0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Holnap délután megyünk megnyomkodni a készüléket. Ha valakinek van olyan dolog amire kíváncsi a készülékkel kapcsolatban, írja meg és megpróbáljuk kideríteni.
Engem egyedül az érdekelne, hogy vajon a hívásokat lehet-e rögzíteni a telefonnal. Talán egy kicsit speciális igény, de sok esetben hasznosnak bizonyult már, hogy vissza tudtam hallgatni egy-egy hívást. Igaz, mivel a Galaxy S és S II esetében is meg lehetett oldani, feltételezem, itt sem lesz másképp. Csak jó lenne, ha nem kellene semmilyen speciális ROM-ot vagy szoftvert használni hozzá.
Köszönöm szépen a válaszaitokat! A kérdés igazából az, hogy a Total Recall hogyan működik majd rajta. A Galaxy S-en és S II-n is csak azzal lehetett megoldani a hívások rögzítését. Talán idővel kiderül majd.
Végül megrendeltem a gummobile-től..... ne számítsatok már rám ....Köszi!!!
1 hónap az nagyon ireális, lehet h a telenornál csak :-) én is megvárom a kéket :-)
Ma voltam a Telenornál. Gondoltam kicseréltetem a sim kártyám pincurira. (micro simre )MOndja a srác, hogy ha pannon van ráírva, akkor ingyen cserélik. Pont pannonos volt, úgyhogy kicserélte, vettem hozzá egy adaptert 990.- ért (vagyis kettőt, mert kettő volt benne), úgyhogy én előkészültem
NEM NEM A TELENOR...HANEM THREE:IE(Irország)nem tudom hogy ebböl a szempontból jobb vagy rosszabb ....?nekem azt mondták hogy juni 28 mikor ök megkapják a kékeket es még pár nap hogy el ..asszák a szoftvert rajta aztán küldik...so én nem várok annyit ..inkább fehér..ha nagyon csunya akkor fekete alkoholos filc és probléma megoldva .na de komolyan nem lehet az olyan csÚnya...
mobilarena alján vannak a partnerek, ott valamelyik a sok közül Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Én a cikk után a boltot megnéztem, de ott se írt készletet. Szerintem az országba még nem forgalmaza senki :-(
Jó drága az adapter, nálunk bruttó 100 forint darabja. A másik T.
Megnéztük élőben a telefont
Mai nap során megírom, pár képpel egybe kötve, hogy milyen volt. Maga a telefon elég kellemes, nagy de nem olyan vészes, mint a note. Kellemesebb a fogása. Rengeteg fehér volt, de volt pár kék darab is.
Én meg meló miatt nem tudtam elmenni!!!
Jó lesz Nem mondták h mikor lehet megvenni ?