyok odaig meg vissza. Magyarul huzzak mar a ......-ba!
Ilyen unszimpatiat egy velemnynyilvanitas kapcsan meg nem tapasztaltam.  :(
Egy közel 200 ezres keszülekröl beszelünk(aminek a közzetett videojaban a kijelzök is kifogasolhatoak es amikre persze megint nincs negativ megnyilvanulas, kivetel Limahl) es a hozza tartozo technikai lehetösegekröl. Amiket lekorlatoztok a magyarorszagi helyzetre? Kicsit elfogultnak erzem, hogy igy alltok hozza.  :oops:
Nagyon elment a kedvem a forumtol...Regen jobb volt,konzekvensebb es nem ilyen fanatikus...Ezert mar nem neztem be mostanaban minden nap, mert hat nem csak a monitor elött ülök forumokban elve es szerencsere nem a telefonommal leszek eltemetve..........Köszönöm eme harom ev segitsegnyujtasait minden forumtagnak.  Tisztsegemröl tisztelettel lemondva kivanok Mindenkinek tovabbi jo forumozgatast.

Te írtál valamit idézetekkel, én meg írtam valamit egyrészt tapasztalatból, másrészt meg a idézett cégnél dolgozok, így tudom mennyi az igaz belőle, és mennyi nem.
Mondjuk azt sem értem, hogy ha az S3 ennyire szar, mint páran írjátok, miért jöttök ide folyamatosan negatív hozzáállással írogatni, hogy ez se jó, meg az se jó. HA a kávédat is megfőzné, gondolom akkor meg capuccino kellene, tehát mindegy, ki mit ír, el van döntve, hogy szar.
Egyszer már befejeztem a vitát veletek, most nem bírtam megállni, ezért elnézést kérek mindenkitől, és ismét befejezem.
A sértődést nem értem, bár tény, ez mindig a könnyebb út...
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető rajker

« Reply #984 Dátum: 2012, 06 03, 11:17:15 »
Tudom soknak már megadódott hogy tapizza,meg kipróbálja az S3 (pl a találkán ahogy látom)de aki szeretné egy kissé jobban megismerni tulajdonságait az S3 nak ,azoknak merem ajánlani.  :oops:

Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #985 Dátum: 2012, 06 03, 11:31:30 »
krixfon .. egy kérdés amikor bekapcsoltam az S-3-at kiírta,hogy 2 év ingyenes 50GB-os Dropbox jár hozzá .aKkor továbbléptem rajta, viszont most nem találom.,hol lehet élesíteni az ígért 50 GB-ot .. ;) mi ennek a módja utólag nem tudod? Te felraktad már ? mert csak 3GB-ot mutat .. köszi

Hali
Hát az ahelyzet hogy nagy izgalmamban én is elnyomtam (talán láttad abekapcsolòs videoban)
Feltettem késöbb de most először életemben.
Most nem talàlom de volt valami lista az elején ha megcsinàlsz dolgokat belőlle akkor megkapod a 50gig helyet
5 dolgot kell asszem olyat mint elolvasod a manualt ,feltöltesz vmit etc.
Én kb 2dolog után tovább léptem ....
Nekem 2.5 gig van ...

Ha megtalálod akkor ird le légyszi .
Köszi

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #986 Dátum: 2012, 06 03, 11:37:50 »
krixfon: ha már rootoltad, szedd már ki légyszíves a system/app mappából a dolgokat és töltsd már fel légyszi valahova...akár ide is You are not allowed to view links. Register or Login
Mazsolázzunk belőle egy kicsit :D
Köszi.  O->-

Ok

Sima ügy....

Kora Délután kerülök haza...
Azzal kezdem..
Szóljatok bátran mire vagytok kivàncsiak.....
;)

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #987 Dátum: 2012, 06 03, 11:41:48 »
Hali
Hát az ahelyzet hogy nagy izgalmamban én is elnyomtam (talán láttad abekapcsolòs videoban)
Feltettem késöbb de most először életemben.
Most nem talàlom de volt valami lista az elején ha megcsinàlsz dolgokat belőlle akkor megkapod a 50gig helyet
5 dolgot kell asszem olyat mint elolvasod a manualt ,feltöltesz vmit etc.
Én kb 2dolog után tovább léptem ....
Nekem 2.5 gig van ...

