0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Azért az biztató, hogy a Samsung oldalán már ott a magyar nyelvű felhasználói kézikönyv, meg a Kies.
Itt vannak a különböző letöltések a telefonhoz: You are not allowed to view links. Register or LoginKözvetlen link a kézikönyvhöz: You are not allowed to view links. Register or Login
Most akartam én is beírni!Hát elgondolkodtató...De s2öt meg már nem vennék,ha itt a csúcsmodell.
Akit érdekel most már kapható brando fólia a kijelzőre:Ultra clear : You are not allowed to view links. Register or LoginMatt: You are not allowed to view links. Register or Login
Ebből kiindulva, akkor nincs hátrány egy Telenoros, vagy független készülék esetében.
Azért én szeretem a Samsung garit. Ha elromlik jönnek érte Meg csak nem független a telefon, szerintem szolgáltatosat nehezebb eladni.
Gyááá 1et kérek cak...
You are not allowed to view links. Register or LoginIdézetNem hiszem, hogy nagyon lenne idejük az első készülékekbe bele babrálniuk, de ki tudja...Alapvetően a szolgáltató logóját, háttereit és csengőhangjait szokták bele rakni, ezek nem lehetnek befolyással a rendszer stabilitására/gördülékenységére._________________________________Sent from a GalaxyS far, far away...by TapatalkAkkor ezek szerint csak függővé teszik őket, hogy más simet ne tudjál bele tenni.
Nem hiszem, hogy nagyon lenne idejük az első készülékekbe bele babrálniuk, de ki tudja...Alapvetően a szolgáltató logóját, háttereit és csengőhangjait szokták bele rakni, ezek nem lehetnek befolyással a rendszer stabilitására/gördülékenységére._________________________________Sent from a GalaxyS far, far away...by Tapatalk
én nem azt irtam,hogy mind rossz volt,de a sárgulásos kijelző,usb csati hiba,mind az első szériásokbol került ki, te szerencsés vagy.
Én is az első héten vettem meg az enyémet, tökéletes volt mindvégig...
Én amikor már t-nek volt akkor rögtön (az nemtom hanyadik),januárban adtam el és (mert céges s2-t kaptam) és szegény vevőnek még aznap este elrepedt a kijelzője...(akkor 6-7 hónapos lehetett)
Ec-pec ki mehetsz.... You are not allowed to view links. Register or Login