2024, 11 24, 17:04:13
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: TheNextGalaxy - SGS III Általános beszélgetés  (Megtekintve 982500 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető carpediem007

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
Re: Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #900 Dátum: 2012, 06 01, 21:42:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Neeem, az a 2 év garis, de a sima bolti egy évesről irta mocó, az 189.900

De akkor már lehet ez jobban megéri a 2 év gyári garival, ezeket kellene versenyeztetni.

Valaki megkockáztat egy bolti garit 180 ezres telonál?

Nem elérhető carlosca

• PDA: Samsung Galaxy SIII
  • PDA ROM: XXDLIH-XEH
« Reply #901 Dátum: 2012, 06 01, 21:45:58 »
Valaki megkockáztat egy bolti garit 180 ezres telonál?
Azért biztos akad valaki, igazából ha jelentősen olcsóbb lenne talán én is. de itt nem olyan jelentősek a különbségek.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
Re: TheNextGalaxy
« Reply #902 Dátum: 2012, 06 01, 22:45:49 »
Bocsánat, hogy nem idézek, de már régen volt kérdés, cserébe rákérdeztem a samus srácnál.

Szóval az LTE kérdésre választ kaptam.

Azért nincs benne, mert az európai szolgáltatók még nem támogatják. Igen, jól hallottátok, nem. Annyira fejletlen az lte rendszer, még németorazágban is, hogy nem képes ott kommunikálni a telefon, csak ha kevesen használják. Ennek oka, hogy az lte 2 módon megy: vagy ott megy az adat és ahívás is, vagy lekapcsol 3gre hívás közben. Németországban ez utóbbit csinálják, de még döcög, kevés felhastnálóval is. Ezért kérik a gyártókat, hogy még ne terítsék a technológiát.

Másik fontos dolog, ami kiderült, hogy a samsung vadászik most a szürke importra mindenhol, így itthon is, ami azt is okozhatja, hogy ha ilyen helyen vesz valaki samut, majd a samu leköveti az imei alapján, lehet, hogy megszüntetik a cég support jogát, így a bolti gari még problémásabb lehet. (Ha szemetek, akkor még a navot is rájuk uszítják, aztán egy fél év múlva meg is szűnik az üzlet...így a gari is... szóval csak biztos forrásból!
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #903 Dátum: 2012, 06 01, 23:56:23 »
Bocsánat, hogy nem idézek, de már régen volt kérdés, cserébe rákérdeztem a samus srácnál.

Azért nincs benne, mert az európai szolgáltatók még nem támogatják. Igen, jól hallottátok, nem. Annyira fejletlen az lte rendszer, még németorazágban is, hogy nem képes ott kommunikálni a telefon, csak ha kevesen használják. Ennek oka, hogy az lte 2 módon megy: vagy ott megy az adat és ahívás is, vagy lekapcsol 3gre hívás közben. Németországban ez utóbbit csinálják, de még döcög, kevés felhastnálóval is. Ezért kérik a gyártókat, hogy még ne terítsék a technológiát.

Másik fontos dolog, ami kiderült, hogy a samsung vadászik most a szürke importra mindenhol, így itthon is, ami azt is okozhatja, hogy ha ilyen helyen vesz valaki samut, majd a samu leköveti az imei alapján, lehet, hogy megszüntetik a cég support jogát, így a bolti gari még problémásabb lehet. (Ha szemetek, akkor még a navot is rájuk uszítják, aztán egy fél év múlva meg is szűnik az üzlet...így a gari is... szóval csak biztos forrásból!

Nagyon jó infok , köszi :) A 2 éves magyar nyelvű samu gari a tuti :)