Ha megtalálod akkor ird le légyszi .
Köszi

A találkozón azt mondta Tamás, hogy mikor először bekapcsolod akkor kell megadni. Ha csináltok egy factory resetet, akkor újra bekér mindent. De csak van fájdalom mentesebb megoldás is.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #988 Dátum: 2012, 06 03, 11:44:56 »
Ok

Sima ügy....

Kora Délután kerülök haza...
Azzal kezdem..
Szóljatok bátran mire vagytok kivàncsiak.....
;)

szedd ki az egész app mappát és told fel valahova, az baresz lenne.

Nem elérhető Fapuma77

« Reply #989 Dátum: 2012, 06 03, 12:22:45 »
Ha visszaolvasol akkor én kérdeztem párat és ha arra a tapasztalataid alapján válaszolni tudsz akkor engem lassan meggyőz a OneX lecseréléséröl.

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #990 Dátum: 2012, 06 03, 12:33:37 »

Te írtál valamit idézetekkel, én meg írtam valamit egyrészt tapasztalatból, másrészt meg a idézett cégnél dolgozok, így tudom mennyi az igaz belőle, és mennyi nem.
Mondjuk azt sem értem, hogy ha az S3 ennyire szar, mint páran írjátok, miért jöttök ide folyamatosan negatív hozzáállással írogatni, hogy ez se jó, meg az se jó. HA a kávédat is megfőzné, gondolom akkor meg capuccino kellene, tehát mindegy, ki mit ír, el van döntve, hogy szar.
Egyszer már befejeztem a vitát veletek, most nem bírtam megállni, ezért elnézést kérek mindenkitől, és ismét befejezem.
A sértődést nem értem, bár tény, ez mindig a könnyebb út...

Leírtad a véleményem.

Vegyük tehát újra:

LTE a jövő, ez igaz.
Hol közelebbi, hol távolabbi.
Megeszem a kalapom, ha Európában bárhol lenne nagy területen megfelelő LTE lefedettség.
Ha egy belvárosban van, az nem elég, mert az igen szűk felhasználói réteget jelent.
Budapest 3G szempontjából is erősen változóan a sz.r kategóriában van, maradjunk ennyiben.
Nem tudom, mi a helyzet mondjuk Berlinben, de amint bebizonyítja valaki, hogy keresztül utazva rajta végig jó LTE lefedettség van, akkor kapitulálok e tekintetben.
De még mindig marad a "mi a bánathoz van rá akkora szükség?" kérdése.

wolfpapa, tényleg kár sértődősködni, nem bántott senki és nem is akar, egyszerűen annyit kérünk, szállj le a földre, mert az LTE nem széles felhasználói réteg által igényelt alap és elengedhetetlen szolgáltatás.
Vázold, kérlek, mire és hol tudod használni megfelelő minőségben ma?
Japán nem ér, oda nem is véletlenül készítik LTE-vel, ők az egész világot régen és nagyon verik mobil adatkapcsolat terén! Sőt, ha megnézed, kínai, "gagyinak" titulált cuccok nagyon régen 4G-vel készültek, akkor még Germániában is csak olvasgattak a technológiáról!!!!

Továbbra is marad a véleményem, nem szerencsés ma még egy chip-en a négymagos CPU és az LTE, ezt nem én találtam ki, ráadásul, ha benne lenne, ki is kellene ám fizetned azt is!!!!

Nem fogok venni én sem S3-at és ezt bátran mondom, nem fog érte engem sem bántani senki.
Téged sem azért kóstolgatunk, mert nem akarsz venni, hanem mert nem kerül szinkronba, amit mondasz avval, amire szükség, lehetőség van, az értelem és az anyagiak fényében.

