0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Bocsi, benéztem :-) főnököm megzavart munka közbe :-) Én tuti megvárom a kéket :-( max pár hetük van rá,, hallod SAMU,, ^_^ De szerintem mi nem Irektől kapjuk, vagy de? :O
Valakinek már sikerült hozzájutni?
Állítólag #thenextgalaxy #thenextweek You are not allowed to view links. Register or Login egyébként jó lett a cikked
még hamar...You are not allowed to view links. Register or Login
NA ezért kell venni inkább HOX
Gorilla glass 2 mindkettő, de nem gondolnám, hogy egy ilyen manőver után karcmentes lenne, tekintettel arra, hogy a HOX témában is jelezték már néhányan, hogy a kulcs tudja karcolni...de sok sikert, barkácsolj csak a HOX-oddal, én inkább vigyázok egy 160 ezres kütyüre....
Zaklatom az üzleteket :-) jövőhetet emlegetik.
Nekem nekem nekem....Kb 5 perce hozta meg a futár..Hamrosan kicsomagolom Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Grat :-) honnan is rendelted?
Na most csomagolom csinálom a videot is...Three.ieTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
A video címe!!!!!! Irigykedő tekintetek Krixfonra vessétek :-D
Hamarosan linkelem ...Most töltöm fel a utubra....Csak közbe dolgaim is vannak , amugy holnapra vàrtam szoval jòl felborította a napomat Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Csak közbe dolgaim is vannak , amugy holnapra vàrtam szoval jòl felborította a napomat
Partnero írt, jövő héten érkezik.
Annyira sajnálunk, de tényleg