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #904 Dátum: 2012, 06 02, 00:07:33 »
Aki szeretné belülről is látni : You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: TheNextGalaxy
« Reply #905 Dátum: 2012, 06 02, 07:26:14 »
Expansysnál is felment az ára:
Ennyi volt: 194 725 Ft
Ennyi lett: 198 217 Ft
Mert az euró is...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic/iGO
  • PDA: iPhone 7/Xiaomi Mi 1A/ZTE Nubia Z17S/iPad Pro/Air 2
  • PDA ROM: az aktualis
« Reply #906 Dátum: 2012, 06 02, 08:00:30 »

hogy ez mekkora FA@-sag!!!!  :shock: .............mert azt mondta amit egy magyar hallani akart, hogy miert nincs benne.  rotfl --------- gyere ki egy LTE valtozattal Berlin es környekere.  :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #907 Dátum: 2012, 06 02, 08:06:20 »
hogy ez mekkora FA@-sag!!!!  :shock: .............mert azt mondta amit egy magyar hallani akart, hogy miert nincs benne.  rotfl --------- gyere ki egy LTE valtozattal Berlin es környekere.  :D
Akkor biztos azért készül a német piacra lte változat. Nem azt mondta senki, hogy nem megy az lte rendesen. De megy, pont azért,mert nem használják sokan...

Számodra hihetetlen? Mert nekem egyáltalán nem, hogy gyakorlatilag minimális az lte szegmens Európában.

Azt gondolom nem kétled, hogy a szolgáltatói igények határozzák meg a gyártást....

Ha nem is a teljes igazság, annyit ért ez a vélemény, hogy alaposabban utánanézzek, majd beszámolok, mit találtam.

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #908 Dátum: 2012, 06 02, 08:16:01 »
Akkor biztos azért készül a német piacra lte változat. Nem azt mondta senki, hogy nem megy az lte rendesen. De megy, pont azért,mert nem használják sokan...

Számodra hihetetlen? Mert nekem egyáltalán nem, hogy gyakorlatilag minimális az lte szegmens Európában.

Azt gondolom nem kétled, hogy a szolgáltatói igények határozzák meg a gyártást....

Ha nem is a teljes igazság, annyit ért ez a vélemény, hogy alaposabban utánanézzek, majd beszámolok, mit találtam.
legutoljara is leirtam: "Nem vitazok!" -most mar en sem, csak velemenyt nyilvanitok, mint felhasznalo!  :) :D  ---en meg varok ev vegeig, miket dob meg ki a Samu, azutan cserelek.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login   You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető wolfpapa

• Support-ER
« Reply #909 Dátum: 2012, 06 02, 08:30:38 »
legutoljara is leirtam: "Nem vitazok!" -most mar en sem, csak velemenyt nyilvanitok, mint felhasznalo!  :) :D  ---en meg varok ev vegeig, miket dob meg ki a Samu, azutan cserelek.
eme het keddjen tapengoltam egy HTC Velocity LTE 4G vodas verziot.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #910 Dátum: 2012, 06 02, 08:50:40 »
Egyelőre én sem vitatkozom, mert nincs elég információm. Ami van, az megerősíti a hivatalos véleményt, de nekem nem elég ahhoz, hogy véleményt formáljak.

De a kérdésre, hogy miért nem került bele LTE, megkaptuk a választ...

Nem elérhető carlosca

« Reply #911 Dátum: 2012, 06 02, 09:05:58 »
Azért én írtam (elég korrektül) egy másik üzletnek is, kíváncsiságból. Hogy adna e és miféle kedvezményt az sgs3 ra.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #912 Dátum: 2012, 06 02, 09:09:53 »
Azért én írtam (elég korrektül) egy másik üzletnek is, kíváncsiságból. Hogy adna e és miféle kedvezményt az sgs3 ra.
kinek?

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #913 Dátum: 2012, 06 02, 09:12:39 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Chainfire XDA
Here's my SGS3 download mode screen. Just sayin' ...

Ezzel most mit akar megmutatni?

Nem elérhető carlosca

« Reply #914 Dátum: 2012, 06 02, 09:12:57 »
kinek?
Akit feljebb linkeltem, You are not allowed to view links. Register or Login
Nem lényeges de az ár leverése fontos lehet.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #915 Dátum: 2012, 06 02, 09:26:52 »
ClockWorkMod Recovery 5.5.0.4 - "v1.2"

Nem elérhető carlosca

« Reply #916 Dátum: 2012, 06 02, 09:30:32 »
jah. csak most olvastam vissza. akkor ő is versenybe szállhat.
A hozzáállásukra vagyok kíváncsi, aztán majd a többi.