Nekem a formája sem jön be, másnak ellenkezőleg, ezen kár vitatkozni.
Ha a következő ismert prímszámot szeretném kiszámoltatni vele, akkor mindenképp vennem kellene, de sem az, sem hardcore játék miatt nem kényszerülök venni, mert a ma elvégezhető feladatokat az S2 még 1200MHz-en is jól elvégzi, így újra, meg újra vissza is térek rá az általánossá váló és még stabilan használható 1500MHz-ről.
(Pedig bátran kijelentem, nem átlagos felhasználó vagyok, dolgoznia kell az S2-esemnek. Sok dolog fut rajta egyidőben.)

Szintetikus tesztek tanúsága szerint a 3-as 1200-on is szépen elkalapálja a 2-est 1500-on futtatva, tehát a követelőzők számára igenis megvan a nagy előrelépés: ma az S3-nak a nyomát nyalhatja bármelyik gyártó készüléke.

Még az elnevezésében azonos részegységek is fejlettebbek, gyorsabbak benne: RAM, GPU, háttértároló, sőt a kamera érzékelőlapkája sem ugyanaz.

Ezen felül a legjobban túrható kütyü marad, ahogyan a 2-es is, így e téren is a legjobb választás (jóval a hivatalos megjelenése előtt megvolt a root, tehát nem védik annyira), de gyári állapotában sem lesz vele gond, ebben biztos vagyok. (Nem az első ROM-okkal, ez nyilvánvaló, bár még az is lehet)

A kijelzők sokszínűségét én is észrevettem és amúgy is megemlítettem volna, de amíg nem a kiadásnál jóval hamarabb gyártott és esetleg  nem is azonos beállításon levő "bemutató" készülékeket tesztelünk, addig nem tudom követelni a Samsung globális földbe döngölését....

Jogos az igény, hogy homológ készülékek készüljenek eben a kategóriában.

Mindazonáltal minimális eltérések lehetnek és amíg nem kék a zöld rajtuk addig nem teljesen értem továbbra sem, hogy miért van szükség kalibrált képernyőre egy mobileszközben?

Persze, ha DTP-re kell....  ;)

Az is fontos, hogy a homologizáció sem nulla százalékos eltérést jelent, hanem határértéken belüli követelményt.

A szerves LED technológia ma itt tart és kész, akinek nem felel meg, hogy számos előny mellett minimális hátrányt elkönyveljen, annak egyszerűen nem való. Aki meg nem lát előnyöket (esetleg inkább nem is akarja azokat meglátni...), annak meg végképp nem.
Arról már ne is beszéljünk, aki a fejlődést sem látja e téren  ;)

Én is szívesen lennék gazdája egy szétnyitható 8"-os kijelzőjű 4GHz-es CPU-val bíró mobilnak, ami akár egyszerre egeret, billentyűzetet és monitort kezel vezeték nélkül, plusz projektor is kellő fényerővel és benne 36 MPixeles, optikai zoom-mal ellátott és óriási érzékelőlapkával bíró kamerát kínál, S-LTE (most kéne levédenem  :D ) gigabites mobiladat lehetőséggel és 900Mbit-es WiFi-vel, törésbiztos GorillaGlas77-el és titánium-kevlár burkolattal.
De ma 2012-őt írunk... Néhány év múlva a mai csúcskütyükre nézünk úgy, mint a néhény évvel ezelőttiekre.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #991 Dátum: 2012, 06 03, 12:56:39 »
Már nem enged szerkeszteni, ezért így írom:

Persze, szeretném ezt ma is, de se a technológia, se a kihasználhatóság, sem pedig az egyszeri ember pénztárcája nem teszi ezt lehetővé.

Ja, szeretném, ha a hátlapján levő természetesen törésbiztos napelemek is annyira fejlettek legyenek, hogy szórt fényben is képesek legyenek szinten tartani az akkumulátor szintjét minimum! Tovább is tudok álmodni, mondjam még?  :)

Egyezzünk meg, ezen az áron ma a legjobb kütyü kapható és már szolgáltatások terén is élen jár a Samsung.
Jó részük még felesleges is.

Újból elmondom, ma van így. Ha ez megváltozik és letaszítja egy másik cég a trónról, akkor az lesz a jobb. Én megalkuvó vagyok ezen a téren, ezért nem a Nokia-t istenítem e lapokon, pedig volt idő, amikor nem hittem volna, hogy nem így lesz. Azóta sok év eltelt és ma már a HTC se a kedvencem, pedig még olyan korszakom is volt, nem alaptalanul.

Tehát, hajrá, mindenki!
Nincs kizárva, hogy az LG is fel tud nőni a mobilpiachoz, sőt az Apple se adta fel talán még....  :D

De ott van még a Motorola, aki a saját korszakalkotó találmányaiból sem tudott igazán jó készüléket kiadni, mindig csak nézhette, hogyan aratják le mások az őt illető babérokat.

A verseny nem fejeződött be, ki tudja, talán még majd Facebook-os telefonom lesz egyszer nekem is...
Persze, ahhoz biztos regisztrálni kellene magamat rajta, ennek meg kicsi az esélye... (ma...)
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető Fapuma77

« Reply #992 Dátum: 2012, 06 03, 13:37:19 »
Haas és még egy észrevétel amire kíváncsi vagyok.Mennyire hangos az S3? Csak mert a HTC One X-m ha a másik szobában vagyok akkor van amikor meg sem hallom ha csorog,nem beszélve arról ha a határa van letéve.Akkor esélyem sincs meghallani.THX a valaszokert a kérdéseimre.

Nem elérhető carlosca

• PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: XXDLIH-XEH
« Reply #993 Dátum: 2012, 06 03, 13:43:11 »
Én is röppentek egy kérdést akkor a gs3 nak ugyan olyan a wifije mint a gs2 nek? Vagy roszabb vagy jobb vagy dettó?

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #994 Dátum: 2012, 06 03, 13:55:58 »
Én is röppentek egy kérdést akkor a gs3 nak ugyan olyan a wifije mint a gs2 nek? Vagy roszabb vagy jobb vagy dettó?

Ha jól emlékszem 2Csatornás , így dupla olyan gyors, igaz? :)

Nem elérhető le_vente

« Reply #995 Dátum: 2012, 06 03, 14:05:33 »
Haas és még egy észrevétel amire kíváncsi vagyok.Mennyire hangos az S3? Csak mert a HTC One X-m ha a másik szobában vagyok akkor van amikor meg sem hallom ha csorog,nem beszélve arról ha a határa van letéve.Akkor esélyem sincs meghallani.THX a valaszokert a kérdéseimre.

Valamelyik teszt szerint nagyon hangos.

Nem elérhető Fapuma77

« Reply #996 Dátum: 2012, 06 03, 14:12:38 »
Jaaa és még egy észrevétel amire kíváncsi vagyok.Mennyire hangos az S3? Csak mert a HTC One X-m ha a másik szobában vagyok akkor van amikor meg sem hallom ha csörög,nem beszélve arról ha a hátára van letéve.Akkor esélyem sincs meghallani.THX a valaszokert a kérdéseimre.

Tehát érdekelne ez és az h a lockscreenre mi az ami kitehető?Vhol olvastam h kirakhatóak de mi az amit ki lehetne tenni ? És az kellene még h kb mennyi idő amíg feltölti a telefont? Mert a HTC One X-em egy katasztrofa.Köszönöm minden S3 tulajnak ha ezeket megválaszolják .

Nem elérhető Fapuma77

« Reply #997 Dátum: 2012, 06 03, 14:14:04 »
Valamelyik teszt szerint nagyon hangos.
ennek nagyon örülnék mert a HTC-m biza nagyon halk :(

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #998 Dátum: 2012, 06 03, 14:16:08 »
Tehát érdekelne ez és az h a lockscreenre mi az ami kitehető?Vhol olvastam h kirakhatóak de mi az amit ki lehetne tenni ? És az kellene még h kb mennyi idő amíg feltölti a telefont? Mert a HTC One X-em egy katasztrofa.Köszönöm minden S3 tulajnak ha ezeket megválaszolják .

Én mintha azt láttam volna a videókban hogy bármilyen alkalmazást ki lehet tenni lockscreenre.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #999 Dátum: 2012, 06 03, 14:26:04 »

Tudjuk az akkumulátor kapacitást, csak a töltő teljesítménye kell mAh-ban, és ki lehet számolni.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One