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #917 Dátum: 2012, 06 02, 10:43:24 »
Ízekre szedték:
És ez itt micsoda lehet?
Silicon Image 9244 low-power MHL Transmitter

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #918 Dátum: 2012, 06 02, 10:51:47 »
Beszéltem egy új "vesenyzővel". Mostmár beszámoztam őket, ő az 5-ös.
Jövő hét kedd-szerda körül jön be a telefon. (35 db-ebből nem tudom, mennyi az előrendelt náluk)
2 év HU garancia: 199 990 Ft Blue/White

Az árak itt is saccoltak, majd ha bejön, akkor mondja a tutit.
Megbeszéltük, hogy felhív, amint bejött a GS3 és lebótoljuk az árat, darabot, színt.

Akkor annyira nem is volt vészes a 195 ezres ár. Szintén 2 év gyári garival :taps:

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #919 Dátum: 2012, 06 02, 12:09:05 »
[/quote]

Talàn azt hogy a jig nem csinàl semmit....
Nálam a jig download mòdba teszi de nem nulláz  ...
Ami a háromszöget illeti az meg egyszerüen nincs root utàn.....
Hagytam egyelőre az insevure kernelt rajta .....visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető carlosca

« Reply #920 Dátum: 2012, 06 02, 12:46:49 »

Talàn azt hogy a jig nem csinàl semmit....
Nálam a jig download mòdba teszi de nem nulláz  ...
Ami a háromszöget illeti az meg egyszerüen nincs root utàn.....
Hagytam egyelőre az insevure kernelt rajta ...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Gondolom majd hegesztenek egy botloadert hozzá és jó lesz.
Avagy frissül a Triangle Away, és azzal is megy.

Nem elérhető krixfon

• PFC Fan
  • PDA: SM-N960F....Duos...Note 9....
« Reply #921 Dátum: 2012, 06 02, 12:53:36 »
Nem tudja vki h a T-nél mikortól lesz elérhető? Ja és a már meglévő friss irigylésre méltó tulajoktol kérdezném h mi a helyzet az akksival? Mennyire bírja mert a HoX-em nem nagyon és ezért lesz S3.

Küldve az én HTC One X-emről Tapatalk használatával.

az aksi jobbnak tunt bar en csak az  s2 hoz tudok viszonyitani amibe 2430- as aksi van.

szoval majdnem kibirt egy napot pontossabban reggeltol estig de hozzateszem nem sokat pihent.
tegnap rootoltam ....ma meglatjuk ...
kb 1 ora alatt 13 %ment le...
de talan 10 percet nem volt myonkodva...
 :D

igy kb 3napos hasznalat utan az az erzesem hogy egesz jol birja .
 :ok:

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #922 Dátum: 2012, 06 02, 13:11:06 »
Nekem 1 a lenyeg.kb 8-tól este 6-ig nyomkodva folyamatos sync-el kibírja.Ha ez nem megy akkor bajban vagyok.A HTC One X kinyulik délután 2re sajnos.És nem vagyok hajlandó egy majd 200 pénzbe kerülő eszközzel vacakolni h külső akksi,meg másik akksi,meg a tököm tudja még mit hogy kibírja a napomat.Tehát kérnek egy kis tesztet arra vonatkozóan h rendes hasznalattal mennyit bír.THX.

Nem elérhető marcedli

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #923 Dátum: 2012, 06 02, 13:33:44 »
Nekem 1 a lenyeg.kb 8-tól este 6-ig nyomkodva folyamatos sync-el kibírja.Ha ez nem megy akkor bajban vagyok.A HTC One X kinyulik délután 2re sajnos.És nem vagyok hajlandó egy majd 200 pénzbe kerülő eszközzel vacakolni h külső akksi,meg másik akksi,meg a tököm tudja még mit hogy kibírja a napomat.Tehát kérnek egy kis tesztet arra vonatkozóan h rendes hasznalattal mennyit bír.THX.

ezt senki nem tudja neked megmondani, mindenki máshol, máshogy használja..

Nem elérhető Fapuma77

• Navigáció / Navigation: NavigoN
  • PDA: Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: Gyári egyenlőre
« Reply #924 Dátum: 2012, 06 02, 13:57:09 »
Igen mindenki másképp csinálja :) . Na de annyi már az elején kiderül h a sok nyomkodastol mennyit bir